Sivu 1/61

Piia Irmeli Ristikankare-katosi kotoaan Piikkiössä v. 1988

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 1:56 pm
Kirjoittaja Primavera
Tällaiseen törmäsin muita tietoja kaivellessani:

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts= ... :0:0:0:0:0:

Muita tietoja?

Linkki oli vanhentunut. Uutinen kaivettu arkistojen kätköistä:

TurunSanomat_12.12.2003.jpg
TurunSanomat_12.12.2003.jpg (149.88 KiB) Katsottu 1983 kertaa

-NILS-

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 2:14 pm
Kirjoittaja lost
Ompas muuten kiinnostava juttu! En ole ikinä ennen itse kuullut tästä, todellakin olisi kiva saada lisää tietoa. Tuo artikkelihan on julkaistu jo vuonna 2003, eli onkohan vihje valkoisesta autosta jo johtanut johonkin?

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 4:24 pm
Kirjoittaja Lennox
Täysin uusi tapaus minullekin, vaikea löytää tietoa. Olisi tosiaan kiinnostavaa tietää, onko tutkinnassa edetty.

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 5:46 pm
Kirjoittaja Tiina
Jännä juttu että tästä asiasta ei ole pidetty enempää älämölöä kun vertaa esim.vaikkapa Raisan tapaukseen.Kuitenkin samanikäiset tytsät kadotessaan ja sillai :shock:

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 9:34 pm
Kirjoittaja Mimosa
Kyllä minusta tästä aikoinaan kirjoitettiin paljonkin ja juttu oli kai polisiteeveessäkin.

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 10:14 pm
Kirjoittaja vasikka
Ihan on ohi mennyt Vasikankin korvien. Pikkusen haiskahtaa sitä, että jos joku muu syy olisi katoamiseen ollut niin olisi todennäköisesti löytynyt.

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 10:57 pm
Kirjoittaja Urho
Ohoh, minulle tapaus tuo mieleen ensimmäisenä Sari Liinaharjan vuodelta 1987.

ViestiLähetetty: To Touko 17, 2007 11:00 pm
Kirjoittaja pete 31
minä muistan tapauksen oikein hyvin ja olen pohtinut jo silloin 80 luvulla että olisiko tapauksella yhteyttä tammelalaisen sari liinaharjan katoamisen kanssa. molempiin tapauksiinhan liittyy ainakin vaalea tai valkoinen auto ja tytöt olivat nuoria kumpikin Piia 15 ja Sari 17 vuotias kadotessaan. Sari katosi 6.2-87 Pia 7.10-88 ja vieläpä sysimusta perjantai ilta koitui molempien kohtaloksi. tulee mieleeni että olisiko täällä etelä suomessa asustellut silloin joku ehkä keikkahommissa ollut nuorehko mies joka poimi kyytiin liftaavan Pian ajellessaan huvikseen ykköstiellä (nykyinen 110 tie). tieltähän oli Pian kotiin vain noin 500 metrin matka. Tammelan seudultakaan ei piikkiöön taida olla kuin 100 kilometriä joten tekijä voisi olla molemmissa sama.

ViestiLähetetty: Pe Touko 18, 2007 12:42 am
Kirjoittaja Juvela
En muista minäkään joitakin pieniä muisti kuvia asiasta on. Pitkään ollut kuitenkin ilmoittelematta missään en ainakaan ole huomannut.

ViestiLähetetty: Pe Touko 18, 2007 4:14 pm
Kirjoittaja vasikka
Hyviä pohdintoja Pete. Meneekös kyseinen tie Piikkiöstä Paimion suuntaan? En tuota varsinaissuomen maantiedettä niin tunne.

Liinaharjankin katoamista tutkittiin aluksi tavallisena katoamisena, eikä mitään rikokseen viittaavaa ollut ilmennyt ennen ruumiin löytymistä.
Paljon on kieltämättä yhtäläisyyksiä Liinaharjan katoamiseen.

ViestiLähetetty: Su Touko 20, 2007 3:41 pm
Kirjoittaja villivadelma
EuroJR ( ja muutkin),
mikäli löydätte Alibista jotakin tästä tapauksesta, pistäkää tulemaan...

ViestiLähetetty: Ma Touko 21, 2007 12:37 pm
Kirjoittaja EuroJR
villivadelma kirjoitti:EuroJR ( ja muutkin),
mikäli löydätte Alibista jotakin tästä tapauksesta, pistäkää tulemaan...


Juu laitetaan, pläräily aina välillä kestää, mutta jos ja kun tietoa löytyy niin postaan tänne.

Perskutarallaa kun mulla oli satojen lehtien kokoelman Alibeja, Rikoslehtiä ja Rikosposteja aikoinaan. Nyt kerään uudelleen arkistoja. Lieneekö syy näissä televisiosarjoissa vai missä, mutta Alibit ja rikoslehdet viedään aika liukkaasti divareista.

Poliisi Kertoo -sarja on myös täydentynyt. Taas tuli 7 lahjaksi!

ViestiLähetetty: Ma Touko 21, 2007 6:23 pm
Kirjoittaja Aariel
EuroJR kirjoitti:
villivadelma kirjoitti:EuroJR ( ja muutkin),
mikäli löydätte Alibista jotakin tästä tapauksesta, pistäkää tulemaan...


Perskutarallaa kun mulla oli satojen lehtien kokoelman Alibeja, Rikoslehtiä ja Rikosposteja aikoinaan. Nyt kerään uudelleen arkistoja. Lieneekö syy näissä televisiosarjoissa vai missä, mutta Alibit ja rikoslehdet viedään aika liukkaasti divareista.


Tuota Rikospostia ei taida enää olla vai onko? :shock: Vähän ohi aiheen kyllä, sorry :(

ViestiLähetetty: Ma Touko 21, 2007 8:47 pm
Kirjoittaja pete 31
minulla on jutusta sellainen muistikuva että tytön katoamista ei koskaan käsitelty rikospostissa tai alibissakaan mutta en kyllä ole ihan varma asiasta. vasikka oli kysynyt että tästä ykköstiestä joka siis on nykyään 110 tie siis vanha ykkönen ja kulkee Turusta piikkiön läpi ohittaen paimion saloon ja edelleen helsinkiin asti. piia asui noin 500m päässä tältä 110 tieltä harvaluotoon menevän tien lähellä joten hän varmaankin käveli päätien varteen liftaamaan kyytiä paimion suuntaan ja nousi sitten valkoiseen autoon. paimioon joka siis on piikkiöstä hesan suuntaan noin 15 km matka. enpä oikein usko että pia mistään enää löytyy elävänä tai edes kuolleena kun ensi syksynä tulee jo 20 vuotta katoamisesta ruumiskin olisi varmaan löytynyt jo marjastajien toimesta mikäli se olisi jonnekin piikkiön ja paimion välisen tie verkoston varteen/läheisyyteen viskattu.

ViestiLähetetty: Ma Touko 21, 2007 9:07 pm
Kirjoittaja vasikka
Ikuiseksi arvoitukseksi taitaa jäädä. Tuli mieleen, että tiedättekö onko poliisilla joku yhdenmukainen riskikartoitus, jolloin katoamista aletaan tutkia henkirikoksena vai onko se vain epämääräinen, jos henkilöhistoriasta paljastuu siihen viittaavia seikkoja?

Tässäkin casessa oli herätty aika myöhään tutkimaan juttua henkirikoksena ja mahdollinen tekijä sai pitkän etumatkan. Voisi olettaa, että tässäkin tapauksessa esim. hukkumista, onnettomuutta, sairaskohtausta tms. olisi voinut pitää suurella todennäkäisyydellä poissuljettuna.

Siinä vaiheessa kun henkilö on ollut kuukausia kateissa käyttämättä pankkitiliään tai ilmoittamatta itsestään niin ei hän varmaan ole omille seikkailuilleenkaan lähtenyt.