Switch to full style
Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.
Lähetä vastaus

Tapahtui hautausmaalla

To Kesä 06, 2019 8:29 pm

Laitan viestini varmuuden vuoksi tähän osioon, saattaa nimittäin olla helle pehmentänyt aivoni lopullisesti...eli mistähän voisi olla kyse?
Vierailin eilen toisella paikkakunnalla hautausmaalla, laittamassa omaiseni hautaa kuntoon. Tiedän, että lähellä tätä omaiseni hautaa on hauta, jossa lepää n. kolme kuukautta sitten henkirikoksen uhriksi joutunut henkilö.
En muuten olisi kiinnittänyt asiaan huomiota mutta huomasin kaksi tähän kamalaan helteeseen "ylipukeutunutta" ihmistä lähestyvän minua. Heillä oli yllään pitkät, suorat,tummat housut ja valkoiset kauluspaidat sekä kaulassa solmiot. Lisäksi huomasin heillä kaulassa roikkuvan jotkin "henkilökortit" tms.

Kävelivät rauhallisesti mutta määrätietoisesti tämän uhrin haudan lähelle, vaihtoivat pari sanaa keskenään ja lähtivät kävelemään pois paikalta. Eivät siis sytyttäneet kynttilää, tehneet muistiinpanoja, tuoneet kukkia, tutkineet hautapaikkaa tai muistomerkkiä, ottaneet valokuvia... Näin tämän kaiken koska kyseessä on todella pieni hautausmaa ja itselläni kesti oma siivous ja laittaminen sen verran kauan.

Keitähän nämä henkilöt olisivat voineet olla? Vierailevatko jotkut rikostutkijat/poliisit huvikseen haudoilla, joiden tapauksia ovat tutkineet, muutenkin kun Jenkkisarjoissa? Olisiko kirkon/seurakunnan työntekijöillä tuollaiset vaatteet, että olisivat vain käyneet tarkistamassa jonkun hautaukseen liittyvän asian? Omaisia tai läheisiä tuskin olivat.

Re: Tapahtui hautausmaalla

Pe Kesä 07, 2019 3:01 pm

Tay77 kirjoitti: Heillä oli yllään pitkät, suorat,tummat housut ja valkoiset kauluspaidat sekä kaulassa solmiot. Lisäksi huomasin heillä kaulassa roikkuvan jotkin "henkilökortit" tms.


Kuulostaa mormoneilta.

Re: Tapahtui hautausmaalla

Pe Kesä 07, 2019 9:28 pm

Hautaustoimistoissa miespuolisilla työntekijöillä on yleensä tumma puku työasuna. Samoin seurakunnan työntekijöillä (suntio jne.) silloin, kun pitää olla hautajaisissa läsnä. Useampi kk hautauksen jälkeen ei kuitenkaan yleensä luulisi olevan tarvetta käydä haudalla.

Re: Tapahtui hautausmaalla

Pe Kesä 07, 2019 11:05 pm

Jos ne oli jotain vainajan tunteneita (tai toinen), jotka päätttivät pistäytyä vaan ex-tempore haudalla kesken työpäivän tai jonkun muun menon?

Kenen haudalla?

Re: Tapahtui hautausmaalla

La Kesä 08, 2019 5:31 pm

Nuo kaulassa roikkuvat henkilökortit voi selittyä sillä ovat jotain työntekijöitä . Voisiko olla hautakiviliikkeestä?
Mormoneilla on nimikyltti pienellä rintapielessä. Ainakin mitä olen nähnyt.

Minuakin kiinnostaisi mikä henkirikos tässä on ?

Re: Tapahtui hautausmaalla

La Kesä 08, 2019 6:28 pm

^Hautakiviliikettä mietin itsekin mutta näiden henkilöiden käynti haudalla oli sen verran pikainen (kesti ehkäpä 20 sekunttia), että eivät ainakaan mitään mittoja tms voineet ottaa. Haudalla siis ei ole vielä hautakiveä.

Mitään tarkempaa tietoa minulla ei tästä henkirikoksesta ole. Minulle vaan on kerrottu, että näin olisi. Siis aivan luotettavilta tahoilta tullut tieto. Rikos kuulemma tapahtunut huhtikuun alussa (?). Ymmärtääkseni jokin tapaus, josta ei iltapäivälehdissä juurikaan ole kirjoiteltu. Nimeä en pysty kertomaan, koska paikalla ei siis ollut vielä hautakiveä...

Re: Tapahtui hautausmaalla

Su Kesä 09, 2019 5:14 am

Kuten itse totesit niin helle ei kaikille tule yhdenvertaisesti. Saattaa keittää yli. :lol:

Re: Tapahtui hautausmaalla

Ti Kesä 11, 2019 12:53 am

Olisiko olleet ihan hautakiven myyjät ja toimittajat asialla? Keskikokoinenkin hautakivi voi painaa tyyliin puoli tonnia, joten on syytä varmistaa sen paikka ennen toimitusta, siirtely kun ei sitten onnistu käden käänteessä. Ja jos vaikka omaiset olivat tilanneet kaukopalveluna koko setin, niin liike voi käydä itse katsomassa senkin minkä kokoinen kivi haudalle sopii.

Tuskin nääs oli mikään MIB ... en ainakaan ole ennen kuullut että niillä olisi jotain suomalaisia henkirikoksen uhreja vastaan.

Re: Tapahtui hautausmaalla

Ke Kesä 19, 2019 4:56 pm

Tästä tuli mieleen tarinat joita olen lukenut. On siis netissä ollut näitä jopa useita, että jossain vanhainkodissa vanhuksen luona käy kaksi mustapukuista miestä (pappia?? tms.). Jonkin ajan kuluttua vanhus kuolee. Nämä tarinat jostain syystä jääneet mieleen. Aina kuolevan luona käyvät kaksi tummapukuista miestä eikä kukaan tiedä keitä he ovat.
Lähetä vastaus