Nivala: kannuslaisen päätyminen Pidisjärveen ~1996-1997

Testit ja kokeilut ja kysymykset tekniikasta. Voit myös hakea muuta tietoa esim. vanhoista uutisista tms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Shemale Sonja
Parranpäristäjä
Viestit: 73
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2019 8:32 am
Paikkakunta: Kokkola

Nivala: kannuslaisen päätyminen Pidisjärveen ~1996-1997

Viesti Kirjoittaja Shemale Sonja » Su Touko 19, 2019 5:11 am

Onko kenelläkään tietoa tästä mahdollisesta rikoksesta.

Kannuslainen mies oli juhlimassa Nivalan Tuiskulassa, joka on monille alueen vanhemmille ihmisille nostalginen teini-iän kaljoittelupaikka ja jossa on soittanut myös Metallica, tosin Metallica on itse kertonut, että se oli surkein keikkapaikka ikinä, jossa ovat olleet, yleisön ja kaiken puolesta, enkä ihmettele.

Vuosi oli muistaakseni 1996. Tai sitten kannuslainen löydettiin Pidisjärvestä (Kalajoki), jäiden sulettua. Joka tapauksessa tähän liittyi jotenkin Nivalan terveyskeskus, jossa kannuslainen oli kaiketi jostain syystä käyty (pahoinpidelty jo aiemmin?), autoseurue, ja nyt en tarkoita mustalaisia - oli olleet tuomassa tämän kannuslaisen tk:een. Sen jälkeen meni vissiin uudestaan saman auton kyytiin, joko pakosta tai omasta halusta. Sen tietää vain nämä ihmiset, jotka ovat olleet mukana tässä henkirikoksessa, mikä tämä mielestäni on. Hänet on kuskattu pidisjärvelle - sitä hiekkatietä pitkin autolla, joka oli kai Pidisjärventie. Anteeksi jos muistan kadun nimen väärin, sillä muutin 19 vuotiaana pois Nivalasta ja siitä on 13 vuotta, härre guud!

Käsitykseni mukaan kannuslainen on jotenkin mahdollisen uuden pahoinpitelyn jälkeen saatu jään alle, jonne hän hukkui ja hänet löydettiin vasta seuraavana keväänä. Muistaakseni. Ja muistaakseni pari pikkupoikaa havaitsi vedessä kuolleen miehen ekana. Vuosi oli 1996 tai 1997 ellen ihan väärin muista, mutta minulla on hyvä numeromuisti.

Tästä en ole kuullut missään. Onko poliisi jostain syystä tulkinnut tämän oudon episodin itsemurhaksi, koska selvittämättömissä henkirikoksissa tätä ei ole tullut vastaan, eikä muutenkaan ole löytynyt asiasta juurikaan tietoa em. muistelmia lukuunottamatta. Siitä on pitkä aika kun luin aiheesta noita tietoja, mutta ne on jotakuinkin noin.

Tämä outo porukka oli myös todennäköisesti muualta lähipaikkakunnalta.

Ilmeisesti samoihin aikoihin sattunut jalasjärveläisen mulkun aiheuttama vauvasurma, jonka hakkasi seinään tohjoksi jne. Nivalassa, on vienyt huomiota tältäkin mahdolliselta rikokselta.

Kertokaa jos tiedätte jotakin. En tuntenut uhria. Minusta se oli vain kamala kohtalo, mikäli hänet on hukutettu oikeasti elävänä hakkaamisen jälkeen Pidisjärveen ja ujutettu osittain sulan veden turvin jääpeitteen alle. :!:

Ciccarelli
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 207
Liittynyt: Su Maalis 27, 2011 8:45 pm
Paikkakunta: Pohojammaa

Re: Nivala: kannuslaisen päätyminen Pidisjärveen ~1996-1997

Viesti Kirjoittaja Ciccarelli » Su Touko 19, 2019 8:42 am

Tairetahan olla Härmän aseemalla, kunoon verta seinäs!

Vastaa Viestiin