Sivu 1/1

Tappo Hausjärvellä 14.4.19. Tietääkö joku uhrin?

Lähetetty: Ti Elo 13, 2019 7:11 pm
Kirjoittaja Tay77
Kokeilenpa vielä tätä kautta. Eli onko kellään tietoa, jonka voisi jakaa eteenpäin, eli kertoa kuka kyseinen surmattu nuorukainen oli? Tai siis!!
Kokonimiä tai muuta tietoa en siis kaipaile julkisuuteen! Vaan vaikkapa sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta riittäisivät!
Olen erään tuntemani henkilön kanssa koettanut tätä selvittää (tapaus koskettaa häntä, koska kyseessä on luultavasti häneen "liittyvä henkilö"). Olen kovasti ihmetellyt, kun asiasta ei olla puhuttu edes missään "juorupalstoilla", joista rikosten tekijöiden ja uhrien nimet yleensä löytyvät. Ainakin jonkinlaisina huhuina. Tämä tapaus on muutenkin ollut todella vaiettu.
Tämä tuntemani henkilö kävi jopa Riihimäen hautausmaalla kävelemässä mutta ei tuottanut kävelylenkkikään tulosta. Hänellä siis tieto/oletus, että uhri on sinne haudattu.

Eli jos täällä joku tietää jotain, voisiko kertoa vaikkapa uhrin etunimen viimeisen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen?? Korostan vielä, että EN HALUA, ETTÄ UHRIN KOKO NIMI JULKAISTAAN TÄSSÄ!
Kiitos!

PS: niin tähän tapaukseen liittyy siis. Laitan nyt vain linkin. Täältä minfosta löytyy ketju ko. tapauksesta. https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame ... ta-793408/

Re: Tappo Hausjärvellä 14.4.19. Tietääkö joku uhrin?

Lähetetty: Ke Elo 14, 2019 10:06 pm
Kirjoittaja Tiikerinlilja
Huhuina, joita ei paljoa ole ollut, olen kuullut että uhrin nimi alkaisi V tai W, mutta joku tietävämpi voi sanoa enemmän.

Re: Tappo Hausjärvellä 14.4.19. Tietääkö joku uhrin?

Lähetetty: Ke Elo 14, 2019 10:16 pm
Kirjoittaja Tay77
^Kiitos sinulle, tämä auttaa jo paljon. Olkoonkin huhua.

Re: Tappo Hausjärvellä 14.4.19. Tietääkö joku uhrin?

Lähetetty: Pe Elo 30, 2019 7:20 pm
Kirjoittaja Tay77
Tiikerinlilja kirjoitti:Huhuina, joita ei paljoa ole ollut, olen kuullut että uhrin nimi alkaisi V tai W, mutta joku tietävämpi voi sanoa enemmän.
Kiitos, kaveri saanut tiedon että olisi mahdollisesti W.P. kyseessä. Tietävämmät tietysti korjatkoon...