Räppäri Atte Toikka kuoli 21.1.2019

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Averell
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Atte Toikka kuoli tammikuussa

Viesti Kirjoittaja Averell »

Tänään perjantaina verorahoilla uusitaan Atte Toikka saagaa... No, veronmaksajien piikki on pitkä...
Ilmeisesti Atesta ei kuitenkaan tullut pois menonsa johdosta legendaa joten kuolinsyy lienee tavallinen...

Chikatilo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1411
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Atte Toikka kuoli tammikuussa

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Kekkonen kuoli elokuussa.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Karjala89
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: La Loka 21, 2017 9:48 am

Re: Räppäri Atte Toikka kuoli 21.1.2019

Viesti Kirjoittaja Karjala89 »

Paljohan netissä liikkuu huhua että Taistolla olis osuus sen kuoleman kanssa,onhan toi hämärä keissi. En tiedä sen enempää mutta kuitenkin.

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9789
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Räppäri Atte Toikka kuoli 21.1.2019

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Vaikuttaa, että nuoren miehen kuolema on haluttu pitää esillä, kun aiheeseen liittyen on tehty dokkari, missä mukana myös miehen perhe. Surullinen juttu aina nuoren ihmisen kuolema, maassamme se on liiankin yleistä. Masennus johtaa päihteisiin ja kuolemiin eri syistä. He saavat hakata päätä seinään ilman kunnollista apua tai tukea, kun he eivät ole yhtä tärkeitä kuin jotkut muut. Auttaminen on kallista ja resurssit ovat joko ajettu alas tai ns. paremmassa käytössä.
MKDMSK kuoli kollegan sohvalle – menehtyneestä räppäristä dokumentti
Jukka Hätinen 17.12.2019 11:17

Yle Kioskin Jaakko Keso teki dokumentin 21-vuotiaana kuolleesta malminkartanolaisesta.

MKDMSK eli Atte Toikka kuoli tammikuussa 21-vuotiaana. Pyhimyksen loppuun saattama MKDMSK:n kakkosalbumi julkaistiin postuumisti ja etenkin sen singlestä Surullinen klovni kasvoi odotettua suurempi hitti.

”MKDMSK oli selvästi antamassa ääntä niille, joilla ei mene hyvin. Hän ymmärsi, että Suomi on murheellisten laulujen maa eikä pahoinvointivaltio. On vaikea määritellä, mitä kaikkea kouluttamattomilta nuorilta miehiltä Suomessa puuttuu. Helpompi on sanoa, että ainakin ja onneksi heillä on hiphop. Paine nousee turvaverkkojen välissä. Kenties vaadittiin Atte Toikan kuolema, että sille saatiin avattua venttiili”, Oskari Onninen kirjoitti Rumbassa keväällä.

Nyt MKDMSK on otsikoissa, koska jäi ilman Emma-ehdokkuutta. Pyhimys nosti epäkohdan esille: Emma-gaalan mukaan linjaus on, ettei artisteja palkita postuumisti. Tätä linjausta ei tosin lue gaalan säännöissä.

Yle Kioskin Jaakko Keso on tehnyt MKDMSK:sta puolituntisen dokumentin RIP Jonne aka MKDMSK 1997–2019. Keso lähtee selvittelemään Toikan tarinaa hänen lapsuudenkuvastaan tulleen Jonne-nettimeemin kautta. Nopeasti käy selväksi, että meemi on vaikuttanut Toikan elämään negatiivisesti.

Ääneen pääsevät myös Toikan lapsuudenystävät, perhe ja kollegat, kuten Taisto Tapulist, jonka sohvalle malminkartanolaisartisti kuoli. Dokumentti on katsottavissa Yle Areenasta.
https://www.rumba.fi/uutiset/mkdmsk-kuo ... okumentti/
Ei ihme, että osaan näistä räppikoulua käyvistä uppoaa niin hyvin netin asiantuntija-esiintyjät, kun tuo kaveri Taistokin kuittaa parikymppisen kaverinsa kuoleman "sydänlaajentuma" ja ihan kuin olisi jotenkin tavallista. Toki tuota porukkaa kuolee kuin kärpästä, kun usein ovat päihteiden moniottelijoita. Toivon jonkun pelastuvan sillä, että asiaa tuodaan esiin, ongelmista vaietaan ihan liikaa ja sekin johtaa ihmisten toivottomuuteen, kun "pelastumistarinoihin" törmäävät harvoin (tarkoitan totuutta siis, en "tarinoita")
“The most terrifying words in the English language are: I'm from the government and I'm here to help.”
Ronald Reagan

bayron
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2015 12:26 am

Re: Räppäri Atte Toikka kuoli 21.1.2019

Viesti Kirjoittaja bayron »

Ovatko Atte "MKDMSK" Toikka, sekä Kotkan alamaailman vaikuttaja Esa-Pekka Toikka sukua keskenään? :roll:

TooToo
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Stadi

Re: Räppäri Atte Toikka kuoli 21.1.2019

Viesti Kirjoittaja TooToo »

bayron kirjoitti:
Ma Touko 04, 2020 4:57 pm
Ovatko Atte "MKDMSK" Toikka, sekä Kotkan alamaailman vaikuttaja Esa-Pekka Toikka sukua keskenään? :roll:
Eivät ole.

Kurpa
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ti Helmi 02, 2021 12:37 pm

Re: Atte Toikka kuoli tammikuussa

Viesti Kirjoittaja Kurpa »

swaghettiyolognese kirjoitti:
Ma Tammi 27, 2020 3:31 pm
Miehen lyriikoissa käsitellään aika raskaita teemoja. Monesta kappaleesta saa kuvan, että mies on ollut sekaantunut johonkin isompaan kuvioon. Oikeastaan näistä teemoista hän puhuu kaikilla kappaleillaan, osalla kierrellen, osalla täysin suoraan.
Niin saa kuvan joo.
https://www.youtube.com/watch?v=EHB5nz3s-3c

Noh, jos mies vei salaisuutensa hautaan mukaan, ei "kaikki tåmä valkene" välttämättä koskaan.

Tuntematta kaveria tarkemmin, sanoisin yleisesti että jos vaikkapa viisi tai kymmenen vuotta pyörii huslaajaporukoissa, ja vaikkapa kehittää itselleen lujan opiaattikoukun, on sen kaiken pyörittäminen läheisiltä ja muiltakin ympärillä salaillen ja kulisseja ylläpitäen rankkaa puuhaa. Addiktio voi olla häpeällistä ja aivan saatanan kallista, ja jostain ne rahat pitää siihenkin löytyä. Usein juuri tuon pakottavan tarpeen takia tyypit saadaan tekemään juttuja joiden paljastumisesta "pelkää äidin kyyneleitä enemmän". Koukussa olevia voidaan ostaa huumeilla, tai jopa lupauksilla niiden pitkäaikaisesta toimittamisesta, osallistumaan vaikka kilokauppaan tai jonkun kylmäksi laittamiseen, mihin vain hommaan.

Toinen juttu mitä kelailin lukiessani tästä tapausesta oli se että sohvalle övereihin kuoleminen on juttu joka on hyvinkin mahdolista lavastaa vahingoksi. Tiedän kun olen ollut tämmöisen yrityksen kohteena. Olin vitun sekaisin ja annoin toisen tyypin laittaa vedot jos toisetkin ja siellä oli mukana ylläri. Oli tuuria mukana että selvisin.

En siis tunne henkilöä enkä tuttaviaan enkä tiedä hänen asioistaan mitään, yleisellä tasolla vain. Levätköön rauhassa minun puolestani.
Homie I'm the one with the shotgun in the closet
Next to the glad bags full of chronic

Vastaa Viestiin