Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Helsingin Sanomien jokapäiväinen rasismipläjäys keskittyy tänään ja uutisoi myös muutama pv sitten joukkoliikenteessä tapahtuvaan huuteluihin, pitkiin katseisiin, tönimiseen yms ja tekijöinä - tottakai - suomalaiset, ja uhreina - tottakai - ruotsinkieliset ja neekerit.

”Puhukaa suomea, saatana!” – lukijat kertovat kokemuksiaan häirinnästä Helsingin joukkoliikenne­välineissä

”Painu neekeri takaisin sinne mistä tulit” – Michaela Moua kertoo, millaista on syrjintä Helsingin joukkoliikenteessä
- Tässä Mouan tapauksessa ilmenee selkeästi se, että kun hän haluaa istua jonkun viereen se on ihan ok, mutta jos häneen viereen ei istu kukaan, niin se on sitten rasismia.

Nyt sitten odotan milloin saadaan uutinen junissa tapahtuneista rasistisista kohtaamisista. Tällä en tarkoita sitä sairaan mielikuvituksen kehittämää somalityttö paiskattiin junasta - tyyppisiä tekemällä tehtyjä, väkisin väännettyjä suomalaisten syyllistämisvirsiä. Ei, en myöskään kaipaa yhtään Valtteria, joka jää aina pysäkille ja lopulta saa fillarin koska tumma ihonväri.

Vaan ihan oikeasti tapahtuneita, sellaista nk "positiivista syrjintää", kuten...
a) kädellisten (somalit yms negridit) harjoittama nuoren naisen kiusaaminen junamatkan aikana ja lopulta raiskaus Tapanilan aseman tuntumassa.

b) 4-kymppinen afrikkalaismies raiskasi 16-vuotiaan suomalaistytön bussissa Helsingissä. Tämähän oli rasistinen raiskaus, sillä ei tämäkään kädellinen olisi raiskannut tyttöä, jos tämä olisi ollut "Valtterin värinen".

Helsingin Sanomilla on jokin käsittämätön vimma kirjoittaa loputtomiin näitä "paha valkoinen hyvä musta" - artikkeleita. Mihin he sillä pyrkivät?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Gladys
Michael Knight
Viestit: 4455
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Harrastus koitui kohtaloksi:
"Japanilaismies kuoli jäätyään massiivisen pornolehtikokoelmansa alle. Kokoelma oli mittava, lehdet painoivat yhteensä kuusi tonnia. Lehtiä oli joka puolella huoneistoa, jopa keittiö oli täynnä eroottisia painotuotteita."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703 ... 8_ul.shtml
All is pretty.
- Andy Warhol

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Tämä uutinen ei vielä tarvitse omaa ketjua, mutta saas kattoo kun päästään pääsiäiseen, mitä otsikoita on sitten tarjolla.

Terrorismiuhkan arvioidaan olevan kohotetusti "päällä" Isisin jouduttua ahtaalle ja sen johtajan pidettyä läksiäispuheen : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703 ... 0_ul.shtml

Toivottavasti riskit otetaan vakavuudella niissäkin maissa, joissa vielä ei ole tapahtunut näitä asioita. Järjelle saa antaa valtaa.
Saksa varoittaa terrori-iskun vaarasta Ruotsissa

Lauantai 4.3.2017 klo 15.48


Ruotsissa matkustavien kannattaa pysytellä valppaana terroriuhan vuoksi.

Saksan ulkoministeriö on antanut lauantaina matkustustiedotteen, jonka mukaan turistien kannattaa Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa olla valppaina erityisesti julkisissa liikennevälineissä ja välttää suuria väkijoukkoja.

Ulkoministeriön mukaan Tukholmassa on ollut kohonnut terrori-iskun vaara jo viime vuoden maaliskuusta lähtien. Erityiseen varovaisuuteen kehotetaan uskonnollisten juhlien sekä konserttien ja festivaalien aikaan.

Saksan ulkoministeriö muistuttaa myös, että tämänhetkisen pakolaistilanteen vuoksi Ruotsi on ottanut väliaikaisesti jälleen käyttöön rajatarkastukset.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Ruotsin heikentynyt turvallisuustilanne nousi jo hieman aiemmin maailmanlaajuisen huomion kohteeksi, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kiinnitti viime kuussa huomiota turvapaikanhakijoiden Ruotsissa aiheuttamiin ongelmiin.

JUHO RISSANEN


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703 ... 0_ul.shtml
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Yllättävän harvalla järki näissä asioissa saa valtaa. Saksan viranomaisia tai valtamediaa nyt ainakaan ei ole järkevää uskoa ensinkään näissä eikä muissakaan asioissa.

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Palkkatyössä käyvien veroeuroilla on taas ja jälleen kerran tuettu terrorismia:

Germany arrests Syrian national on war crimes, murder charges

Saksa maksoi Al-Nusran terroristille 2400 euroa kuukaudessa

Syyrian ”pakolainen” työskenteli Syyriassa terroristien Al-Nusran rintamassa ja tappoi ilmeisesti 36 Syyrian hallituksen työntekijää. Hän sai Saksasta 2400 euroa kuukaudessa sosiaalitukea. Mies on äskettäin pidätetty Düsseldorfissa.

Bild-sanomalehden mukaan Syyrian ”pakolainen” oli tappanut 36 henkeä. Tämä 35-vuotias Al-Nusran rintaman “Dschabhat Fatahin” jäsen on äskettäin pidätetty Düsseldorfissa.

Al-Nusran tappaja ennätti saada Saksassa pitkät ajat huomattavia sosiaalietuuksia perheelleen.
Deutsche Welle kertoi pidätyksestä torstaina 2. maaliskuuta 2017.

Saksassa nimellä Abdalfatah H. A esiintynyt syyrialaismies tuli lokakuussa 2015 raskaana olevan vaimonsa ja kolmen lapsensa (7, 5 ja 3 vuoden ikäiset) kanssa pakolaiseksi Saksaan. Neljäs lapsi syntyi kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin Saksassa.

Saksa oli maksanut kuukausittain 2400 euroa perheelle. Abdalfatah H. A oli ilmoittanut työvoimakeskukseen, että hän oli työskennellyt Syyriassa automekaanikkona. Viranomaiset uskoivat kuvauksen ammattitaidosta, kun yksityiskohtia oli kuitenkin vaikea todentaa.

Nyt ”pakolainen” on epäiltynä 36 virkamiehen kuolemasta.


Lähteet: Deutsche Welle Epoch Times Washington Times ja vaihtoehtomedia

Että jotta mitä sitä nyt sitten paettiinkaan ja miksi?

Tätäkin raukkaa ja hänen "perhettään" on joku sinisilmäinen suomalaissuvakki, vaikkapa itseään kolumnistiksi nimittävä persläpi Kimmo Sahlman, käynyt auttamassa turvaan jossakin Kreikan saarilla.
- Maassa maan tavalla - kolumnoi kerran Sahlman, ja todellakin - nyt syyrialainen kuittasi, ja lähti elämään Syyriaan omalla tavallaan. Saksalaisten kustannuksella.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8568
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Minä oon pari kertaa huomauttanut kans, että 'älkää mölytkö' tai 'älä huuda', mikä siinä on että pitää älämölytä, vaikka ei ois ees päisään? Nuo alpakat vissiin olivat. Muutenkin melkoista hässäkkää pitänyt, laivalla purupainia järkkäreiden kanssa yms.
Partiopoliisin viikonloppukiireitä Lounais-Suomessa
26.03.2017

Lounais-Suomi
Perjantaiyönä Turun Runosmäessä usean partion hälytystehtävä. Ilmoituksen perusteella asunnossa uhattu ihmistä aseella. Poliisi meni asuntoon, ase paljastui jäljitelmäksi.

Myös Porissa ilmoituksen mukaan oli osoiteltu ihmisiä aseella autosta. Tässäkin tapauksessa poliisi tavoitti osalliset ja ase osoittautui jäljitelmäksi.

Turun keskustan kauppakeskuskorttelissa on viime aikoina ollut rauhatonta. Poliisikin on tehostanut näkyvää valvontaa sekaan jalkautumalla.

Perjantai-iltana pöydällinen albanialaisia oli illastanut kosteasti ja äänekkäästi yhdessä korttelin hampurilaisravintoloista, ja viereisen pöydän mies huomautti porukkaa käytöksestä. Niinpä häntä potkittiin päähän ravintolan ulkopuolella. Tapahtuma sekä henkilöt ovat dokumentoituneet valvontakameroihin. Asiaa tutkitaan pahoinpitelyrikoksena.

Lauantaiaamuna kaksi Ruotsista Suomeen risteillyttä nuortamiestä painivat Turun satamassa järjestyksenvalvojien kanssa. Yhtä järjestyksenvalvojaa myös purtiin. Näiden risteilymatkustajien maahantulon edellytykset eivät täysin täyttyneet, koska heistä oli ilmeinen vaara järjestykselle ja turvallisuudelle. Miesten kansallisuuskaan ei ollut täysin selvillä. Samanten sunnuntaiaamuna satamasta noudettiin yksi vastaava tapaus, jossa järjestyksenvalvojat tällä kertaa säästyivät onneksi vammoilta. Miesten maahan pääsy estettiin, ja matkailu rajoitettiin ennen paluumatkaa tapahtuvaan putkassa loikoiluun.

Vanhan kanta-asiakkaansa perässä ajoi Porin poliisi vauhdikkaasti Raumalle saakka lauantaina. Kyyti onneksi katkesi siihen että pakenijan auton moottori leikkasi kiinni ennenkuin mitään kurjempaa ehti sattua. Epätoivoiseen pakoon oli ilmeinen syy, täysi autokuormallinen erilaista varastettua irtainta. Mies muistelee tekemisiään ja selvittelee asioitaan Rauman putkassa. Samoin putkaan päätyi Satakunnassa kortiton karvialaisisäntä, joka yritti paeta autollaan poliisia parin promillen ajokunnossa. Onneksi hänkin luovutti suosiolla vaarallisen menonsa.

Playoff- kiekkoa pelattiin Turussa lauantai-iltana, ja kiekkokansaa oli hallissa kattoon saakka. Poliisikin varautui yleisömäärään. Pieniä häiriöitä oli, mutta järjestyksenvalvonta hoiti tehtävänsä oikein mallikkaasti. Suurimmat tappiot kärsivät hävinneen HIFK:n lisäksi hallin moderni ja hintava mainosvalopaneeli jonka turhautunut ja voimansa tunnossa ollut kiekkofani hakkasi epäkuntoon.
Somerolla sunnuntain vastaisena yönä oli hälytys kesämökille jossa päihtyneen ja väkivaltaisen miehen raivon sai kokea hänen perheensä. Mies otettiin poliisioperaatiossa kiinni lieviä voimakeinoja käyttäen. Miehen hallusta otettiin poliisin talteen luvaton tehokas ampuma-ase. Miestä epäillään muun muassa törkeästä ampuma-aserikoksesta ja hän on kiinniotettuna.

Näiden tapahtumien lisäksi tietysti valvottiin maanteitä, kirjattiin kosolti erilaisia liikennerikkomuksia, rattijuopumuksia, etsittiin ja löydettiin ihmisiä erilaisista syistä, suoritettiin lukuisia virka-aputehtäviä terveydenhuollolle ja sosiaalitoimelle, soviteltiin erimielisyyksiä ja nahisteluja, sekä neuvottiin ja opastettiin.

Oltiin kellon ympäri töissä jotta ihmisillä olisi vähän mukavampaa ja turvallisempaa viettää viikonvaihdettaan.
http://www.poliisi.fi/lounais-suomi/tie ... anguage=fi


Avatar
loikkari
Agentti Scully
Viestit: 655
Liittynyt: Su Kesä 21, 2015 7:06 pm
Paikkakunta: Pimiä puoli

Tapon yritys Oulussa!

Viesti Kirjoittaja loikkari »

Iltasanomat.fi / 22-vuotias nainen vangittiin tapon yrityksestä Oulussa
22-vuotias nainen vangittiin tapon yrityksestä Oulussa – epäillään iskeneen saksilla miestä rintaan

Julkaistu: 29.3. 10:54
Teko tapahtui lauantaiyönä yksityisasunnossa.
Oulun käräjäoikeus vangitsi tiistaina todennäköisin syin epäiltynä 22-vuotiaan oululaisnaisen tapon yrityksestä, Oulun poliisilaitos tiedottaa.

Naisen epäillään lyöneen miestä saksilla rintaan riidan päätteeksi. Mies sai vakavia vammoja.

Rikoskomisario Jussi Hyrkäs kertoo, että epäilty tekijä ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan.

– Ilmeisesti jonkinlainen parisuhde ollut.

Päihteillä on voinut olla ”jonkinlainen” osuus tapahtumiin.

Teko tapahtui lauantaiyönä yksityisasunnossa Rajakylässä. Epäilty otettiin kiinni lähistöllä sijaitsevasta asunnosta. Hyrkäs ei kommentoi, onko nainen tunnustanut teon.

Vangitulla naisella ei ole aiempaa merkittävää rikoshistoriaa.

Ina Kauppinen
- Täytyy tietää mitä sielu sietää, karma on varma -

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Muun muassa Madventures-ohjelmasta ja -kirjoista tunnettu toimittaja Riku Rantala, 42, on syönyt matkoillaan mitä kummallisempia asioita.

Savon Sanomat
02.04.2017 08:00

No nyt selvisi syy "pakolaisten" kanssa tehtäviin kaarnaveneisiin ja kuvitelmiin notta tässä se on Suomen uusi Nokia. Ei yksin sienet ole noihin hallusinaatiohin riittänyt...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

URSA
Watson itse
Viestit: 5550
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Suvakit alkavat vaihtaa sukupuolta erottuakseen tyypillisestä suvakki-stereotyypistä? Katsoin ensin kuvassa olevan heteropari, ja ihmettelin, miksi pari vihitään Ski Pridessa.

http://yle.fi/uutiset/3-9550771
Sateenkaariparille tehtiin yllättävä tarjous: häät tunturissa – "Mitäpä tässä odottelemaan"

Tommi ja Kareem vihitään Rukatunturin huipulla Ski Pride -tapahtumassa lauantaina.
8.4.2017 klo 08:11

Tommi Seppäsen ja Kareem Emamin piti mennä naimisiin vasta joskus myöhemmin. Mutta sitten tehtiin tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

– Meidät ikään kuin kutsuttiin omiin häihimme, Seppänen naurahtaa.

Tulevalle avioparille tarjoutui mahdollisuus mennä naimisiin Rukatunturin huipulla. Tarjouksen teki Ruka Ski Pride –tapahtuman järjestäjät.

– Olemme suunnitelleet häitä jo pitkään, mutta emme tällaisia. Näitä häitä olemme ehtineet suunnitella vain pari viikkoa. Kun tarjous järjestäjiltä tuli, ajattelimme, että mitäpä tässä odottelemaan, mennään naimisiin nyt, toteavat lauantaina häitään viettävät rovaniemeläiset.

Tasa-arvoa tunturissa

Tommi Seppänen kiittelee mahdollisuutta päästä tasa-arvoiseen avioliittoon.

Minun juridinen sukupuoli on vielä tällä hetkellä nainen. Uuden lain myötä minulle vihdoinkin suodaan lupa muuttaa juridinen sukupuoleni mieheksi, eikä meitä pakoteta eroamaan sen vuoksi, Seppänen toteaa.

Rukalla järjestetään viikonlopun aikana seksuaalivähemmistöjen Ruka Ski Pride –tapahtuma. Tuore aviopari osallistuu tapahtumaan ensimmäistä kertaa.

Parin vihkii edustaja Pohjois-Suomen maistraatista.

Avatar
loikkari
Agentti Scully
Viestit: 655
Liittynyt: Su Kesä 21, 2015 7:06 pm
Paikkakunta: Pimiä puoli

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja loikkari »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017041 ... 0_uu.shtml
Uutiset | Kotimaan uutiset

Poliisi tutkii: Auton alta löytyi kuollut keski-ikäinen mies Helsingin Vuosaaressa
Tänään klo 09:36
Vuosaaressa on löydetty kuollut henkilö.

Hätäkeskus sai ilmoituksen satama-alueella olleesta elottomasta henkilöstä kello 8.45. Ilmoituksen teki sivullinen, joka oli osunut paikalle.

Ambulanssihenkilökunnan rooliksi jäi kuoleman toteaminen. Vainaja oli keski-ikäinen mies. Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa, kuinka kauan hän oli maannut kuolleena.

Auto oli löydettäessä sammutettu, mutta sitä ei ollut pysäköity varsinaiselle pysäköintialueelle. Ruumis oli auton alla puolittain.

- Tässä ei ole syytä epäillä onnettomuutta. Tutkimme, voiko kyseessä olla sairaskohtaus. Pienimuotoinen mysteeri, komisario Teemu Lappalainen kertoo poliisin tilannekeskuksesta.

Poliisi ei tällä tietoa epäile, että tapaukseen liittyisi jokin rikos. Käynnissä on tavanomainen kuolemansyyn tutkinta.

Lisätty poliisin antamat tiedot kello 9.48.

SOLMU SALMINEN
[email protected]
- Täytyy tietää mitä sielu sietää, karma on varma -

Belker
Christopher Lorenzo
Viestit: 1673
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Belker »

Sami Hintsanen tarttuu mediaan ja ihmettelee kovasti keikkojen peruuntumisia:

Sami Hintsanen joutuu oikeuteen – ulosotossa yli 50 000 euroa: ”Tein virheen, kun luotin sinisilmäisesti”


Näyttelijä-muusikko Sami Hintsasta epäillään törkeästä velallisen epärehellisyydestä.


Sami Hintsasta vastaan on nostettu Pirkanmaan käräjäoikeudessa syyte törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Syytteestä ensimmäisenä kertoi Seiska-lehti. Asian Ilta-Sanomille vahvisti Pirkanmaan käräjäoikeus.

Syytteessä on kyse näyttelijä-muusikon vuonna 2014 konkurssin tehneestä Burning Star Oy -yrityksestä. Konkurssipesä perii Hintsaselta verovelkoja 37 819 euron verran. Syyttäjän mukaan käsittelypäivää ei ole vielä määrätty.

Yhteensä Hintsasella on ulosotossa perittävänä 53 626 euroa. Velkoja karhuaa muun muassa verottaja, ulosottofirma ja rakennusyritys. Hintsanen on saanut myös pysäköintivirhemaksuja, joiden perintä on keskeytetty varattomuusesteen ja suppean ulosoton esteen vuoksi.

Muun muassa Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu Hintsanen kertoo Ilta-Sanomille, että Pirkanmaan käräjäoikeudessa nostetussa syytteessä on kyse hänen yrityksensä konkurssista vuonna 2014.

– Kyse on veroveloista, Hintsanen sanoo IS:lle.

– Tuolloin jo sovittuja töitä peruuntui iso määrä ja niihin luottaen olin nostanut itselleni suurempaa palkkaa omistamastani yhtiöstä kuin mihin töiden peruunnuttua firman maksukyky riitti.

Hintsanen kertoo sopineensa vuosina 2012–2014 useita eri työtehtäviä teatteriproduktioihin ja muihin ”isoihin tapahtumiin”, mutta kertoo työnantajien peruneen työkeikat yllättäen.

– Kun produktiot kaatuivat, sovitut tulot jäivät saamatta. Siinä ajassa en pystynyt järjestämään korvaavia töitä ja firmalle aiheutui maksuvaikeuksia. Eli itse itselleni maksamista palkoista sovittuihin töihin nojaten jäi käytännössä verot maksamatta, joita nyt sitten oikeusteitse verottaja perii. Koska olen firman hallituksen ainoa varsinainen jäsen, olen henkilökohtaisesti vastuussa veloista, Hintsanen selvittää.

Hintsanen sanoo kaikkien ulosottovelkojensa olevan hänen henkilökohtaisesti takaamia yrityksen maksuja.

– Jokainen henkilö on omista teoistaan vastuussa. Näihin pitäisi osata varautua.

Hintsanen toteaa, että jokainen voi vallitsevasta tilanteesta päätellä, millainen isku yrityksen konkurssiin ajautuminen Hintsaselle oli.

– Tämä ala on valitettavasti semmoinen, että lyhyelläkin aikajänteellä töitä saattaa peruuntua. Minun henkilökohtainen virheeni on se, että olen sinisilmäisesti luottanut siihen, että asiat tapahtuvat. Kun niin ei ole käynytkään, siitä on tullut jälkiseuraamuksia.

Hintsanen kertoo keskustelleensa työkeikkoja peruneiden ihmisten kanssa henkilökohtaisesti.

– Sinänsä on turha syyttää ketään, koska tämä ei ole alalla mitenkään ennenkuulumatonta. Tässä tapauksessa lopulta vastuu on minulla itselläni. Elämää ei pidä suunnitella kauhean pitkälle etukäteen, kun koskaan ei tiedä.

Hintsanen toteaa nykyisen työtilanteensa olevan ”ihan kelvollinen.”

– Veloista huolehditaan nyt siten, että asiat tulevat loppuun asti hoidettua ja sillä selvä, Hintsanen päättää.
Mira Sharma

Ja aikaisemmin...
Suosikkijuontaja kärysi ratista kahdesti


Perjantai 29.7.2011 klo 11.33

Tartu mikkiin -ohjelman juontaja Sami Hintsanen kärähti rattijuopumuksesta kahdesti samana yönä.

Poliisi otti Sami Hintsasen kiinni viikonloppuna Tampereella.

Kummassakin tapauksessa on kyse törkeästä rattijuopumuksesta mikä tarkoittaa sitä, että Hintsanen puhalsi kummallakin kerralla yli 1,2 promillen lukemat.

Tv-tähden rattijuopumuksesta uutisoi ensimmäisenä eilen ilmestynyt 7 Päivää -lehti.

TV2:n suosikkijuontajalle ehdollista vankeutta - kärähti kahdesti samana yönä

Julkaistu: 22.11.2011 15:37

TV2:n Tartu mikkiin -juontaja sai tuomion kahdesta rattijuopumuksesta.

TV2:n Tartu mikkiin -ohjelman juontaja Sami Hintsanen sai 75 päivän ehdollisen vankeusrangaistuksen rattijuopumuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Molemmat teot sattuivat 24. heinäkuuta.

Hintsanen oli ensin peruuttanut autoaan kaksi metriä erään ravintolan parkkipaikalla. Siitä tuli tuomio rattijuopumuksesta.

Myöhemmin samana yönä Hintsanen oli ajanut autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Veressä oli alkoholia 0,70 mg/l. Puhalluskokeen tulos oli 0,72 promillea. Jälkimmäinen ajelu toi tuomion törkeästä rattijuopumuksesta.

Lisäksi Hintsanen määrättiin maksamaan 35 kappaletta 51 euron hintaisia päiväsakkoja, yhteensä 1785 euroa.

Hintsanen on ollut ajokiellossa tapahtumapäivästä lähtien.

Oikeudenkäynnin jälkeen mies pääsee auton rattiin. Hänet määrättiin kolmen kuukauden ajokieltoon, mutta kielto on ehdollinen.
Jussi Niiranen
http://www.is.fi/viihde/art-2000005168580.html
http://www.iltalehti.fi/viihde/20110729 ... 9_vi.shtml
http://www.is.fi/viihde/art-2000000451630.html

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Näin Suomi käytti 956 miljoonaa kehitysapuun - suurin kohdemaa Afganistan

Kehitysapumäärärahat putoavat tänä vuonna 881 miljoonaan euroon viime vuoden 956 miljoonasta. Viime vuonna tuli ilmi 28 kehitysvaroihin kohdistunutta väärinkäytöstä tai väärinkäytösepäilyä.

Suomi käytti kehitysyhteistyöhön 956 miljoonaa euroa vuonna 2016.
Kehitysrahat laskivat edellisvuodesta kokonaisuudessaan 18 prosenttia.
Prosentuaalisesti eniten laski monenkeskinen kehitysyhteistyö.

Tansania on Tampereen Unicef-vuoden keräyskohde ja tavoitteena on varainhankinta Mwanzan alueen koululaisille.

Suomi käytti kehitysyhteistyöhön 956 miljoonaa euroa vuonna 2016, ilmenee ulkoministeriön julkistamista Suomen kehitysyhteistyötä koskevista ennakkotiedoista. Kehitysyhteistyön osuus bruttokansantulosta oli 0,44 prosenttia.

Kehitysrahat laskivat edellisvuodesta kokonaisuudessaan 18 prosenttia. Ulkoministeriön hallinnoiman, niin sanotun varsinaisen kehitysyhteistyön määrä putosi 30 prosenttia. Prosentuaalisesti eniten siinä laskivat monenkeskinen kehitysyhteistyö (-60 %) sekä tuki kansalaisjärjestöille (-39 %).

Kehitysyhteistyöstä 382 miljoonaa euroa ohjattiin kehitysyhteistyöhön yleistukina monenkeskisten toimijoiden (mm. EU, YK-järjestöt, Maailmanpankkiryhmä) kautta.

Humanitaarisen avun osuus varsinaisesta kehitysyhteistyöstä nousi 14 prosenttiin. Humanitaariseen apuun kohdennettiin vuonna 2016 yhteensä 84 miljoonaa euroa.

Muut julkisen kehitysyhteistyön erät kasvoivat 50 prosenttia. Vuonna 2016 kehitysyhteistyöksi laskettavat pakolaisten vastaanoton kulut olivat 118 miljoonaa euroa, joka vastasi noin 12 prosenttia Suomen kaikista kehitysyhteistyön maksatuksista. Suomen osuus EU:n kehitysyhteistyöbudjetista oli 143 miljoonaa euroa.

Vuonna 2016 finanssisijoituksiin tehdyt lisäkohdennukset eivät vielä ehtineet vaikuttaa merkittävästi toteutuneisiin maksatuksiin.

Nettomääräinen kehitysapu kasvoi viime vuonna 17 EU-maassa ja laski neljässä EU-maassa. Laskusta huolimatta Suomen kehitysavun bruttokansantulo-osuus (0,44 prosenttia) oli EU:n kahdeksanneksi suurin.

Eniten rahaa Afganistaniin

Suomen kehitysyhteistyön suurimmat kumppanimaat olivat Afganistan (noin 27 milj. euroa), Nepal (20), Etiopia (18) ja Tansania (18).

Yksikönpäällikkö Lotta Karlsson ulkoministeriön kehitysyhteistyön hallinto- ja oikeusyksiköstä kertoo, että Suomella oli viime vuonna 900 rahoituskohdetta. Rahoituspäätöksiä tehtiin vajaat 500.
- Suurimmat rahoituskohteet olivat Euroopan kehitysrahaston yleistuki, 52,8 miljoonaa euroa, EU:n humanitaarinen apu Turkissa oleville Syyrian pakolaisille, 8,4 miljoonaa euroa ja yleistuki maailman ruokaohjelmalle (WFP), 8 miljoonaa euroa.

Ovatko hankkeet onnistuneet?
- Voidaan sanoa, että pääosin hankkeet ovat onnistuneita. Kehitysyhteistyötä tehdään vaikeissa toimintaympäristöissä ja vaikeiden haasteiden parissa, joten on selvää että kaikessa ei aina onnistuta. On tärkeää että sekä onnistumisista että vaikeuksista opitaan ja toimintaa kehitetään tältä pohjalta.

Millä tavalla onnistumista on mitattu?
- Koska rahoituskohteet ovat moninaisia, myös niiden tuloksia ja onnistumista seurataan monin eri tavoin. Esimerkiksi monenkeskisten organisaatioiden kautta kanavoitavan rahoituksen tuloksia seurataan niiden omien järjestelmien kautta. Suomen rahoittamien kahdenvälisten hankkeiden edistymistä seurataan erilaisten indikaattorien avulla jatkuvasti.
- Hanke- ja ohjelmakohtaisia evaluointeja teettävät kehitysyhteistyöstä vastaavat yksiköt ministeriön alueosastoilla sekä kehityspoliittisella osastolla. Lisäksi kehitysyhteistyön tuloksellisuutta laajemmin arvioidaan laajempien evaluointien avulla, joita kehitysevaluoinnin yksikkö teettää eri teemoista.

Karlssonin mukaan Suomen kehityspolitiikan toimintaedellytykset muuttuivat vuonna 2016 tuntuvasti
- Kehitysyhteistyömäärärahojen ja henkilötyövuosien vähennykset haastoivat ja pakottivat mukauttamaan toimintaa. Asetetut kehityspoliittista ja kehitysyhteistyötä koskevat tavoitteet saavutettiin pääosin hyvin. Kehitysyhteistyön tuloksellisuuteen ja vaikuttavuuteen kiinnitettiin vuonna 2016 erityistä huomiota.

Onko 956 miljoonan euron lisäksi olemassa muita, eri ministeriön budjeteissa olevia kehityshankkeita?
- Mainittu 956 miljoonaa euroa sisältää nimenomaan kaikki kehitysyhteistyöksi laskettavat toimet. Varsinaista kehitysyhteistyötä, josta ulkoasiainministeriö vastaa, oli viime vuonna 605 miljoonan euron verran.

Viime vuonna Suomen EU:lle maksamista noin parista miljardista eurosta 142,5 miljoonaa euroa laskettiin menneen EU:n kehitysapuun. Tämä raha näkyy valtiovarainministeriön pääluokassa.

Suomeen saapuneista pakolaisista aiheutuvia välittömiä kuluja voi raportoida kehitysapuna 12 kuukauden ajalta maahantulosta.
- Nämä kulut ovat osittain vastaanottokeskusten kuluja ja osittain valtion kunnille maksamia korvauksia. Viime vuonna näiden summa oli 117,7 miljoonaa euroa, Karlsson sanoo.

Nämä rahat menevät sisäministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön budjeteista.

Useimmilla ministeriöillä on joitain kansainvälisiä järjestöjä, joiden toimintaa Suomi rahoittaa, ja joiden toiminnasta osan katsotaan menevän lopulta kehitysyhteistyöhön. Tällaisia järjestöjä ovat mm. YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO, Maailman terveysjärjestö WHO, elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO ja kansainvälinen siirtolaisuusjärjestö IOM.
- Näistä koostuu vuosittain yhteensä muutamia miljoonia euroja, Karlsson sanoo.

Valtion kehitysrahoitusyhtiö Finnfundin investoinnit kehittyviin maihin lasketaan kehitysavuksi.
- Finnfundin myydessä sijoituksiaan nämä palautuvat rahavirrat raportoidaan negatiivisina, kehitysapua vähentävinä erinä. Viime vuonna näiden sijoitusten nettosumma oli 22 miljoonaa euroa, Karlsson sanoo.

Lisäksi ulkoministeriön osalta kehitysavuksi laskettiin siviilikriisinhallinnan ja YK:n rauhanturvaoperaatioiden menoista 17,8 miljoonaa euroa sekä ulkoasiainhallinnon toimintamenoja 31 miljoonaa euroa.
- Tämä sisältää ulkoministeriön eri osastoilla ja ulkomaanedustustoissa työskentelevien ihmisten palkkoja ja muita menoja siltä osin kuin työnkuvaan kuuluu kehitysapuun liittyviä tehtäviä, Karlsson valaisee.

Onko vuodelta 2016 tehty selvitystä kehitysvarojen väärinkäytöksistä ja jos on, niin mitä ne ovat ja mikä on euromäärä?
- Vuonna 2016 tuli ilmi 28 ulkoasiainhallintoon kohdistunutta väärinkäytöstä tai väärinkäytösepäilyä; tapauksista kolmeen on ollut osallisena ulkoasiainhallinnon palkattuun henkilökuntaan kuuluva henkilö, 11 tapausta liittyy ulkoasiainhallinnon hoitamaan kahdenväliseen kehitysyhteistyöhön, 12 tapausta on havaittu kansalaisjärjestöyhteistyössä sekä yksi tapaus liittyy humanitaariseen apuun ja maittain kohdentamattomaan kehitysyhteistyöhön.
- Kehitysyhteistyövaroihin kohdistuneiden väärinkäytösten seurauksena takaisinperinnässä on vuodelta 2016 yhteensä noin 151 131 euroa.

Paljonko budjetin kehitysyhteistyövarat kaikki ministeriöt mukaan lukien ovat tänä vuonna?
- Ulkoministeriön varsinaisen kehitysyhteistyön määrärahat tälle vuodelle ovat 528,195 miljoonaa euroa. Muiden hallinnonalojen ja momenttien määrärahat ovat 352,992 miljoonaa euroa, eli yhteensä kehitysyhteistyöhön arvioidaan kohdentuvan tänä vuonna 881,187 miljoonaa euroa.

Iltalehti
14.4.2017 klo 07.14

Arkkipiispa Kari Mäkisen aloittama oman kansansa tuomitseminen ja päälle kuseminen legendaarisella lausumalla; meillä on enemmän kuin olemme ansainneet, sopii oikeastaan vain ja ainoastaan kehitysmaihin.

Kehitysmailla, jos keillä on enemmän kuin mitä he ansaitsisivat; joka vuosi kymmenet valtiot kantavat heille saavikaupalla käytännöllisesti katsoen vastikkeetonta rahaa - heidän ei tarvitse tehdä itse yhtään mitään muuta kuin ruikuttaa loputtomiin.
- Ja mikä on lopputulema; väestöräjähdys, sodat, konfliktit, pakolaisuus, länsimaiden syyttely, terrori, ihmisoikeuksien polkemiset... Kohdemaissa ei mikään muutu. Raha kyllä kelpaa.

Heillä on siis enemmän kuin mitä he ansaitsevat! Kun ihminen saa jotain ilmaiseksi, hän ei opi sitä ikinä arvostamaan. Kun ihmisestä tehdään ns toiseustotemi, jota palvotaan, syötetään, hyysätään, nostetaan jalustalle jne niin hän ryhtyy kuvittelemaan itseään tärkeäksi, paremmaksi ja korvaamattomaksi. Kuten afgaanit, irakilaiset ja somalit nyt.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

185 amistutkintoa jäämässä unholaan – mukana hitsaaja, valokuvaaja ja maalari
IS

Tilalle tulossa kuulemma aivan uusia linjoja:
ikääntyvien somalinaisten voimaannuttajan perustutkinto
vastaanottokeskuksen työntekijän tutkinto
aivan yksin tulleiden yli 30-vuotiaiden irakilaislasten verensokerinmittaajan perustutkinto
afgaanipoikien seksihädän poistajan ammattitutkinto
eläkepommin purkajan perustutkinto

...ynnä muuta tuki tarpeellista ja aivan ehdottoman välttämätöntä.

Hitsarit ja maalarit tulevat Puolasta ja lisäksi ko. alat ovat epätrendikkäitä ja epähumaaneja, eikä niissä voi auttaa aivan yksin tulleita. Eivät sovellu ns hyville ihmisille.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2661
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Kallioilta putoaminen ei liene Suomessa kaikkein yleisin viikonlopputapaturma. Nyt vappuviikonlopun alkajaisiksi kuitenkin näyttäisi tapahtuneen kaksi täysin samanlaista onnettomuutta kutakuinkin samoihin aikoihin:
Myöhään perjantai-iltana Vihdissä kuoli nuori mies Hautakallion nuotiopaikalla.

Myöskin perjantain vastaisena iltana/ yönä parikymppinen mies putosi Naantalissa Kuparikalliolta veteen ja kuoli myöhemmin lauantaina sairaalassa.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... li/6411012

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/34 ... airaalassa

Synkronisiteetti?
Totuus

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tanska julkaisi listan vihasaarnaajista, joiden maahantulo kielletään
Maahantulo kielletään kahdeksi vuodeksi vedoten yleiseen järjestykseen.

TANSKAN maahanmuutto­viranomainen on julkaissut listan radikaaleista uskonnollisista saarnaajista, joiden maahantulon Tanska kieltää vedoten yleiseen järjestykseen.

Lista on osa politiikkatoimia, joista oikeistohallitus sopi opposition sosiaalidemokraattien, Tanskan kansanpuolueen ja konservatiivisen kansanpuolueen kanssa vuonna 2016 radikaalien uskontulkintojen kitkemiseksi Tanskasta.

Samassa yhteydessä puolueet halusivat myös muun muassa tarkastella uskonnollisten vapaakoulujen toimintaa ja uskonyhteisöille ulkomailta tulevaa rahoitusta.

VIHASAARNAAJIKSI kutsuttujen uskonnollisten johtajien tulo maahan estetään nyt kahdeksi vuodeksi. Ulkomaalainen saarnaaja voi joutua listalle, mikäli ”hänen käytöksensä antaa syytä uskoa, että hän aiheuttaa uhkan yleiselle järjestykselle Tanskassa”, maahanmuutto­viranomainen luonnehtii tiedotteessaan.

Kiellon voimassa pysymistä voidaan arvioida uudelleen. Mikäli listalle joutuneet rikkovat kieltoa, heidät voidaan käännyttää rajalla tai heitä voidaan rangaista. Miten tarkalleen, sitä ole kerrottu.

Listalla on toistaiseksi kuusi nimeä, joista viisi on islamilaisia saarnaajia ja yksi on kristitty.

”Hallitus ei hyväksy sitä, että vihasaarnaajat tulevat Tanskaan saarnaamaan vihaa tanskalaista yhteiskuntaa kohtaan ja indoktrinoimaan ihmisiä muun muassa väkivaltaan naisia ja lapsia kohtaan, levittämään ajatuksiaan kalifaatista ja yleisesti ottaen vähättelemään perustavan­laatuisia arvojamme”, kirjoittaa maahanmuutto­ministeri Inger Støjberg tiedotteessa.

Helsingin Sanomat
2.5. 10:37

"Maahantulo kielletään kahdeksi vuodeksi vedoten yleiseen järjestykseen".

Maahantulokieltoja annetaan pidemnpiä aikoja monestakin rikoksesta. Miksi tässä kohtaa lepsuillaan. Vihapuhujilla ei ole mitään annettavaa tanskalaiseen yhteiskuntaan, he radikalisoivat väkeä, kuluttavat yhteiskunnanvaroja ja heikentävät sen turvallisuutta.
- Kahden vuoden kielto on pelleilyä. Mutta ehkä pidempi kielto loukkaa ihmisoikeuksia. Asuminen Tanskassa on siis ihmisoikeus?

"joista oikeistohallitus sopi opposition sosiaalidemokraattien..."

Tanskassa sosiaalidemokraattien kanssa voi näemmä myös sopia jotakin. Varsinkin jotain mikä liittyy hallitsemattoman maahanmuuton rajoittamiseen.
- Ei onnistuisi Suomessa!

”Hallitus ei hyväksy sitä, että vihasaarnaajat tulevat Tanskaan saarnaamaan vihaa tanskalaista yhteiskuntaa kohtaan ja indoktrinoimaan ihmisiä muun muassa väkivaltaan naisia ja lapsia kohtaan, levittämään ajatuksiaan kalifaatista ja yleisesti ottaen vähättelemään perustavan­laatuisia arvojamme”,

Tämän mukaan myös Alexander Stubb (kok) ja Eva Biaudet (r) kuuluvat tuolle listalle. Hehän vihaavat suomalaisia, hyväksyvät maahanmuuttajien harjoittaman väkivallan* ja vähättelevät perustavanlaatuisia arvijamme ja ovat valmiit vetämään vessasta alas sen mikä on suomalaisella työllä rakennettu ja aikaansaatu.

* En ole kuullut heidän olleen huolissaan yhdestäkään tapauksesta, jossa ns mamu on kohdistanut suomalaiseen väkivaltaa. Pitää kaiketi odottaa, että uhri olisi suomenruotsalainen. Stubb on myös kehunut Itäkeskuksen olevan hieno paikka "kuin Somalia".
- Somaliassa on väkivaltaa ja pakolaisuutta. Jos sitä pitää hienona paikkana, niin sitten on joko pääsä vikaa tai hyväksyy siellä harjoitettavan väkivallan sekä sorron.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin