Hämmentyneet pakolaiset ja muita sekalaisia tarinoita

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

URSA kirjoitti:Jännä juttu kuitenkin, että raiskauksista epäiltyjen turvapaikanhakijoiden joukossa on miehiä/nuorukaisia ainakin kolmesta eri maanosasta. On ainakin somalialainen, irakilainen ja afganistanilainen epäilty. Näitä eivät yhdistä sama kulttuuri, mutta sama uskonto.
Matutus ja Islam-kulttuurin levitysvirastosta olisi mukavaa saada tieto kuinka monta Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista on syntynyt 1.1.XXXX. Voi olla, ettei kaikille maahantulijoille riittänyt väärennettyjä Syyrian passeja.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

TuskaistaTietoa
Javier Pena
Viestit: 1797
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Nuo koulutusjutut ovat muutenkin monelta osaltaan diipadaapaa. Kirjoitettu pitkälle etujärjestöjen kanssa yhteistyössä. Eli maahanmuuttoasioissa valtion tuilla eläviltä järjästöiltä, OAJ:ltä opetusasioissa jne.

Ei kukaan oikeasti usko esimerkiksi siihen, että koulutus automaattisesti jotenkin olisi tie rikkauteen. Osalle sopii paremmin tekeminen, kuin (yli)-koulutus. Ja yhtälailla koulutuksessa ei ole järkeä, jos se ei ole alalle josta löytyy mielekästä tekemistä.

Sama mamutuksissa. Ei kukaan oikeasta usko noihin juttuihin. Mutta esittää pitää, koska konsensuksella on yhdessä sovittu kuinka asian pitää nyt vaan olla.

URSA
Watson itse
Viestit: 5820
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kun keskustelun aiheeksi muodostui kulttuuri ja raiskaaminen, tässä ketjussa ehkä kannattaa muistuttaa, että on syytä varoitella myös nuoria poikia. Turvapaikanhakijoiden joukossa voi olla potentiaalisia raiskaajia, jotka eivät ole kiinnostuneita pelkästään alaikäisistä tytöistä.

Tämän vuoden aikana Yhdysvalloissa oli pienimuotoinen skandaali, kun selvisi, että Afganistanissa palvelleita amerikkalaisia sotilaita oli kielletty puuttumasta paikallisten miesten tapaan raiskata nuoria poikia. Kiellon syyksi selitettiin se, että kyse oli kulttuurista. Aiheesta löytyy paljon uutisia hakusanoilla "raping culture in Afghanistan." Afganistanilaiset kutsuvat tapaa leikkisästi nimellä "boy play." http://www.nytimes.com/2015/09/21/world ... -boys.html ja https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

URSA
Watson itse
Viestit: 5820
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja URSA »

Turvapaikanhakija raiskasi 18-vuotiaan naisen yöaikaan Helsingissä Hesperian puistossa (lähellä eduskuntataloa.) Paikasta on vain kilometrin matka Helsingin ydinkeskustaan. Linkki keskusteluun seksuaalirikokset-osastossa; http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=20055

Turvapaikanhakija on saapunut jo syyskuussa Suomeen, joten todennäköisesti hän on saanut jo valistusta.

Kaahari
Armas Tammelin
Viestit: 70
Liittynyt: Pe Syys 30, 2011 9:22 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja Kaahari »

Tuntuu hurjalta, että ruokkivan, majoittavan ja rahaa taskuun tunkevan kansan pitäisi vielä opettaa seuraavat asiat parrankasvuikään ehtineille:
-ei saa sytyttää nuotiota parketille
-ei saa panna satunnaista vastaantulijaa ilman ko vastaantulijan nimenomaista suostumusta
(kotonakin on tapana kysyä vaimolta saako sipasta)
-ei ole soveliasta tunkea sormea kissaan
-lapsia ei saa kosketella seksuaalisesti
-ihmisiä ei saa tappaa
-kiitollisuus on hyve.

PELKÄÄN PAHOIN RADIKALISOITUVANI, ELLEIVÄT PÄÄTTÄJÄT LAITA STOPPIA TÄLLE IDIOTISMILLE.

Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja Paa »

Kaahari veit sanat suustani. Homma on mennyt täysin absurdiksi eikä hitto vie näy edes loppua.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Wickeddy
Harjunpää
Viestit: 342
Liittynyt: Ti Touko 05, 2015 2:20 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja Wickeddy »

URSA kirjoitti:Turvapaikanhakija raiskasi 18-vuotiaan naisen yöaikaan Helsingissä Hesperian puistossa (lähellä eduskuntataloa.) Paikasta on vain kilometrin matka Helsingin ydinkeskustaan. Linkki keskusteluun seksuaalirikokset-osastossa; http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=20055

Turvapaikanhakija on saapunut jo syyskuussa Suomeen, joten todennäköisesti hän on saanut jo valistusta.
Juuri näin. Valistuksessa kerrotaan että raiskaus on vakava rikos. Nyt tämäkin muunmaan sankari pääsee kokemaan kuinka vakava se oikeasti on suomen rangaistus asteikolla. 200€ Uhrille kivusta ja särystä sekä itselle viikko kotiarestia.
Oppiiko mitään? No ei varmasti!
kunnia meni ,mutta maine jäi.

Chikatilo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1380
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Lassie kirjoitti:Vaikeata on maahanmuuttopolitiikka-asioista kertominen objektiivisesti, kun Opetushallitus toteuttaa kouluissa osana monikulttuurista kehittämisohjelmaa sellaista yksioikoista poliittista ideologiaa, joka ei kuulu koulujen alaan. On tietenkin tarpeen, että vähemmistöjen suhteen mietitään asioita, joilla ovat osa laajempaa kontekstia, esimerkiksi kouluyhteisöä, eivätkä syrjäytyisi asioista. Mutta se ei tarkoita, että "monikulttuurisuuteen" vetoamalla samalla toteuttaisiin poliittista aivopesuideologiaa julkisissa koululaitoksissa. Eikö julkisen koululaitoksen pitäisi pysyä sitoutumattomana.
Lyhensin hieman, mutta ydinasia on juuri tässä aloituksessa. Tähän "Lassie" on tiivistänyt mielestäni hienosti maahanmuutto-ongelmaan pohjimmiltaan omaan (=eurooppalais-amerikkalaiseen) järjestelmäämme sisältyvän perusongelman, tosin vain koulujen tasolla.

Kysymys ei ole vain siitä, mitä "toiset" tekevät, vaan siitä, miksi "toisille" annetaan mahdollisuus tehdä. Tämä on pelkästään "lännen", EU:n ja sen alaisten maiden omaa politiikkaa, joka osaltaan synnyttää eriarvoisuutta.

Kiitos, Lassie, viisaista sanoistasi - kirjoitusvirhefoobikoille tarjoan nyt keskisormea.

Muuten: Miksi viestissäsi nousi esille intrakulttuurisuuden käsite interkulttuurisuuden sijaan. Oliko ajatusfiba vai onko opetushallitus (vastaava) todellakin ottanut tällaisen käsitteen käyttöönsä? Jos on, niin pelottaa. Se on nimittäin askel kohti seuraavaa synkkää porrasta...
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 536
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja chadspill »

WalkingDisaster kirjoitti:– Miehet käyvät ulkona tupakalla. Onhan siellä komeita miehiä ja osan kanssa pystyy vaihtamaan muutaman sanan englanniksikin, mutta alaikäisen 13–14-vuotiaan tytön paikka ei ole pimeässä illassa keskuksen liepeillä, Korpi-Vartiainen sanoo.

– Kontakteja on hyvä syntyä, mutta sopivia paikkoja ovat esimerkiksi seurakuntien järjestämät tilaisuudet. Nämä ovat olleet hyvin positiivisia tapahtumia. Tällaista kanssakäymistä toivon lisää ja sinne voi tulla tapaamaan turvapaikanhakijoita.
Miksi 13-14 vuotiaiden lasten olisi yhtään parempi tehdä "kontaktia" aikuisiin miehiin seurakuntien tiloissa kuin vastaanottokeskuksien liepeillä. Eiköhän tuon ikäisten lasten ole parempi olla oman ikäistensä koulukavereiden seurassa. Kirkon historian tietäen ei kyllä ole yhtään yllättävää että he haluaisivat toimia lasten parittajina aikuisille miehille.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...

Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Hämmentyneet pakolaiset ja arvausleikki.

Viesti Kirjoittaja Paa »

Eräällä paikkakunnalla matut ovat varastaneet kaupoista tavaraa, ja henkilökuntaa on käsketty pysymään hiljaa asiasta. Tätä tosin lienee tapahtunut muissakin vok-paikkakunnilla, joten ei mitenkään ainutkertaista.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 543
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Poliiseja uhattu ympäri maata

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Hennalan yhteenotto vain yksi monista - Poliisijärjestöjen liitto: poliisia uhattu ympäri maata

Poliisipartio voi kutsua apua, jos se selviydy tehtävästään yksin ja tilanne on silti hoidettava. Avun tulo saattaa kestää pitkään.

Poliisipartion ja turvapaikanhakijoiden marraskuinen yhteenotto Lahden Hennalan vastaanottokeskuksessa ei ollut ainutkertainen tapahtuma. Poliisijärjestöjen liitto on saanut kenttäväeltään tietoja, että turvapaikanhakijoiden kanssa on oltu tiukoilla muuallakin maassa.

Liitto teki työturvallisuuskyselyn kaikkiin yhteentoista poliisilaitokseen, ja jokaisesta saaatiin hälyttäviä vastauksia. Puheenjohtaja Yrjö Suhonen kertoo, että turvapaikanhakijoiden suhtautuminen poliisiin ei ole samalla tasolla kuin kantaväestöllä.

- Tässä on selvä kotouttamisen paikka. Maassa maan tavalla.

Tilanteet voivat muuttua poliisipartioiden kannalta hankaliksi etenkin syrjäisissä vastaanottokeskuksissa. Virkavallan apujoukkojen tulo voi kestää 40 minuutista tuntiin.

- Se on pitkä aika odotella.

Yrjö Suhosen mukaan on vain ajan kysymys, milloin tapahtuu jotain vakavaa. Poliisijärjestöjen liitto aikoo ensi viikon tiistaina ottaa asian esiin työnantajapuolen eli poliisihallituksen kanssa.

Poliisilaitokset voivat harkita, millä taktiikalla, henkilömäärällä ja varustuksella hälytystehtäviin lähdetään. Juuri muuta ne eivät voikaan tehdä.

ESS


Mielenkiintoista, että nyt ollaan jo vaiettu poliisien uhkailustakin. Ei oikein ruusuiselta näytä jos nyt jo alkaa olla paikkoja mihin poliisit ei kohta uskalla mennä. Naapuri maassahan on esimerkkejä paikoista mihin poliisit ei mielellään mene.

URSA
Watson itse
Viestit: 5820
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Poliiseja uhattu ympäri maata

Viesti Kirjoittaja URSA »

Uskomatonta. Kiinnostaisi tietää enemmän noista uhkaavista tilanteista. Onko poliisit olleet paikalla muuten vain valvomassa, että kaikki on kunnossa? Vai onko siellä oltu pidättämässä yhtä asukasta, ja muut asukit ovat tulleet estämään pidätystä? Molemmissa tapauksissa tuollaisen käytöksen takia pitäisi tulla kielteinen turvapaikkapäätös ja maastakarkotus. Ei ole todellakaan voinut tapahtua mitään kulttuurien välistä väärinkäsitystä, jos kaksi poliisia ei pääse pois paikalta muuten kuin pamppua ja pippurikaasua käyttämällä!

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ys/5591814
Poliisipartio piiritettiin vastaanottokeskuksessa – HS: Poliisissa sisäinen selvitys

Rikos Julkaistu 04.12.2015 01:26

Poliisissa on käynnistetty sisäinen selvitys tapauksesta, jossa poliisipartio joutui miesjoukon piirittämäksi vastaanottokeskuksessa.

Selvityksestä kertoo Helsingin Sanomat.

Välikohtauksesta kertoi alun perin blogissaan Suomen Poliisijärjestöjen Liiton puheenjohtaja Yrjö Suhonenblogissaan.

Tapaus sattui Lahdessa Hennalan vastaanottokeskuksessa marraskuussa.

Suhosen mukaan paikalla ollut poliisipartio joutui taistelemaan tiensä ulos vastaanottokeskuksesta jouduttuaan kymmenien vihamielisten nuorten miesten piirittämäksi.

Helsingin Sanomien mukaan miesjoukon piirittämä poliisipartio pakeni uhkaavaa tilannetta kaasun ja patukan avulla. Sisäisestä selvityksestä kertoo lehdelle Hämeen poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen.

– Tapahtuma on ollut erittäin sekava ja varmasti hankala. Haluamme tietää, mitä tarkalleen on tapahtunut. Selvitämme, tarvitaanko partioille muuta varustusta kuin nyt on ollut käytössä ja olisiko tässä jotain, josta voisi ottaa oppia. Tietenkin selvitämme myös sen, onko tilanteessa toimittu oikein, Seppänen sanoo lehdelle.

Suhonen sanoi poliisien niukkoja resursseja kritisoivassa blogikirjoituksessaan, että partio oli vastaanottokeskuksessa paikalla yksin. Seppänen kertoo kuitenkin Helsingin Sanomille, että Hennalassa oli paikalla useampia poliisipartioita.

Seppäsen tiedossa ei ole yhtään tapauksen johdosta aloitettua rikostutkintaa.

Poliisi ei kerro välikohtauksesta tarkempia yksityiskohtia.
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... it/5591830
Vastaanottokeskusten joukkotappelut työllistäneet paikoin kaikki kaupungin poliisit

Rikos Julkaistu 04.12.2015 02:16

Poliisihallituksen mukaan vastaanottokeskuksissa on ollut viime viikkoina muutamia joukkotappeluja, joita selvittämään on tarvittu koko paikallinen poliisivoima.

Arkiyönä esimerkiksi keskikokoisessa kaupungissa on Poliisihallituksen mukaan käytössä normaalisti 4–5 poliisipartiota.

Poliisitarkastaja Tommi Reen kertoo, että useiden partioiden lähettäminen paikalle on työturvallisuuskysymys. Jos paikalla on kymmeniä kiihtyneitä ihmisiä, tehtävä ei missään nimessä ole vain yhtä partiota varten.

Valtakunnallisessa mittakaavassa hälytykset vastaanottokeskuksiin ovat olleet tänä syksynä vain promilleja kaikista poliisin hälytystehtävistä. Alueellisesti osuus voi olla paljon tätä merkittävämpi.

– Pienemmällä paikkakunnalla laitoksen alueella voi olla muutama vastaanottokeskus, joissa on useita satoja turvapaikanhakijoita. Niissä on keskinäisiä välienselvittelyjä ja riitoja, jotka sitovat poliisipartioita. Ajoittain tehtäviä on hyvin tiheään tahtiin, Reen sanoo.

Vastaanottokeskuksissa on ollut keskinäisen kärhämöinnin lisäksi muun muassa omaisuusrikoksia. Osalla turvapaikanhakijoista on mukanaan suuriakin summia käteistä.
Poliisihallitus on julkaisemassa uusia lukuja turvapaikanhakijoihin liittyvistä hälytystehtävistä ja rikostilanteesta mahdollisesti jo tänään.
Kunnon joukkotappelua Suomessa odotellessa... Vieläkö joku ihmettelee, miksi Lähi-Idässä oli rauhallista ainoastaan diktaattoreiden hallitessa. Länsimaisen kulttuurin ja islamilaisen kulttuurin erona on se, että länsimaissa käytiin läpi valistusaika jo 1700-luvulla. Silloin hoksattiin, että ihminen voi säädellä impulssejaan ja pyrkiä käyttäytymään "sivistyneesti."
http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakija ... sa/8490456
Ulkomaat 29.11.2015 klo 20:21

Turvapaikanhakijat ottivat yhteen kahdessa suuressa joukkotappelussa Berliinissä

Sadat turvapaikanhakijat osallistuivat joukkotappeluun Tempelhofin entisellä lentoasemalla sijaitsevassa majoitusyksikössä. Spandaun majoitustilassa turvapaikanhakijat riehuivat palosammuttimien kanssa.

Berliinissä on tapahtunut vuorokauden sisällä kaksi suurta joukkotappelua kahdessa eri turvapaikanhakijoiden majoitusyksikössä.

Tempelhofin entiselle lentoasemalle perustetussa väliaikaisessa majoitustilassa syttyi sunnuntaina puolenpäivän aikaan joukkotappelu, joka sai alkunsa ruoanjakelutilanteessa. Paikalle lähetettiin yli sata poliisia rauhoittamaan tilannetta.

Poliisin mukaan tappeluun osallistui satoja turvapaikanhakijoita. Osa heistä hyökkäsi myös keskuksen turvallisuushenkilöstön kimppuun. Poliisi pidätti useita ihmisiä osallisuudesta väkivaltaisuuksiin.

Die Welt -lehden mukaan osa tappelijoista oli aseistautunut veitsillä ja kepeillä. Poliisin mukaan kolme ihmistä loukkaantui vakavasti.

– En osaa sanoa liittyikö asiaan etnisiä syitä. Tässä on kyse monista yksin matkustavista nuorista miehistä. Aggressiota jaettiin kaikkiin suuntiin. Pyysin turvallisuushenkilöstöä vetäytymään, koska tilanne yksinkertaisesti räjähti, kertoo Tempelhofin majoitusyksikön johtaja Michael Elias.

Eliaksen mukaan yksikössä asuu noin 830 ihmistä. Heidän joukossaan on yli sata lasta. Suurin osa väestä on lähtöisin Afganistanista, Irakista ja Syyriasta.

Spandaun yksikössä rikottiin paikkoja

Alle vuorokautta aiemmin turvapaikanhakijat ottivat joukolla yhteen Spandaun lähiössä sijaitsevassa vastaanottokeskuksessa. Rähinässä loukkaantui useita keskuksen asukkaita. Paikalle lähetettiin 80 poliisia.

Poliisin mukaan Spandaun tappelijat rikkoivat ikkunoita, heittelivät huonekaluja ja tyhjensivät palosammuttimia. Noin 500 ihmistä jouduttiin evakuoimaan rakennuksesta.

Saksa arvioi ottavansa vastaan yhteensä noin miljoona turvapaikanhakijaa tänä vuonna. Satoja tuhansia turvapaikanhakijoita on majoitettu asuntoihin, armeijan parakkeihin, urheiluhalleihin ja telttakyliin.

Saksan poliisiliitto on vaatinut, että turvapaikanhakijat pitäisi erotella uskonnon ja lähtömaan perusteella, jotta eri ryhmien väliset mahdolliset konfliktit voitaisiin välttää, uutistoimisto AFP kertoo.

disposal
Jane Marple
Viestit: 1012
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Poliiseja uhattu ympäri maata

Viesti Kirjoittaja disposal »

Se että turvapaikan hakijat keskenään taistelee ei ainakaan minulle tule yllätyksenä. Kesällä YLE PUHE kanavalla sattumalta käsiteltiin lähi-idän historiaa ja sitä miksi ei oikein tahdo asiat luonnistua. Lähi-idän valtiot järjestään on siirtomaavallan peruja ja täysin keinotekoisia luomuksia vailla kansallista pohjaa. Tähän kun lisätään vuosikymmeniä jatkunut eripura heimojen, uskontojen ja kansojen kesken joka nyt konkretisoituu syyrian sisällisosdassa, on soppa valmis.

Afganistan ja jollain tapaa Somalia on vastaavassa tilanteessa. Keskustellessani afganistanistanista kotoisin olevan työkaverin kanssa hänen maastaan, oli hänellä hyvä vertaus että jokainen kylä siellä on kuin valtio valtiossa ja jokainen heimo on oma kansansa.

Suomessa on eräs heimokulttuuria kunnioittava vähemmistö jonka välisiä kiistoja seurataan jatkuvasti. Mitäpä veikkaatte kuinka kävisi jos kaikki suomen mustalaiset laitettaisiin samanlaisiin keskuksiin?

Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 543
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Poliiseja uhattu ympäri maata

Viesti Kirjoittaja Rappa »

No onko tässä järkeä heittää bensaa liekkeihin sitte ja ottaa näitä turvapaikanhakijoita järjettömiä määriä? Se on jo kaiken huippu kun aletaan poliiseja vastustamaan. Monet näistä muistuttaa, että ovat lähteneet sotaa pakoon ja kun sitte pääsevät turvalliseen maahan, alkavat itse rähinöidä.

Hellapoliisi
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Poliiseja uhattu ympäri maata

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

Eihän näitä eri kuppikuntia voi sitten todellisessa elämässäkään pitää erossa toisistaan ja silloin he ovat mitä luultavimmin aseistamattomien lasten, naisten ja vanhusten läheisyydessä. Entäs jos pinna palaa silloin?

Luin jonain päivänä Expressenistä että ruotsalaisessa VOKissa oli syntynyt tappelu iltapalajonossa. Puukot olivat heiluneet niin, että yhden kättä jouduttiin kursimaan kasaan pitemmän kaavan kautta sairaalassa. Poliisi ei kyennyt saamaan selville kuka puukotti ketä. Siis, kuinka voidaan edes ihmisen sopeutuvan Pohjoismaiseen yhteiskuntaan jos hermokontrolli pettää iltapalajonossa kun Ahmed saa iltakaakaonsa ja kebablautasensa ennen Raminia tai Abdia?
Hys hys!

Vastaa Viestiin