Suomalaisnainen kuollut Fuengirolassa 24.10.2015

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Sajaki
Wallander
Viestit: 1011
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Sajaki » Ma Loka 26, 2015 7:34 pm

IltaSanomilla muuten samansisältöinen uutinen, mutta tämä kohta eroaa:
Mies kertoi poliisille, että nainen tuli kotiin hakattuna ja pahoinvoivana. Miehen kertomuksen mukaan nainen oli sen jälkeen mennyt nukkumaan ja kuollut sängyssään.
Lähde: IltaSanomat

Saattaa olla kyse kielimuurista, koska jos mies olisi kertonut eri tarinoita, se olisi varmaan noteerattu myös tiedotusvälineissä.
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."

Maruna
Neuvoja-Jack
Viestit: 296
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Maruna » Ti Loka 27, 2015 1:55 am

URSA kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201510 ... rce=telkku
Suomalaisnaisen kuolema Fuengirolassa: Pidätetty aviomies huusi apua parvekkeelta

Maanantai 26.10.2015 klo 16.19

Kuoleman epäillään aiheutuneen useista, päähän kohdistuneista iskuista.

Nainen löydettiin kuolleena Fuengirolassa Los Bochesisin kaupunginosassa sijaitsevasta asunnosta.

36-vuotias perheenäiti kuoli Fuengirolassa Espanjassa varhain lauantaiaamuna. Asiasta kertovat useat espanjalaislehdet.

Lehtien mukaan naisen kuoleman aiheuttajaksi epäillään hänen suomalaista, samanikäistä aviomiestään. Hänet on pidätetty. Pariskunnalla on kaksi 8-10-vuotiasta lasta, jotka olivat naisen kuolinhetkellä asunnossa nukkumassa.

Pariskunta oli suomalaisten suosimassa lomakohteessa Fuengirolassa viettämässä pitkää lomaa.

Useita iskuja päähän

Nainen kuoli pariskunnan yhteisessä kodissa Fuengirolan Los Bolichesin kaupunginosassa.

Kuoleman tarkat yksityiskohdat ovat vielä epäselviä, mutta poliisi on vahvistanut espanjalaislehdille, että naista oli ennen kuolemaa lyöty useita kertoja voimakkaasti päähän. Vielä ei kuitenkaan ole varmistunut, kuoliko nainen väkivallan seurauksena vai oliko kuolinsyy jokin muu.

Espanjalaislehti Europa Surin mukaan pariskunta oli ennen kuolemaa viettänyt iltaa kapakassa lähellä kotiaan. Jossain vaiheessa pariskunta oli lähtenyt kotiin, ja lauantaiaamuna nainen kuoli. Poliisin mukaan asunnossa oli useita verijälkiä.

Mies huusi apua parvekkeella

Naisen kuolema paljastui korttelille, kun mies huusi hädissään apua asuntonsa parvekkeella lauantaiaamuna puoli kahdeksan aikaan. Läheinen leipomo oli juuri avaamassa oviaan, ja leipomon työntekijä kuuli miehen avunhuudot.

Leipomon työntekijä kutsui paikalle lähistöllä olevia, partiossa olevia poliiseja. Kun he saapuivat paikalle, naisen ruumis oli jäykistynyt. Europa Sur -lehden mukaan jäykistyminen viittaisi siihen, että nainen oli ollut jo joitain tunteja kuolleena.

Ambulanssin soitti pariskunnan asunnon lähellä olevan baarin työntekijä. Ennen ambulanssin tuloa naista yritti elvyttää skotlantilainen pariskunta, joka oli lähistöllä syömässä aamiaista.

Europa Surin haastatteleman baarinpitäjän mukaan suomalaispariskunta kävi usein yhdessä hänen pitämässään baarissa. Myös perjantai-iltana pariskunta oli ollut kyseisessä baarissa istumassa iltaa.

- Toisinaan he olivat humalassa, ja kuuntelimme pariskunnan riitelyä, mutta emme olisi uskonut, että mitään tällaista voisi tapahtua, baarinpitäjä kommentoi Europa Surille.

Miehen kertomus erilainen

Kuolleen suomalaisnaisen aviomies kertoi poliisille lähteneensä traagisena iltana baarista kotiin ennen vaimoaan.

Miehen mukaan hän löysi vaimonsa asunnosta pahoinpideltynä. Miehen mukaan nainen halusi oksentaa. Nainen yritti päästä sänkyyn, mutta kompastui ja löi päänsä. Miehen mukaan mitään ei ollut tehtävissä, vaan nainen kuoli välittömästi.

Kuolinsyy on edelleen epäselvä, ja se selviää vasta kuolinsyytutkinnan valmistuttua. Poliisien mukaan nyt selvitetään sitä, aiheuttiko pariskunnan riitely naisen kuoleman.

Fuengirolan paikallinen poliisi ei suostunut kommentoimaan tapausta Iltalehdelle. Pariskunnan lapset on otettu viranomaisten huostaan. Paikallisten lehtien mukaan lapset eivät käyneet koulua Espanjassa.

Useat espanjalaismediat kertovat suomalaisnaisen kuolemasta "perinteisenä perheväkivaltarikoksena". Jotkut lehdet kirjoittavat myös, että naisiin kohdistuva perheväkivalta on Suomessa tavallista.

Asian noteeraaminen johtunee osittain siitä, että Espanjan poliisi on kampanjoinut viime aikoina voimakkaasti naisiin kohdistuvaa perheväkivaltaa vastaan.

Lähteet: Europa Sur, Cadena Ser, La Opinión de Málaga, Diario Sur
Minulle tulee väkisin mieleen sellainen skenario, että mies olisi voinut humalassa, ja mustasukkaisuuksissaan, pahoinpidellä kotiin tullutta vaimoaan eikä kumpikaan ole ymmärtänyt syntyneiden vammojen vakavuutta. Lopuksi on kömmitty peräkanaa nukkumaan, tai humalainen aviomies on raahannut tajuttoman vaimonsa vuoteeseen lepäämään.

Joku päähän osuneista iskuista on kuitenkin aiheuttanut aivoverenvuodon. Aamulla mies on havahtunut huomaamaan, että vaimo hänen vieressään onkin kuollut. Tai sitten jompikumpi perheen lapsista on löytänyt äidin elottomana sohvalta tai lattialta lojumasta, ja hakenut hädissään isänsä paikalle. Tällöin aviomiehelle on tullut hätä, ja karmea ymmärrys siitä, että nainen olisi jo yöllä pitänyt toimittaa hoitoon, jos mielii hänen henkensä pelastaa.

Neljä päähän kohdistunutta iskua kuullostaa todella pahalta. Osa voi tietysti johtua pään osumisesta seiniin tai lattiaan, kun nainen on kaatunut kasvoihin kohdistuneen iskun/ iskujen voimasta.

Perheen lapset ovat ehkä joutuneet tottumaan siihen, että kotona riidellään ja melutaan, kun vanhemmat tulevat yöllä baarista. Aamulla on kuitenkin kaikki ollut taas "hyvin" ja suht rauhallista, tähän asti. Tarkoitan, että pienet pojat ovat ehkä vain koettaneet tälläkin kertaa jatkaa uniaan vanhempiensa riitelystä huolimatta eivätkä ole aavistaneet, ettei äidillä todellakaan ole kaikki hyvin.
En esiinny muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.

murjaani
Matlock
Viestit: 768
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja murjaani » Ti Loka 27, 2015 9:59 am

Perheen elämäntapa kuulostaa kuvottavalle. Onkohan lapsia aikaisemminkaan millään tavalla huomioitu? Olisipa joku reagoinut jo aikaisemmin!

Eikö oikeasti ole kukaan Suomessa ollut huolissaan tästä perheestä ja eritoten lapsista? Onko kyseessä juoppojen/narkkien retki halvempien päihteiden luo ja lapset raahattu sinne mukaan?

Tuossa on kyllä uhri itsekin ollut hautaansa kaivamassa - perhe on selvästi ollut syvissä ongelmissa, joita olisi pitänyt hoitaa ihan muilla keinoilla kuin tolkuttomalla ryypätään ja riidellään -metodilla.

Mies on kaiketi jollakin tavalla vaimoaan satuttanut, mutta ei varmaankaan surma-aikeissa. Miehen teko on voinut aiheuttaa kuoleman, mutta piruko selvittää, onko nainen toikkaroinut lisäksi niin että siitä tullut vammoja. Espanjassahan on esimerkiksi usein laattalattiat (en tiedä toki kyseistä asuntoa), jotka ovat aika liukkaatkin sopivilla kengillä. Useamman kerran itse ihan selvinpäin olen kaatuillut siellä.

Karmeaa miehelle, jos ei olekaan niin suuressa roolissa kuolemaan kuin mitä epäillään. Lapsille edelleen toivon kaikkea hyvää, alku-uutisten perusteella en ollenkaan aavistellut näin kaoottista lähtötilannetta.

Divinaa
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Loka 26, 2015 9:54 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Divinaa » Ti Loka 27, 2015 2:12 pm

Täällä asuvana voin kertoa että poliisilaitoksella on suomalainen tulkki

rannikko
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 12:54 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja rannikko » Ti Loka 27, 2015 4:40 pm

Tapaus on koskettanut minua syvasti. Kukaan ei tieda, mita asunnolla on oikeasti tapahtunut, mutta itse uskon miehen pahoinpidelleen vaimonsa. En usko, etta hanella on ollut tarkoitus tappaa, mutta pidan erittain todennakoisena, etta nainen on kuollut miehensa pahoinpitelyn tuloksena.
Mies oli selvinpain ihan neutraali, jopa mukavakin. Mutta han joi paljon. Ainakin Espanjassa han saattoi vetaa 3-4 paivan ryyppyputkia. Humalassa han saattoi alkaa haastaa riitaa. Hanesta tuli aggressiivinen ja ilkea. Hanta voisi pitaa jopa alkoholistina. Myos nainen saattoi juoda reippaasti viihteella ollessaan, mutta han kuitenkin pyoritti arkea ja koitti pysya jaloillaan Espanjassa. Nainen oli jokin aika sitten saanut uuden tyopaikan kosmetologina.
Se, etta kotivakivallasta ei ole aikaisemmin tehty ilmoituksia, ei tarkoita sita, etteiko vakivaltaa olisi ollut. Nainen on itse kertonut, ett mies kay kasiksi humalassa, riitatilanteissa.
Perheella oli myos taloudellisia vaikeuksia. Mies oli surmaa edeltavana paivana saanut tietaa, etta heidan talonsa Suomessa ulosmitataan. Ehkapa se asia, riita vaimon kanssa ja liika alkoholi, saivat sitten kilahtamaan lopullisesti.
Hyvin surullinen tapahtuma kaikkineensa. Ei ne ongelmat poistu silla, etta vaihdetaan maata. Painvastoin. Ne ongelmat voivat jopa pahentua.

EuroJR
Sherlock Holmes
Viestit: 3381
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja EuroJR » Ti Loka 27, 2015 5:53 pm

Perhe ehti asustaa täällä vasta vajaat pari kuukautta. Kuulemma "uusi yritys parisuhteelle" Espanjassa. Meni sitten karmivalla tavalla pieleen tällä kertaa.

Sherlock Poirot
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 33
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2015 8:22 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Sherlock Poirot » Ti Loka 27, 2015 6:01 pm

Vaimonsa surmaamisesta epäilty mies vapautettiin

Viime lauantaina vaimonsa surmaamisesta epäiltynä ollut mies on vapautettu. Espanjalaisen tuomarin mukaan mikään ei viittaa siihen, että mies olisi riistänyt väkivalloin hengen vaimoltaan.
Tuomari pitää miehen tarinaa aukottomana ja sen vahvistaa myös perheen 13-vuotias lapsi. Myös patologin tutkimus vahvistaa sen, että kuollut nainen on aiheuttanut kohtalokkaat vammat itselleen kaatuilemalla.
http://www.fuengirola.fi/?q=uutiset/vai ... pautettiin

Avatar
Sajaki
Wallander
Viestit: 1011
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Sajaki » Ti Loka 27, 2015 7:08 pm

Aikamoinen plot twist :o Olosuhteet viittaavat vahvasti henkirikokseen, mutta ilmeisesti näin ei sitten ollutkaan. Kyllä se elämä joskus yllättää.

IltaSanomissa mainitaan lisäksi tällaista:
Suomalaismies on tutkinnan alusta saakka kieltänyt surmanneensa vaimonsa. Häntä epäillään nyt ainoastaan heitteillejätöstä, sillä perheen 10- ja 13-vuotiaat pojat olivat olleet yöllä keskenään kolmen tunnin ajan.
Ihanko oikeasti 10- ja 13-vuotiaita ei voi jättää muutamaksi tunniksi keskenään nukkumaan? :shock: Onhan 13-vuotias jo teini-iän kynnyksellä, ei ehkä erityisen kypsä muttei mikään pikkulapsi enää.

IltaSanomat siteeraa myös toista espanjalaislähdettä:
20minutes.es-lehti kertoo, että pariskunnalla on ollut meneillään eroprosessi. Siitä huolimatta he olivat päättäneet matkustaa Aurinkorannikolle yhdessä.
Tuollaista lehteä ei muuten ole, ei ainakaan tuossa osoitteessa, mutta 20minutos.es löytyy. Espanjantaitoni rajoittuu muutamaan sanaan, joten en viitsi lähteä tuonne kahlaamaan.

Sitaattien lähde: IltaSanomien artikkeli.
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."

Martti
Sammakkoprofessori
Viestit: 457
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Martti » Ti Loka 27, 2015 7:08 pm

Iltalehti kirjoitti:Kuolleen suomalaisnaisen aviomies kertoi espanjalaislehdistön mukaan poliisille lähteneensä traagisena iltana baarista kotiin ennen vaimoaan. Miehen mukaan hän löysi vaimonsa asunnosta pahoinpideltynä.

Miehen kertoman mukaan nainen kompastui ja löi päänsä kohtalokkain seurauksin.
Joko toimittaja sekoilee, juttu on käännetty jostain kielestä tai on muuten vain vailla päätä ja häntää.

Jos mies on lähtenyt ennen vaimoa, miten vaimo teleporttaa itsensä kämppään löytyäkseen sieltä pahoinpideltynä? Ja sitten kompastuukin ja lyö päänsä?

vanhempi lapsi kuulemma tukee isän kertomusta.

Avatar
Sajaki
Wallander
Viestit: 1011
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Sajaki » Ti Loka 27, 2015 7:46 pm

Martti kirjoitti:
Iltalehti kirjoitti:Kuolleen suomalaisnaisen aviomies kertoi espanjalaislehdistön mukaan poliisille lähteneensä traagisena iltana baarista kotiin ennen vaimoaan. Miehen mukaan hän löysi vaimonsa asunnosta pahoinpideltynä.

Miehen kertoman mukaan nainen kompastui ja löi päänsä kohtalokkain seurauksin.
Joko toimittaja sekoilee, juttu on käännetty jostain kielestä tai on muuten vain vailla päätä ja häntää.
Samaa ihmettelin itsekin, mutta veikkaan että kyse on Iltalehden toimittajan aivopierusta tai epäselvästä ulosannista.
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."

nyc
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Syys 23, 2015 9:31 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja nyc » Ti Loka 27, 2015 11:56 pm

Oli avioelämä sitten millaista tahansa, tässä tapauksessa kaikki viittaa siihen että 8 ja 10-vuotiaat lapset olivat pahasti heitteillä. Perhe oli asunut paikassa vasta vähän aikaa, mutta vanhemmat olivat jo maineensa ansainneet naapuristossa, jossa kerrotaan parin sekoilusta ja riitelyistä yleisillä paikoilla ja myöhään. Eli ei ole ensimmäinen kerta että tuon ikäiset lapset jätetään oman onnensa nojaan. Jossain lukijat väittivät tietävänsä perheen äidin ja kuvailivat häntä kiltiksi ja tunnolliseksi, mutta sanonpa että tässä ilmi tulleessa elämäntyylissä ei ole tunnollisesta äidistä tietoakaan. Ja jos suhteessa oli jo ennestään ongelmia, ja perheellä kaiken lisäksi taloudellisia vaikeuksia, ratkaisu niihin ei ole karata ulkomaille ja ryypätä päivät unohtaakseen. Voi vaan kuvitella lasten painajaisen kun alkoivat tajuta että mihin se vanhempiensa järjestämä "perheloma" perustuu. Tässä taas ikävä esimerkki siitä miten lapsia suodaan sellaisille jotka ei niitä ansaitse.

Maruna
Neuvoja-Jack
Viestit: 296
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Maruna » Ke Loka 28, 2015 2:16 am

Sajaki kirjoitti:Aikamoinen plot twist :o Olosuhteet viittaavat vahvasti henkirikokseen, mutta ilmeisesti näin ei sitten ollutkaan. Kyllä se elämä joskus yllättää.

IltaSanomissa mainitaan lisäksi tällaista:
Suomalaismies on tutkinnan alusta saakka kieltänyt surmanneensa vaimonsa. Häntä epäillään nyt ainoastaan heitteillejätöstä, sillä perheen 10- ja 13-vuotiaat pojat olivat olleet yöllä keskenään kolmen tunnin ajan.
Ihanko oikeasti 10- ja 13-vuotiaita ei voi jättää muutamaksi tunniksi keskenään nukkumaan? :shock: Onhan 13-vuotias jo teini-iän kynnyksellä, ei ehkä erityisen kypsä muttei mikään pikkulapsi enää.

IltaSanomat siteeraa myös toista espanjalaislähdettä:
20minutes.es-lehti kertoo, että pariskunnalla on ollut meneillään eroprosessi. Siitä huolimatta he olivat päättäneet matkustaa Aurinkorannikolle yhdessä.
Tuollaista lehteä ei muuten ole, ei ainakaan tuossa osoitteessa, mutta 20minutos.es löytyy. Espanjantaitoni rajoittuu muutamaan sanaan, joten en viitsi lähteä tuonne kahlaamaan.

Sitaattien lähde: IltaSanomien artikkeli.
Eikös aviomiestä epäillä vaimonsa heitteillejätöstä? Ensin vaimon kerrottiin saapuneen kotiin pahoinpideltynä. Nyt hänen kerrotaan kaatuilleen, ilmeisesti miehensä nähden. (Aiemmin kirjoitettiin verijäljistä asunnon seinissä.) Miksi ihmeessä aviomies ei ole hälyyttänyt ambulanssia jo aamuyöstä, jos on nähnyt vaimonsa kaatuilleen pahasti, kodin seiniin ja/ tai lattiaan itseään kolhien?
Ruumiinhan kerrottiin olleen jo jäykistynyt eli naisen 2 - 4h kuolleena, ambulanssien saapuessa paikalle.

En oikein luota Espanjan poliisien resurssien riittävyyteen. Mielessäni on yhä Jamppa Tuomisen tapauksen takkuinen tutkinta Kanarialla ja häneen kohdistuneiden syytteiden hidas oikeuskäsittelyyn ottaminen vuonna 1998. Mieshän taisi ehtiä kuolla ennen oikeuskäsittelyä. Muistan tapauksen elävästi, vaikka tuolloin nuori olinkin.

Tietääkö kukaan palstalla kävijöistä, voidaanko po. aviomies asettaa Suomeen palattuaan syytteeseen vaimonsa heitteillejätöstä em. kohtalokkaana aamuyönä? (Ihmeellistä, ettei yhteisten lasten äidin vointi kiinnosta isää sen vertaa, että hän hankkisi ajoissa apua paikalle, kun vaimo kaatuilee kodissa pää veressä.)
En esiinny muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.

nyc
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Syys 23, 2015 9:31 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja nyc » Ke Loka 28, 2015 4:35 am

Jos mies olisi syytön, miksi hänen versionsa illasta vaihtelee? Tähän saakka jo kaksi eri julkista versiota, lisäksi sekoilut "lähdin itse aikasemmin kotiin, löysin vaimon kotoa"... Melko selvää että jotain aihetta peittelemiseen on, ja humalatila molemmilla tod.näköisesti sitä luokkaa että muistikin pettää. Aiemmin sanottiin lapsien olevan 8/10v., nyt 10/13- vuotiaita. Olen lomaillut Espanjassa pitkiäkin jaksoja, ja voin sanoa että Espanjassa käytäntö lasten kanssa on ihan eri luokkaa kuin Suomessa, turvallisuussyistä. Lapset esim. viedään kouluun ja haetaan koulusta vanhempien/isovanhempien muun luottamushenkilön toimesta pitkälle ala-astetta. Eikä tämä ole yhtään liioiteltua, vaarat on erilaisia kuin vielä suht koht turvallisessa Suomessa, eikä siellä todellakaan tule kuuloon jättää vielä tuonkaan ikäisiä lapsia yksin ainakaan yöllä. Mies on päästetty vapaaksi koska riittävää näyttöä syyllisyydestä ei toistaiseksi ole, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö tilanne voisi vielä muuttua. On uskottavaa naisen kaatuilleen omatoimisesti ja siksi osa ruhjeista, mutta uskon myös miehen pahoinpidelleen häntä. Riitely kuullostaa olleen pariskunnan arkea. Ehkä miehellä oli tapana pistää nainen hiljaiseksi (pahoinpidellä) vastaavissa tilanteissa ennenkin, nyt vaan käsittely lähti lapasesta. Päissään sekavassa tilassa eu ole uskaltanut hälyttää apua aiemmin. Lapset kyllä tietää totuuden vanhempiensa elämäntavasta mutta toisaalta koko nykyinen tilanne on heille järkytys, eivätkä ehkä pysty ajattelemaan/toimimaan loogisella tavalla. Puolustavat isää koska isä on ainoa joka heille äidin kuoleman jälkeen jää, pelon ohella.

Kaustinen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 337
Liittynyt: To Touko 09, 2013 8:23 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja Kaustinen » Ke Loka 28, 2015 10:03 am

Oisko tässä vähän "totta toinen puoli". Vaimo on voinut kompuroida omatoimisestikin ja mies on voinut lisäksi myös vähän auttaa. Ei kai vammoista välttämättä näe, onko vähän tuupattu vauhtia, jos ei kuitenkaan ole tarttuma- tai lyöntijälkiä tms. Mahdollinen on mielestäni myös se jo jonkun aiemmin esittämä, että nainen on menehtynyt loppujen lopuksi nukkuessaan, aiemmin saamoihinsa vammoihin. Aivan kamala tapaus ja niin turhan tavallinen.

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5035
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015

Viesti Kirjoittaja URSA » Ke Loka 28, 2015 8:19 pm

Tällä hetkellä tämän ketjun otsikko on ongelmallinen ("suomalaismies tappanut vaimonsa Fuengirolassa 24.10.2015"), kun mies on kerran päästetty vapaalle jalalle ja hänen uskotaan olevankin ehkä syytön vaimon kuolemaan.

Uutisissa kerrotaan edelleen perheen olleen useamman viikon lomalla, joten onko tässä keskusteluketjussa mahdollisesti sekoitettu joku toinen, kauemmin Fuengirolassa oleskellut perhe tähän perheeseen? Tämä kyseinen perhe voi olla ihan tavallinen suomalainen perhe, eikä lapsia ole laiminlyöty Suomen lakien tulkinnan mukaan. Monet normaalit suomalaiset vaihtavat vapaalle Espanjassa, eikä se tapahdu selvinpäin. Jotkut osaavat riidellä ilman väkivaltaa. Kyse voi todellakin olla ikävästä onnettomuudesta. Mikä miehen motiivi olisi edes ollut, jos pari oli eroamassa?

Uutisissa miehen kertomus tapahtumista on ollut sekava (käännöksistä johtuen?), mutta onko sellainen mahdollisuus olemassa, että nainen olisi joutunut pahoinpidellyksi kadulla matkalla kapakasta lomahuoneistoon? Ehkä kaatuilu perillä ei johtunut pelkästä humalatilasta, vaan osa vammoista oli tullut kotimatkalla? Nuorilla on ollut ympäri Eurooppaa villitys lyödä tuntemattomia ohikulkijoita huvin vuoksi, olisiko nainen kohdannut kotimatkalla sellaisen joukkion?

Vastaa Viestiin