Löysin metsästä hylätyn teltan

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Hanga
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: La Elo 24, 2013 11:36 pm

Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja Hanga »

Siitä taitaa nyt jo olla kolme tai neljä vuotta, kun metsässä hieman oikaistessani löytyi vanha teltta..

Se oli ollut jo varmaan silloinkin muutaman vuoden siinä. Eli nyt laskettuna varmaan kymmenisen vuotta sitten jäänyt..

Paikalla oli kaikenlaista muutakin tarvetta ja vaatteita ja saattoipa jotain kenkiäkin..

En ajatellut homman silloin vaativan mitään erikoisempia toimenpiteitä, koska vanha juttu.. Mutta hitto, että toi jotenkin aina välillä häiritsee.. Lähistöllä oli järvikin..

Miksi siellä oli teltta ja vaatteita?

Paikan on saattanut nähdä muitakin, tai sitten ei.. Ei voi tietää..

Olen ajatellut usein käyväni paikassa uudelleen mutta ei ole tullut lähdettyä.. Harmi kun ei edes kuvia tullut otettua puhelimella..

Onko Tampereella mitään mikä voisi liittyä tähän?

Nikolajevits
Neuvoja-Jack
Viestit: 538
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 3:14 am

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja Nikolajevits »

Jokseenkin flipauttavan kuulosta

Tulee mieleen kun kerran löysin luita metsästä, niitä oli ihan jokapuolella, kuin eläinten levittelemänä. friikkasin ja lähin poispäin, koska jotkut luista oli ihan ku sääri/kyynärvarren luita.. meinasin kertoa asiasta jollekkin mutta matkalla takaisin semi friikeissä tunnelmissa näin metsästäjien naamioidun kopin jonka edustalla oli syötti.

Huojentuneena kelasin että ne oli peuran luita.

Mutta pisti silmään että syötti oli iso sika. Jälkeenpäin oon miettinyt mitä helvettiä ne metsästi, kuka laittaa syötiksi sian..


Mikä järvi mahto olla? Ja oisko jotain vankilaa tai jotain pakkohoitolaitosta lähellä.. Miks joku tai jotkut ois hylännyt sen.. Ei mitään kakaroiden juttuja?
Totuus on jossain kaurapuuron ja lusikan välissä

peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

Pariskunta ollut viettämässä laatuaikaa ja riitaantunut. Teltta ja tavarat jäi niille sijoin, eikä koskaan kumpikaan jaksanut hakea pois parin kympin Jotoksen telttaa ja kuuden euron kylmälaukkua jne. Toki voi olla että molemmat telttailijat tapettiin ja haudattiin lähistölle, tai UFO vei mukanaan.

Metsästyksestä sen verran että haaskalta usein ammutaan Supikoiria.

Metsässä törmää välillä ihmeellisiin asioihin. Kerran näin Ilveksen syömässä peuraa. Kerran näin huuhkajan vetävän perässään rusakonraatoa ja siitä tuli laahausääntä. Huuhkaja katsoi minua sen näköisenä että tämä on minun. Ei jaksanut lentää rusakon kanssa puuhun. Kerran löysin Baikalin paskan oksalta roikkumasta, ja sen vierestä irtonaisia panoksia ja pahvirasian jossa oli vielä pari paukkua sisällä. Sen verran kauan oli ollut siinä että metalliosat oli korroosiossa, ei paljoa, mutta hiukan.

Omituisin metsälöytö on pyörätuoli, keskeltä korpea. Oli vielä semmoinen korpi että lähimmälle tielle oli 15 km matkaa. Tuli mieleen että ainut mahdollisuus on että taivaalta tippunut, tai sitten joku oli tuotu sinne kantamalla ja pyörätuoli otettu mukaan tauoille. Vitustako näistä tietää.

Ruumiita ja jäänteitä noissa metsissä myös makaa. Harvemmin kuitenkaan luonnonpuistoihin on raatoja kannettu, ne sellaiset on kaupunkien lähimaastoissa.
Ei ole voittajaa valuutalle.

Avatar
Brigitte
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: Su Elo 28, 2011 2:34 am
Paikkakunta: Villi Länsä

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja Brigitte »

Pyörätuolista metsässä tuli mieleen se eräs äijä, jolla kuulemma ei ollut ainakaan toimivia käsiä eikä jalkoja (tai kädet ehkä oli, en nyt muista), ja silti tämä asusteli keskellä metsää. Olisiko ollut pk-seudulla, ja vielä niin että kaverit tätä jamppaa auttelivat tuomalla ruokaa ym.

Kaikenlaisia mörrimöykkyjä metsät taitavat pitää sisällään. Itse jaksoin toistuvasti ihmetellä pientä ränsistynyttä kömmänää, joka sijaitsi/sijaitsee metsikössä hyvin lähellä autotietä, jossain Haagan ja Maunulan lähistöllä. Näytti itse kierrätystavarasta kyhätyltä, ja usean talven ajan se vaan näytti pysyvän siellä ehjänä. Ehkäpä joku huolsi mökkeröä.

Edit: typo

peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

Tarkoitit varmaan muurarimestarintien kaksoissillalta lähtevää kaistaa joka menee keskustaan. Sen ympyrän sisällä on mökki. Mökissä asuu tälläkin sivustolla mainittu henkilö. Ei kannata mennä häiritsemään.

Klaukkala, Nurmijärvi-loppi -alueella on paljon pikkumökkejä joissa on monenlaisia asukkaita. Nämä varsinaiset ilman rakennuslupia olevat piilopirtit on ammattilaisten käsialaa.

Varsinainen metsä on vielä turvallinen, koska sinne ei eksy muuta kuin eräilijät.

Ulkoilualueet jo nimenäkin nostaa hiukset pystyyn. Niissä tytöt pääsee neitsyydestään ja hengestään. Myös muita ammattilaisia huumekätköineen ja raatojen viimeisineen leposijoineen, vetää ammattilaisia puoleensa.

Hakunilan takana on tämmöinen ulkoilualue ja sieltä löytyy vaikka millaista raiskauskoppia ja huumekätköä. Mikä parasta, pysäköinti. Eli kun lähdet raiskattavaksi, tai piilottamaan huumeita, mitä kukin? Niin voit pysäköidä autosi maksuttomasti lenkkipolun alkuun. Peruskuntoilijalle tuolta löytyy hyvät maastot juosta ja leuanvetotanko.

Sipoon takametsä on sitten eliitin paikkoja. Sieltä löytyy tottakai raatoja, ja "geokätköjä", myös miinavarasto ja arvokiinteistöjä. Hyvällä tuurilla saatat törmätä homopariskuntaan joka lemmiskelee autossaan. Pahimmassa tapauksessa tapaat sipoon zodiakin ja löydyt päähän ammuttuna. Älkää hyvät ihmiset telttailko siellä. Laavulla voi krillaa makkarat ja sitte äkkiä vittuun sieltä.

Nykyään telttailu on vaarallisempaa kuin Nilsin aikoihin. Se olisi helppo lähtö jos saisi vain kirveestä päähän. On kuitenkin riski että heräät siihen kun et pysty liikuttamaan raajojasi (puudutusaine) ja hiihtopipoon sonnustautunut asettelee kuusen oksaa perseeseesi samalla kun runkkaa. Siinä sitten itket kun tajuat että sen jälkeen kun hän on tullut naamallesi, leikkaa hän sinut auki kuin Lukkarisen.
Ei ole voittajaa valuutalle.

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7295
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja Tiina »

peiteseppo kirjoitti: On kuitenkin riski että heräät siihen kun et pysty liikuttamaan raajojasi (puudutusaine) ja hiihtopipoon sonnustautunut asettelee kuusen oksaa perseeseesi samalla kun runkkaa. Siinä sitten itket kun tajuat että sen jälkeen kun hän on tullut naamallesi, leikkaa hän sinut auki kuin Lukkarisen.
Haahahaa...Peitesepellä on hyvä mielikuvitus...Hieman ehkä pervo, mutta muuten mahtava. :lol:

Tänään osui MTV:n puolella tälläinen uutinen silmään.
Onneksi tämä ilmaantui nyt vasta, kun Nela löytyi...muuten spelulaatiot olis lähtenyt aivan uusille urille... :)

Katosi 19 vuotta sitten ja julistettiin kuolleeksi – löytyi elossa keskeltä metsää...

Yli 19 vuotta kadoksissa ollut espanjalainen lääkäri on löytynyt asumasta teltassa keskeltä metsää Italian Toscanassa. Vuonna 2010 laillisesti kuolleeksi julistetun miehen löysivät metsästä kaksi sienestäjää, kertoo The Local.

Nyt 47-vuotias Carlos Sánchez Ortiz de Salazar katosi kotoaan Sevillasta vuonna 1996. Mies oli kärsinyt tuolloin ankarasta masennuksesta.

Kun miehestä ei kuulunut yhtään mitään 14 vuoteen, Espanjan viranomaiset julistivat tämän virallisesti kuolleeksi.

Kaksi viikkoa sitten Toscanassa sienestämässä olleet henkilöt löysivät keskeltä metsää miehen, joka väitti olevansa Carlos.

Herkkusieniä etsiessään polulta poikenneet sienestäjät olivat alkaneet löytää muovipulloja ja likaisia vesikanistereita. Löytöjä seuratessaan sienestäjät päätyivät leiriin, josta he kertomansa löysivät miehen, jolla oli ”likainen naama ja hyvin iso parta”.

Miehet olivat paenneet säikähtäneenä paikalta, mutta palasivat muutaman tunnin kuluttua metsänvartijan kanssa. Kun kolmikko oli saapunut leiriin, siellä ollut mies oli tullut tervehtimään heitä:

– Olen espanjalainen, nimeni on Carlos ja olen asunut täällä vuodesta 1997 lähtien.

– En halua elää ihmisten keskuudessa ja nyt kun te löysitte minut, minun on lähdettävä täältä.

Kännykkäkuva passista toi perheen paikalle
Ennen kuin Carlos pakkasi tavaransa, miehen löytäjät pyysivät tätä todistamaan tarinansa. Mies oli tällöin kaivanut tavaroidensa joukosta esiin ajat sitten vanhentuneen passin, jossa luki nimi Carlos Sánchez Ortiz de Salazar.

Sienestäjät nappasivat kännyköillään kuvan miehen passista. Kuvan perusteella viranomaiset onnistuivat jäljittämään miehen perheen, joka saapui Italiaan perjantaina.

– Hän se on – tuo on meidän Carloksemme, miehen vanhemmat kyynelehtivät passikuvan nähdessään.

– Hän on elossa ja se on kaikkein tärkeintä.

Lauantaina miehen perhe lähti tavoittelemaan Carlosia metsästä. Joukkio löysikin Carloksen leirin, mutta tämä oli poistunut paikalta.

Miehen vanhemmat vannoivat kuitenkin jatkavansa etsintöjä metsässä.

– Kunnioitamme hänen tahtoaan ja hänen vapauttaan, mutta emme poistu täältä ennen kuin olemme saaneet syleillä häntä – vaikka se olisi sitten yhden ainoan viimeisen kerran, Carloksen äiti Amelia totesi.

WarWas
Nikke Knakkertton
Viestit: 184
Liittynyt: To Helmi 03, 2011 12:53 pm

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja WarWas »

Hanga kirjoitti:Siitä taitaa nyt jo olla kolme tai neljä vuotta, kun metsässä hieman oikaistessani löytyi vanha teltta..

Se oli ollut jo varmaan silloinkin muutaman vuoden siinä. Eli nyt laskettuna varmaan kymmenisen vuotta sitten jäänyt..

Paikalla oli kaikenlaista muutakin tarvetta ja vaatteita ja saattoipa jotain kenkiäkin..

En ajatellut homman silloin vaativan mitään erikoisempia toimenpiteitä, koska vanha juttu.. Mutta hitto, että toi jotenkin aina välillä häiritsee.. Lähistöllä oli järvikin..

Miksi siellä oli teltta ja vaatteita?

Paikan on saattanut nähdä muitakin, tai sitten ei.. Ei voi tietää..

Olen ajatellut usein käyväni paikassa uudelleen mutta ei ole tullut lähdettyä.. Harmi kun ei edes kuvia tullut otettua puhelimella..

Onko Tampereella mitään mikä voisi liittyä tähän?
Näitähän näkyy vähän väliä ihan Turunkin pienissä metsiköissä. Kuuklettele onko joku kadonnut noihin aikoihin sillä alueella.
Yleisimmin nuo ovat asunnottomien telttoja.

Hanga
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: La Elo 24, 2013 11:36 pm

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja Hanga »

En mä kyllä löytänyt googlesta mitään.. Oon sitä useammankin kerran tehnyt tässä vuosien aikana..

Ja täältäkään en ole löytänyt mitään sellaista.. Tosin, en tiedä mistä etsiä.. Onko se kadonnut vai löydetty vai mitä..

Ajattelin, että jos täällä olisi jollain muistunut mieleen jotain.. ..

Hanga
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: La Elo 24, 2013 11:36 pm

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja Hanga »

Niin ja on siis näsijärvi ja Kaupin? aluetta kai..

Hiekkatielle ehkä 120 metriä ja asfaltoidulle ehkä 2 km..
Siinä lähellä ei niitä yleisiä merkittyjä lenkkeilypolkuja ole, mutta menee muita polkuja..
Teltan kohta on sellainen josta tuskin kukaan normaalisti menee, ellei ole marjaa tai sientä ottamassa maasta..

murjaani
Martin Beck
Viestit: 773
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: Löysin metsästä hylätyn teltan

Viesti Kirjoittaja murjaani »

Tuommoiset leirit on kai paljon paikasta kiinni.

Sisämaassa järvien saarissa on monenlaista leiriä, jääkeli jos muuttuu äkkiä niin voi olla että jää leiri syksyllä vähän vajaasti purettuna talveksi.

Kaupunkialueella penskat ja pultsarit voi rakennella erilaisia settejä.

Mutta aina kannattaa ilmoittaa, jos itseä vaivaa. Saapa pollarit raitista ilmaa ratsatessaan!

Vastaa Viestiin