Irakilaismiesten vierailut päiväkerhoissa, kouluissa yms

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2610
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Irakilaismiesten vierailut päiväkerhoissa, kouluissa yms

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Sotarikollinen löytyi Suomesta päiväkodista!

Irakin viranomaiset ovat etsintäkuuluttaneet hänet epäiltynä sota- tai terroristirikoksista.

Mohaimen Adel, arabiaksi مهيمن عادل, esiintyy Suomessa nimellä Mohemn Al-Zubaidi. Irakin viranomaiset ovat etsintäkuuluttaneet hänet epäiltynä sota- tai terroristirikoksista.
Nyt tämä etsitty rikollinen esiintyy tässä kuvassa.
Nyt tämä etsitty rikollinen esiintyy tässä kuvassa.
1461780665697screensave.jpg (76.49 KiB) Katsottu 20687 kertaa
Nyt ymmärrämme, miksi tämä tapahtui, josta teimme juuri jutun:”Kangasalan seurakuntakeskuksen Iltapäiväkerhossa matut ahdistelevat lapsia“
Kuva
Lasten kanssa oleva mieshenkilö on tämä, etsintäkuulutettu Mohaimen Adel
Lasten kanssa oleva mieshenkilö on tämä, etsintäkuulutettu Mohaimen Adel
m2.jpg (38.9 KiB) Katsottu 20687 kertaa
Toivottavasti tämä menee nyt vihdoin perille ja vanhemmat hakevat lapsensa sieltä äkkiä pois.
Toivottavasti tämä menee nyt vihdoin perille ja vanhemmat hakevat lapsensa sieltä äkkiä pois.
Screen-Shot-2016-04-27-at-15.51.24.jpg (57.53 KiB) Katsottu 20687 kertaa
Tämä on siis vain yksi löydetty tapaus, jäävuoren huippu.

MV teki 14.12.2015 tästä kyseisestä miehestä jutun: http://mvlehti.net/2015/12/14/irakin-vi ... lsingissa/

-Ilja J/MV
http://mvlehti.net/2016/04/27/sotarikol ... vakodista/

Nyt alkaa näyttää Suomen homma jo TODELLA huolestuttavalta. Kuinka helvetin kusipäitä vanhemmat ovat, että antavat lapsensa mahdollisten terroristien ja rikollisten syliin joiden taustoista ei tiedä kukaan mitään?

Kirkon ja seurakuntien pedofiilimieltymykset jo tiedetäänkin. Kyseinen pulju toimii siis "Suoraman seurakuntakeskuksen iltapäiväkerho" nimellä. Eikai tämä toiminta voi olla laillista Suomessa jossa ei saa olla minkäänlaisia väkivalta- seksi- ym. pedofiilirikoksia lasten kanssa tekemisissä olevilla. Nyt pitäisi poliisin ja lastensuojelun puutua tähän pikaisesti.

Tähän ketjuun on siirretty Oulu-ketjusta ne viestit, joissa on keskusteltu yleisluonteisesti pääosin irakilaistaustaisten maahanmuuttajamiesten vierailuista seurakuntien päiväkerhoihin, kunnallisiin ja yksityisiin päiväkoteihin sekä kouluihin. Ketju siirretty Vapaasta keskustelusta toistaiseksi Ajankohtaisiin, koska asia on noussut uudelleen esille mm. Oulun tapausten johdosta. Jatkossa kaikki otsikon mukaiset aiheet tänne.
-NILS-
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13512
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

"Vierailujen tavoitteena on ollut lisätä suvaitsevaisuutta ja tutustuttaa turvapaikanhakijoita Kangasalaan ja suomalaiseen kulttuuriin."

Aikuisia musulmaaniukkoja, joiden suvaitsevaisuus muita kohtaan on nollassa, viedään pikkulasten luo, koska evl seurakunta katsoo, että pienet lapset tarvitsevat suvaitsevaisuuskoulutusta...

Kummeksuttaa, että nämä evl seurakunnan toimijat katsovat oikeudekseen tuputtaa monikulttuurista elämänvalhetta ja omaa unelmaansa lapsille.

Onhan kaikki tämä pullamössö näistä irakilaisista kaiketikin ihan hauskaa. Voivat lähetellä kuvia kotomaahansa, että näitä 9-vuotiaita muhammedin vaimoja on täällä vaikka kuinka. Ei tarvitse itse hakea, vaan syliin tyttöjä tuodaan; tämmösen minulle antoivat. Kelpaako?

Outoa, perin outoa on myös se, että tutustuminen suomalaiseen kulttuuriin aloitetaan kohteesta, jossa aikuisilla ja vierailla miehillä ei pitäisi olla mitään tekemistä; pikkutyttöjen luota!
- Eikö Kangasalan evl seurakunnalla ole miesten iltoja; saunomista, HK:n sinistä nuotiolla, kalareissuja, perämoottorin rassaamista?

Ehkä kirkolla on tässä tarkoitus toimia profeetta Kahlil Gibranin oppien mukaan; Sinun lapsesi eivät ole sinun lapsiasi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Karvaperuna
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Pe Marras 18, 2011 8:13 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja Karvaperuna »

On todella hälyyttävää että aika äijiä raahataan tonne kakaroitten sekaan ja kun varsin hyvin tiedetään mikä noilla on suhtautuminen lapsiin noitten kulttuurissa. Suvaitsevaisuuskiimaiset ämmät sivuuttavat kaikki faktat ja laput silmillä ja päät märkinä suvaitsevat vaikka väkisin. Ihan helvetin harhaista.
Raahaisivat niitä LAPSIA sinne tarhoihin. Lapset oppii lapsilta eikä tollasilta äijän lätysköiltä. Jaa miksi näin ei tehdä? No siksi koska täällä ei ole niitä lapsia ole juuri lainkaan. Ja taas suvakit katsoo tippa silmässä videoita niistä "hukkuvista" perheistä ja sitten onkin taas seuraavana päivänä hyvä mennä halailemaan ja suvaitsemaan nuoria miehiä.
Kaikki muut varautuvat johonkin mutta suomessa vaan silmä kovana ja korvat höröllä ollaan. Ensi kesä tulee olemaan sellasta hulinaa ettei mitään rajaa. Hauska kuulla suvakkien selityksiä silloin. "Ei saa peljätä!" " Nää on vaan tällasia postraumaattisia oireita kun pitää raiskata." "Niillä on niin kauhee koti-ikävä että oli pakko pari päätä katkoa. Ja katkoo suomalaisetkin!! Esim Hyvinkäällä ja ja… ja…"
Koht sattuu Juhaa leukaan! KopS! Noniin, nyt on Juhalla leuka kipeä.

anaboliantti
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Tammi 24, 2013 1:01 am

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja anaboliantti »

Sitäkin voidaan kysyä mitä jos MV lehti ei olisi nostanut tapauksesta hälyä. Näitä äijiähän on roudattu ko. päiväkotiin jo kolme kertaa parin viikon välein(Kangasalan seurakunnan tiedote 28.4 -> http://kla.fi). Viimeisin "vierailu" oli 21.4 eli samalla kaavalla ensi viikolla olisi ollut taas uusi käynti. Sotilailla. Päiväkotiin. Valokuvaamaan. Pikkulapsia. Mitä helvettiä?!!? Olisiko tää perversio jatkunut ilman tätä hälyä?

Janttereiden naamakirjakuvista voi käydä varmistamassa että ihan sotilaista tosiaan on kyse. Jätkillä on rynkyt kädessä ja uniformut päällä. Löytyy kuvia ruumiskasoista, pommituksista, raunioista jne. eli autenttista sotameteriaalia. Siis suoraan rintamalta kurkkuja leikkaamasta ja päitä irrottamasta suomalaiseen päiväkotiin. Nyt aletaan todellakin olla suvakkihulluuden ytimessä.

Jos olisin näiden lasten vanhempi niin pykäisin päiväkodista rikosilmoitusta. Kai poliisi sentään tutkii mitä muuta siellä on tehty kuin otettu valokuvia. Onko lapsia esim. jätetty "vierailijoiden" kanssa ilman valvontaa?

Leisure Suit
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit »

Vittu järki käteen työntekijät. Lasten Kerho ei ole paikka minne viedään taustoiltaan tuntemattomia ihmisiä. Oli ne sit mamuja tai kantiksia. Rikosilmoituksen paikka. Miettikää miten paljon sotarikollisia voi tuolla pyöriä kun niitä sattuu jäämään kiinni vain sillon kun joku bongaa facesta tai artikkelista niiden kuvan ja osaa sen yhdistää. Sotarikoksista jää pimentöön valtaosa. Täysin edesvastuutonta viedä ketään ulkopuolista päiväkotiin.

peja
Nikke Knakkertton
Viestit: 163
Liittynyt: Ke Maalis 11, 2015 4:10 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja peja »

Kangasalansanomat.fi on juttu jossa käsitellään kohua ,kun otettu kerhossa kuvia ja niitä laitettu someen. Löytyy täältäkin = politiikka = maahanmuutto repii (kansaa kahtia ).

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Leisure Suit kirjoitti:Täysin edesvastuutonta viedä ketään ulkopuolista päiväkotiin.
Tuo ei ole päiväkoti, vaan seurakunnan pitämä kerho.

Silti tietysti herättää suurta huolta, mikäli tiloihin on päästetty henkilöitä, joiden taustoista ei tiedetä mitään. Sen verran pitää kyllä kyseenalaistaa MV-lehden uutisointia, ettei tuo Foreign Relations Bureau Iraq käsittääkseni ole sivu, josta selviäisi Irakin etsintäkuuluttamat henkilöt, vaan "huolestuneiden kansalaisten" Lontoosta käsin ylläpitämä sivusto.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

URSA
Watson itse
Viestit: 5679
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja URSA »

Entä sitten, vaikka Foreign Relations Bureau Iraq on Lontoosta käsin toimiva järjestö? Samoja sotarikollisia irakilaiset viranomaiset kuitenkin etsivät. Hankalaa tuollaisen järjestön olisi toimia Irakissa. Pommi räjähtäisi toimiston edustalla siellä varmasti viikon sisällä, kun tieto toiminnasta leviäisi etsittyjen keskuudessa, tai työntekijät siepattaisiin.

Onpa muuten sotapakolainen tuhdissa kunnossa pakolaisuuden jäljiltä. Tämä pakolainen on ilmeisesti kuulunut johonkin shiia militia-ryhmään.

Gurney
Vic Mackey
Viestit: 1940
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Siis kolme kertaa roudattu aikuisia ukkoja käpälöimään lapsia:
- vanhemmille ei ole ilmoitettu asiasta
- muslimiukkojen annettu KÄPÄLÖIDÄ lapsia ja ottaa niitä syliin ( onko tutkittu mitä tauteja ukoilla on ?) Suomessa opettaja ei saa edes taputtaa lasta päähän, opettaja ei saa koskeakaan lapseen. MIKSI MATU SAA ?
- ukot saaneet ottaa valokuvia ilman lupaa ja ladata niitä nettiin. Joka ikisessä koulussa ja tarhassa pitää vanhempien täyttää lomake ja ilmoittaa saako lapsesta ottaa kuvia. Seurakunnanko ei tarvitse ?
- Kangasalan seurakunta yritää vähätellä asiaa nyt kun tullut ilmi

Kannattaisko erota kirkosta, kun kirkkokin hyyssää elitasopakolaisia ja sotarikollisia. Niinkuin oman maan vanhuksilla ja köyhillä olisi asiat hyvin.

Asiasta ovat vastuussa:
Seppo Jarva, kirkkoherra
p. 040 309 8100
[email protected]

Raitio Anu (vastaa ip-toiminnasta)
vs. lapsityönohjaaja - 22.6.2016 asti
040 309 8051
etunimi.sukunimi (ät) evl.fi
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

holmesin haamu
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Ei tässä mitään yllättävää ole. Kun pahimmat turvapaikanhakija-aallot tulivat Suomeen, niin alkoi tulemaan huhuja siitä kuinka mukana olisi armeija-sotarikollistaustaisia yms. henkilöitä. Jotkut poseerasivat irtopäiden kanssa...

Mutta eipä näistä asioista pahemmin uutisoitu. Suomen sisäministeriön Päivi Nergin mukaan kaikkien tulijoiden taustat tiedettiin tarkkaan...

Tuolloin vieläpä puhuttiin yleisesti, että kaikki turvapaikanhakijat olisivat suurta hätää kärsimässä. Useampi on palannut omatoimisesti takaisin kotimaahansa.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7179
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

PaxCow on lukenut suvakkitrollien käsikirjan huolella, pyri viemään keskustelu pois aiheesta jos se on omaa agendaa vastaan. Tartu vaikka pienimpään epäolennaiseen mitä pystyt löytämään, ja jos et löydä niin keksi se.

Tuo sivusto mistä tämä terroristin etsintäkuultus tuli julki ei ole tiettävästi julkaissut yhtään väärää etsintäkuulutusta. Jos MV-lehti on ainoa journalistinen toimija joka julkaisee tämän etsintäkuulutuksen niin sehän kertoo vain yleisestä paskasta journalistisesta tasosta mikä maassa vallitsee.

Sinälläänhän tämä oli ennakoitavissa koska on niin vitunmoinen hinku saada näitä epämääräisiä matuja erilaisiin kohteisiin "vierailemaan", varsinkin niinhin kohteisiin mitä pidetään yllä veroeuroilla. Niihin kohteisiin missä on lapsia ja vanhuksia. Niitä hyväosaisia.

Kuinka monen matun todellisset taustat on haluttu/pystytty tarkastamaan???
Eipä monenkaan, kun on se sotakin Lähi-Idässä. Mutta mehän ollaan idiootteja(ainakin osa) ja uskomme kun terroristi sanoo rajalla maahan tullessaan olevansa rauhaa rakastava ja lapsista tykkäävä insinööri Irakista, tai Somalaiasta. Kiiruusti lähimpään lasten puuhapaikkaan ettei vieraannu lapsista(joita inhoaa uskonnollisista syistä).

Mietitääpä hiukan syvllisemmin tätä tapahtumaa.
Emme tiedä minkä tasoinen terroristi on kyseessä. Mitäpä jos onkin uskonsoturi ja olisi alkanut toteuttaa oppiaan ja katkonut lasten kaulat aikanasa kuluksi?
Tietenkin tänne kirjoitettaisiin että valitettava yksittäistapaus ja mennyt vaan päästään sekaisin.

Kyllä jeesus pelastaa nämä lapset jotka seurakunnan päiväkerhossa altistuu näiden terroristien vaikutusvallan alle.
Täällä tänään, missä huomenna?

teppo
Jessica Fletcher
Viestit: 3498
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja teppo »

URSA kirjoitti:Entä sitten, vaikka...
Tämä saattaa kuulostaa hiusten halkomiselta, mutta jos henkilöä väitetään Irakin viranomaisten etsintäkuuluttamaksi sotarikolliseksi, niin olisi ihan kiva esittää lähde, jonka perusteella kyseessä todellakin on Irakin viranomaisten etsintäkuuluttama henkilö.

Viitattu sivusto kirjaa henkilöitä, jotka ovat olleet sotilastoiminnassa mukana ja sitten siirtyneet Eurooppaan. Esimerkiksi Irakin armeijaan kuuluminen riittää tähän.
URSA kirjoitti: Onpa muuten sotapakolainen tuhdissa kunnossa pakolaisuuden jäljiltä. Tämä pakolainen on ilmeisesti kuulunut johonkin shiia militia-ryhmään.
Näyttäisi olevan Irakin hallituksen perustama ja kontrolloima ryhmä. Ihanko oikeasti on Irakin hallitus laittanut haun päälle?

anaboliantti
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Tammi 24, 2013 1:01 am

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja anaboliantti »

Naamakirjan kuvien kommenttiosiossa lukee jotta "Iraq revolution" eli ilmeisesti tämä sotarikolliseksi epäilty jamppa on taistellut jonkin kapinallisryhmän riveissä. Voisiko olla vaikka sellainen ryhmä kuin ISIS?

Ja kai noi muutkin päiväkodissa vierailleet on samasta ryhmästä sillä sodan eri osapuolet tuskin viihtyy yhdessä. (ihan villi veikkaus vaan)
Viimeksi muokannut anaboliantti, Pe Huhti 29, 2016 12:42 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

kakkosurpo kirjoitti:PaxCow on lukenut suvakkitrollien käsikirjan huolella, pyri viemään keskustelu pois aiheesta jos se on omaa agendaa vastaan. Tartu vaikka pienimpään epäolennaiseen mitä pystyt löytämään, ja jos et löydä niin keksi se.

Tuo sivusto mistä tämä terroristin etsintäkuultus tuli julki ei ole tiettävästi julkaissut yhtään väärää etsintäkuulutusta. Jos MV-lehti on ainoa journalistinen toimija joka julkaisee tämän etsintäkuulutuksen niin sehän kertoo vain yleisestä paskasta journalistisesta tasosta mikä maassa vallitsee.
Jos uutisessa lukee "etsintäkuulutettu sotarikollinen", ei liene ihan epäolennaista pohtia, onko etsintäkuulutusta ylipäänsä tehty.

Jos tuo Foreign Relations Bureau Iraq tosiaan voi tehdä Irakin puolesta etsintäkuulutuksia, asiassa ei ole mitään epäselvää. Mä en vaan ole - aiemminkaan - saanut oikein selville, mikä tuo sivusto on.
anaboliantti kirjoitti:Voisiko olla vaikka sellainen ryhmä kuin ISIS?
Foreign Relations Bureau Iraqin sivuilla hänet liitetään shiia-ryhmittymään.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

teppo
Jessica Fletcher
Viestit: 3498
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Etsintäkuulutettu sotarikollinen löytyi päiväkodista

Viesti Kirjoittaja teppo »

kakkosurpo kirjoitti: Tuo sivusto mistä tämä terroristin etsintäkuultus tuli julki ei ole tiettävästi julkaissut yhtään väärää etsintäkuulutusta.
Se ei taida olla etsintäkuulutus ollenkaan. Sivusto ei julkaise Irakin viranomaisten etsintäkuulutuksia vaan on hyvinkin kriittinen Irakin viranomaisten sotarikosnäkemyksiä kohtaan. Esimerkiksi se ei varsinaisesti arvosta summittaisia oikeudenkäyntejä, kidutuksia pikaoikeuksia ja kuolemanrangaistuksia.

Kannattaa postatessa tsempata sen verran, että saisi faktat kerralla oikein. Se parantaisi jatkokeskustelun tasoa.

Vastaa Viestiin