Yle hoi !

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Touko 08, 2018 12:31 pm

Jep, omaneduntavoittelua varmasti eli apurahaa näkyvyydestä! Varmaan haluavat jonnekin heikle ilmaiselle matkalle sademetsä-inkkareita moikkaamaan?

Mukana varmasti ämpärikaupalla omaa päänsisäistä huomiohuoraa noilla. Onneksi ihmiset ehkä ymmärtävät, olkoonkin verorahoitteisen median toiminta mitä vaan. Usea on herännyt seuraamaan ja hakemaan tietoa muualta juuri tämänkaltaisen touhun takia.
...

Jaguaari
Sammakkoprofessori
Viestit: 406
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja Jaguaari » Ti Touko 08, 2018 1:43 pm

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Minusta Ylen pitäisi näyttää enemmän koripalloa ja lentopalloa.
Ja miksihän sinusta juuri Ylen pitäisi niin tehdä?

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3497
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Ti Touko 08, 2018 2:09 pm

Ne ovat suosittuja lajeja, olympialajeja ja lisäksi sellaisia lajeja toisin kuin jääkiekko, joita on mahdollista harrastaa pienillä kustannuksilla. Niihin riittää pelkkä liikuntasali eikä tarvita jäähallia.

Koripallon ja lentopallon suosion kasvu olisi hyvä asia lasten tasa-arvoisten liikuntamahdollisuuksien kannalta ja siksi niitä tulisi tukea nykyistä enemmän yhteiskunnan taholta. Ylen televisiointi on erinomainen tapa tukemiseen.

Sitä en kyllä ymmärrä, miten Ylen ohjelmistotarjonta liittyy ajankohtaisiin rikosaiheisiin. :?: :?: :?:

Jaguaari
Sammakkoprofessori
Viestit: 406
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja Jaguaari » Ti Touko 08, 2018 6:49 pm

[quote="Tuomion Pasuuna"]Ne ovat suosittuja lajeja, olympialajeja ja lisäksi sellaisia lajeja toisin kuin jääkiekko, joita on mahdollista harrastaa pienillä kustannuksilla. Niihin riittää pelkkä liikuntasali eikä tarvita jäähallia.

Koripallon ja lentopallon suosion kasvu olisi hyvä asia lasten tasa-arvoisten liikuntamahdollisuuksien kannalta ja siksi niitä tulisi tukea nykyistä enemmän yhteiskunnan taholta. Ylen televisiointi on erinomainen tapa tukemiseen.

Sitä en kyllä ymmärrä, miten Ylen ohjelmistotarjonta liittyy ajankohtaisiin rikosaiheisiin. :?: :?: :?:[/quote

Siinä tapauksessa vaadin olympialaisiin meditointia, siinä kun ei tarvi yhtään mitään. Kustannukset lähes nollissa.

En ymmärrä miten sinun toiveesi Ylen kanaville liitty rikosaiheisiin?

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3497
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Ti Touko 08, 2018 11:07 pm

Meditointi soveltuu varmaan aika huonosti olympialajiksi tai kilpaurheiluksi muutenkaan. Miten siinä ratkaistaisiin voittaja?

En sinänsä vastusta sitä, etteikö Ylen tarjontaan voisi lisätä meditointia käsittelevää ohjelmasisältöä. Kansanterveydellinen ja muu yleishyödyllinen vaikutus lienee parempi kuin monessa muussa ohjelmassa.

Koripallo ja lentopallo joka tapauksessa soveltuvat koko kansan liikunnaksi paljon paremmin kuin vaikkapa purjehdus tai jäätanssi ja siksi valtion tulisi minusta tukea enemmän juuri niitä.

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Touko 08, 2018 11:20 pm

Samaa mieltä Tuomion Pasuunan kanssa, ainoana epäkohtana se, että hän unohti puhua pesäpallosta, tuosta kumureiden ja kunnareiden lajista.
Mut joo, omana mielipiteenä ule-urheilun linjauksiin: Onhan se ihan vitun säälittävää katella jotain helvetin eteläsuomen hinttien ja horojen käteenvetoa ihan finaalissa ja vieläpä pallon kanssa, kun tarjolla olisi ollut vaikka ja mitä.

Taas kuuluisasta "jostain tuntemattomasta syystä", edistetään ikävää ja pelkästään suppeaa toimintaa verorahoin, vaikka tarjolla olisi vaikka mitä.

Voisi muuten katsella kotoutumisen mallia myös joku irakki "pallopelineekeri" Poundsin perheestä - tee ennemmin noin. Kerrassaan mahtavaa neekeröintiä ja täältä Suuri Kunnioitus.
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Kesä 11, 2018 6:22 pm

Seuraava blogikirjoitus täydentää tätä ketjua oikein hyvin. Kirjoittaja vaikuttaa täyspäiseltä ja suorapuheiselta kansalaiselta, joka yhteiskunnan tilasta johtuen joutuu peittämään identiteettinsä, ettei polpon ViPu-ryhmä rynnäköi ja vaimenna, työpaikkaa alta kaiverra. Itse raiskausmurhaa on käsitelty tällä foorumilla täällä, mutta Professorin ajatuksia -blogin kirjoittaja on kiinnittänyt huomiota verorahoitteisen "faktamedian" toimintaan asiassa. Hän esittelee itsensä näin:
https://www.blogger.com/profile/05511402507184655039 kirjoitti:Esittely: Olen ammattitutkija, ja tullut valituksi professuuriini 2000-luvun alkupuolella. Tämän blogin aloitin nimimerkillä voidakseni kommentoida vapaasti asioita, joista kaikki eivät välttämättä ole oikeaoppisia tai vallitsevan politiikan mukaisia.

Harrastukset: Liikun aktiivisesti sekä luonnossa että penkillä.
Tässä blogikirjoitus irakilaisesta muka-turvapaikanhakijasta, oikeasti pikkutytön raiskaajamurhaajasta ylen narratiivissa, epäkohdat paljastaen:

MAANANTAI 11. KESÄKUUTA 2018
Yle raiskaajien ja vaimonhakkaajien asialla
Yleisradiokin taipui lopulta analysoimaan Saksassa tapahtunutta kielteisen päätöksen saaneen turvapaikanhakijan tekemää 14-vuotiaan tytön raiskausmurhaa. Jutussa toistetaan useamman kerran, että kyse on yksittäisestä teosta, kuten ns. suvaitsevaistolla on ollut tapana niiden pyrkiessä vähättelemään turvapaikanhakijoiden hirmutekoja.

Tosiasia kuitenkin on, että kyseinen irakilainen ei tainnut olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Häntä oli nimittäin jo aiemmin epäilty 11-vuotiaan raiskauksesta ja kaveri oli tullut myös pahoinpidelleeksi ja ryöstäneeksi vastaansa osuneita ihmisiä - ja vieläpä hyökänneeksi naispoliisin kimppuun. Tästä kaikesta huolimatta hän sai kuljeskella vapaasti tavallisten ihmisten parissa.

Kysymys kuuluukin, että miksi verorahoitteinen mediamme ei tällä(kään) kertaa kertonut koko totuutta? Eihän siitä ole kuin pari päivää kun Ylen toimittaja jätti kertomatta olennaisia tietoja nyyhkyjutussaan Suomessa vaimoaan piesseestä elintasopakolaisesta - eikä silloin osannut edes jälkikäteen hävetä "uutistaan" (lainausmerkit eivät tällä kertaa osoita sitä, että sana olisi suora lainaus).

Edelle kirjoitetun seurauksena on kysyttävä, että eikö Yleisradiolla ole minkäänlaista kunnianhimoa juttujensa tason suhteen tai edes vastuuta heitä rahoittavien veronmaksajien suuntaan. Ei edes sellaista, että uutisissa kerrottaisiin tasapuolisesti ja asioiden kaikki puolet valottaen tosiasiat?

Miten olisi vaikkapa kokeilumielessä rehellinen maahanmuuttajiin liittyvä uutinen. Edes siksi, että syntyisi ihan oikea yksittäistapaus Ylen uutisoinnissa?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Orjille auttava puhelin
Ylen vastuullinen journalismi Britannian pedofiiliringin ja Ruotsin pikkuprinsessan valossa
Jos meilläkin järjestettäisiin kansanäänestys Yle-verosta...
...

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2529
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ti Kesä 12, 2018 3:19 pm

Ylen artikkelihan ei kerro varsinaisesti raiskausmurhasta, vaan sen herättämistä reaktioista. 11-vuotiaan raiskausepäily vastaanottokeskuksessa ei noita reaktioita herättänyt. Jos noita reaktioita on käsitelty professorin mielestä huonosti, siitä olisi voinut kirjoitella, mutta nyt blogikirjoitus ei mielestäni ihan osu maaliin.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Syys 13, 2018 11:11 am

Voi voi heinähattujen nöyristelyä "kulttuuriomimisen" edessä :lol: !

Stereotyyppinen intiaanihahmo poistetaan Herra Heinämäen Lato-orkesterista

Lasten tv-ohjelman intiaaniksi puettu hahmo herätti viime keväänä runsaasti keskustelua kulttuurisen omimisen ongelmasta.
Kulttuurinen lainaaminen 13.9.2018 klo 09:44päivitetty 13.9.2018 klo 10:00

Stereotyyppinen intiaanihahmo on päätetty poistaa Herra Heinämäen Lato-orkesteri -tv-ohjelmasta.

Lasten tv-ohjelman intiaaniksi puettu hahmo herätti viime keväänä runsaasti keskustelua kulttuurisen omimisen ongelmasta. Kulttuurisena omimisena (siirryt toiseen palveluun) (cultural appropriation) pidetään tilannetta, jossa valtaväestöön kuuluva ottaa elementtejä sellaisista kulttuureista, joita valtakulttuuri on sortanut. Kyse on myös stereotypioiden vahvistamisesta.

Herra Heinämäen "Päällikkö Punanata" oli hiljainen, sulkapäähineeseen ja kasvomaaleihin sonnustautunut hahmo, joka sanoi välillä "ugh". Hahmon stereotyyppisestä ja alkuperäiskansoja loukkaavasta ulkomuodosta syntyi vilkas some-keskustelu, minkä seurauksena Yle sai katsojapalautetta asiasta. Yle päättikin jo keväällä siirtää ohjelman Pikku Kakkosesta ja Lasten Areenasta Elävään arkistoon.

Keväisestä kohusta huolimatta ohjelman tekijät kirjoittavat parhaillaan uutta tuotantokautta Pikku Kakkoseen. Ohjelma kuitenkin muuttuu hieman, kun Päällikkö Punanatan tilalle tulee Sir Punataika -niminen hahmo.
Sir Punataika.jpg
Sir Punataika.jpg (27.27 KiB) Katsottu 1809 kertaa
Päällikkö Punanata muuttuu Sir Punataiaksi myös uudessa Herra Heinämäen kaupunkireissu -kirjassa.Markku Hernetkoski
Iso eettinen kysymys

Ohjelman tekijät olivat Aamulehden (siirryt toiseen palveluun) mukaan tiedostaneet Punanata-hahmon ongelmallisuuden jo ennen kohua ja viime vuoden puolella ruvenneet kehittelemään siihen ratkaisua. Ohjelman käsikirjoittaja Heikki Salo kommentoi asiaa keväällä kertoen, että kun Punanatan hahmoa alettiin kehitellä 20 vuotta sitten, suhtauduttiin siihen lapsenmielisesti.

– Hahmolle laitettiin sulkapäähine ja väriä kasvoihin ja ajateltiin, että se on "inkkari". Silloin asiaa ei problematisoitu. Nyt ymmärrämme, että emme oikeasti tiedä, mitä viivat Punanatan poskella tarkoittavat.

– Kulttuurisessa omimisessa on kyse siitä, että mennään esimerkiksi alkuperäiskansojen kulttuuriin ja omitaan sieltä asioita, eikä ymmärretä, mitä ne asiat ovat. Juuri sitä olemme aikaisemmin tehneet, Salo myönsi Aamulehdessä.

Yle kommentoi asiaa keväällä painottamalla, että kyse on isosta eettisestä kysymyksestä. Luovien sisältöjen johtaja ja vastaava toimittaja Ville Vilén huomautti, että Ylen pitää olla koko ajan tarkempi ja herkempi siinä, minkälaista kuvastoa se käyttää vähemmistöistä kerrottaessa.[/i] (Kuva&linkkejä jätetty pois/OAK)
YLE
...

ReissuLasse
Charlien Enkeli
Viestit: 1979
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Syys 13, 2018 11:58 am

Mitä kaikkea voidaan suojella tai moittia toisia kulttuurisen omimisen perusteella? Saako vain Juha Mieto syödä mämmiä ja jos mämmiä mättää naamaansa vaikka kaveri Intiasta on kyseessä julmaa kulttuurin omimista.
Mitä jos ihminen koittaisi taas kasvaa pykälän eteenpäin? Kulttuuri ja perinteet ovat toki tärkeitä mutta onko se pakko polttaa hihat jos ne viivat tai ruudut eivät ole oikein? Eikö kaikki olekkaan hyvin jos saa vapaasti harjoittaa sitä omaa kulttuuria omalla tavallaan?
Itse en pahastu vaikka joku muunmaalainen rakentaisi saunan jossa nyt ei sitten olisikaan sitä Harvian kiuasta vaan jotain sinne päin ja vihtana käyttäisi vaikka palmunoksaa.
Kulttuurien tavoille ja perinteille on voitava myös nauraa (kaikkien). Se ei tarkota välttämättä pilkkaa.

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2055
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » To Syys 13, 2018 4:52 pm

Pannaan tänne muistiin, koska Yle-ketju.

eli päävalhemedia YLE on joutunut ottamaan takapakkia kerrankin:
Oikaisu aamun tv-uutisiin keskiviikkona 12. syyskuuta

Kerroimme aamun tv-uutisissa keskiviikkona 12. syyskuuta virheellisesti, että kaikki suomalaismepit kannattaisivat samana päivänä Euroopan parlamentissa pidettävässä äänestyksessä kurinpitomenettelyn käynnistämistä Unkaria vastaan. Virhe toistettiin lähetyksissä kello 6.30, kello 7, kello 7.30, kello 8.30 ja kello 9.

Tosiasiassa kaikki muut suomalaiset europarlamentaarikot kannattivat kurinpitomenettelyä paitsi perussuomalaiset Jussi Halla-aho ja Pirkko Ruohonen-Lerner.

Euroopan parlamentti syyttää Unkarin hallitusta Euroopan unionin perusarvojen rikkomisesta.
En laita Yleen linkkiä.
Kielenne on väkivalta!
Tuon kielen myös me hallitsemme!
Allahin miekka ruosteinen, tylsynyt.
Ette tahtoamme murtaa pystynyt!


-Sielunvihollinen, "Sodanjulistus"

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Syys 13, 2018 6:54 pm

^ Ehdinkin ihmetellä, että minkä ihme liittoutuman olivat muka saaneet aikaiseksi! Ihmeellistä paskaa jaksavat syöttää, eikä tuo korjaus ole silmään tai korviin osunut! Näin ne valheet alkavat ja lähtevät leviämään.

^^ Just näin kuten RL sanoo; onhan se kumma, että suomalaisuudella voi leikitellä kuinka päin vain, eikä täyspäiset pahastu, mutta sitten on nämä muutamat kulttuurit, jotka ovat muka jollain tavalla suojeltuja ja samalla höpistään ihmisten tasa-arvosta ja lapsille työnnetään perseseksiä kouluissa valtion suojelussa. Täytyy muistaa, että eletään kuitenkin vuotta 2018, mutta jopa minun lapsuudessa 70- ja 80-luvuilla sai leikitellä ihan millä vaan, mitä ikinä keksimmekään, paitsi ruoalla ei saanut leikkiä tai tuli palaute. Neekerit saivat neekeröidä vaseliinit naamassa ja inkkaripäähineet vaan liehui, niitä jopa metsästettiin, mutta niiltä sai itse monesti nokkaan (eikä se ollut mitään valkoista pulveria, mitä nykyään tänne tunkevat ameriikasta ;-)!
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Syys 23, 2018 3:08 pm

Vääräntekijä rasisti ja hyvänmielenlähettiläs kultapoika
Hakkaraisen sauna-asuminen päätyi ylen televisiouutisiin, Jani Toivolan kulukorvauspuljaus ei. Katsotaanpa kuinka yle näistä tapauksista uutisoi verkossa:
Teuvo Hakkarainen kulukorvausuutisointi ylellä.jpg
Teuvo Hakkarainen kulukorvausuutisointi ylellä.jpg (45.88 KiB) Katsottu 1608 kertaa
Kolme uutista.
Kolme uutista.
Jani Toivolan kulukorvausuutisointi ylellä.jpg (44.98 KiB) Katsottu 1608 kertaa
Toivolan aktiivisesta taksielämästä mm. sairaslomalla tai lukuisten kouluvierailujen puhujapalkkioista ei yle ole uutisoinut sanallakaan. Miten ihmeessä Toivolalla oli aikaa vierailla kouluissa?
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Loka 28, 2019 2:31 am

Menin avaamaan ylen kakkosaukon su-iltana, kun ohjelmankuvaus näytti ihan mielenkiintoiselta tv:n ohjelmaoppaassa, se oli kuin tämä kuvaus tiivistettynä:
Docstop: Taistelu äänistä
33 min ma 21.10.2019 toistaiseksi 8336 katselua

Asseri ja Tuuli tempautuvat mukaan puoluepolitiikkaan vuoden 2019 eduskunta- ja eurovaaleissa. Nuori feministi ja perussuomalainen antavat kaikkensa saadakseen kantansa kuuluviin kiihkeässä vaalikamppailussa. Docstop: Taistelu äänistä -dokumentti näyttää, tuottaako työ tulosta ja mitä tapahtuu kun äänet on laskettu. O: Peter Wallenius

LINKIT JA ARTIKKELIT
Areena: Docstop
HS: Kiinnostavaan dokumenttiin on valittu nuoret poliitikot ääripäistä

https://areena.yle.fi/1-50218115


En lukenut hyysärin artikkelia "kiinnostavasta dokumentista", jonka linkitin ylle. Ohjelman kesken aloittaessani ilman ennakkoluuloja ja mielenkiinnolla aistin heti, että joku on vialla, kun näin feministinuoren. Sen verran ehdin katsoa, että maahanmuuttoa tuntui kannattavan, vaikka oikea feministi ei varmaan puheissaan tänne yhtään vanhoillista ja/tai sivistymätöntä machoa kaipaa, vaikka tietenkin mielessään kunnon suomimachosta haaveileekin, kun Italiaankin on niin pitkä matka, eikä niitä kaikille riitä. Italiaan on tosin muodostunut uusien machojen alati kasvava rikas joukkio, jotka ottavat aina, kun tarvitaan ja vaikka ei tarvitakaan. Vaikka vanhuksen tai varatun naisen uimarannalla, mutta nyt lähdin laukalle ja keskustelu tästä jatkuu joku päivä Siirtolaisten vyöry Eurooppaan -ketjuun tai näihin:
- Brutaali pahoinpitely ja joukkoraiskaus turistirannalla
- Italia: Törkeä somali raiskasi 68-vuotiaan naisen rannalla

Tämän, siis nuo Italian neomacho(oma termini näille) -esimerkit voi ottaa vouhotuksena, mutta tarkoitus oli tuoda esiin kiinnostavan feministi-Tuulin sekainen ajatusmaailma. Esitetään naisten oikeuksien puolustajaa, vaikka itse on mies, joka esittää naista ja sitten ollaan lisäämässä naisten ja lasten seksuaalista ja yleistämhenkistä alistamista. Tästä kärsivät kyllä miehetkin, kun joutuu huolehtimaan ja vahtimaan vaimon ja lasten turvallisuudesta ihan eri tavalla kuin aiemmin. Järki toki sanoo, että todennäköisyys tulla puskarikastetuksi on äärimmäisen pieni, koska neomachojen tekemät raiskaukset vaikuttavan tapahtuvan aina sisätiloissa, mukaanlukien pesutuvat...

Tämän feministinuoren mielihaluista ei kyllä omalla elämänkokemuksella voi tietää, kun on rakentanut ja vaatinut veronmaksajien lääkitsemään itsensä lähinnä sekaisin olevan nenäregastetun härän näköiseksi, ei ole todellakaan mies lähtenyt pois, vaikka istukkahormonia on tuupattu mieheen vaikka kuinka... Näitä "ajatusmaailmaa avartavia dokumentteja" olisi mukava nähdä myös erilaisesta näkökulmasta, tavallisen ihmisen, joka haluaisi viheltää tällaiselta hulluudelta pelin poikki veronmaksajien maksamina. Jokainen saa puolestani leikkauttaa ja horpattaa itsestään vaikka mursun näköisen, kunhan maksaa hoidot itse. "Jostain syystä" ylellä on agendana kannustaa ihmisiä tähän ja lähetysajat altistavat myös lapset tälle sekoilulle. On vittumaista selittää tyttärille, miksi tätillä on aataminomena ja möreämpi ääni kuin Tapio Suomisella

Ohjelma näytetään tietysti vielä huomenna ma klo 10:55, jotta lapsillakin on mahdollista imeä vaikutteita "rohkeudesta olla oma itsensä". Olen törmännyt viimeisen vuoden aikana useisiin vastaaviin sukupuolisekoilija-ohjelmiin juuri ylellä, joita lähetetään keskellä päivää tai alkuillasta, selkeä mielipiteenmuokkaus käynnissä. Parasta viihdettä oli kuitenkin se ruotsalainen jääkiekkoilija ylellä, joka alkoi äijänä vasta naiseksi. Hänen kauneutensa oli kuitenkin minun silmissä samaa luokkaa kuin tämän sukupolvea nuoremmanmfeministinuoren:
Päätä ittse kumpi on kumpi...
Päätä ittse kumpi on kumpi...
Feministi- ja perussuomalaisnuori.jpg (32.36 KiB) Katsottu 675 kertaa
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Yle hoi !

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Tammi 21, 2020 5:44 pm

Yle alkaa moderointiyhteistyöhön STT:n kanssa ja suvakkien sananvapaus laajenee! (Sanoma on STT:n omistaja)
Tätä kutsutaan myös sensuuriksi:
Tätä kutsutaan myös sensuuriksi:
Yle satsaa parempaan keskusteluun saa aloittamalla tehomoderoinnin.png (70.74 KiB) Katsottu 166 kertaa
https://twitter.com/merjaya/status/1219 ... 28736?s=20

Ja vieläkään ei sitä "vihapuhetta" ole määritelty. Kuulemma kovakin kritiikki sallitaan, mutta mistä?
- Islamista?
- Maahanmuutosta?
- Maahanmuuttajista?
Tuskin.
...

Vastaa Viestiin