Eläinmaailman rikolliset?

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6526
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Eläinmaailman rikolliset?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Tammi 08, 2020 6:03 pm

Luonto-ohjelmia katsoessa törmäilee usein faktaan, että eläimissä on rikollisia siinä missä meissä ihmisissäkin, vaikka monesti on tapana puhua vain ihmisten "pahuudesta. On tavaroita ja sapuskaa varastelevia apinoita (yleensä kädelliset), on karhuja jotka ajattelevat:"Odota, tapan nopsaan noi sun kakarat, että herutat sitten seksiä minullekin" tai pieniä koiria ja kissoja murhailevia lokkeja puhumattakaan muista petolinnuista. Ajattelin, että tästä voisi luoda ketjun, mihin kerätä näitä raakoja, mutta usein myös hauskoja juttuja kriminaalielukoiden touhuista tekstinä, kuvina tai videolinkkeinä.

Sain idean, kun törmäsin siihen, että koalakarhut ovat melkoinen poikkeus eläinmaailmassa, sillä koalauroksia voi pitää vähintään töykeinä seksikumppaneina, mutta moni pitää niitä ihan raiskareina. Minä aloin ajattelemaan samoin, kun luin niiden seksikäytöksestä ja löysin päälle tämän videon (youtubelinkki alimpana). Koalat ovat paitsi raiskareita, myös todella riitaisia elukoita, jotka tappelevat nokkimisjärjestyksestä, reviireistä ja parittelukumppaneista - hieman kun perehdyin, niin ehkä myös ihan huvikseen.

Voi kuinka se onkaan niin söpö?
Voi kuinka se onkaan niin söpö?
Koala - kuva ei kerro ihan kaikkea.jpg (29.02 KiB) Katsottu 257 kertaa
Koalauros siis ottaa usein naaraan, vaikka nämä eivät olisi kiimassakaan. Muutenkin heidän seksinsä on melko väkivaltaista ja sen saaminen perustuu täysin uroksen järjestämään yllätykseen. Joku oli seurannut koalojen käytöstä "petipuuhissa" ja kirjannut ylös havintojaan:
https://malcolmsmiscellany.blogspot.com ... x.html?m=1

Koalauros ampaisee nartun kimppuun takaapäin, lukitsee hampaat naarasparan niskaan ja aloittaa astumisen. Nylkytystä jatkuu aina uroskoalan siemensyöksyyn asti, ellei naaras sitten saa hätisteltyä raiskaria helvettiin sieltä selästä. Seuraavassa videossa raiskaus ei onnistu, vaan naaras saa pidettyä siveytensä, ainakin toistaiseksi:
https://youtu.be/O0cAx1jLbJk

Raiskaileva luonne ei ole kuitenkaan koaloille tarpeeksi, vaan uroksilla on myös kehoonsa nähden iso (2-5" ja alfalla jopa 6"=15 cm erektiossa) ja omituinen kaksihaarainen haarukkamainen siitin, jossa on eräänlaisia nystyröitä ja se muistuttaa muutenkin hieman vanhan animaatiohupailun ryhmysauvaa.
Koalauroksen penikset ovat kiinnostaneet jo vuonna 1879.
Koalauroksen penikset ovat kiinnostaneet jo vuonna 1879.
Koalan penis soveltuu koalan siittämiseen myös muuten kuin lisääntymistarkoituksessa.png (48.2 KiB) Katsottu 257 kertaa
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl ... KgGFFhdItx (tutkimus vuodelta 1879)

Lutuiset koalakarhut eivät olekaan enää välttämättä niin söpöjä kuin olit luullut nähtyäsi tuon videon parittelusta?
Jotenkin en enää sääli koaloja heitä kohdanneesta klamydiaepidemiasta, kun seksuaalikäytöskin on kerran tuolla tasolla...
Koalauros raiskaa naaraan - youtube
...

damfin
Watson
Viestit: 2899
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Eläinmaailman rikolliset?

Viesti Kirjoittaja damfin » Ke Tammi 08, 2020 6:36 pm

Eikö sitä nyt senverran voisi nähdä vaivaa että edes katsoisi onko vastaavanlaista ketjua jo olemassa ja postata sitten siihen, pitääkö sitä aina uusia ketjuja olla aloittamassa, varsinkin kun tuo eläinten tekemät rikokset ketju oli ihan hiljattain esillä.
viewtopic.php?f=11&t=10509

Kyllä sitä ollaan aina itse muille palstan etikettejä opastamassa mutta ei sitten itse malteta :mrgreen:

Sori oli ihan pakko, ihan huumorilla :lol:
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Vastaa Viestiin