Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
PoliisimestariSisu
Philip Marlowe
Viestit: 1165
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Somalithan löyhkäävät kilometrien päähän, joten täysin perusteltu kommentti bussikuskilta.
murha.info - Suomen suurin avohoitopotilaiden kokoontumispaikka

Rouhia
Parranpäristäjä
Viestit: 73
Liittynyt: To Loka 15, 2015 3:56 pm

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja Rouhia »

Tässä yks päivä oli bussissa viis-kuuskymppinen eukko, joka oli ilmeisesti yrittänyt peittää kuoleman/paskan hajua hajuvedellä. Ymmärrän, että jollain voi olla tommonen tauti, mutta kyl sitten pitää ymmärtää, että ihmiset reagoi. Itekin oli pakko siirtyä bussin perälle. En ollut ainut. Se oli niin oksettava se löyhkä.

Musta-Pekka2016
Ran-tan-plan
Viestit: 361
Liittynyt: To Syys 08, 2016 1:18 am

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja Musta-Pekka2016 »

Avuliaampi bussikuski olisi voinut ojentaa saippuan ja ämpärillisen vettä haisevalle matkustajalle ja pyytää pesemään kasvot liasta/noesta.

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Se miten bussikuski toimi, oli loukkaavaa ja nöyryyttävää. Ajamista ja kuskin terveyttä haittaavan tilanteen hoitaminen olisi vaatinut kohteliaisuutta ja hienovaraisuutta. Jos kuskilla oli hajusteiden suhteen herkkyyttä/allergisuutta ja/tai hengitysteiden sairaus päällä (jutussa luki että hänellä olisi ollut ylähengitysteiden tulehdus), niin hän olisi voinut pyytää asiakasta kahdenkeskisen kuuloetäisyyden läheisyyteen (eikä julkisesti nöyryyttää ja tehden silmätikkua asiakkaasta, joka ei ole ennalta voinut käsittää toimineensa jotenkin väärin) ja siellä noin perustellen kehottaa asiakasta ystävällisesti pahoitellen siirtymään taaemmas istumaan.

Länsimaisessa nykykulttuurissa. Naiset pyrkivät välittämään hajuvesien käytöllä itseensä sointuvaa tuoksumista, se on pientä ekstraa aistikkuuden maailmasta. Hajuvedet ovat aika kalliita ja niitä on kenties kokeiltu ja hankittu kuin timanttia konsanaan - toisin sanoen sellaisen sanominen sitten paskaksi haisemiseksi on liian kovaa. Jotkut saattavat laittaa liikaa ja ns haista kuin rankkitynnyrit, jolloin käyttö ei ole ok muiden kannalta. Asiasta huomauttaminen kelle tahansa naiselle, jaa-a, mieluummin voi koettaa sokerilla taikka fiksuudella kuin kitkeryydellä ja paskuudella. "Nyt on aika vahvasti tuoksua ilmassa, onko joku uusi hajuvesi? " "Onko liikaa? Tämä on YSL:n Black Opium Intense, taisin laittaa innoissani 5 kertaisen määrän, gulps." "Vähän joo liikaa, intensiivistä tosiaan, beibs sun oma haju tulee paremmin vähemmällä..." Lopputulos: 💞.

Jossakin muussa kulttuurissa hajusteiden käytöllä voi olla muu tarkoitus, kuten ketjussa aiemmin esitettiin.

(Olen myös hajuille herkkä, useampia hajuvesiä en edes pysty pitämään, ymmärrän siis aihetta myös hajuherkkien/allergisten kannalta. Mutta kuskin osalta ei tietoa, oliko oikeasti kyse 100%sen aidosta hajuherkkyydestä ja terveys/olotilajutusta vaiko allergistyyppiseen argumentointiin kätketystä vihamielisestä syrjinnästä. Jos kuski olisi ollut allerginen esim koirille, niin edelleen samoin olisi hänen toivottavaa käyttäytyä kuin miten laitoin, ehdottaa asiakasta allergeineen siirtymään taaemmas ja tämä kohteliaasti sanoen - pyrkimys siihen että bussissa on kohtuullisen ok matkustaa niin asiakkailla kuin kuskilla. Samoin jos eturivissä olisi ollut jatkuvasti itkevä vauva, ystävällinen kehotus siirtyä mahdollisesti taaemmas, jotta ääniherkempi kuski voi keskittyä ok ajamiseen.
Joillakin kuskeilla ei ole mitään allergioita/herkkyyksiä, joillakin voi olla ja heistä varmaan enemmistö sietää tai on siedättynyt kestämään avointa kanssakäyntiä kaikkien kanssa, muutama ehkä sitten ei - joka tapauksessa turvallinen matkustaminen on kaikkien etuna, myös muiden liikenteessä olijoiden, joten siihen nähden muu on järjestelyseikkoja mieluiten ok puitteissa. )
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

aumari
Wallander
Viestit: 1081
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja aumari »

JammuSetä kirjoitti:
Su Maalis 22, 2020 7:53 pm
Nämä hajuvesialtaassa kylpevät ämmät ovat kyllä ihmiskunnan vitsaus. Vaikka itse kestän liuottimia ja maaleja muuten mutta hajuvesi laukaisee välittömästi hengenahdistusta ja migreenikohtauksen.

Kiva olisi ajaa bussia kun puoli näkökenttää olisi pimeänä(onneksi en aja)
Hajuvesien valmistuksessa käytetään makkia (=ihmisen kakkaa), että kemikaalit tuoksuisivat lämpimämmiltä ja inhimillisiltä. Parfyymifirmoilla lienee sopimustuottajat?

Paljon mausteita käyttävillä aineenvaihdunta puskee voimakasta hajua ihon kautta, sen huomaa eri kulttuureissa elävistä. "Eksoottisista" maista tulevat käyttävät paljon hajusteita, myös miespuoliset ja tuoksut käyvät henkeen esim. bussissa. Eikä hajusteiden hajut lähde vaatteista pesussakaan.

VastarannanKiiski
Matlock
Viestit: 809
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

El Pajarito kirjoitti:
Su Maalis 22, 2020 8:46 pm
Mutsini oli apuhoitaja (nyk. lähihoitaja). Hoitsuilta kiellettiin hajuvesien käyttö työvuorojen aikana, mitä en ihmettele pätkääkään kun jouduin pienenä poikana niiden haahkojen halattavaksi. Ziisus mikä löyhkä.

Bussikuskin kyllä pitäisi pystyä yksittäistä matkustajaa hetki sietämään. Ennemminkin bussikuskeilta voisi ne hajusteet kieltää.
Hajusteet voisi kieltää niin matkustajilta kuin kuskeilta. Hajusteallergisia alkaa olla aika paljon, kiitos tämän kemikaalikyllästyksen. Hommaa ei käsitä ennenkuin se on omakohtainen. Joudun hengenahdistksen ja päänsäryn takia välillä jäämään bussista kesken matkan pois.. ja vain siksi, että joku on ottanut oikeudekseen kaataa päälleen pullon partavettä tai hajuvettä. Valitettavasti hankalin ihmisryhmä tässä suhteessa ovat maahanmuuttajat. Toinen on himopyykkärit, jotka tunkevat pesukoneeseen kilon haisevaa pesuainetta ja hajustettua huuhteluainetta. Ja tietenkin halvimpia ja pahimmin allergisoivia tuotteita kuten surf.
Ainakin erään kaupunkiliikenteen busseissa oli jossain vaiheessa kylttejä "tulethan tuoksutta", mutta eipä se mitään auttanut sielläkään. Yksikin teini alkoi meikata ja sumuttaa hiuslakkaa matkan aikana.
Turvasatama saattaa olla joku epäsiisti deeku; hänen lähelleen kun istuu, useimmiten hajustetuihin jää kiva välimatka, kun he asettuvat tämän taikapiirin ulkopuolelle. Vanhan viinan lemu yms ei minua liiemmin haittaa ja toisekseen hajusteallergia-päänsärky voi kestää tunteja ja mahdollinen epämukavuus näistä lian tai viinanhajuista vain sen matkan ajan.

Tarkkaa tietoa kyseisen kuskin toiminnasta ei tietysti ole. Onko hän alkuun pyytänyt tuoksuvaa matkustajaa siirtymään kauemmas ja tämän on heikäläisten tapaa sähissyt "rasistia" ja tilanne on siitä eskaloitunut vai kuskilla ollut tuo asenne alkuunsa? Somalit mielellään vetää rasistikortin esiin paikassa kuin paikassa, vaikka heiltä edellytettäisiin vain samaa mitä muiltakin, vaikkapa nyt kuitttia kodinkoneen takuuhuoltoa varten.

JammuSetä
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1328
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Bussikuski keskeytti matkan naismatkustajan takia: ”Sinä haiset!”

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Kuvitelkaapa itellenne kunnon flunssa jolloin nenä on impitukossa. Siihen päälle tuollainen hajuvesilehmä viereen. Ei muuten happi enää kulje yhtään.

Ja eikös tuo bussikuski kehoittanut siirtymään peremmälle. Somalimehmän omanarvontunne vain esti tottelemisenbja keksi varmasti myös rasismikortin.

Vastaa Viestiin