Rasismin uusi tuleminen

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » Ke Marras 03, 2010 6:46 pm

Rasismin on alkanut jyllää maassa, ilmassa, talossa ja puutarhassa, siis ihan kaikkialla kaupunkien logoistakin se on ottamassa niskalenkkejä.
Rasistinen rikollisuus lisääntynyt rajusti
Uusnatsit palasivat Joensuuhun

Pilottitakit, kaljut päät ja rasistinen toiminta sekä puhe palasi Joensuun seudulle vuonna 2008. Poliisi on saanut asiasta useita huolestuneita yhteydenottoja eri tahoilta.
Raportin mukaan paras tapa ehkäistä rasistisia rikoksia on oikean ja asiallisen tiedon välittäminen maahanmuuttajista ja heidän asioistaan.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010110 ... 5_uu.shtml
”Lohja. Suomalaisten onneksi.” – Lohja hyllytti logonsa liian rasistisena
Kuva
Lohjalla velloneessa keskustelussa on väitetty, että lause saattaa koko kaupungin naurunalaiseksi. Sitä on pidetty syrjivänä ja rasistisena.

– Mietimme, mikä tekee suomalaiset onnelliseksi: hyvä paikka asua, erilaiset vaihtoehdot asumiseen, luonto ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Lohjalla tämä kaikki toteutuu. Kysymys ei todellakaan ollut perussuomalaisten vaalityöstä tai rasismista, hän vakuuttaa.
http://www.ts.fi/online/kotimaa/171184.html
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Geissimummo
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1269
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 4:03 pm

Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Geissimummo » Ke Marras 03, 2010 8:45 pm

Suomi Suomalaisille! 8) Piste. Ulkomaalaisia pääsee katsomaan vaikka lomalla niiden kotimaahan.
Kauneinkaan uni ei kestä heräämistä.

seppoilmari
Matlock
Viestit: 776
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja seppoilmari » Ke Marras 03, 2010 9:16 pm

Lohja olisi saanut valtiolta varmaan miljoonan erikoisapurahan jos teksti olisi mennyt näin :
Lohja, S_omal_i__en onneksi.

kaia
Poliisikoira Rex
Viestit: 592
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja kaia » Ke Marras 03, 2010 9:53 pm

Tosielämän trollit asialla. Älkää provosoituko kun teitä provosoidaan.

Maybrick
Sherlock Holmes
Viestit: 3877
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Maybrick » To Marras 04, 2010 12:08 am

Minä odotan että pääsen tekemään ilmoituksen poliisille itseäni kohtaan tehdystä rasistisesta rikoksesta. Joku neuvo miten se onnistuisi parhaiten? En osta autoja esim.kotoisilta romaneiltamme joten joku ovelampi veto olisi keksittävä.
Nothing is quite what it seems

Bambinos
Scooby Doo
Viestit: 645
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Bambinos » To Marras 04, 2010 12:19 am

Tiede-lehden foorumilla oli mainio aivoriihi käynnissä Lohjan uudeksi sloganiksi:

Lohja. Ihan sama.
Lohja. Eteläsuomen anus.
Lohja. Samapa tuo.
Lohja. Entä sitten. - Lojo. Whåtever.

devil_doll
Komisaario Köster
Viestit: 1772
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja devil_doll » To Marras 04, 2010 1:22 am

Rasismia on tosiaan ilmassa. Miten muuten voisi selittää sen, että sossuissa on maahanmuuttajille omat virkailijansa, jotka erikseen hoitavat heidän asiansa ripeästi ilman odotusaikaa, ja joille kuljetaan jopa eri ovista kuin kantarahvas. Näin ainakin paikoin Pirkanmaalla.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Geissimummo
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1269
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 4:03 pm

Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Geissimummo » To Marras 04, 2010 1:43 am

Eikös niillä muutenkin tunnu olevan asiat paljon paremmin, kuin tavallisella pulliaisella. Sossu auttaa pienimmässäkin "hädässä". Niillä on hienot asunnot ja autot ym. Kerran koitin piruuttani työttömänä ollessani mennä sossun luukulle ruikuttamaan, mutta ensin olisi pitänyt myydä auto.. Sen jälkeen oltaisiin vasta harkittu asiaa. No, enpä tiedä sitten millä olisin kulkenut töissä perämettästä, kun sellaista (töitä) olisin saanut jostain. Tervetuloa vain, kyllä tänne kaikki s**tanat tuntuu mahtuvan! Mitä meillä suomalaisilla on väliä, kun ne vie mm. meidän työt.. :x
Kauneinkaan uni ei kestä heräämistä.

mineraalimies
Alibin satunnaislukija
Viestit: 139
Liittynyt: Su Syys 07, 2008 8:41 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja mineraalimies » To Marras 04, 2010 3:19 am

Kyllä se vielä pakolaisen naamaa naurattaa, mutta vielä tulee ne kurjat ajat eteen ja nämä muistetaan kansan syvissä riveissä. Ei tarvitse kauas historiassa mennä taakseppäin kun yhden jos toisenkin kansakunnan mitta tuli täyteen niin omien kuin muidenkin rotujen kanssa etelässä ja idässä.

Minun veikkaus on tällä menolla Eurooppa on sellainen noidankattila, että 10 vuotta ja käynnissä on mielenkiintoisia "prosesseja".

Kyllikki S
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2655
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S » To Marras 04, 2010 7:38 am

devil_doll kirjoitti:Rasismia on tosiaan ilmassa. Miten muuten voisi selittää sen, että sossuissa on maahanmuuttajille omat virkailijansa, jotka erikseen hoitavat heidän asiansa ripeästi ilman odotusaikaa, ja joille kuljetaan jopa eri ovista kuin kantarahvas. Näin ainakin paikoin Pirkanmaalla.
Eikös eri ovet kuulu ihan perusjuttuihin?
Kuva
Totuus

kaia
Poliisikoira Rex
Viestit: 592
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja kaia » To Marras 04, 2010 10:36 am

mineraalimies kirjoitti:Kyllä se vielä pakolaisen naamaa naurattaa, mutta vielä tulee ne kurjat ajat eteen ja nämä muistetaan kansan syvissä riveissä. Ei tarvitse kauas historiassa mennä taakseppäin kun yhden jos toisenkin kansakunnan mitta tuli täyteen niin omien kuin muidenkin rotujen kanssa etelässä ja idässä.

Minun veikkaus on tällä menolla Eurooppa on sellainen noidankattila, että 10 vuotta ja käynnissä on mielenkiintoisia "prosesseja".
Mikä niitä pakolaisia naurattaisi? Suomalaiset henkilöt tämän Lohjan tapauksen takana on eikä mitkään pakolaiset.

Näetkö jo märkiä unia rotulevottomuuksista?

jenni82
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 684
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja jenni82 » To Marras 04, 2010 10:50 am

http://www.sotkamolehti.fi/cs/Satellite ... oiset.html Tässä sotkamo-lehdestä poimittu juttu joka oikeesti nostaa mulla ainaskin vihan tunteet pintaan.. Musta on uskomatonta että suomella on varaa ottaa pakolaisia tänne ja samalla syytää rahaa jos jonkinmoisiin katastrofeihin kun suomalaisten omat asiat on kuralla. Justahan täällä lähti ihmisiltä työpaikat alta laman takia. Kaikki kallistuu mutta samalla sosiaali etuudet ei nouse mihinkään. Paras oli kun exä jäi työttömäksi ja joutui hakemaan apua YHDEKSI kuukaudeksi vuokraan ni siellä sossu käski ottaa pikavippejä.. Ihme toimintaa sanon minä!! En mä katso ihonväriä mun rasistisuudessa vaan sitä tapaa elää ja olla suomessa ja ehkäpä olenkin rasisti suomalaisia päättäjiä kohtaan jotka nostaa suomi prändiä omien kansalaisten niskoilla.. Säälittävää kun itse saa niska limassa painaa duunia huonolla palkalla ja silti sosiaaliluukulla käyvät ulkomaalaiset " tienaavat" enemmän :|
Life. It´s just fucking thing after nother...

joey
Fitz ratkaisee
Viestit: 6830
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja joey » To Marras 04, 2010 11:00 am

mineraalimies kirjoitti:Kyllä se vielä pakolaisen naamaa naurattaa...
Wikipedia kirjoitti:Pakolainen on henkilö, joka joutuu pelkäämään joutuvansa kotimaassaan vainotuksi rodun, uskonnon, kansalaisuuden, sosiaalisen aseman tai poliittisen mielipiteen johdosta
Kyllä pakolaisia varmasti naurattaa.

Noin muuten olen iloinen siitä, että kun joudun piakkoin taas asioimaan paikallisella poliisiasemalla, on siellä erikseen palvelutiski tummapintaisempia varten. Veetuttaisi olla jonossa sen Mohammedin takana, joka ei ymmärrä virkailijaa ja jota virkailija ei ymmärrä. Se on sitten asia erikseen, haluaisinko Mohammedin ylipäätään olevan siellä jonottamassa, mutta kun huomioidaan se, että Suomen on oma mohammedkiintiönsä täytettävä (eikä mielestäni pelkästään ylemmältä laadittujen sääntöjen, vaan myös paremman aseman tuoman velvollisuuden takia), on minusta mukavaa, että kiintiön täyttäminen yritetään ainakin periaatteessa tehdä mahdollisimman kivuttomaksi kaikille osapuolille. Etenkin niille, joilla asiat ovat olleet usein syntymähetkestä saakka päin persettä tavalla, jota meidän on vaikea edes kuvitella.

Sen sijaan soisin, että pakolaiskeskustelussakin huomioitaisiin realiteetit ainaisen jeesustelun ja hyssyttelyn sijaan. On ilmiselvää, että mikäli elämä on mennyt syntymähetkestä saakka päin persettä, se epätodennäköisesti ohjautuu uusille urille täysin vieraassa maassa ja kulttuurissa, vaikka kuinka yritettäisiin kotouttaa ja sopeuttaa. Mielestäni tavoitteet maahanmuuttajien sopeutumisen suhteen ovat tähtitieteellisiä suhteessa siihen, mitä on edes käytännössä mahdollista tehdä verrattain lyhyessä ajassa.

Esimerkki tosielämästä: olen joutunut olosuhteiden pakosta olemaan tekemisissä erään entisestä neuvostomaasta kotoisin olevan rikkonaisen perheen kanssa, joka on kahden teini-ikäisen lapsensa kera muuttanut lähikuukausien aikana Suomeen. Lapset pääsivät suoraan eräänlaiselle kymppiluokalle. Mikäli he oppivat suomen kielen yhden vuoden aikana, he saavat opiskelupaikan ammattikoulusta tai lukiosta. Suomen kaltaisen kielen oppiminen tyydyttävästi edes alle viidessä vuodessa on mielestäni hämmästyttävä suoritus.

MerryLea
Ran-tan-plan
Viestit: 357
Liittynyt: La Elo 21, 2010 6:21 pm

Re: Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja MerryLea » To Marras 04, 2010 11:49 am

Vai että rasismia... Kyllähän sitä jokapuolelta löytyy jos väkisin hakemalla hakee! Mutta samalla logiikalla voisi luetella pitkän listan asioita mitkä pitäisi syrjinnän varjolla kieltää:
-Vitsit (joku ihmistyyppihän on aina pilkan kohteena)
-Pride-kulkue (syrjii heteroita)
-Naisen logiikka-sketsit (SOVINISMIA PRKL)
-Kaikki muut sketsit (sama syy kuin vitseissä)
-Kaikki mainokset (kaipa niissä aina jostain joko luodaan stereotypioita tai suositaan tiettyä ihmisryhmää)
-Sana suomalaiset, puhuttaessa Suomen kansasta, täällä kun on muitakin!
-Suomen sosiaalivirasto+kela (niin, miksiköhän...?)
Mitäs helvettiä sitä tähänkin sanos...? Johan mä asiani kerroin... No, näkemiinkiitosseurasta&sillee! Ooksä viäl siäl? Saiskos sit vaikka jotain hyvää juotavaa!?

Geissimummo
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1269
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 4:03 pm

Rasismin uusi tuleminen

Viesti Kirjoittaja Geissimummo » To Marras 04, 2010 1:15 pm

Sai kyllä komiasti v*tutuskäyrän nousemaan tuo Sotkamo-lehden kirjoitus! :x Kuten siinäkin sanottiin:
Ei ole lottovoitto syntyä suomalaiseksi. On lottovoitto syntyä Suomeen tulevaksi maahanmuuttajaksi.

Hyvä Suomi! Isänmaa, joka kaltoin olet sinua puolustaneita lapsiasi kohdellut. Kivinen pelto, hallainen suo ja itse valtiolta otetulla velalla lunastettu talonpaikka umpikorvessa oli palkinto heille, jotka hengissä selvisivät 70 vuotta sitten alkaneesta rytinästä.
Kyllä pistää miettimään! :!:
Kauneinkaan uni ei kestä heräämistä.

Vastaa Viestiin