Oulussa hyökättiin vaalitilaisuuteen

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Hopalong Cassidy
Sammakkoprofessori
Viestit: 426
Liittynyt: Pe Heinä 04, 2008 7:28 am

Re: Oulussa hyökättiin vaalitilaisuuteen

Viesti Kirjoittaja Hopalong Cassidy » To Huhti 14, 2011 5:19 pm

Tampereen Tyttö kirjoitti:Aika kaukaa haettu tuo verstaus Päivi Lipposen edesottamus ja tämä..
Paitsi jos tarkoitit, että yhteys tulee siitä että Lipposka kuvitteli Tampereen teon rasistiseksi ja Oulussa kahinoi "kansallismieliset"?
Jyväskylässä rikottiin Vihreiden vaalitoimiston ikkuna. Heti alkoi syyttely forumeilla ja medioissa. Ikkunan oli "särkenyt" humalassa polkupyöräilyä yrittänyt ns. omaan väkeen kuulunut. Pitäis aina malttaa, ennenkuin alkaa syyttelemään. Näköjään liipasinsormi alkaa olla yhtä herkkä kuin villissä-lännessä.

Rousku
Scooby Doo
Viestit: 638
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:29 pm

Re: Oulussa hyökättiin vaalitilaisuuteen

Viesti Kirjoittaja Rousku » To Huhti 14, 2011 8:47 pm

Zukuluku kirjoitti:Miksi sitten juuri kokoomuksen kimppuun ovat hyökänneet? Eikös vihreät olisi ollut otollisempi kohde, jos maahanmuutto ahdistaa?
Vihreät on pikkutekijä maahanmuutossa, isompi on Kokoomus, joka haluaa työperäisellä maahanmuutolla palkat alemmiksi. Ulkkarit paahtaa duunia halvemmalla.

Lisäksi Kokoomus käyttää nimessään sanaa "kansallinen" vaikka puolueen toimista on kansallisuus kaukana. Kokoomuksen mielestä markkinat saavat ratkaista kaiken, jollakin isänmaalla siinä ei ole mitään merkitystä. Kokkarit olivat etunenässä viemässä Suomea EU:hun, vihreissä sentään oli vastaanpyristelijöitä.

Näin voisi joku äärioikeistolainen ajatella, ja tavallaan ihan oikein.

Odontologi
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: Ti Joulu 14, 2010 4:12 pm

Re: Oulussa hyökättiin vaalitilaisuuteen

Viesti Kirjoittaja Odontologi » Pe Huhti 15, 2011 2:53 pm

Tampereen Tyttö kirjoitti: Itse selkkauksesta ihmettelen, että hermostuivat siitä kun ajattelivat tulleensa valokuvatuiksi. Miksi he eivät haluisi esiintyä valokuvissa, eivätkö ole asiastaan ylpeitä? Onko touhussa jotain salattavaa??
Joskus ei ole omien intressien mukaista esiintyä valokuvissa, varsinkaan jos ei tiedä missä niitä esitetään. En minäkään haluaisi, että kuvataan julkisiin tiedotusvälineisiin yms. jos ei halua tulla yhdistetyksi johonkin paikkaan, aikaan tai tapahtumaan.
Penkkimurheilija kirjoitti:Luotiliiveissä tepastelu ja kuvatuksi tulemisen pelkohan ovat selvästi täysin lainkuuliaisen ja lain kanssa ylipäänsä harvoin tekemisiin joutuvan ihmisen tunnusmerkkejä.
Kaikki vaan eivät tykkää että kuvataan eikä sillä tarvitse olla mitään tekemistä lainkuuliaisuuden kanssa. Jos ei halua vaimon tietävän kenen kanssa liikkuu, ei ole toivottua että esiintyy seuraavan päivän lehdessä.
Ei liity mitenkään kyseiseen tapaukseen älkää vetäkö omia johtopäätöksiä.
I saw the millions, the naked and the dead
I saw the city streets running bloody red

Vastaa Viestiin