Huippukokki Kimmo
-
- Remington Steele
- Viestit: 236
- Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am
Huippukokki Kimmo
Osui silmiini uutinen eräästä "kokista". Kyseessähän on mielenterveysongelmainen Kimmo Äikäs niminen ex-järjestyksenvalvoja joka menetti jv-korttinsa ja työpaikkansa. Kaveri on kunnostautunut petosteluilla ja on "hieman" joko jälkeenjäänyt tai mielenterveysongelmainen voi olla että on myös molempia . Eräässä firmassa jossa Kimmo oli töissä vuosia sitten, hän oli laittanut firman laskuun oman tilinumeronsa. Jäi teosta kiinni ja kenkäähän sieltäkin tuli. Heitti sitten keikkaa milloin mihinkin narikkaan pääsi. Ja rahathan kassasta lähti aina Kimmon mukaan. Puhui harrastavansa laskuvarjohyppyä ja vaikka mitä ja olleensa F1-tallilla renkaanvaihtajana sekä opettavansa sivutyönä voimankäyttöä poliiseille ja vanginvartijoille. Myös rauhanturvaajan oli kuulemma ollut mutta totuus tuli myöhemmin esiin ja Kimmo ei ollut edes suorittanut varusmiespalvelua saati osannut edes englantia
Tässä pari uutista Kimmosta. Kuvasta voi helposti tunnistaa takavuosien "voimankäyttö kouluttajan" :
http://yle.fi/uutiset/huippukokki_tuli_ ... an/6897277
Ja sitten niin kuin Kimmolle on aina käynyt, totuus tulee ilmi:
http://www.ruokala.net/uutiset/totuus-v ... 8613493398
Tiedoksi sitten ihmisille jotka ovat lainanneet Kimmolle rahaa niin niitä ette tule koskaan takaisin saamaan. Kimmo vei aikanaan mukanaan jopa muiden palkat. Velkaa jäi kaipaamaan 30-40 hlöä. Ei siis ole ihme että Kimmo on pyörinyt pitkin Suomea.
Huippukokki tuli Euraan ja panostaa lähiruokaan
Kimmo Marin työskenteli vuosia Belgiassa ja Ranskassa Michelin-ravintoloissa. Nyt hän toimii Eurassa, missä hän työskentelee piskuisessa grilli- ja lounaspaikassa. Poikkeuksellisen grillistä tekee se, että kaikki ruoka tehdään tuoreista kotimaisista raaka-aineista ja pääosin oman maakunnan tuotteista.
24.10.2013Päivitetty 25.10.2013 12:29
Kimmo Marin pitää Eurassa lounasgrilliä jossa kaikki ruoka on kotimaista lähiruokaa.
Kimmo Marinin grilli-kahvilassa tarjoillaan suomalaista lähiruokaa. Jari Laasanen/ Yle
Mistä on kyse?
Kimmo Marin työskenteli vuosia Belgiassa ja Ranskassa Michelin-ravintoloissa
Huippukokki haluaa vahvistaa lähiruoan arvostusta Suomessa
Euralainen tekee grillissään kaiken omin käsin perunankuorimisesta lähtien
Euran keskustan liepeillä Satakunnassa on vaatimattoman näköinen rakennus, jonka katolla lukee "ruokaa ja kahvia". Euran Cafe & Burgerin keittiössä häärii harteikas mies kuorimassa perunoita.
- Nämä ovat kaikki oman maakunnan perunoita. Periaatteenani on, että kaikki tehdään itse ja hyvistä raaka-aineista.
Mies on nimeltään Kimmo Marin. Marinilla on vuosien kokemus Euroopan huippuravintoloista ja Helsingin ravintoloiden keittiöistä. Euran grillin työpaikan hän löysi netistä ja päätti tehdä grillistä laadukkaan ruokapaikan.
Suomi on täynnä metsiä, järviä ja peltoja. Täältä kyllä saa raaka-aineita joista tehdä kunnon makuelämyksiä.
- Minulla on 13 vuoden kokemus ruuanlaitosta, josta seitsemän vuotta Belgiassa ja Ranskassa. Halusin tehdä tästä kunnon ruokapaikan, missä ei käytetä mitään jatkeaineita, vaan kaikki on hyvää, itse tehtyä ja puhdasta. Täällä ei grillimausteita käytetä. Kaikki perunat, porkkanat ja lantut kuoritaan itse. Suomi on täynnä metsiä, järviä ja peltoja. Täältä kyllä saa raaka-aineita joista tehdä kunnon makuelämyksiä.
Suomen lähiruokakulttuuri on muuta Eurooppaa jäljessä
Kimmo Marin huomasi Suomeen palattuaan, että täällä ollaan hurjasti jäljessä Euroopasta, mitä tulee lähiruoan käyttämiseen ravintoloissa.
- Ollaanhan me ihan lastenkengissä tässä lähituotannossa vielä. Suomessa on erittäin vaikea saada ympäri vuoden lähiruokaa ja kotimaisia raaka-aineita. Mutta kun löytää oikeat kontaktit, niin kyllähän raaka-aineita saa. Kysymys on kunnianhimosta ja ruoan arvostamisesta.
- Ranskassahan on arkipäivää, että tehdään kaikki itse. Olin Ranskassa töissä maalaisravintolassa, jossa teurastettiin ja nyljettiin itse. Iltakokki kävi pellolta nostamassa perunat ja lantut aamua varten. Se kyllä kehitti ammattitaitoa ja mielihyvää tehdä ruokaa. Haluan tuoda sen kulttuurin tänne Suomeen.
Ruonlaittoa pitää kunnioittaa.
Ketjuravintoloiden valtaamassa maassa on Kimmo Marinin mielestä mahdollista pärjätä ravintolalla, joka tekee kaiken itse.
- Työlästähän se on. Vaatii paljon aikaa ja vaivaa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, että tällainen on mahdollista. Painotan edelleen sitä, että ruonlaittoa pitää kunnioittaa.
- Eihän nuo ABC-ketjujen ynnä muiden henkilökunta edes pidä itseään kokkeina vaan ruoan lämmittäjinä. Uskon, että television ruokaohjelmat vaikuttavat positiivisesti ihmisten asenteisiin hyvää ruokaa kohtaan, Marin summaa.
Juttua korjattu klo 11.54: Kimmo Marin ei ole paikan omistaja, vaan toimii siellä keittiömestarina.
Tehty uusi juttu 25.10. klo 11.24: Kimmo Marinin tässä jutussa kertomat asiat eivät pitäneet paikkaansa Yle paljasti ravintoloita huijanneen "huippukokin" – vahingossa
Kaivettu esiin uutinen ja kuva linkin takaa
-NILS-
Tässä pari uutista Kimmosta. Kuvasta voi helposti tunnistaa takavuosien "voimankäyttö kouluttajan" :
http://yle.fi/uutiset/huippukokki_tuli_ ... an/6897277
Ja sitten niin kuin Kimmolle on aina käynyt, totuus tulee ilmi:
http://www.ruokala.net/uutiset/totuus-v ... 8613493398
Tiedoksi sitten ihmisille jotka ovat lainanneet Kimmolle rahaa niin niitä ette tule koskaan takaisin saamaan. Kimmo vei aikanaan mukanaan jopa muiden palkat. Velkaa jäi kaipaamaan 30-40 hlöä. Ei siis ole ihme että Kimmo on pyörinyt pitkin Suomea.
Huippukokki tuli Euraan ja panostaa lähiruokaan
Kimmo Marin työskenteli vuosia Belgiassa ja Ranskassa Michelin-ravintoloissa. Nyt hän toimii Eurassa, missä hän työskentelee piskuisessa grilli- ja lounaspaikassa. Poikkeuksellisen grillistä tekee se, että kaikki ruoka tehdään tuoreista kotimaisista raaka-aineista ja pääosin oman maakunnan tuotteista.
24.10.2013Päivitetty 25.10.2013 12:29
Kimmo Marin pitää Eurassa lounasgrilliä jossa kaikki ruoka on kotimaista lähiruokaa.
Kimmo Marinin grilli-kahvilassa tarjoillaan suomalaista lähiruokaa. Jari Laasanen/ Yle
Mistä on kyse?
Kimmo Marin työskenteli vuosia Belgiassa ja Ranskassa Michelin-ravintoloissa
Huippukokki haluaa vahvistaa lähiruoan arvostusta Suomessa
Euralainen tekee grillissään kaiken omin käsin perunankuorimisesta lähtien
Euran keskustan liepeillä Satakunnassa on vaatimattoman näköinen rakennus, jonka katolla lukee "ruokaa ja kahvia". Euran Cafe & Burgerin keittiössä häärii harteikas mies kuorimassa perunoita.
- Nämä ovat kaikki oman maakunnan perunoita. Periaatteenani on, että kaikki tehdään itse ja hyvistä raaka-aineista.
Mies on nimeltään Kimmo Marin. Marinilla on vuosien kokemus Euroopan huippuravintoloista ja Helsingin ravintoloiden keittiöistä. Euran grillin työpaikan hän löysi netistä ja päätti tehdä grillistä laadukkaan ruokapaikan.
Suomi on täynnä metsiä, järviä ja peltoja. Täältä kyllä saa raaka-aineita joista tehdä kunnon makuelämyksiä.
- Minulla on 13 vuoden kokemus ruuanlaitosta, josta seitsemän vuotta Belgiassa ja Ranskassa. Halusin tehdä tästä kunnon ruokapaikan, missä ei käytetä mitään jatkeaineita, vaan kaikki on hyvää, itse tehtyä ja puhdasta. Täällä ei grillimausteita käytetä. Kaikki perunat, porkkanat ja lantut kuoritaan itse. Suomi on täynnä metsiä, järviä ja peltoja. Täältä kyllä saa raaka-aineita joista tehdä kunnon makuelämyksiä.
Suomen lähiruokakulttuuri on muuta Eurooppaa jäljessä
Kimmo Marin huomasi Suomeen palattuaan, että täällä ollaan hurjasti jäljessä Euroopasta, mitä tulee lähiruoan käyttämiseen ravintoloissa.
- Ollaanhan me ihan lastenkengissä tässä lähituotannossa vielä. Suomessa on erittäin vaikea saada ympäri vuoden lähiruokaa ja kotimaisia raaka-aineita. Mutta kun löytää oikeat kontaktit, niin kyllähän raaka-aineita saa. Kysymys on kunnianhimosta ja ruoan arvostamisesta.
- Ranskassahan on arkipäivää, että tehdään kaikki itse. Olin Ranskassa töissä maalaisravintolassa, jossa teurastettiin ja nyljettiin itse. Iltakokki kävi pellolta nostamassa perunat ja lantut aamua varten. Se kyllä kehitti ammattitaitoa ja mielihyvää tehdä ruokaa. Haluan tuoda sen kulttuurin tänne Suomeen.
Ruonlaittoa pitää kunnioittaa.
Ketjuravintoloiden valtaamassa maassa on Kimmo Marinin mielestä mahdollista pärjätä ravintolalla, joka tekee kaiken itse.
- Työlästähän se on. Vaatii paljon aikaa ja vaivaa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, että tällainen on mahdollista. Painotan edelleen sitä, että ruonlaittoa pitää kunnioittaa.
- Eihän nuo ABC-ketjujen ynnä muiden henkilökunta edes pidä itseään kokkeina vaan ruoan lämmittäjinä. Uskon, että television ruokaohjelmat vaikuttavat positiivisesti ihmisten asenteisiin hyvää ruokaa kohtaan, Marin summaa.
Juttua korjattu klo 11.54: Kimmo Marin ei ole paikan omistaja, vaan toimii siellä keittiömestarina.
Tehty uusi juttu 25.10. klo 11.24: Kimmo Marinin tässä jutussa kertomat asiat eivät pitäneet paikkaansa Yle paljasti ravintoloita huijanneen "huippukokin" – vahingossa
Kaivettu esiin uutinen ja kuva linkin takaa
-NILS-
Ei ole voittajaa valuutalle.
Re: Huippukokki Kimmo.
Tyhmä ainakin pitää olla kuin saapas, että suostui tuohon Ylen juttuun mukaan kun kerran on niin tuttu koijari ympäri suomen jotta heti hänet siitä tunnistettiin.
Re: Huippukokki Kimmo
Kuvitteli, että kun käyttää eri nimeä niin kukaan ei tunnista. Ja kuvakin on vain sivustatuhkis kirjoitti:Tyhmä ainakin pitää olla kuin saapas, että suostui tuohon Ylen juttuun mukaan kun kerran on niin tuttu koijari ympäri suomen jotta heti hänet siitä tunnistettiin.
Ilmeisesti työpaikka oli sellainen, ettei sen verokortin kanssa ole ihan niin justiinsa...http://yle.fi/uutiset/huippukokki_tuli_euraan_ja_panostaa_lahiruokaan/6897277 kirjoitti:Yle Satakunta sai eilisillan ja tämän aamun aikana lukuisia vihjeitä siitä, että jutussamme Eurooppaa kiertäneenä kokeneena keittiömestarina esiintynyt "Kimmo Marin" on joku muu kuin väittää olevansa. Nopeasti selvisi, ettei edes miehen oikeasta nimestä ole varmuutta.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
-
- Remington Steele
- Viestit: 236
- Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am
Re: Huippukokki Kimmo
Ja osan rahoista voi laittaa omaan taskuun kassasta kun osa kumminkin maksaa käteisellä. Tämä on Kimmon tapa ja hän on tunnettu siitä. Kun hän jää kiinni, alkaa narsistinen muiden syyttäminen ja säälin hakeminen.Ilmeisesti työpaikka oli sellainen, ettei sen verokortin kanssa ole ihan niin justiinsa...
Ei ole voittajaa valuutalle.
Re: Huippukokki Kimmo
Nyt tää "huippukokki" on laajentanut osaamistaan kiinteistöalalle...
-
- Remington Steele
- Viestit: 236
- Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am
Re: Huippukokki Kimmo
Kimmo Äikäs on nyt tosiaankin siirtynyt kokista myyntineuvottelijaksi. Firma on http://www.openmarket.fi/ ja kimmon kuva ja yhteystiedot on alimmaisena.
Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Ei ole voittajaa valuutalle.
Re: Huippukokki Kimmo
Jos sinä Peiteseppo olet lainannut ainoan kymppisi Kimmolle ja velka on jäännyt sinulle maksamatta.Se ei oikeuta mustamaalaamaan ketään.
Sinulla ei ole esittää mitään todisteita ei mistään.
Muuten narsistitkin toimii samoin, eli kääntävät asiat päälaelleen.On oma vika jos menee vipuun.Minä en koskaan lainaile en kenellekkään.
Sinulla ei ole esittää mitään todisteita ei mistään.
Muuten narsistitkin toimii samoin, eli kääntävät asiat päälaelleen.On oma vika jos menee vipuun.Minä en koskaan lainaile en kenellekkään.
Re: Huippukokki Kimmo.
Kannatan kyllä tota Kimmon ravintolaideaa Ihan hieno idea sinänsä toi lähiruoka, joskaan en ihan ehkä uskonut tuohon tarinaan ranskalaisesta kokista perunaa nostamassa ennen työvuoroa...
Sitä vaan tulin ihmettelemään, että miksihän nämä kovimmat valehtelijat keksivät aina jotain ihan mahdollisimman huikeita ja raflaavia tarinoita taustalleen. Jollain vähemmän huikentelevalla tarinalla ei ehkä jäisi kiinni.
Ettei vaan olisi joku pakonomainen tarve taustalla? Mulla on eräs ex-työkaveri, joka oli tollein näennäisesti ihan fiksu ja hyvä töissään ja muutenkin pidetty ihminen. Mutta hänellä vaan lähti kanssa ihan lapasesta noiden juttujen keksiminen. Oli ilmeisesti avioeron ja huoltajuustaistelun jäljiltä mennyt vähän raiteiltaan ja alkoi sitten keksiä ihan ihmeellisiä tarinoita elämästään. Hänkin oli kuulemma jonkun formula-tallin leivissä Lähinnä vaan säälitti. Suurin osa kyllä tajusi, ettei tyypin jutuissa ole mitään totuutta taustalla, mutta ei kohteliasuudesta oikein viitsinyt alkaa vastaankaan väittämään.
Sitä vaan tulin ihmettelemään, että miksihän nämä kovimmat valehtelijat keksivät aina jotain ihan mahdollisimman huikeita ja raflaavia tarinoita taustalleen. Jollain vähemmän huikentelevalla tarinalla ei ehkä jäisi kiinni.
Ettei vaan olisi joku pakonomainen tarve taustalla? Mulla on eräs ex-työkaveri, joka oli tollein näennäisesti ihan fiksu ja hyvä töissään ja muutenkin pidetty ihminen. Mutta hänellä vaan lähti kanssa ihan lapasesta noiden juttujen keksiminen. Oli ilmeisesti avioeron ja huoltajuustaistelun jäljiltä mennyt vähän raiteiltaan ja alkoi sitten keksiä ihan ihmeellisiä tarinoita elämästään. Hänkin oli kuulemma jonkun formula-tallin leivissä Lähinnä vaan säälitti. Suurin osa kyllä tajusi, ettei tyypin jutuissa ole mitään totuutta taustalla, mutta ei kohteliasuudesta oikein viitsinyt alkaa vastaankaan väittämään.
-
- Remington Steele
- Viestit: 236
- Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am
Re: Huippukokki Kimmo
Olipas katkera ja tyhmä vuodatus. Mutta niinhän se aina on että äiti suojelee poikaansa Tässä ei muuten ole kyse mustamaalaamisesta, vain totuuden esiin tuomisesta ja toimii samalla hyvänä infona ettei ketään vain mene retkuun niin kuin moni yritys on mennyt em herran palkatessaan. Tämä mielikki voikin laittaa mielialalääkkeensä kielen alle liukenemaan ja mennä takaisin poikansa syliin. Eihän taloudellisesti vaikeassa asemassa oleva henkilö voi rahaa lainata, etenkään jos on edunvalvoja välissä, siksi mielikki ei rahaa voi lainata. Toisin on meillä normaaleilla työssä käyvillä ihmisillä joilla taloudellinen tilanne on vakaa, ja luottotiedot kunnossa sekä halu auttaa heikossa asemassa olevia, jos ei muuten niin palkkaamalla töihin tai rahaa lainaamalla.mielikki kirjoitti:Jos sinä Peiteseppo olet lainannut ainoan kymppisi Kimmolle ja velka on jäännyt sinulle maksamatta.Se ei oikeuta mustamaalaamaan ketään.
Sinulla ei ole esittää mitään todisteita ei mistään.
Muuten narsistitkin toimii samoin, eli kääntävät asiat päälaelleen.On oma vika jos menee vipuun.Minä en koskaan lainaile en kenellekkään.
Ei ole voittajaa valuutalle.
Re: Huippukokki Kimmo.
Kimmohan olisi voinut siirtyä Osmantuvan narikkaan noilla meriiteillä
Ei ole syyttömiä. On vain huonosti kuulusteltuja.
Josif Stalin
Josif Stalin
-
- Remington Steele
- Viestit: 236
- Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am
Re: Huippukokki Kimmo
Kimmo oli taas ollut oikeudessa, tällä kertaa varastelusta ja jälleen kerran väärentämisestä. Jälkimmäinen on Kimmon bravuuri.
Hauskoja jekkuja Kimmo vääntää, mutta saa samalla ihmiset vihaiseksi..
Niin ja terveisiä kun luet tätä
Hauskoja jekkuja Kimmo vääntää, mutta saa samalla ihmiset vihaiseksi..
Niin ja terveisiä kun luet tätä
Ei ole voittajaa valuutalle.
- Moderaattorit
- Moderaattori
- Viestit: 1492
- Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm
Re: Huippukokki Kimmo
Ketjuun oli tyrkytetty toisen saman etunimen omaavan henkilön tekemisiä. Hänelle on olemassa oma ketju:
viewtopic.php?f=20&t=26057
-NILS-
viewtopic.php?f=20&t=26057
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...
Re: Huippukokki Kimmo
Kyllä minä ihan tätä Kimmo tarkoitin. Oli tehnyt kauppoja tori.fi -sivustolla netistä otetulla Iphone 8 -puhelimella. Kimmon vuoksi alakouluikäinen tyttölapsi jäi ilman joululahjaa.
Mukaan keskusteluun oli otettu myös toinen Kimmo. Hänestä oli kyse ja sinun postauksesi oli poistunut muiden mukana.
-NILS-
Mukaan keskusteluun oli otettu myös toinen Kimmo. Hänestä oli kyse ja sinun postauksesi oli poistunut muiden mukana.
-NILS-
Re: Huippukokki Kimmo
Vai tämän näköinen mulkero. Oli jokin aika sitten puhetta tästä apinasta yhden vankilaviranomaisen kanssa. On kuulema kunnostautunut myös seksirikollisuuden alalla. Olikos Nummelassa tai sillä suunnilla mennyt avoimesta ikkunasta sisälle asuntoon raiskaamaan iäkkään rouvan. Lähtiessään ottanut arvoesineitä ja tivannut pankkikortin tunnuslukua. Mummojen raiskaajia ei muuten kovin montaa Suomessa ole. Yksi toinen taisi olla Vaittinen sukunimen omaava luopio.peiteseppo kirjoitti: ↑Pe Huhti 17, 2015 8:13 am Kimmo Äikäs on nyt tosiaankin siirtynyt kokista myyntineuvottelijaksi. Firma on http://www.openmarket.fi/ ja kimmon kuva ja yhteystiedot on alimmaisena.
kimmo äikäs.jpg
Re: Huippukokki Kimmo
Toinen heistä tunnetaan myös nimellä kardemumma, josta ollaan väännetty tyypille sopivampi kardemummo nimi.