Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
murjaani
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja murjaani »

Tämä on mielenkiintoinen ketju.

Joissakin maahanmuuttajia sivuavissa ketjuissa korostetaan todella paljon lakia ja sitä, että minkä Suomen laki sallii sen täällä saa tehdä ja minkä Suomen laki kieltää sitä ei saa tehdä. Tässä ketjussa ei laki korostu juuri lainkaan.

Ketjun ulkopuolelta kummastuttaa, jos siellä keskuksessa / opistossa / mikä se onkaan on otettu omiin käsiin asian esitutkinta, syyteharkinta, tuomion antaminen ja rangaistus.

Pitäkää kissanomistajat ne lemmikit oikeasti kiinni. En ole mikään maailman suurin kissojen ystävä, mutta mitään pahaa en yhdellekään kissalle koskaan tekisi. En ymmärrä, miksi meillä Suomessa edelleen annetaan kissojen olla oman onnensa nojassa.

Toivottavasti kovin paljon veronmaksajien rahaa ei kulu tuon yhden katin perseen rapsuttamisen takia.

URSA
Watson itse
Viestit: 5820
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja URSA »

^Mikä ongelma tallikissoissa muka on? Ilman tallikissoja talli olisi täynnä rottia ja hiiriä syömässä hevosilta jääneitä kauroja. Ja eikös kissa viety omistajansa pihalta.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 46722.html
Poliisi tutkii kissan rääkkäystä Järvenpäässä – teosta julkaistiin video Facebookissa

Poliisi tutkii kissan rääkkäystä Järvenpäässä.

Julkaistu: 1.12. 15:49 , Päivitetty: 1.12. 16:21

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa kissaa käsitellään kovakouraisesti. Järvenpään Seurakuntaopistolla tapaus on tiedossa ja siitä on tehty rikosilmoitus.
Kirkkopalvelujen viestintäpäällikkö Salla Peltonen kertoo kuulleensa Järvenpään Seurakuntaopistolla sattuneesta tapauksesta maanantai-iltana.

– Sen pohjalta olemme heti aamulla olleet yhteydessä poliisiin ja teimme asiasta eläinrääkkäystä koskevan rikosilmoituksen.

– Tämä on kaikin puolin hyvin ikävää ja valitettavaa, Peltonen sanoo.

Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa, että asiasta on tehty rikosilmoitus. Rikosilmoitus on kirjattu nimikkeellä eläinsuojelurikos.

Poliisin saamien tietojen mukaan kissa on nyt omistajansa hallussa, mutta kissan tämänhetkisestä kunnosta poliisilla ei ole tarkempaa tietoa.

Peltonen kertoo, että Seurakuntaopistolla on jo keskusteltu asianosaisten kanssa hyvin vakavasti. Asiasta myös viestittiin välittömästi opiskelijoille ja henkilökunnalle.

– Parhaillaan selvitetään sitä, keitä kaikkia tapahtumiin liittyy.

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla esiintyy Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella opiskeleva nuori turvapaikanhakija. Kyse ei ole vastaanottokeskuksesta. Seurakuntaopistolla ole lainkaan vastaanottokeskustoimintaa.

Yksi kissan omistajista kirjoittaa Facebook-päivityksessään, että kissa on paikallinen tallikissa, joka katosi viime viikolla. Päivityksen mukaan kissa oli ”silmin nähden kauhuissaan”, kun se haettiin kotiin Seurakuntaopistolta.

– Suhtaudumme erittäin vakavasti kaikkeen järjestyssääntöjemme vastaiseen toimintaan ja rikkomuksiin. Tilanne selvitetään tarkasti. Kun kaikki faktat ovat selvillä, päätämme asianosaisiin kohdistuvista kurinpidollisista seuraamuksista, Peltonen sanoo.

Järvenpään Seurakuntaopistolla opiskelee kaksi reilun kymmenen hengen ryhmää nuoria turvapaikanhakijoita. He myös asuvat kampuksella.
Yököttävää. Tulee mieleeni kun joskus lueskelin jostain kirjasta eri kulttuureiden nykyisistä käytöstavoista. Siinä kerrottiin, etteivät arabit pidä eläimiä edes elävinä olentoina.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Tämä julkisuuteen ilmi tullut tapaus saattaa olla ns. ensimmäisiä merkkejä siitä, kuinka tärkeää :!: olisi valistaa maahantulijoita suomalaisesta eläinkulttuurista ja eläinsuojeluasioista. Toivon että eläinasioita ei ole unohdettu sopeuttamispakettien koonnissa. On tehtävä maahanmuuttajille selväksi nämä asiat. ( Myös se että Suomessa asuu paljon lemmikkieläimiä ja esimerkiksi jos muuttavat kerrostaloihin, sielläkin niitä on ja julkisilla paikoilla ja kulkuvälineissä, eläimet kuuluvat suomalaisten arkeen ja ne ovat perheenjäseniä - väistäköön tai menkööt muualle jos eivät pysty elämään täällä, tässä länsimaan kulttuurissa (jossa tosin on vielä paljon parannettavaa mm. tuotantoeläinten asioissa). ) Jättäkööt eläimet rauhaan!

Ja sitten tuosta että eläinsuojelulakia ollaan uudistamassa, Suomi on jäljessä mm. seksuaalisen sekaantumisen kriminalisoinnin suhteen ja siihen on tulossa ilmeisestikin muutosta. Tällä hetkeä se ei ole rikollista, MUTTA tekoon voidaan silti soveltaa voimassaolevia säännöksiä eläinsuojelurikoksista. Jos teko voidaan todistaa ja vaikka "jälkiä" ei olisi, mutta voidaan todistaa kaltoinkohtelua, ahdistusta yms siis henkistäkin kärsimystä aiheutuneen, voidaan soveltaa eläinsuojelurikoskohtia.

" Eläimiin sekaantuminen on Suomessa rangaistavaa, jos teko täyttää eläinsuojelurikkomuksen, lievän eläinsuojelurikoksen, eläinsuojelurikoksen tai törkeän eläinsuojelurikoksen tunnusmerkistön. Jos teko ei täytä minkään edellä mainitun rikoksen tunnusmerkistöä, eläimiin sekaantuminen ei ole rangaistavaa. Eläimeen sekaantumisella on perinteisesti tarkoitettu sukupuoliyhteyteen rinnastettavaa yhteyttä ihmisen ja eläimen välillä (HE 6/1997 vp).

Sukupuoliyhteys eläimen kanssa ei ole Suomessa rangaistavaa, jos ei esimerkiksi voida näyttää toteen, että eläintä on käsitelty liian kovakouraisesti ja/tai julmasti tai tarpeetonta kärsimystä, kipua tai tuskaa aiheuttaen. Ongelmallista näyttö on esimerkiksi silloin, jos eläimessä ei näy fyysisiä vammoja. Tällöin pitäisi kyetä osoittamaan, että teko on aiheuttanut eläimelle tarpeetonta kärsimystä tai tuskaa. Teon olisi siis tullut aiheuttaa eläimelle sen henkiseen hyvinvointiin kielteisesti vaikuttavaa tuntemusta taikka henkistä hätää, ahdistusta, pelkoa tai muuta vastaavaa epämiellyttävää tunnetta." http://elukkajuristi.fi/elaimiin-sekaan ... oismaissa/

Tapauksestahan on nyt videokuvaa ja kissa ollut ahdistunut ja omistajan tultua paikalle jonkinlaisessa shokissa/järkytyksessä. Kannattaisi omistajan viedä kissa eläinlääkäriin tsekkinkiin, koska on saattanut käydä enemmän asioita, joita ei tuossa videossa näy (tuskin kaikkea videoitu tai ainakaan julkiseen levitykseen) - nythän videolla fyysisinä asioina näkyy retuuttamista, kissan liian kovakouraista käsittelyä ja videon lopussa seksuaalista hyväksikäyttöä = mies räplää vastentahtoisen kissan genitaaleja sormin, missään nimessä ei "normaalia" ja hyväksyttävää eläimen kohtelua, huomioitavaa myös että mies ei välitä mitenkään kissan ahdingosta, vastentahtoisuudesta. Kissaa kohdellaan kaltoin ja mies naureskelee.

Erittäin hyvä että tapaukseen on puututtu ja tehdään selväksi näitä eläinasioita - toivotaan että tällä esimerkkitapauksella on nyt laajempaa vaikutusta sopeuttamismateriaalien yms koontiin : eläinasioista on tiedotettava ja suomalaisesta eläinkulttuurista, mikä on hyväksyttävää.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Wiltsu
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ke Joulu 04, 2013 8:48 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Wiltsu »

Olen oikeasti yrittänyt ymmärtää. Olen puolustanut,selitellyt ja uskonut hyvää. Kyllä tästä selvitään ja avuntarvitsijaa tulee autta. Se vaan on helkkarin hankalaa, kun jatkuvasti tulee toinen toistaan iljettävämpiä uutisia joka tuutista. Ei ole enää uskoa tähän touhuun. Ymmärrän, että kulttuureita on erilaisia, mutta minkälaisia raakalaisia tänne lappaa, jos niille pitää erikseen selittää raiskausten olevan väärin. Nyt sitten vielä, että eläimiäkään ei saa rääkätä? Mitä ihmettä?

DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

DemlaMinfo kirjoitti: Mietihän nyt hetki. Et näe eläinrääkkäyksenä sitä, että eläimiin sekaannutaan sormella? Entäpä, jos seuraavaksi rapsutellaan lapsia sormella samoista paikoista? Kai sekin on mielestäsi vain outoa eikä lapsiin sekaantumista. Ihme moraalit teillä.
murjaani kirjoitti:Ensinnäkin eläimiin sekaantuminen ei ole Suomessa rikos. Ei, en silti harrasta sitä. SIinä videossa, jonka minä olen nähnyt ei kyllä eläimeen sekaannuta. En tiedä onko tilanteesta eri videoita.
Väittikö joku, että olisi rikos? Minkähän videon olet katsonut? Senkö, jossa kissaa rapsutellaan sormella genitaaleista? Millä tapaa siinä ei mielestäsi sekaannuta eläimeen?
murjaani kirjoitti:Onko sinulla eläimiä? Koiria mahdollisesti? Tai oletko muuten tutustunut koiran anaalirauhasten tyhjennykseen? Se on hoitotoimi, jonka voi suorittaa eläimen omistaja ja joka on huomattavasti kajoavampaa toimintaa kuin videon rapsuttelu.
En osaa rinnastaa hoitotoimenpidettä ja eläimiin sekaantumista keskenään. Pahoitteluni siitä, sinulle ne ilmeisesti ovat yksi ja sama asia.
murjaani kirjoitti:Ja jos jatketaan eläinten ja lasten rinnastamista (itselle ei luontevaa, minulle ihminen tulee ennen eläintä ja lapsi lähtökohtaisesti ennen aikuista) niin mites hevosten kengittäminen?
Onko sinulla joku perusteltava syy uskoa, ettei videolla esiintyvä partalapsukainen toimisi näin myös lasten kanssa? Muslimillehan eläin ja nainen ovat hyvin pitkälti samanarvoisia.
murjaani kirjoitti:-> Ei voi suoraan verrata eläintä ja ihmistä. Videolla kissa ei reagoi kuten se reagoisi jos siihen sattuu.
Rapsuttelin äsken omia pallejani, ei sattunut. Muslimia kyllä sattuisi, jos hän koettaisi samaa minun palleillani.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Avatar
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 565
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

Tuota uskonnot aiheuttavat. . Lahkossa ihmiset painostetaan tukahduttamaan seksuaalisuutensa ja on muita tuhansia sääntöjä, kieltoja ja painostusta. . Ihmisen aivot eivät tunne sanaa "EI" mitä enemmän ihminen koettaa syöttää aivoihinsa jotain kieltoa, sitä enemmän tuo asia saa voimaa. . Kun seksuaalisuus ei purkaudu luonnollisesti. . Se purkautuu lopulta keinolla millä hyvänsä. . Tämän takia islamissa on raiskauksia ja lestadiolaisuudessa pedifiliaa. .

Bambinos
Martin Riggs
Viestit: 636
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Bambinos »

Wiltsu kirjoitti: Ymmärrän, että kulttuureita on erilaisia, mutta minkälaisia raakalaisia tänne lappaa, jos niille pitää erikseen selittää raiskausten olevan väärin. Nyt sitten vielä, että eläimiäkään ei saa rääkätä? Mitä ihmettä?
Sama on käynyt mielessä, välillä tuntuu että tulijoita pidetään ihan paapottavina lapsina joille pitää selittää itsestäänselvyyksiä tai holtittomina elukoina, joita pitää ymmärtää kuin eivät itse ymmärtäisi mitä tekevät. On arvioitu että 10000 saa myönteisen turvapaikkapäätöksen. Jos edellä mainitut teesit pitävät paikkansa, kotouttaminen tulee olemaan..no, vähintään haasteellista.

tattooed fucker
Rico Tubbs
Viestit: 1269
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Eläin on eläin ja kissa on kissa,minä en ymmärrä tätä tapahtumaa siltä kannalta,että jotkin puolustaa tuota tekoa.Kaikki kenellä on koti ja muita eläimiä,menkääs kattomaan.Eläimiä on ollut,lintuhämähäkistä kissaan,koiraan,käärmeeseen,.Voin sanoa,että eläin vaistoaa ja tuntee ennen lähestymistä. meikäläisen atk tiedoilla tuohan on leikattu video?Halua edes tietää,mitä sitä ennen ja jälkeen tapahtunut.Sanattomaksi vetää...toistaiseksi.Mielenkiinolla seuraan saavatko uudet jordanin paidat ja mp3 ja 4 ja 5 soittimet.Ja paluulipun ihan just sinne.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Gurney
Vic Mackey
Viestit: 1967
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Eddie Hitler kirjoitti:
Ulrike kirjoitti: Haiskahtaa nimittäin seurakuntaopiston paniikkireaktiolta. Oma veikkaukseni on, että kyseisen kissan omistajaa ei löydetä, eikä myöskään ketään mitävittua-kuvakaappauksessa esiintyvistä henkilöistä, saatikka videon facessa julkaissutta henkilöä. Henkilöitä ei löydetä, sillä tapahtuma on keksitty, facebook-kuvakaappaus väärennetty ja video on jostain webin viemäreistä peräisin.
Sattuuko kovastikin päähän kun joutuu vääntelemään todellisuutta vastaamaan omia asenteita?
Ulrike voisi mennä vaikka katsomaan JÄRVENPÄÄN OPISTON FB sivuja: (allaoleva kopsattu sieltä)


Seurakuntaopisto
21 t ·
Seurakuntaopiston tiloissa Järvenpäässä tapahtunut, kissaan kohdistunut eläinrääkkäystapaus, joka on levinnyt Facebookissa videon välityksellä, on täysin tuomittava. Asiasta on ilmoitettu poliisille ja siitä tehdään Seurakuntaopiston toimesta myös eläinrääkkäystä koskeva rikosilmoitus. Asia tutkitaan perinpohjaisesti ja asianosaisiin kohdistetaan oppilaitoksen järjestyssäännön mukaiset kurinpitotoimet. Seurakuntaopiston puolesta pahoittelemme suuresti tapahtunutta sekä asiasta aiheutunutta järkytystä ja mielipahaa. Suhtaudumme kaikkeen kampusalueellamme tapahtuvaan sääntöjen vastaiseen käytökseen ja rikkomuksiin äärimmäisen vakavasti ja pyrimme omalta osaltamme tekemään kaikkemme, ettei vastaavaa tapahtuisi jatkossa.

Eli suvakkilehmä voisi pitää suunsa kiinni, jos ei osaa edes faktoja tarkistaa !!

ps. ylläpito tutkimaan Ulriken trollausta ja chat viestejä sekä lautamieskeskustelua !!!!
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

murjaani
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja murjaani »

Gurney kirjoitti: Ulrike voisi mennä vaikka katsomaan JÄRVENPÄÄN OPISTON FB sivuja: (allaoleva kopsattu sieltä)


Seurakuntaopisto
21 t ·
Seurakuntaopiston tiloissa Järvenpäässä tapahtunut, kissaan kohdistunut eläinrääkkäystapaus, joka on levinnyt Facebookissa videon välityksellä, on täysin tuomittava. Asiasta on ilmoitettu poliisille ja siitä tehdään Seurakuntaopiston toimesta myös eläinrääkkäystä koskeva rikosilmoitus. Asia tutkitaan perinpohjaisesti ja asianosaisiin kohdistetaan oppilaitoksen järjestyssäännön mukaiset kurinpitotoimet.
Tämä on paniikkireaktio opiston taholta: he eivät arvioi ja päätä onko rikos tapahtunut. Rikosilmoituksen voivat tehdä, mjutta muut instanssit arvioivat onko rikosta tapahtunut ja säätävät seuraukset.

Ymmärrän että tilanne on hankala opiston kannalta.

Lisäksi ONKO KISSA VARASTETTU vai OLIKO OMISTAJA PÄÄSTÄNYT VASTUUTTOMASTI ULOS KYTKEMÄTTÄ?

-> On puhdasta rasismia, jos maahanmuuttaja joka antaa lämpimän paikan irtokissalle on automaattisesti "varas".

Tämän ketjun otsikointi on edelleen päin honkia.

Avatar
EjM
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: To Loka 01, 2015 1:14 pm
Paikkakunta: Pohojanmaa

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja EjM »

Tämä on paniikkireaktio opiston taholta
Se vasta ihmeellistä olisikin jos opisto ei reakoisi asiaan millään tavalla, vaan antaa olla "pojathan on poikia"

Uskon että monessakin SPR:n keskuksissa on käytetty juuri tuota termiä :evil:
pohojalaaset opetti ruattalaasekki puhumaan ruattia

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Opiston ei välttämättä tarvitse odotella esitutkintaa, jotta se voi todeta, että sen omia sääntöjä on rikottu.
Murjaani kirjoitti:Lisäksi ONKO KISSA VARASTETTU vai OLIKO OMISTAJA PÄÄSTÄNYT VASTUUTTOMASTI ULOS KYTKEMÄTTÄ?
Tämä mäkin olen pohtinut... Jotenkin se, että kissa käydään varastamassa joltakin tallilta kuulostaa epätodennäköisemmältä kuin se, että kissa on itsekseen tallustellut ympäriinsä. Mutta tätähän ei voi tietää.
Viimeksi muokannut PaxCow, Ke Joulu 02, 2015 9:56 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Paa »

Juu kissaa ei saa pitää irti, mutta ei se tuota mehmetin tekoa tee yhtään vähemmän sairaaksi. Joku mättää, jos joudut ihmiselle kertoa erikseen ettei eläimiin tai toisiin ihmisiin kajota. Ja tuollaisia paskasäkkejä suvakit puolustaa viimeiseen saakka aivan pokkana. Suvakithan siis oikeastaan kannattavat raiskauksia. Pitääkö sattua omalle kohdalle/lähipiiriin, että silmät aukeaisivat vai onko sellaiseenkin tilanteeseen valmis selitys taskussa.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Anom
Neuvoja-Jack
Viestit: 582
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja Anom »

murjaani kirjoitti:Lisäksi ONKO KISSA VARASTETTU vai OLIKO OMISTAJA PÄÄSTÄNYT VASTUUTTOMASTI ULOS KYTKEMÄTTÄ?
Onko sillä tämän tapauksen kannalta jotenkin merkitystä? Jos se olisi ollut "vastuuttomasti" vapaana niin rääkkääminen olisi vähemmän kamalaa/tuomittavaa?
murjaani kirjoitti:-> On puhdasta rasismia, jos maahanmuuttaja joka antaa lämpimän paikan irtokissalle on automaattisesti "varas".

Tämän ketjun otsikointi on edelleen päin honkia.
Sinun arvomaailma ja moraali on päin honkia. Rasismin suhteen olet oikeassa, puhdasta rasismia matulta kissaa kohtaan.
Viimeksi muokannut Anom, Ke Joulu 02, 2015 9:57 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Kissa varastettiin ja raiskattiin Järvenpäässä

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Paa kirjoitti:Suvakithan siis oikeastaan kannattavat raiskauksia.
Jotain rajaa nyt näihin viesteihin. Tämä on niin surkeaa roskaa, että oksat pois.

Onko kissan kunnosta tullut muuten tarkempaa tietoa, tuliko sille mitään vammoja?
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Vastaa Viestiin