(U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko jäi

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

nuusku-nella
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2748
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Unohtakaa nyt jo tuo että Find my iphone-sovellusta voisi jotenkin käyttää aviomiehen profilointiin tässä, ihan normaali sovellus joka ei yksinään kerro käyttäjästään muuta kuin että tämä on varautunut tilanteeseen jossa puhelin katoaa tai unohtuu jonnekin. Yhtenä faktana muiden faktojen (huom. faktojen, ei kuvitelmien tai valokuvien "analysoinnin") joukossa se voi osoittautua lopulta merkitykselliseksi mutta yksinään sen ei voi väittää kertovan mustasukkaisuudesta tai omistushalusta.

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Haa! Kukaanhaan ei ole väittänytkään tuon paikantamisohjelman yksinään riittävän edes omintakeisiin profilointeihin saati yleisemmiksi johtopäätöksiksi asti. Palstallahan jaetaan niin informaatiota uutisista ja muista lähteistä kuin myös spekulaatioita, omia mietintöjä ja "teorioita". Näitä voi kukin punnita omien kykyjensä ja halujensa mukaan. Ja mieluiten ottaa osaa keskusteluun muutenkin kuin mitätöimällä/väheksymällä muiden mietintöjä - tuoda vähän murkinaa pöytään, ruokaa kattaukseen.

Ktainan aiemmin postaamassa enkkukommentissa muuten oli oiva kysymys, johon en ole löytänyt vastausta tapausta koskevista uutisista ja jota on pohdittu myös Websleutheissa. Soittiko aviomies Sherrin puhelimeen ennen sen paikantamista. Viitteellinen kysymys, jos ei soittanut, hieman epäilyttävää, jos soitti, järkeenkäypää. Tähän ei ole vastausta ilmoilla, mutta toin kysymyksen ns. avoimena kysymyksenä esille.
Tapauksen suhteen on monia avoimia kysymyksiä ja Websleuthseissa ovat päät pyörällä myös näiden seikkojen kanssa, siellä jopa epäilty useampaan otteeseen koko keissin olevan filunkia, GoFundMe-sivu on kerännyt paljon rahaa, anonyymin hyväntekijän palkkiotarjous myös herättänyt kysymyksiä ja Sherrin taustasta ilmennyt vähän liian täydellistä tarinointia (avioliittokertomukset, niistä lisää Websleutheissa) ja jälkimmäisestä jutusta mietitty olisiko sittenkin kadonnut vapaaehtoisesti, jos suorituspaineet käyneet liian päälle.

Henk koht olen siinä tuntumassa, että Sherri on oikeasti siepattu ja kallistun edelleen siihen, että tekijänä on joku lähistön ihminen, joka on seurannut hänen aikautaulujaan ja menemisiään. Saattaa olla naapurustosta tai lähipiirin tuttavia, jopa miehen kaveripiiristä. Kuten mainittua kyseessä on syrjäinen alue, maaseutua, jonne ei niin vain vieraita eksy. Luin erään enkku-uutisen kommenttikentästä paikallisten muutaman naapurin viestejä, joissa ihmettelivät kuinka virkavalta ei ollutkaan käynyt ovella tiedustelmassa, vaikka asuivat n. mailin säteellä Papineista. Valitettavaa, ei perusteellista. Toivotaan että aviomiehn GoFundMe-varat menevät yksityisiin etsintöihin ja periksiantamattomaan "haravointiin."

Tähän väliin tuorein päivitys/uutinen - Sherrin palauttamisesta palkkion luvannut tarjoaja muunsi aikarajan mentyä tuon tarjouksen osalta umpeen ehdotuksen niin, että nyt luvataan 100 000 dollaria sille, jolla on tietoa Sherrin katoamisesta. En postaa koko tekstiä, koska pääasia tulikin jo tuossa lyhkäisyydessään ja myös tekstin otsikossa: "Anonymous donor ups reward to $100K for Sherri Papini, offers to anyone with information" . http://www.actionnewsnow.com/news/anony ... formation/

Löysin myös aika kiintoisan tulkinta-analyyttisen sivun , jota kiinnostuneet voivat tutkia. Siinä on keskitytty tarkastelemaan haastatteluissa käyetettyä kieltä, sanoja, merkityksiä. Semantiikkaa ja psykologiaa, arjen käsityksiä kielen merkitysyhteyksistä. Kirjoittaja on Linkdelnin mukaan näistä asioista perllä. Tietenkään ei kannata kaikkea ottaa "faktana", huom. nämähän ovat tulkinnallisia mietintäasioita. http://statement-analysis.blogspot.fi/2 ... apini.html

Sivun kommenttiosiossa samoin kuin Websleuthseissa olivat pohtineet, että "Bring her home" kuulostaa äidinkielenään enkkua käyttäville kodinomaiselta, tuttavapiirin sanomiselta kuin että vierasta hullua sieppaajaa/jia puhuteltaisiin, jolloin saattaisi ehkä paremmin matsata tilanteeseen "Let her go, just let her go" .

Aviomiehen elekielestä vielä sen verran, että Websleuthseissa olivat huomanneet kuinka aviomies ei videoilla millään pyyhkinyt silmiäään, vaan ikään kuin pitkitti "kyyneleet silmiin" -hetkeä kameraan päin. Nämä ovat edelleen tulkinta-asioita, mutta elekieliä pohtivat myös virkavalta tapausten äärellä (yleinen huomio) . Miehen puolesta voidaan sanoa, että jos on surun murtama ja/tai shokissa, saattaa ihminen varmaan käyttäytyä yksilökohtaisesti eri tavoin. Aviomiehestä on minun vaikea sanoa juuta ja jaata, mutta tuo itkupointti oli ihan hyvä huomio elekielianysoinnin osalta. Sherrin sisko sen sijaan on mielestäni silminnähden ja sielujaan myöten tuskan raskauttama, katsokaa siskon Sheilan ja aviomiehen siskon Suzannen yhteisvideo netistä. Websleuthseissä pohtivat myös miehen siskon päähinetyyliä oudoksi suht. lämpimään keliin nähden, ettei vain salaisuuksia kätkeytyisi sinne, mitä peitellään. :) Mahdollista toki myös, että peittelyssä olisi pieleen mennyt hiusten värjäys taikka vain erikoinen tyylilinja.

Loppuun sitten ekstajännää..... Näitä seuraavia kohtia ei taida löytyä uutisista, kyseessä on Shasta Countyn seriffi Bosenkin sanomiset toimittajille parisen viikkoa sitten pidetyssä pressikonferenssissa, ja noita sanomisia toimittaja (senior multimedia journalist) Sean Longoria on saanut otettua talteen Twitter-tililleen. Niinsanotusti luotettava lähde kyseessä. Ohessa otteita sieltä. https://twitter.com/seanlongoria_RS
On prior calls to Papini home, Bosenko says they'll gat that info to media though nothing recent and nothing major
= Mitä tulee aiempiin soittoihin Papinien kotiin liittyen, Bosenko (seriffi) sanoo että he tulevat päästämään mediaan sen tiedon joskin mitään vastikään eikä mitään suurempaa ole käynyt.
Bosenko confirms "there were no significant calls or calls of importance that were of concern," for investigators at Papini home
= Bosenko varmistaa, että (Papinien tapaukseen liittyen) ei ollut merkittäviä taikka tärkeitä soittoja, joista olisi ollut aihetta huoleen.
On discrepancy over when Sherri Papini was last seen (morning vs afternoon), Bosenko firm on 2 pm as last sighting of Papini
= Sherri Papiniin liittyvästä viimeisestä näköhavainnosta on ollut ristiriitaisuutta/eroavuutta (aamu vs iltapäivä), Bosenko on vakuuttunut että kello 14 iltapäivällä on ollut viimeinen näköhavainto Papinista.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Maijulainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 349
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

Kiitos todella mielenkiintoisista tiedoista. Itselle on tullut lukemani perusteella mieleen parikin vaihtoehtoa:

- Sherri halusi jostain syystä kadota itse. Lavasti tuon näyttämään siltä, että hänet on viety väkisin vasten tahtoaan. Syynä voi olla esim. liian kontrolloiva aviomies. Vaikka aviomies ja sukulaiset ovat sanoneet, että Sherri ei ikäpäivänä jättäisi lapsiaan, on kuitenkin uuden elämän aloittaminen jossain muualla helpompaa ilman lapsia. Hänethän tunnistettaisiin takuuvarmasti, jos liikkuisi kahden pienen lapsen kanssa. Ehkä haluaa, että pöly laskeutuu ja asettuu jonnekin, jossa saa olla mieheltään rauhassa, sitten astuu esiin ja haluaa lapset luokseen.

- Aviomiehen osalta olen miettinyt tuota koko tapausta. Eniten itselleni herätti kysymyksiä nuo viestit. Sherri siis laittoi miehelleen viestiä, että tuleeko tämä kotiin lounaalle? Jos hän tiesi, että mies ei pidä puhelintaan mukanaan, niin mikä pointti tuossa oli? Ja se miehen vastaus joskus yhden jälkeen, "sori, menee myöhään tänään". Itse mieltäisin järkeväksi vastaukseksi jotain tyyliin, "sori, en huomannut viestiäsi aikaisemmin, joten en päässyt lounaalle" tms. Itselleni tulee tunne, että nuo viestit on lähettänyt joku muu (esim. aviomies) yrittääkseen peitellä jälkiään. Tuo vastaus vaan on outo. Ainakin mun mielestä. Sopisi ennemminkin kysymykseen, "milloin tulet, laitan ruuan valmiiksi"? Miehen vastaus sitten kertoisi, että ei tarvitse häntä odottaa.
Ja mies siis tutki talon tultuaan kotiin. No toki jos ei kuule vastausta, kun huikkaa ovella "hei" alkaa ihmetellä. Mutta miksi talo? Olisihan Sherri voinut olla ulkona lasten kanssa. Joten oliko mies tottunut, että Sherri oli ihan aina kotona silloin, kun hän tuli kotiin. Ettei koskaan ollut vaikkapa puistossa lasten kanssa? Koska se, että rupeaa lähestulkoon heti etsimään perhettään ympäri taloa, on ainakin mun mielestä outoa. Kontrolloiko mies perheensä menemisiä? Ja ymmärsin että hän alkoi paikantaa Sherrin puhelinta ennekuin edes mietti missä lapset ovat.

Lisäksi tuo, että mies sanoi Sherrin olleen varovainen lenkkeillessään, herättää kysymyksen, miksi tällä oli ne napit korvissaan? Vai pitikö Sherri niitä yleensä? Puhelimen sijainti lisäksi herätti kysymyksiä, napattiinko Sherri tuossa kohtaa, vai heitettiinkö puhelin tuossa kohden pois. Jos ajatellaan, että sieppaat jonkun, jolla on puhelin taskussaan, et varmaankaan rupea siinä kohtaa sitä repimään pois, vaan vasta autossa. Onko tekijöitä mahdollisesti ollut kaksi? Ei autoa ajava kuski kesken ajamisen helposti lähde puhelinta toiselta repimään. Ellei Sherri itse sitä repinyt kiireellä ja hiussuortuvat jäivät siitä. Mies käsittääkseni soitti poliisille vasta löydettyään puhelimen. Eli voidaanko varmuudella sanoa, että tuo oli juuri se paikka, josta se löytyi? Lisäksi mies hyvin vahvasti oli sitä mieltä, että joku tuntematon on hänen vaimonsa vienyt. Miksi juuri tuntematon? Käsittääkseni Sherrin vanhemmat sanoivat epäilevänsä sen olleen jollain tavoin tuttu.

Jos mies ei ole itse henkilökohtaisesti Sherriä napannut, voi hän silti olla järjestänyt tuon koko homman. Monesti liiankin siloisen perheen kaapeista löytyy luurankoja hyvinkin paljon.

Tuolla aiemmin lukemassani oli ristiriitaista tietoa tuosta puhelimesta. Osaisiko joku tarkentaa? Siellä sanottiin jossain kohdin, että Sherrille oli yritetty soittaa (mies?), mutta ei vastausta. Sitten poliisista taidettiin sanoa, että jossain vaiheessa iltapäivällä puhelin sulkeutui. Miten sitten aviomies on kuuden aikaan pystynyt jäljittämään puhelimen, jos se on kiinni? Käsittääkseni tuo FindMyiPhone toimii vain, jos puhelin on päällä. Eli tiesikö mies, missä se puhelin on?

Mikäli tämän takana on joku täysin ulkopuolinen, mietin motiivia. Onko Sherri valikoitunut uhriksi sattumalta? Onko liikkeellä joku sarjaraiskaaja/-murhaaja? Jos on, niin siinä tapauksessa tämä ei hyvin pääty.

Tässä nyt omaa pohdintaa lukemani perusteella. Materiaalia onkin paljon, kiitos teille, jotka olette jaksaneet sitä jakaa.

Täysi Purenta
Helen Mirren
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

minä näen tämän jotenkin klassisena "tuntematon seksuaalirikollinen ja blodi luurit korvilla"-tapauksena jossa sopivassa kohtaa tarkkaamattomana hölkkäävä nainen on joutunut hänelle tuntemattoman hyökkääjän uhriksi.

Aviomiehen toimet kuulostavat minusta oikein järkeviltä ja toimisin itse samoin jos toteaisin että puolisoni/perheeni ei olekan siellä missä heidän oletettiin olevan eikä mitään lappua tai viestiä olisi missään. Kävisin ensitöikseni talon ja pihamaan lävitse, sitten yrittäisin soittaa ja jollei vastattaisi, kurkkaisin finderilla missä porukka kulkee. Eihän kukaan ensimmäisenä epäile mitään tämän mittakaavan kriisiä vaan olettaa että poissaoloon on joku arkisempi selitys. Vaikkapa joku tapaturma.
Tuo tekstarikaan ei kovin ihmeelliseltä vaikuta. Moni nakkisorminen aikamies ei liikaa runoile pienillä näppäimillä. Tuo voi olla jopa joku pikavastaus joka on ohjelmoitu luuriin useimmin käytettyihin fraaseihin. Ainakin sellaiselta se kuulostaa.

Sherri on voinut olla varovainen lenkkeillessään, mutta ehkä ilta-aikaan. Keskellä päivää hän ei selvästi ole vaivautunut tarkkailemaan ympäristöään kun on kuurouttanut itsensä musiikilla. Moni ylipäätään ajattelee että vain hämärissä vaanii vaara ja unohtaa päiväsaikaan tarkkaavaisuuden.
Luulen että tuntematon raiskaajamurhaaja on vanhempien pahin pelko ja juuri siksi he tahtoisivat elätellä toiveita että Sherrin olisikin vienyt mukanaan joku tuttu. Silloin ei tarvitsisi syyttää ajatuksissakaan tytärtä varomattomuudesta ja samalla voisi vielä toivoa hänen olevan elossa ja etsittävissä.

Sen sijaan nuo poliisin sanomiset siitä, että Papinien talosta on soitettu heille ovat kiinnostavia. Onko perhettä häiriköity tai onko kulmilla ollut esim. huumebisneksiä tai muuta levottomuutta? Jotakin hämminkiä ilmeisesti kuitenkin, kun Sherrin varovaisuutta liikkumisissaan on pitänyt erikseen painottaa. Tämä voisi tehdä jutusta sikäili arkisen, että pahimmillaan Sherri on vain juosta tömähtänyt keskelle jotakin, mitä sivullisten ei olisi pitänyt nähdä.

Maijulainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 349
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

Hyvin mahdollista tuokin. Itse vain jotenkin mietin sitä, että mies sanoi Sherrin olleen varovainen, mutta ei mitenkään millään lailla ihmetellyt, että tämä piti noita nappeja tai kuulokkeita korvissaan, mikä kyllä vie sitä tarkkaavaisuutta. Jos perhettä olisi uhkailtu tai alue olisi pelottava, luulisi tästä olleen mainintaa ja se saattaisi jopa vaikuttaa niin, että Sherri ei lenkkeilisi yksin. En itse ainakaan hänen aviomiehenään edes haluaisi hänen käyvän lenkillä yksin. Kuitenkaan hän ei ihmetellyt asiaa mitenkään, joten ei sinällään sovi tuon varovaisuuskuvion kanssa yhteen. Koska Sherri lenkkeili säännöllisesti en usko hänen tosissaan pelänneen mitään. Joten tuntemattoman (tai puolitutunkin, jota ei osaa varoa) kohtaaminen yhtäkkiä on aivan mahdollista sekin. Itse mietin kyllä tuossa kohtaa, että todennäköisempää on se aiemminkin spekuloitu asia, että joku olisi ns. stalkkailut Sherriä. Tiesi rutiinit ja kellonajat, ehkä lenkkireitinkin. Tässä mielessä tuo vanhempien veikkaus, että olisi jollain tavoin tuttu, voisi sopia kuvaan.

Mitä itse olen noita dokumentteja katsellut, niin kyllä rauhattomalla asuinalueella tai jotain pelkoa kokiessaan pitää ovet lukittuina ja harvoin liikkuu yksin. Ja silloinkin, kun liikkuu pyrkii liikkumaan paikoissa, joissa varmasti tulee nähdyksi koko ajan. Noista sukulaisten vetoomuksista saa kuvan, että he olettavat Sherrin olevan jonkun vankina jossain. Toki tuo voi olla ihan yksinkertaisesti mahdollisen kuoleman kieltämistä, mutta hyvin vahvasti tuota sieppausta epäillään ja vedotaan sieppaajaan, että toisi Sherrin takaisin. Onko mahdollisesti jotain epäilyjä tähän suuntaan ihan konkreettisesti? Joku mahdollinen epäiltykin?

Hmm, mitähän ne puhelut Papinien kotoa ovat olleet?

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Piti juuri kommentoida kiintoisiin mietintöihin, ja satuin googlaamaan onko tapauksesta päivityksiä netissä. Niitä ei ole oikein ollut viime aikoina ja Websleuthseissa ovat miettineet virkavallan hiljaisuuslinjaa kuin myös seriffin sanomaa paikallisille, ettei syytä paniikkiin ole ja etsintöjen lopettamisia - siellä on mietitty virkavallaan olevan mahdollisesti jäljillä/tietoisia siitä, missä mennään, koska kiinnostusta pikaisiin ja yleisöä koskeviin pyyntöihin ja päivityksiin ei ole niin ollut.

Nyt on sitten nettiin päivittynyt mullistavia uutisia : Sherri Papini on löydetty elossa! Hän on vakaassa tilassa, mutta kuitenkin paraikaa sairaalassa ja jälleenyhdistetty aviomiehensä kanssa. Lisää uutisointia tulee seuraamaan, asiasta pidetään lehdistötilaisuus vielä myöhemmin tänään, sanoo virkavalta. Ohessa alla kokonaisuudessaan nämä ns. pommiuutiset.
Missing Shasta County Mom, Sherri Papini, Found Alive

POSTED 10:49 AM, NOVEMBER 24, 2016, BY FOX40 WEB DESK

REDDING — Sherri Papini, the Shasta County mother missing for three weeks, has been found, according to the Shasta County Sheriff’s Office.

Papini is being treated at a hospital and has been reunited with her husband, authorities said.

She had been missing since Nov. 2, after leaving for a jog in her Shasta County community of Mountain Gate.

Shasta County Sheriff's Office: " **Update-Sherri Papini Located***

Missing Person-Sherri Papini
Sherri Papini who was reported missing on November 2, 2016, has been located out of the area. She is safe, in stable condition and receiving medical clearance at an undisclosed hospital. She has been reunited with her husband, Keith. Detectives from the Major Crimes Unit are currently interviewing Sherri Papini.
The Shasta County Sheriff’s Office will hold a news conference today, Thursday, November 24, 2016, at 2pm. The news conference will be held at the Shasta County Sheriff’s Office, 300 Park Marina Circle, Redding, CA.
The Sheriff’s Office is requesting the media not contact the Keith Papini and his family and more information will follow at the news conference. This is an on going critical investigation and we asking for the media’s cooperation. Please be patient as we do not want to compromise the investigation and more details will follow at the 2pm news conference.
Lieutenant Anthony Bertain
Major Crimes Unit
Shasta County Sheriff’s Office
(530) 245-6148
11/24/16, 1000 hours
16-40875 "


http://fox40.com/2016/11/24/missing-sha ... und-alive/
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4556
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja poikani »

No jopas nyt! Juuri kun päätin vilkaista täältä Minfosta, onko aiheesta uutta :) Hyvä, että selvisi.

Los Angeles Times uutisoi saman nyt. Ei tuossa artikkelissa mitään muuta uutta ollut, mutta näkyvyyttä on juttu ainakin saanut.
http://www.latimes.com/local/california ... story.html
????? ?? ??????.

Avatar
Pumpuliunelma
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Tammi 29, 2016 9:42 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Pumpuliunelma »

CNN) — A 34-year-old mother of two has been found safe nearly three weeks after she vanished while jogging in northern California, the Shasta County Sheriff's Department said Thursday.

Sherri Papini was located "out of the area," according to the sheriff's statement, which provided few details.

"She is safe, in stable condition and receiving medical clearance at an undisclosed hospital. She has been reunited with her husband."

An iPhone, a pair of earbuds and a few strands of what was believed to be her hair were the only leads into her possible whereabouts in days after Papini went missing on November 2.

The sheriff's department was to hold a news conference on the case later Thursday.

CNN:n sivuilta löytyy lisää, mutta todennäköisesti kaapattu ja löydetty.

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Virkavallan pitämä livelähetys on päättynyt mutta uutispaikka KRCR:n sivulta näkyy oheisessä linkissä http://www.krcrtv.com/krcr-news-channel-7-live-stream sen loppupuolella n. ajassa 13:30:00 --> livelähetystä, sieltä katsomaan.

Nyt selviää (kuuntelen taustalla lähetystä) kyseessä on ollut sieppaus, mutta virkavalta ei tiedä oliko kyseessä uhrille tuntemattomien suorittama sieppaus eikä tiedetä oliko kyseessä ennalta suunniteltu vai impulsiivinen rikos, myöskään ei tiedetä oliko kohde sattumanvarainen vai ei. Motiivia ei tiedetä eikä kaappajia ole tunnistettu. Tutkinta on aktiivisesti päällä ja virkavalta haluaa tunnistaa, pidättää ja tuoda kaappajat oikeuteen. Seriffi sanoo myös kiintoisasti "There is sensitive information that is not being disclosed at this time" = On myös arkaluontoista informaatiota, jota ei nyt tällä hetkeä ilmituoda (julkisuuteen) .
Kaappaus on käynyt Sherrin mentyä lenkille ja sieppauspaikkana pidettäneen ("it appears....") aiemmin mainittua esineiden löytöpaikkaa tien laidassa (lähellä tätä kohtaa), sanoo seriffi. 3 viikon sieppauksen jälkeen kaappajat ovat vapauttaneet sidottuna olleen Sherrin maaseudulla/syrjäisellä seudulla olleelle maantielle (rural road) Yolo Countyssa, josta hän on viitonnut ohiajavan motoristin pysähtymään ja siten hänet löydettiin. Virkavallalla ei ole tiedossa, miksi hänet vapautettiin. Fyysisistä vaurioista ei sanota yksityiskohtia, vain että eivät ole hengenvaarallisia (life threatening) vammoja. Sieppaajat ovat 2 hispanotaustaista naista jotka ovat olleet aseistautuneita käsiaseella (two Hispanic females armed with a handgun) ja jotka ovat liikkuneet tummalla maasturiautolla (dark-coloured SUV).

Websleuthseissa ovat skeptisinä ja "mitä helkuttia" -tunnelmaa ilmoilla. Virkavallan linjauksia kyseenalaistetaan siellä, nyt seriffi sanoi livelähetyksessä että kansan kannattaa olla varuillaan (cautious), aiemmin linjasi ettei syytä tavanomaisempaa enempään paniikkiin ja etsinnäthän lopetettiin jne. Nyt myös uudestaan pinnassa mm. Sherrin äidin Facebookkiin julkisena laittamansa Meksiko-viittaus (pyysi ihmisiä levittämään sanaa sinnekin), toisaalta ihmiset siellä kyseenalaistavat kaappauksen 100% varmuuden ilmituoden että näköhavainnot alkaneet siitä, kun Sherri on nähty valtatiellä viittomassa ja näin hänet löydettiin. Sherri Papini palautui myös joidenkin mielestä liian täydellisesti Thanksgivingiksi (24.11), joka on Yhdysvalloissa nimenomaan perheen kokoontumisperinnettä. Mitä tapauksen ympärille kerätyillä varoilla tehdään, palautetaanko lähettäjille vai mihin käytetään - tämäkin asia pohdinnassa siellä.

Toisaalta, onhan nuo palkkiosivutkin saattaneet pistää kaapparit luovuttamaan ja jos eivät kuitenkaan niin kovapintaisia olleet, että tappamiseen olisivat halunneet päätyä. Joskin, miksi ovat kaapanneet Sherri Papinin, jos ei ole ollut lunnasvaatimuksia, ei mitään? Ja kyseessä latinonaiset, ei siis miehet, jolloin voitaisiin lähinnä miettiä hirveitä seksuaalirikosskenaarioita?

Johtopäätös tässä vaiheessa ehkä se, että jää paljon avoimia kysymyksiä ilmaan. Mutta tärkeintä, että hän on löytynyt elossa ja että tämä tapaus sai onnellisen käänteen. Hyvää Thanksgivingia!
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Martti
Sammakkoprofessori
Viestit: 457
Liittynyt: La Elo 06, 2011 10:30 am

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Martti »

Daily Mail tietää kertoa, että kaksi "Hispanic" naista käsiaseilla varustettuna olisi tämän takana...ja poliisit etsivät nyt naisia ja heidän SUViaan. http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ssing.html

Mustaa huumoria, mutta nainen löytyi Yolo-nimisestä paikasta. :D

DM:n komenntikentässä epäillään, myös jutun aitoutta. En tiedä, kaikkea sitä sattuu....toki täydellistä, että supermom juuri kiitospäiväksi saadaan kotiin ja kaikki on taas hyvin.

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^Juu, nuo asiat pitävät paikkansa.

Tarkennan vielä että aiemmin viestissä postaamani seikat livelähetyksestä ovat luotettavia ja paikkansapitäviä ja tulevat suoraan tapausta käsitelleiltä virkavallan edustajilta - katsoin ja kuuntelin kokonaisuudessaan livelähetyksen/uutisoinnin, jossa virkavalta (Shasta Countyn seriffi Bosenko ja Yolo Countyn edustaja) kertoi tapauksesta lehdistölle ja julkisuuteen. Löysin nyt kokonaisuudessaan livelähetyksen linkin, joka kannattaa katsoa, se on ns. alkuperäinen lähde josta median edustajat ovat sitten raportoineet eteenpäin.

http://www.krcrtv.com/news/local/shasta ... /183377609

Lisäyksenä vielä, että linkistä ilmenee kuinka seriffin mukaan tarjotulla palkkiosummalla ei ole ollut osuutta Sherrin löytämiseen. Toisaalta, jos olisikin ollut tuskinpa virkavalta paljastaisi asiaa, koska sillä voisi olla kidnappausrikollisuuteen "kannustavia" vaikutuksia. :)
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Oikaisu sulkeissa olevaan täsmennykseen virkavallasta: kyseessä Shasta Countyn seriffi Bosenko ja Shasta Countyn apulaissyyttäjä Bridgett.

Tässä mielenkiintoinen julkinen sivu Redding Crime 2.0 https://www.facebook.com/groups/1525604334396831/ , josta ilmenee Papinin tapaukseen mahdollisesti liittyviä paikallisten bongaamia yhtymäkohtia kahdesta erillisestä häiriköintijutusta :1) Reddingin WalMartin (marketti) parkkialueella häiriköineestä ja ihmisiä uhanneesta, tainnutusaseella ja saksilla varustautuneesta 2 hispanotaustaisesta naisesta, jotka liikkuneet valkoisella Dodge Sedanilla ja 2) Bechelliä lähellä olevassa koirapuistossa jotakuta nuorta naista tainnutusaseella zäpänneestä 2 hispanotaustaisesta naisesta, jotka taas liikkuivat mustalla Ford Explorella.

Tiedossa ei ole liittyvätkö noiden tapausten naiset Papinin tapaukseen eikä ole tiedossa onko kyseessä sama naiskaksikko noissa erillisissä tapauksessa, joskin ketjua koskevissa kommenteissa sanotaan Dodgella liikkuneiden olleen nuorempia latinonaisia ja Ford Explorella liikkuneiden olleen vanhempia latinonaisia.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

skoone
Sherlock Holmes
Viestit: 3776
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja skoone »

Martti kirjoitti:Daily Mail tietää kertoa, että kaksi "Hispanic" naista käsiaseilla varustettuna olisi tämän takana...ja poliisit etsivät nyt naisia ja heidän SUViaan. http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ssing.html

Mustaa huumoria, mutta nainen löytyi Yolo-nimisestä paikasta. :D

DM:n komenntikentässä epäillään, myös jutun aitoutta. En tiedä, kaikkea sitä sattuu....toki täydellistä, että supermom juuri kiitospäiväksi saadaan kotiin ja kaikki on taas hyvin.
Munj tuli mieleeni semmoinen juttu, että jospa siepattu nainen oli vikitellyt/ollut salasuhteessa jommankumman sieppaajanaisen miehen kanssa? Tai että siepatun naisen miehen rakastajatar oisi ystävättärensä kanssa ollut asialla?
Muista lähdekritiikki!

hipsulainen
Hercule Poirot
Viestit: 2128
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 81441.html

Lähes kuukausi sitten kadonnut perheenäiti löytyi elossa tienvarresta Kaliforniassa – poliisi epäilee sieppausta

”Superäidiksi” kuvailtu Sherri Papini katosi marraskuun alussa ollessaan lenkkeilemässä. Hänet löydettiin varhain torstaiaamuna.
Yhdysvaltain Kaliforniassa lähes kuukausi sitten kadonnut perheenäiti on löydetty elävänä, kertovat paikalliset tiedotusvälineet. Poliisin mukaan Sherri Papini, 34, löytyi varhain torstaiaamuna valtatien varrelta Yolon piirikunnan pohjoisosista.

CBS Newsin mukaan nainen oli löydettäessä sidottuna, mutta hän oli onnistunut tästä huolimatta kiinnittämään ohi ajaneiden autoilijoiden huomion.

Papini katosi marraskuun alussa lähdettyään lenkille. Naisen puhelin ja kuulokkeet löytyivät läheltä paikkaa, jossa hänet nähtiin viimeisen kerran ennen katoamista. Lisäksi paikalta löytyi tukko Papinin hiuksia.

Papinin mies teki tästä katoamisilmoituksen sen jälkeen, kun hän ei saapunut hakemaan perheen lapsia päivähoidosta. Katoamista seurasivat laajat etsinnät, joissa poliisi ja kymmenet vapaaehtoiset haravoivat maastoa Mountain Gaten ympäristössä lähellä Reddingin pikkukaupunkia.

Shastan piirikunnan sheriffin Tom Bosenkon mukaan tutkijat uskovat, että Papini siepattiin marraskuun alussa. Nainen toimitettiin lievien vammojensa vuoksi paikalliseen sairaalaan, josta hänet on jo sittemmin päästetty kotiin perheensä luokse.

Rikostutkijat selvittävät nyt tapahtumien kulkua kuulemalla naista. Bosenkon mukaan poliisin tiedossa ei ole toistaiseksi yhtäkään sieppauksesta epäiltyä.

Viranomaiset ovat kertoneet etsivänsä nyt tummaa katumaasturia ja kahta käsiaseella varustettua latinonaista. Mahdollisen sieppauksen motiivista ei ole tietoa, eikä siitä, oliko Papini satunnainen vai tarkoituksella valittu kohde.

Papinin perheenjäsenet ovat olleet alusta asti sitä mieltä, että nainen oli siepattu. He kuvailivat aiemmin Papinia ”superäidiksi”, joka ei koskaan jättäisi perhettään oma-aloitteisesti.

Etsintöjen aikana Papinin aviomies Keith kävi valheenpaljastustestissä, minkä jälkeen hänet puhdistettiin vaimonsa katoamiseen liittyvistä epäilyksistä.

Anna Nuutinen
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

Bohemian Rhapsody
Neuvoja-Jack
Viestit: 285
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: (U) Sherri Papini, 34, katosi juoksulenkillä, hiustukko

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody »

Ettei vain olisi sittenkin lunnaita maksettu.
Mortui vivos docent

Vastaa Viestiin