Vankilat, vankien ja vapautuvien elämä

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Mariella
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1301
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 3:03 pm

Viesti Kirjoittaja Mariella »

apollo kirjoitti:Ei huolta sakkovangeista enää! Pikkuritsaajat sun muut saa olla ihan rauhassa. (JR laittoi jo tästä jonnekkin ketjuun, mutta kertaus on opintojen äiti)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008061 ... 2_uu.shtml

Eduskunta on hyväksynyt kiistaa herättäneen sakkovankeuslain.
Muutos merkitsee sitä, että poliisin määräämiä ja maksamatta jääneitä sakkoja ei muuteta enää vankeudeksi.
Kiitokset! Onkin livahtanut ohi tuo juttu. Onhan siinä huonotkin puolensa tietysti.. Mutta vaikuttanee varmasti vankilapaikkojen ahtauteen.

Hataraa muistikuvaa on tuosta tuomion pohjienkin lakiuudistuksesta, joka taasen vaikuttaa ihan toisin päin, eli enemmän jengiä sisällä pienemmin perustein ja pidempään.. Täytyis vaan kaivaa että miten se meni ennenkun sen enempää alan louskuttamaan päätäni. Tai jos joku osaa suoralta kädeltä heittää mistä siinä oli kyse niin by all means! 8)
Nerot hallitsevat kaaoksen

ViiVi
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Loka 21, 2008 3:57 pm

Hei!

Viesti Kirjoittaja ViiVi »

Onko täällä paljonkin vankien puolisoita? En ihan koko juttua jaksanut läpi lukea, äkkiseltään sain vaan sellaisen kuvan että täällä voisi ajatuksia vaihtaa? Olen yrittänyt löytää sopivaa palstaa jossa voisi jutella muiden kanssa ja näin hieman paremmin jaksaa tämän elämän vaiheen läpi. -avoliitossa, mies vankilassa-

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3226
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Annie kirjoitti:Jep, oli muuten ahdistavaa, kun joutui tapaamisiin menemään osastolle ja joutui itsekin selliin lukkojen taakse. Onneksi oli siellä sen verta vahva hermoinen kaveri, ettei paljon tuntunut painavan. Sehän oli turvaosasto vartijoille, ettei muka noi rauhalliset adsukit pääsisi silmille hyppimään. On se sääli, että noi vartijat joutuu jopa kuntosalia pelkäämään, kun tulee asiakkaista liian isoja ja vahvoja, menisivät pellet itsekin joskus tekemään jotain muuta kuin puhumaan paskaa!
Kyllä vartijoiden turvallisuus pitää ottaa huomioon. Rikolliset on tuomittu vankilaan ja vartijoiden työtä on työskennellä heidän kanssaan. Ei heikkohermoisimman homma se vanginvartijan homma kuulemieni juttujen perusteella. Harvemmin syyttömänä tuomitaan ja ymmärrettävästi joitain rajoitteita uravalinta rikollisena tuottaa. Suomen vankilat ovat käsittääkseni melkoisen leppoisia paikkoja ulkomaihin verrattuna pääsääntöisesti.

Kuntosalikielto on vähän niin ja näin...kai steroidit vankilaankin tiensä löytävät (?) Kaapin kokoinen vanki on vaarallisempi kuin laiha hiiri, jos pelkästään käsipelillä tulee vääntöä.

Mariella
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1301
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 3:03 pm

Viesti Kirjoittaja Mariella »

loneliness kirjoitti:[>kai steroidit vankilaankin tiensä löytävät (?) Kaapin kokoinen vanki on vaarallisempi kuin laiha hiiri, jos pelkästään käsipelillä tulee vääntöä.
Löytäähän ne tiensä.. Hormonien epätasapaino vaikuttaa huikeasti myös käyttäytymiseen normaalitilanteissa, sietokykyyn, pitkään pinnaan jne, joka vaikuttanee vankien (jumppanappisellaisten) ja vartioiden väliseen onnistuneeseen työskentely-ympäristöön.. Uskokaa, naisena on helppo korostaa hormonitason vaihteluiden vaikutuksia normaalikäyttäytymiseen :D

Sikäli, en tiedä onko huhu vai perusteltu juoru (onko sellaista olemassa?) mutta olen kuullut eräistä taloista myös jopa sellaista, että vartijat katsovat läpi sormien pientä pössyttelyä, sillä se takaa rauhan osastolla. Vanki on leppoisa :D ja sen leppoisuuden hankkimiseen käytetty stressi ja sen stressin tuomat ongelmat osastolla vältetään, siten mahdollisesti väkivaltatapaukset sun muut konfliktit..

Noh, omana mielipiteenäni sanottakoon että tämän ymmärrän sekä vankien että vartioiden kannalta paremmin kuin hormonien tai minkään valtakunnan treenikaman syömisen vankilassa. Hittoako ne siellä paisuu ja hermoilee ja otsasuonet pullistellen stressaa, ottaisivat rennosti :D
Nerot hallitsevat kaaoksen

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Viesti Kirjoittaja chaostar »

..juu,kyllä parissa talossa voi ihan rauhassa nollailla päätään emmeillä eikä tule siltikään pamppujen kanssa tilanteita.Jengillä pysyy paremmin pää läjässä kun on vähän buprenorfiinia ja kannabista ;)...alfametyylifenetyyliamiini ei oikein sovi linnaan,ovet kun tahtoo olla kiinni sen verran et ei pääse tarpeeks liikkuun..ja sit kun ei koskaan tiedä kenen sellikaveriksi päätyy...:)

Se ois taas 15.12 lähtö lusimaan..toiseks viimeinen kakku tipahti hovista..:( Eka yhteinen joulu vaimon ja nyt puolen vuoden ikäisen tyttäreni kanssa meni ns.VITUIKSi...lykkäystä täytäntöönpanoon ei missään nimessä saanut vaikka opiskelen,valmistuisin 15.6.2009 ja saisin ammatin mutta ei onnistu,muutaman kuukauden takia menetän koulupaikan,mahdollisen ammatin ja yhteiset juhlapyhät perheeni kanssa...tämä se kannustaa rikoksettomaan elämään..

tiedän muutaman kaverin kelle vouti on myöntänyt lykkäystä maksimi 6kk ihan heppoisin perustein..mulle vaan ei sit millään.Kerran saa asiat luistaan ja TODELLA on ihmisiksi niin kyllä pidetään huoli että saadaan poljettua taas maanpinnan alapuolelle muutama metri..perkele tän yhteiskunnan kanssa.
Sitra Ahra

odin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 108
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin »

laitat vaan uutta lykkäys anomusta menee vaik kielteinen tulikin,niin saat joulun olla himas!!

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Viesti Kirjoittaja chaostar »

Ei vittu natsannu silleenkää...Aluevankilan johtaja oli sitä mieltä että heti 15.12 täytyy mennä paukuttaan...perhana..kyllä taas vähän meinaa syödä miestä mut minkäs teet...ittehän sitä on tullu töppäiltyä.Mut vähän vois olla inhimillisempi..Mä kyl koitan vielä voudin kans sopia..
Sitra Ahra

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7283
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

chaostar kirjoitti:ittehän sitä on tullu töppäiltyä.

Niin just. Älä töppää enää, niin saat olla joulut kotona. 8)

Katsa

Viesti Kirjoittaja Katsa »

Tää kyllä Suomessa kusee. Koneisto toimii liian hitaasti.
Tietenkin töppäilyistä täytyy maksaa, mutta liian monesti käy juuri niin, että porukka pääsee normaaliin elämään kiinni ja töihin/opiskelemaan ja hankkii perhettä ja sitten tulee joku ikivanha juttu hovista, jolloin täytyy jättää kaikki ja lähteä vankilaan, jossa taatusti pääsee taas huonoille tavoille.
Ei näin, vittu.

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Viesti Kirjoittaja chaostar »

Näimpä...mut onneks tällä kertaa tietää et odotetaan siviilissä ja on pieni tytöntyllerö joka rakastaa Iskää..motivoi kummasti pysymään kaidalla polulla..ja toki täytyyhän se tehdä ihan itsenikin vuoksi.
Sitra Ahra

Mariella
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1301
Liittynyt: Ke Marras 21, 2007 3:03 pm

Viesti Kirjoittaja Mariella »

^ Onnea, tsemppiä ja kylmää päätä sitten vaan matkaan! :) Kiva että on koti mihin palata!
Nerot hallitsevat kaaoksen

ninjalisko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Su Heinä 13, 2008 3:42 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja ninjalisko »

Miten muuten uusia heppuja kohdellaan vankiloissa?

Mahdollisuudet joutua raiskatuksi tai muuta vastaavaa ?

Vittuilua nyt kuulee joka paikassa mutta entä muuta?
Break in ya crib I got a posse of midgets stealing your presents.

Bamy
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Syys 11, 2008 5:30 pm
Paikkakunta: Tampere

Vierailut

Viesti Kirjoittaja Bamy »

Täytyisikö minun seurustella vangin kanssa, jotta pääsisin häntä tapaamaan? Ja siis todistaa yhdessä asuminen?
Kun emme asu yhdessä, niin eikö minulla ole pienintäkään mahdollisuutta päästä vierailulle? :cry:

apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1558
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Re: Vierailut

Viesti Kirjoittaja apollo »

Bamy kirjoitti:Täytyisikö minun seurustella vangin kanssa, jotta pääsisin häntä tapaamaan? Ja siis todistaa yhdessä asuminen?
Kun emme asu yhdessä, niin eikö minulla ole pienintäkään mahdollisuutta päästä vierailulle? :cry:
Kyllähän sää sinne vierailulle pääset, perhetapaamiset voi olla eri asia.

Bamy
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Syys 11, 2008 5:30 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Bamy »

Okei, ihanaa :!:
Eli onkohan se sit tällainen pleksi välissä-keskustelu?
Nykyäänhän se on niin ainakin Kylmäkoskella, että vain vangin pyynnöstä järjestetään, ei vierailijan..

Vastaa Viestiin