Ulkomaalainen mies ryösti rollaattorivanhuksen, valtionkonttori tarjosi kylmää kättä uhrille

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3008
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Ulkomaalainen mies ryösti rollaattorivanhuksen, valtionkonttori tarjosi kylmää kättä uhrille

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Syys 24, 2019 10:49 pm

Ulkomaalainen mies ryösti lahtelaisen rollaattorilla liikkuneen naisen – Valtiokonttori tarjosi uhrille kylmää kättä, mutta maksoi tekijän puolustajan palkkion

Miehellä oli yhteensä noin kymmenkunta uhria Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla. Heidän kärsimänsä vahinko oli yhteensä lähes 3 000 euroa.
https://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2570021

Pahoittelut tyngästä aloituksesta, juttu on maksumuurin takana. Suomalainen tuntuu aina olevan maksumiehenä oli tilanne sitten mikä hyvänsä, kun tekijä on kansainvälistä suojelua nauttiva henkilö.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7165
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ulkomaalainen mies ryösti rollaattorivanhuksen, valtionkonttori tarjosi kylmää kättä uhrille

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Syys 26, 2019 6:11 pm

Ei löytynyt oikein muualtakaan tietoa, vaikka sama paska on operoinut myös pääkaupunkiseudulla ihan sarjaryöstäjänä. Kovin ovat pienet ryöstettyjen kärsimättä vahingot, sikäli kuin ess raportoi oikein!? Olisiko avoin ja rehellinen tiedotus estänyt edes yhden ryöstöstä vai olisiko siitä ollut kohtuutonta haittaa?

Liittyykö tämä ryöstösarjaan, MO ainakin kuin nyrkki silmässä?
Mies ryöstettiin Vantaalla - poliisi kaipaa apua epäiltyjen tunnistamiseksi

11.07.2019
Itä-Uusimaa

Vuonna -51 syntynyt mies joutui perjantaina 14.6 kauppareissullaan Länsimäessä, Kuntokujalla ryöstön uhriksi.

Rollaattorilla liikkeellä ollut mies oli kaadettu kotipihallaan maahan ja kuvassa näkyvät, ulkomaalaistaustaiset nuoret miehet, olivat anastaneet uhrin hallussa olleen repun. Mies loukkaantui tilanteessa.

– Tapauksella on myös silminnäkijä, joka kertoo tapauksesta yhteneväisesti uhrin kanssa. Silminnäkijä kertoo myös havainneensa saman kaksikon hetkeä aikaisemmin Kilpakujalla sijaitsevassa kauppaliikkeessä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Leif Malmberg.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää yleisön apua kuvassa näkyvän kaksikon, epäiltyjen tekijöiden, tunnistamiseksi. Kaikki vihjeet ja tiedot epäillyistä pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisin numeroon p. 0295 436 849 tai sähköpostilla [email protected]. Akuutit havainnot pyydetään soittamaan yleiseen hätänumeroon 112.

Poliisilla ei tällä hetkellä ole tapauksesta enempää tiedotettavaa.
Rollaattorivanhuksen ryöstöepäillyt, Länsimäki.jpg
Rollaattorivanhuksen ryöstöepäillyt, Länsimäki.jpg (38.69 KiB) Katsottu 794 kertaa
https://www.poliisi.fi/itauusimaa/tiedo ... eksi_82187
Koska kuva on jätetty tiedotteeseen, on syytä olettaa, että tapaukset eivät liity toisiinsa ja kuvan epäilty ryöstää kavereineen on yhä vapaana jatkamaan rikoksia, tuomitsematta.
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin