Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Jagge
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 6:35 am

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Jagge »

JanitaSlim kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 9:23 pm


Katajahan on jo tunnistanut toisen tekijöistä joka on vangittuna. Se ei toki äärioikeistolaisille, tai heidän kannattajilleen riitä todisteeksi syyllisyydestä :D
On sinulla melkoisen vankasti jalat ilmassa. Ihminen on syytön kunnes lainvoimainen tuomio oikeudesta tulee. Eikä vielä ole edes varmaa eteneekö asia oikeuteen nyt vangittuina olevien henkilöiden osalta. Kannattaisi hieman perehtyä oikeuskäytäntöön ja esittää sitten vasta typeriä mielipiteitä.

Vai onko tuo jotain viher-vasemmistolaista oikeuskäytäntöä? Kaikki jotka eivät ole meidän kanssa samaa mieltä ovat natseja?

Hurjimus
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 110
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 10:41 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Hurjimus »

Olisi kyllä poliisilta aikamoinen moka paljastaa epäiltyjen nimet kesken tutkinnan, ellei syyyllisyydestä oltaisi kokolailla varmoja.
Motiivikin lienee aika selvä.

Hermione
Theo Kojak
Viestit: 1112
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Hermione »

Hurjimus kirjoitti:
La Syys 19, 2020 7:24 am
Olisi kyllä poliisilta aikamoinen moka paljastaa epäiltyjen nimet kesken tutkinnan, ellei syyyllisyydestä oltaisi kokolailla varmoja.
Motiivikin lienee aika selvä.
Vangitsemisoikeudenkäynnistähän nuo tiedot saa. Media on päättänyt julkaista epäiltyjen nimet, ei poliisi.

Isoja töppäyksiä on tapahtunut aiemminkin syyttömien vangitsemisessa ja jopa tuomitsemisessa, joten ihan perusteltua on odottaa esitutkinnan päättymistä, syytteennostoa ja tuomiota, ennen kuin tuomitaan.
Kirjaviisas loitsumestari

Avatar
Tarkastaja Levisi
Rico Tubbs
Viestit: 1288
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Kiistän kaiken.... Joku varmaan voi referoida KSML:n haastattelua maksumuurin takaa tänne, jos siellä jotain erityistä on.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0b45 ... 0a38213352

KSML: Pekka Katajan murhan yrityksestä vangittu kiisti kaiken heinäkuussa: ”Turha tätä on spekuloida”

19.9.2020 klo 9:56

Torssonen kiisti heinäkuisessa haastattelussa kaikki vihjailut siihen, että hän liittyisi jotenkin Pekka Katajan murhan yritykseen.


Keskisuomalainen on julkaissut heinäkuussa tehdyn haastattelun Jyväskylän kaupunginvaltuutetun Teemu Torssosen kanssa.

Haastatteluhetkellä ei vielä tiedetty poliisin epäilevän Torssosta perussuomalaisten vaalipäällikön Pekka Katajan murhan yrityksestä. Keskisuomalaisella oli kuitenkin jo tiedossa toinen epäilty, Tero Ala-Tuuhonen, jonka tiedettiin kuuluvan Torssosen lähipiiriin.

Kun Keskisuomalaisen toimittaja kysyi Torssoselta vihjailuista liittyen Katajan murhan yrityksen epäiltyihin ja näiden kytköksistä Torssoseen, hän kiisti kaiken.

– --Ensin Kataja taisi puhua maahanmuuttopolitiikasta suuttuneista arabeista, ja sitten käsitys meni äärilaidasta toiseen. Turha tätä on spekuloida, mutta melko erikoiselta kuulostaa, Torssonen vastasi Keskisuomalaiselle heinäkuussa 1,5 viikkoa väkivallanteon jälkeen.

Kun toimittaja totesi, että hänelle on puhuttu Torssosen kavereista ja torssoslaisista, Teemu Torssonen kiisti kaiken.

– Onpa erikoista.--- On ollut kiertelevää ja kaartelevaa huhupuhetta. Eikä kukaan ole myöskään esittänyt perusteita, sillä ei ole olemassa mitään todisteita äärioikeistokytköksilleni tai demokratiaan sopimattomille poliittisille tavoitteilleni. Tällaista on vain käytetty lyömäaseena minua vastaan.

Teemu Torssonen kuitenkin myöntää, että hänellä ja perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vanhoilla pomoilla on huonot välit.

Toimittaja kysyy vielä Torssosen suhdetta Tero Ala-Tuuhoseen.

– Tero on käynyt joskus kuntavaalien aikaan vaaliteltoilla morjestamassa. En tiedä, miten sitä muuten voisi kuvailla.

Hän on yllättynyt, että Ala-Tuuhosta edes epäiltäisiin Pekka Katajan murhan yrityksestä.

– En ole kuullut tuollaisesta edes huhuina. Onko tämä nyt ihan faktaa? Yllättyisin melko paljon, jos Tero jotenkin liittyisi tapaukseen.

Toimittaja kysyy, miltä kuulostaisi jos Ala-Tuuhonen olisi tekijä ja motiivi liittyisi Torssosen kohteluun puolueessa.

– Se on niin epätodennäköistä ,että turha sitä on spekuloida.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Avatar
Toripolliisi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1383
Liittynyt: To Touko 20, 2010 8:28 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Toripolliisi »

^ Alla Keskisuomalaisen juttu copypastena:

” Heinäkuun lopussa kaupunginvaltuutettu ei ollut kuullut edes huhuja Pekka Katajaan kohdistuneesta väkivallasta.

Keskisuomalainen haastatteli kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosta heinäkuun lopussa. Tuolloin ei vielä tiedetty, että myöhemmin poliisi epäilisi häntä perussuomalaisten vaalipäällikön Pekka Katajan murhan yrityksestä.

Haastatteluhetkellä Keskisuomalaisella oli tiedossa, että Kataja oli tunnistanut äärioikeistolaisen vaikuttajan Tero Ala-Tuuhosen mieheksi, joka soitti hänen ovikelloaan. Lisäksi tiedettiin, että Ala-Tuuhonen kuuluu Torssosen lähipiiriin.

Seuraava on tiivistetty noin tunnin kestäneestä Torssosen haastattelusta. Haastattelu tehtiin tiistaina 28.7.2020 eli puolitoista viikkoa väkivallanteon jälkeen.

Olen lopettanut huhupuheilta puolustautumisen.

Teemu Torssonen
Millainen on tilanteesi politiikassa tällä hetkellä?

– Harkitsen, lopetanko kokonaan vai jatkanko jossain toisessa puolueessa.

Eli et ole vielä päättänyt, lähdetkö ehdolle ensi kevään kuntavaaleissa?

– En ole päättänyt. Olen hakenut työtä ja opiskelupaikkaa toiselta paikkakunnalta. Voi olla, etten ole vaalien aikaan täällä.

Tämä on kiinnostavaa. Millainen kuvio sinulla on menossa?

– En halua puhua siitä vielä tarkemmin. Kerron sitten, jos saan sen opiskelupaikan.

On esitetty vihjailuja, että Katajaan kohdistuneen väkivallan tekijä voisi olla sinun viiteryhmästäsi. Miltä se kuulostaa?

– Hankala sanoa, kun en ole itse seurannut lehtijuttuja ja muita. Ensin Kataja taisi puhua maahanmuuttopolitiikasta suuttuneista arabeista, ja sitten käsitys meni äärilaidasta toiseen. Turha tätä on spekuloida, mutta melko erikoiselta kuulostaa.

Yllättyisin, jos Tero jotenkin liittyisi tapaukseen.

Minulle on mainittu myös sinun nimesi ja puhuttu Torssosen kavereista tai torssoslaisista.

– Onpa erikoista. Erikoisen kuuloista. Kun sanot, että "olet kuullut", viimeisen parin vuoden ajan kaava on ollut koko ajan sama. Epämääräistä vihjailua ja huhupuhetta. Ikinä kukaan ei ole sanonut suoraan tai esittänyt perusteita. On ollut kiertelevää ja kaartelevaa huhupuhetta. Eikä kukaan myöskään esitä perusteita, sillä ei ole olemassa mitään todisteita äärioikeistokytköksilleni tai demokratiaan sopimattomille poliittisille tavoitteilleni. Tällaista on vain käytetty lyömäaseena minua vastaan.

Reportaasi Vasaramiehet soittivat Pekka Katajan ovikelloa ja tekivät rikoksen, jollaista Suomessa ei ollut nähty sataan vuoteen

Minulla ei ole tästä mitään faktaa. Nämä ovat huhupuheita, kuten sanoit.

– Jossain vaiheessa olen lopettanut huhupuheilta puolustautumisen. Siinä ei ole mitään järkeä eikä tolkkua. Jos perussuomalaisilla olisi todisteita äärioikeistoväitteilleen, totta kai he rummuttaisivat niitä ihan huolella.

Haastattelun yhteydessä Teemu Torssonen tutustui Pekka Katajaa käsitelleeseen Keskisuomalaisen mielipidekirjoitukseen. HANNA MARJANEN
Se kuitenkin pitää paikkansa, että sinulla ja perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vanhoilla pomoilla on huonot välit?

– Kyllä. Ongelmani alkoivat siitä, kun olin ilmoittautunut syksyllä 2016 perussuomalaisten puheenjohtajavalintaan. Ihmiset olivat hyvin närkästyneitä, kun joku kehtasi haastaa Timo Soinin. Soinin asema oli erittäin vahva ikäluokaltaan vanhempien maaseutupopulistien keskuudessa.

Siitäkö juontaa jonkinlainen katkeruus sinua kohtaan?

– Siitä se on lähtenyt. Jossain vaiheessa minä jouduin ulkopuolelle, en ollut enää me-porukkaa. Tätä sitten käytettiin eduskuntavaaliehdokkuuteni torppaamiseen.

Olen kuullut väitteitä, joiden mukaan olisit käyttäytynyt kokouksissa uhkaavasti sen jälkeen, kun sinut pudotettiin eduskuntavaaliehdokkaiden listalta. Sinua on kuulemma pelätty, eikä kokousten pitämisestä ole tullut mitään. Mikä on näkemyksesi tällaisista asioista?

– Ei, ei, ei. Tuohon huhupuheeseen olen joutunut aiemminkin vastaamaan. Joku on väittänyt, että olisin ollut nyrkit pystyssä valtuustoryhmän kokouksessa. Sellaista ei ole ikinä tapahtunut.

Tämä on siis ihan tuulesta temmattu juttu?

– Yhdessä kokouksessa oli kovaäänistä keskustelua. Kysyin Tapani Mäeltä (Keski-Suomen piirin entinen puheenjohtaja), miksi hän on lähtenyt kampittamaan minua. Hän löi nyrkin pöytään ja huusi, että "sinulla ei ole täällä mitään valtaa". Tästä kokouksesta on kai repäisty puheet uhkaavuudesta. Sellaisiakin väitteitä on ollut, että olisin vaaliteltalla lyönyt naista, ampunut laittomilla aseilla ja vienyt huumepussin postilaatikkoon. Että sellaisia väitteitä.

Eikö sinulla kuitenkin ole tuomio ampuma-aserikoksesta?

– Minulla oli emännän luona Hankasalmella reserviläiskivääri ja metsästysaseita kaapissa tyhjässä rivitaloasunnossa. Siitä tuli parinsadan euron sakot. Se väännettiin muotoon, että olen ampunut laittomilla aseilla. Kunpa vain saisin tietää, kuka näitä perättömiä juttuja levittää.

Miltä sinusta tuntuu, kun minäkin tulen kyselemään tällaisia?

– Kyllähän se on rasittavaa ja vie energiaa. Tosi tympeää näitä on oikaista.

Millainen on suhteesi Tero Ala-Tuuhonen -nimiseen henkilöön?

– Tero on käynyt joskus kuntavaalien aikaan vaaliteltoilla morjestamassa. En tiedä, miten sitä muuten voisi kuvailla.

Kysyn, koska minulla on käsitys, että poliisi saattaa epäillä Ala-Tuuhosta Katajaan kohdistuneesta väkivallanteosta.

– Ai jaa?

Tämä ilmeisesti tulee sinulle yllätyksenä.

– En ole kuullut tuollaisesta edes huhuina. Onko tämä nyt ihan faktaa? Yllättyisin melko paljon, jos Tero jotenkin liittyisi tapaukseen.

Jos kävisi ilmi, että Ala-Tuuhonen on tekijä ja motiivi liittyisi sinun kohteluusi perussuomalaisissa, miltä se kuulostaisi?

– Se on niin epätodennäköistä, että turha sitä on spekuloida.

Onko poliisi soitellut sinulle?

– Eivät ole kyselleet mitään.”
..saapa nähä..

Avatar
Tarkastaja Levisi
Rico Tubbs
Viestit: 1288
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Tuo torssoslaiset oli sanana kiinnostava, piti hakea. Kukahan alkujaan keksinyt termin?

PÄÄKIRJOITUS & MIELIPIDE 12.11.2019 2:02

Henkilöittäminen on ovela ja suosittu sumutuskeino

Pääkirjoitus ”Perussuomalaiset putsasivat pesänsä Jyväskylässä” (KSML 31.10.) sisälsi niin lennokkaita ja henkilöön meneviä väitteitä, että niihin on pakko vastata.

Yksi perusteettomista väitteistä oli, että minulla olisi poliittisia tavoitteita, jotka eivät sovi demokraattiseen yhteiskuntaan. Mihin tämä väite perustuu?

Johonkin kirjoitukseeni kotisivuillani, Uusi Suomi -blogissani vai valtuustoaloitteeseen, esitykseen kaupunginhallituksessa tai maakuntavaltuustossa? Minun videooniko Youtube -kanavallani Teemu-TV:ssä tai johonkin puheeseeni kaupunginvaltuustostossa tai vaaliteltalla?

Kuka tällaisia väittää, osoittakoon ”fasistiset” viitauksensa todeksi. Näen ne mielelläni, sillä olen ollut mm. suoran demokratian kannattaja jo hyvän tovin.

Jonkun siniuuvatin mielestä kansallismielisyys tai väkevä maahanmuuttopolitiikan järkevöittäminen voi olla fasismia. Kuitenkaan pääkirjoituksessa ei pitäisi kritiikittömästi julkaista mielipiteitä sellaisilta henkilöiltä, joiden motiivina on raivata poliittisia vastustajiaan pois keinoja kaihtamatta.

Pääkirjoitus viittasi myös joidenkin esittämiin väitteisiin linkeistäni ”kyseenalaisiin äärioikeistojärjestöihin”. Näillä viitattaneen siihen, että olen ilmaissut laillisesti toimivien katupartioiden olevan hyvä juttu.

Katupartiothan ovat aktiivisten kansalaisten ryhmiä, jotka liikkuvat ulkona ilmoittaen järjestyshäiriöistä poliisille. Todella fasistista siis. Minua on kyllä harjattu näistä ”äärioikeistokytköksistä” ja myös kehotettu jättämään tuollaiset jutut ainakin vaalien alla.

En ryhdy tavallisia huolestuneita ja aktivoituneita suomalaisia leimaamaan ”fasistisiksi äärioikeistolaisiksi” vain siksi, että joku piirin valtapallilla istuva tai taustalla naruja vetelevä despootti ei tiedä mistä puhuu. Toimin myöskin niin, että vaalien alla esittämäni jutut ja tekoni ovat samoja kuin vaalien jälkeen.

PÄÄKIRJOITUSmainitsi ”torssoslaiset”. Asiaa on yritetty henkilöittää minuun ja sillä kuitata syvään juurtuneet ongelmalliset ja tuhoisat soinilaisen toimintakulttuurin tavat tehdä politiikkaa.

Henkilöittäminen on ovela ja usein käytetty sumutuskeino. Oikeudenmukaisuutta ja suoraselkäistä perussuomalaista toimintaa kannattavia henkilöitä on pääkirjoituksen muotoilua mukaillen ”siivottu pois puolueesta” samalla noidan luudan huiskaisulla jolla Jyväskylän PS on erotettu piiristä.

Jos siirrytään mielikuvituksesta ja sumutuksista todellisuutteen, pääkirjoituksessa mainittu uusi paikalliyhdistyskyhäelmä on syntynyt siksi, että ps-piirin paha veli -verkoston piti päästä eroon niistä Jyväskylän PS:n jäsenistä, jotka eivät hyväksyneet piirin sisäpiiriläisten kieroa ja perussuomalaisuuden vastaista toimintaa.

KOSKA PIIRIN sisäpiiriläisillä ei ollut mitään perusteita näiden “torssos­laisten äärioikeistolaisten” erottamiseksi puolueesta, ainoa keino näiden henkilöiden raivaamiseksi pois häiritsemästä suhmurointia oli erottaa tökerösti kokoon parsituilla tekosyillä koko Jyväskylän perussuomalaiset ry piiristä ja perustaa piirin sisäpiiriläisille uskollinen ja vallan väärinkäytölle alistuva uusi yhdistys “Jyvässeudun ps”.

Piirin paha veli -verkostolle uskolliset ja tottelevaiseksi pelotellut uuden yhdistyksen pikkujehut on ohjeistettu olemaan valitsematta yhdistyksen jäseniksi niitä “epämieluisia perussuomalaisia”, jotka ovat uskaltaneet rohkeasti vaatia jo pidemmän aikaa parempaa ja puolueen arvojen mukaista toimintakulttuuria ja politiikan tekemistä Keski-Suomessa.

Näillä juonilla Keski-Suomen piirin sisäpiiri onnistui luomaan itselleen Jyväskylään sätkynukkehallinnon. Käynee kuitenkin niin, että marionetit nukkemestareineen sotkeutuvat ylimielisyydessään omiin naruihinsa, sillä eivät ihmiset tyhmiä ole.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Kyrsi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: To Elo 13, 2020 8:36 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Kyrsi »

Karl-Erik Törppö kirjoitti:
La Syys 19, 2020 5:48 am
Suomen ja kansainvälisestikin valtahegemonia menee niin, että kansallismielisyys on pahinta myrkkyä ja tälläisten valtaannousu halutaan estää keinoja kaihtamatta.

Poliisi on puhdistettu "vääriä" ajatuksia omaavista, samoin poliittinen kenttä. Persujen puhdistus on aktiivisesti käynnissä. Tässä on myös isot rahat kysymyksessä. Kansa on pitkälti aivopesty, kuten tältäkin palstalta vähän voi lukea. Tarvitaan korkeaa ymmärrystä nähdä asiat oikein propagandan läpi. Kaikki kansallismieliset liikkeet pyritään jo alkumetreillä pistämään poikki. Tässäkään ei rahaa säästetä. Esim. Marco de Wittillä on lähtenyt jo pari perustettua puoluetta alta. En ihmettelisi, vaikka Marcollekkin joku maksaisi touhusta, niin varmistutaan, että mitään "vaarallista" ei pääse syntymään.

Ylläolevan valossa voisi olla mahdollista, että Kataja on aikanaan palkattu tälläiseen puhdistustyöhön eli hänelle on maksettu selvää rahaa, jotta "väärät" henkilöt siivotaan listoilta. Nyt ei siten ole mahdotonta että sama taho olisi maksanut tälläisesta "tunnistuksesta". Jos juopolle tarjotaan esim. 10000€, niin saa aikaan minkä tunnistuksen hyvänsä, voisi pienempikin summa riittää.

Ylläoleva on tietysti vahvaa spekulaatiota, mutta faktojen valossa tälläistä voi olettaa tapahtuvan kulisseissa. Puolueeton oikeudenkäynti tälläisessä ympäristössä ei välttämättä toteudu, jos on vahva poliittinen motiivi saada tietty taho syylliseksi, millä on myös vaikutusta valtakunnallisiin vaaleihin.
Niin. Jos ny joku vaivautuu katsomaan listoja miltä puolueilta on poliiseja ehdolla niin ei siellä vassarit listoilla komeile.

Kansallismielisyys=Putinismi joka on myyty Suomen elämänkoululaisille ja muulle syrjäytyneille tai alkoholisoituneelle kansanosalle sinivalkoisena ajatuksena. Suomen kansallismielisiä johdetaan Ruotsista ja heitä taas Venäjältä Kremlin lähipiiristä.

Ryssiä siis koko sakki.

JanitaSlim
Poliisikoira Rex
Viestit: 263
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

tosiReiska kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 11:06 pm
JanitaSlim kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 10:59 pm
Äärioikeistolaiset ovat tunnistaneet myös naapurit ja he ovat jääneet myös kameroihin lähistöllä, sekä heistä on mahdollisesti myös syyllisyyttä puoltavat puhelintallenteet. Ei poliisi heitä Katajan näkemyksen perusteella pidättänyt :D
Eihän kyse ollutkaan siitä ovatko syyllisiä, tai siitä mitä todisteita on olemassa, vaan tästä:
Katajahan on jo tunnistanut toisen tekijöistä
Kysehän oli siitä, että tänne on pesiytynyt joku äärioikeistolaisklikki valkopesemään ja kertomaan, että poliisilla on väärät henkilöt pidätettyinä :lol: Ja tämä klikki katoaa kuin tuhka tuuleen siinä vaiheessa, kun tuomiot on leimattu myös virallisesti papereihin vuoden sisällä.

JanitaSlim
Poliisikoira Rex
Viestit: 263
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Karl-Erik Törppö kirjoitti:
La Syys 19, 2020 5:48 am
Suomen ja kansainvälisestikin valtahegemonia menee niin, että kansallismielisyys on pahinta myrkkyä ja tälläisten valtaannousu halutaan estää keinoja kaihtamatta.

Poliisi on puhdistettu "vääriä" ajatuksia omaavista, samoin poliittinen kenttä. Persujen puhdistus on aktiivisesti käynnissä. Tässä on myös isot rahat kysymyksessä. Kansa on pitkälti aivopesty, kuten tältäkin palstalta vähän voi lukea. Tarvitaan korkeaa ymmärrystä nähdä asiat oikein propagandan läpi. Kaikki kansallismieliset liikkeet pyritään jo alkumetreillä pistämään poikki. Tässäkään ei rahaa säästetä. Esim. Marco de Wittillä on lähtenyt jo pari perustettua puoluetta alta. En ihmettelisi, vaikka Marcollekkin joku maksaisi touhusta, niin varmistutaan, että mitään "vaarallista" ei pääse syntymään.

Ylläolevan valossa voisi olla mahdollista, että Kataja on aikanaan palkattu tälläiseen puhdistustyöhön eli hänelle on maksettu selvää rahaa, jotta "väärät" henkilöt siivotaan listoilta. Nyt ei siten ole mahdotonta että sama taho olisi maksanut tälläisesta "tunnistuksesta". Jos juopolle tarjotaan esim. 10000€, niin saa aikaan minkä tunnistuksen hyvänsä, voisi pienempikin summa riittää.

Ylläoleva on tietysti vahvaa spekulaatiota, mutta faktojen valossa tälläistä voi olettaa tapahtuvan kulisseissa. Puolueeton oikeudenkäynti tälläisessä ympäristössä ei välttämättä toteudu, jos on vahva poliittinen motiivi saada tietty taho syylliseksi, millä on myös vaikutusta valtakunnallisiin vaaleihin.
Kannattaa ihmeessä olla poliisin tutkintaan yhteydessä, kun sinulla näyttää olevan täysin päinvastaista tietoa mitä poliiseilla, valvontakameroilla, Katajalla ja silminnäkijöillä asian tiimoilta :lol:

JanitaSlim
Poliisikoira Rex
Viestit: 263
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Jagge kirjoitti:
La Syys 19, 2020 6:05 am
JanitaSlim kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 9:23 pm


Katajahan on jo tunnistanut toisen tekijöistä joka on vangittuna. Se ei toki äärioikeistolaisille, tai heidän kannattajilleen riitä todisteeksi syyllisyydestä :D
On sinulla melkoisen vankasti jalat ilmassa. Ihminen on syytön kunnes lainvoimainen tuomio oikeudesta tulee. Eikä vielä ole edes varmaa eteneekö asia oikeuteen nyt vangittuina olevien henkilöiden osalta. Kannattaisi hieman perehtyä oikeuskäytäntöön ja esittää sitten vasta typeriä mielipiteitä.

Vai onko tuo jotain viher-vasemmistolaista oikeuskäytäntöä? Kaikki jotka eivät ole meidän kanssa samaa mieltä ovat natseja?
Ihminen on tosiaan syytön niin kauan kunnes poliisilla on tarpeeksi aineistoa ja todisteita pidättää syyllinen. Suomessa ei kevein perustein ihmisiä vangita. Toki äärioikeistolla on kova hätä nyt valkopestä vaikuttajiaan, jotka sortuivat murhan yritykseen poliittista väkivaltaa suorittaessaan.

Avatar
Louvren kummitus
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2015 9:25 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Louvren kummitus »

JanitaSlim kirjoitti:
La Syys 19, 2020 5:30 pm
tosiReiska kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 11:06 pm
JanitaSlim kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 10:59 pm
Äärioikeistolaiset ovat tunnistaneet myös naapurit ja he ovat jääneet myös kameroihin lähistöllä, sekä heistä on mahdollisesti myös syyllisyyttä puoltavat puhelintallenteet. Ei poliisi heitä Katajan näkemyksen perusteella pidättänyt :D
Eihän kyse ollutkaan siitä ovatko syyllisiä, tai siitä mitä todisteita on olemassa, vaan tästä:
Katajahan on jo tunnistanut toisen tekijöistä
Kysehän oli siitä, että tänne on pesiytynyt joku äärioikeistolaisklikki valkopesemään ja kertomaan, että poliisilla on väärät henkilöt pidätettyinä :lol: Ja tämä klikki katoaa kuin tuhka tuuleen siinä vaiheessa, kun tuomiot on leimattu myös virallisesti papereihin vuoden sisällä.
Jossakin on nyt valkopesuaine hyvässä tarjouksessa ja se näkyy.

Hauskoja jotenkin nämä persujen jäsentenväliset torspoilut sanan varsinaisessa merkityksessä. Ja päätorspo on jättänyt opiskeluhakemuksen toiselle paikkakunnalle eikä ole kunnallisvaaleissa mukana jos haku onnistuu. Eiköhän Kuopion lääninvankila hyväksy tuon hakemuksen ja elämämkolun jatkokurssi kutsuu.

Olikohan ne Katajan matkarahat menossa sille thaikulle jonka viisumiasiat tuntuivat olleen työn alla jokin aika sitten? Niin että rajat kiinni, eiku?

Hermione
Theo Kojak
Viestit: 1112
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Hermione »

JanitaSlim kirjoitti:
La Syys 19, 2020 5:37 pm
Jagge kirjoitti:
La Syys 19, 2020 6:05 am
JanitaSlim kirjoitti:
Pe Syys 18, 2020 9:23 pm


Katajahan on jo tunnistanut toisen tekijöistä joka on vangittuna. Se ei toki äärioikeistolaisille, tai heidän kannattajilleen riitä todisteeksi syyllisyydestä :D
On sinulla melkoisen vankasti jalat ilmassa. Ihminen on syytön kunnes lainvoimainen tuomio oikeudesta tulee. Eikä vielä ole edes varmaa eteneekö asia oikeuteen nyt vangittuina olevien henkilöiden osalta. Kannattaisi hieman perehtyä oikeuskäytäntöön ja esittää sitten vasta typeriä mielipiteitä.

Vai onko tuo jotain viher-vasemmistolaista oikeuskäytäntöä? Kaikki jotka eivät ole meidän kanssa samaa mieltä ovat natseja?
Ihminen on tosiaan syytön niin kauan kunnes poliisilla on tarpeeksi aineistoa ja todisteita pidättää syyllinen. Suomessa ei kevein perustein ihmisiä vangita. Toki äärioikeistolla on kova hätä nyt valkopestä vaikuttajiaan, jotka sortuivat murhan yritykseen poliittista väkivaltaa suorittaessaan.
Tiedoksi nyt vaan että poliisi tutkii, syyttäjä syyttää tuomari tuomitsee.

Syyttömiä vangitaan jatkuvasti ja Valtionkonttori korvaa miljoonia vuosittain vapautensa syyttömänä menettäneille.
Kirjaviisas loitsumestari

JanitaSlim
Poliisikoira Rex
Viestit: 263
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Louvren kummitus kirjoitti:
La Syys 19, 2020 6:11 pm
Jossakin on nyt valkopesuaine hyvässä tarjouksessa ja se näkyy.

Hauskoja jotenkin nämä persujen jäsentenväliset torspoilut sanan varsinaisessa merkityksessä. Ja päätorspo on jättänyt opiskeluhakemuksen toiselle paikkakunnalle eikä ole kunnallisvaaleissa mukana jos haku onnistuu. Eiköhän Kuopion lääninvankila hyväksy tuon hakemuksen ja elämämkolun jatkokurssi kutsuu.

Olikohan ne Katajan matkarahat menossa sille thaikulle jonka viisumiasiat tuntuivat olleen työn alla jokin aika sitten? Niin että rajat kiinni, eiku?
Tokmannista tuli vasta tarjouslehti, se voi olla syynä tosiaan.

Nämäkin kaksi vangittua ovat esiintyneet kuvissa Halla-ahon vierellä, että olisiko ideointi lähtenyt sitten kuinka ylhäältä asti poliittiseen väkivaltaan. Haastattelussa sittemmin vangittu Torspohan ei tiennyt asiasta muka mitään ja oli hakenut omasta mielestään töihin ja opiskelemaan eri paikkakunnalle, mutta ei käynyt oikein selville, että oliko työttömällä pummilla mitään mahdollisuuksia saavuttaa kumpaakaan. Tyhjänpäiväinen filosofian opiskelija, avioero käynyt liian koville ja päässä naksunut. Vaikka filosofian 15v opiskelujen pitäisi kyllä antaa työkaluja erosta selviämiseen :shock:

Sinikka
Olivia Benson
Viestit: 725
Liittynyt: Su Elo 02, 2020 12:23 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Sinikka »

Teemu Torssosta kiinnostaa eläinten hyvinvointitiede. Ehkä kalojen tainnuttamiseen tarkoitettua kalanuijaa käytettiin ihmiseen. En usko, että kyseessä olisi ollut nyrkkirauta; siitä jää toisenlaiset jäljet. Herranjestas sellainen on olemassa, siis kalanuija eli kalapappi.

Avatar
Toripolliisi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1383
Liittynyt: To Touko 20, 2010 8:28 pm

Re: Jämsä: Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Kataja pahoinpideltiin - tutkitaan murhan yrityksenä

Viesti Kirjoittaja Toripolliisi »

Todellakin perustorspoilua! Ei tarvitse Lecterinkään poistaa varmistinta. Perusturvallista eikä henkikään lähtenyt.

Jotkut korostavat kuinka tekijöillä tai ainakin toisella on jopa lapsia - eihän voi olla syyllinen. Vois pikkuhiljaa herätä tähän päivään. Torspo on eronnut ja lapset äidillään. Kuka lienee isä? Ja oliko väkivaltainen jo parisuhteessa? Ei väitteitä vaan kysymyksiä..
..saapa nähä..

Vastaa Viestiin