Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

valosaaste
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Loka 27, 2010 1:11 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja valosaaste » Su Marras 07, 2010 1:34 pm

IhmeTyyppi kirjoitti:Voikkaan nuoriso otsikoissa:

Kotibileet Voikkaalla päättyivät raakaan väkivaltaan
27.3. 17:05

KOUVOLA. Nuorten kotibileet saivat järkyttävän päätöksen viime tammikuussa, kun juhlintaan osallistuneet olivat lähteneet aamuyöllä Voikkaalla sijaitsevasta omakotitalosta kolmea nuorukaista lukuunottamatta. Näistä 17- ja 18-vuotiaat nuoret miehet olivat sopineen ikätoverinsa pahoinpitelystä, jonka he toteuttivat karmivalla tavalla. Kuin ihmeen kaupalla uhri pelastui kuolemalta.

Kouvolan käräjäoikeus tuomitsi molemmat tekijät silmittömästä ja raa´asta väkivallanteosta ehdottomaan vankeuteen. 18-vuotias tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä ja heitteillepanosta 2 vuoden 4 kuukauden ja 17-vuotias nuorena henkilönä samoista rikoksista 2 vuoden 2 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Uhria hakattiin ensin pesäpallomailalla ja sen mentyä lyönneistä rikki aseiksi haetuilla kroketti- ja jääkiekkomailalla. Pahoinpitelyä täydennettiin potkimalla maassa makaavaa puolustuskyvytöntä uhria. Tekijät pitivät tunnin kestäneen hakkaamisen aikana taukoja ja ottivat Koskenkorva-ryyppyjä.

Kun uhri menetti tajuntansa, pahoinpitelijät nostivat hänet pulkkaan ja vetivät Kymijoen rantaan. Uhri jätettiin jäälle viiden asteen pakkaseen noin parikymmentä metriä joen sulana virtaavasta kohdasta. Sen jälkeen pahoinpitelijät poistuivat koteihinsa.

Uhri virkosi jotenkin jäällä ja hoiperteli rannassa olevaan kotaan, josta heräsi uudelleen iltapäivällä. Hän pääsi verisenä ja puolitajuttomana kotiinsa, josta hänen sisarensa vei hänet Kuusankosken aluesairaalaan. Uhrilla oli vakavia vammoja, kuten useita syviä kalloon asti ulottuvia haavoja päässä. Hänen poskiluunsa oli murtunut ja kehossa ruhjeita ja mustelmia.

Käräjäoikeus määräsi tuomitut maksamaan uhrille yhteisvastuullisesti kivusta ja särystä ja tilapäisestä haitasta, henkisestä kärsimyksestä sekä kosmeettisesta haitasta noin 4 000 euroa muiden korvausten lisäksi.
Lähde: http://www.kymensanomat.fi/Online/2009/ ... 56844685/4
Pistää kyllä vihaks kun ainakin tuo nuorempi onnistui välttämään linnan ja pyörii noissa samoissa jengeissä ja vetelee sumppia Valkealan ABC:llä.

Tiina
James Bond
Viestit: 7367
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Tiina » Ke Joulu 15, 2010 4:49 pm

Outoja tappokirjeitä - ihmiset pelkäävät Kouvolassa
Julkaistu: 15.12.2010 10:20 Kommentteja ()
Useille ihmisille lähetetyt uhkauskirjeet pelottavat Kouvolan seudulla.


Rajuja uhkauskirjeitä on lähetetty elokuusta lähtien muun muassa Ruotilan, Liikkalan, Enäjärven, Saareksen ja Kelkan alueille Kymenlaaksossa.

Poliisin mukaan kyse on asianomistajarikoksesta.

- Kirjeistä on tehty kuusi rikosilmoitusta. Kirjeiden teksti on hyvin sekavaa, kertoo rikosylikonstaapeli Mikko Kiuru Kymen poliisilaitokselta IS:lle.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Kouvolan Sanomien mukaan ihmisiä on uhattu polttaa soramontussa roviolla jouluaattona.

- Kirjeessä annettiin ymmärtää, että minua ja perhettä tarkkaillaan vuodenvaihteeseen asti, ja sitten pamahtaa, kertoo uhkauskirjeen saanut sippolalainen isäntä lehdelle.

Kiurun mukaan uhkauskirjeitä on viety poliisille, mutta kirjeiden kirjoittaja ja motiivi ovat yhä mysteeri.

- Olemme suorittaneet teknistä tutkintaa, mutta asia on keskeneräinen.

Kyläläiset alkavat saada tarpeekseen tappouhkauksista. Syyllisen löytäjälle suunnitellaan palkkiota, kertoo Kouvolan Sanomat.

MissTake
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 3:39 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja MissTake » Su Maalis 13, 2011 5:25 pm

Ei ole Eppi vapaalla vielä.. läsäkosken J.R sekä J.N on rauhottuneet kovasti ja edelleen frendejä

DollariExpress
Lovejoy
Viestit: 1702
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja DollariExpress » Su Maalis 13, 2011 8:09 pm

MissTake kirjoitti:Ei ole Eppi vapaalla vielä.. läsäkosken J.R sekä J.N on rauhottuneet kovasti ja edelleen frendejä
onko avotalossa jo? eikös sillä ole menossa jo viidestoistavuosi EK:ta ?
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

StaggerLee
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:10 pm

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja StaggerLee » Pe Elo 12, 2011 12:09 am

kaia kirjoitti:
kakojootti kirjoitti:Tää arkka juttu kävi siinä sippolankadun hotelli hilttonissa ja pesssisen mutsii puukotti viialankatu femmassa. Tää tappaja seurusteli pessisten mutsin kanssa ja kai siinä jotain mustasukkasuutta oli tjsp.

jannehan on vissiin rauhittunut kun lapsiikin on, mut jani taitaa edelleen jatkaa samaan malliin. En oo aikoihin mitään kuullut kyseisestä tyypistä eikä kauheesti oo kiinnostanukkaa.
Minä asuin Viialankatu 5:ssä 80-luvunpuolivälissä. Muistaako kukaan semmoista kaveria kuin kilkki eskolanmäestä? Se aina keulitteli pyörällään siinä talon pihalla.
Eikös Pessiset asuneet kanssa 5:sessa? Itsekkin asuin tuossa viialankadulla 80 luvun puolenvälin tietämillä.
Olin samalla luokalla yhden Pessisen ja Korpelan Nikon kanssa.

Sen itsekkin tiedän että Janne on kovasti rauhoittunut, tulee aina välillä perheen kanssa vastaan kaupungilla.

Kilkin veljeksiä tiedän 3 kpl. Mutta kukaan heistä ei ainakaan nykyään mikään rikollinen ole saati ollutkaan.

Muistaako kukaan mikä oli vuosi kun eskolanmäessä Suokku puukotti Vären? 2001? Koitin googlettaa tästä tietoa mutta en mitään löytänyt.

sikaka
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Huhti 22, 2011 7:43 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja sikaka » Su Elo 28, 2011 8:57 pm

Roitosta mainittiin alkupuolella. Ei vaikuta kumpukujalla, mutta ihan lähellä. Useita ihmisiä on roitto saanut savustettua pihalle talosta. Talossa asuvat kertoneet miten auton renkaita puhkottu ja hakaristejä auton kylkeen piirretty ja nämä tehty sellaisille kenet loppujelopuksi on savustettu pihalle. Tavallisia ihmisiä jotka saa kärsiä ja pelätä. Samassa talossa on myös päiväkoti, mitähän on ajateltu kun tälläinen henkilö sijoitetaan sellaiseen taloon jossa on päiväkoti samassa.

Rappa
Aloitteleva dekkari
Viestit: 543
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Rappa » La Syys 03, 2011 6:40 pm

sikaka kirjoitti:Roitosta mainittiin alkupuolella. Ei vaikuta kumpukujalla, mutta ihan lähellä. Useita ihmisiä on roitto saanut savustettua pihalle talosta. Talossa asuvat kertoneet miten auton renkaita puhkottu ja hakaristejä auton kylkeen piirretty ja nämä tehty sellaisille kenet loppujelopuksi on savustettu pihalle. Tavallisia ihmisiä jotka saa kärsiä ja pelätä. Samassa talossa on myös päiväkoti, mitähän on ajateltu kun tälläinen henkilö sijoitetaan sellaiseen taloon jossa on päiväkoti samassa.
No siinä on kuitenkin lidl vieressä mistä saa halpaa kaljaa..

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Su Syys 04, 2011 8:00 pm

Nyt kun oikein muistelen niin taitaapa tuo Rambo Kausalan poikia alkujaan ollakin. Ainakin pyöri Kamelin ja sitten sen yhden koiran kouluttajan seurassa... Kamelihan oli Cannonball jutskissa mukana heti alusta pitäen (siis Kouvolan haarakonttoria tarkoitan ja niin pitkään kunnes joutui lusimaan...) Taisi olla jopa alulle panija tämän M.Rantalan kanssa joka sitten taas oli "haarakonttorin" pressa, sekä sama mies joka yritti räjäyttää Speden-saluunan taivaan tuuliin (ajastin ei toiminut, mutta koko Kouvolan keskusta evakuoitiin päiväksi...)
Koiran kouluttajan nimeä en saa päähäni, mutta Kausalasta oli, suht tuhdisti aina aseistautunut ja perkeleen totteleva/hyökkäävä scheefferi aina messissä. Ei ollut mukana Cannonball jutuissa, koska joutui boseen vähän ennen sitä (riehui hirvikiväärin kanssa eräänä uutenavuotena pubissa, mikä oli siihen aikaan nykyisen Amarillon tiloissa...
Olikohan nyt kyseessä se nimestä liikanimeksi väännetty "ILKIÖ" joka ajeli mattamustalla Chevyllä ja farkku Capricella ja kuljeskeli yleensä hapsunahkatakki päällä :lol:
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

romus
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 33
Liittynyt: Ke Elo 03, 2011 2:33 am

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja romus » Ti Syys 06, 2011 11:45 pm

Jokos se Kouvolan keskustan puukomurhaaja on vapaalla jalalla? Se joka niitä armeijan poikia pisti halki, poikki ja pinoon? Kyllä se sydäntä kylmäsi kieltämättä, kun se siinä keskellä iltaa veteli navy seals-polkkaa veitsi tanassa. Hurjin oli kyllä se avustaja, joka koitti houkutella porukkaa murhattavaksi.

Onneksi on itse keitetty jo niin monessa liemessä, ettei tuohon savottaan lähtenyt. Höllässähän se henkikulta taisi jälleen olla. En ole kyllä koskaan nähnyt vanhojen ihmisten juoksevan niin kovaa, kun tuolloin. Tuossa rankaisupuolessa kyllä toivoisi häjyjen kaltaista lopullista ratkaisua, mutta Suomessahan se on pään silitys ja takaisin baanalle.

-Bastard-
Alibin satunnaislukija
Viestit: 118
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 9:18 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja -Bastard- » Ke Syys 07, 2011 9:24 am

Kannattais kyllä ottaa selvää, että asiat joita kirjoittaa on oikeesti totta, täälläkin on niin paskaa tarinaa joistakin ihmisistä, osan olen lapsesta asti tuntenut ja osan kanssa pyörinyt samoissa porukoissa useamman vuoden ja aivan perättömiä juttuja kerrotaan suu vaahdossa, muka totena, ho hoijaa.... :shock:

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » To Syys 08, 2011 5:56 pm

Tässä ketjussa on paljon tuttuja nimiä aikojen takaa mutta herättääkö seuraavat nimet mitään tuntemuksia alamaailman experteissä:

"hiski" -> ajeli joskus 90-luvulla sellaisella hienolla laitetulla bemarilla kouvolan keskustassa, taisi hoitaa kaikenlaisia bisniksiä...
"mave" -> sellainen vähän köntimpi kaveri, pyöri edellä mainitun porukoissa
"jyke" -> äkkipikainen kaveri, joka saattoi kylillä vetää vastaantulijoita turpiin jos ei naama miellyttänyt
"samma" -> väkivaltainen ja arvaamaton kaveri, lähti ainakin muutamia vuosia sitten istumaan keskuspuiston puukotuksesta

Lieneekö ylläoleva porukka enää hengissä vai ovatko rauhoittuneet? :roll:

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » To Syys 08, 2011 6:00 pm

Tämä kuuluu myös varmaankin tähän ketjuun,http://www.kouvolansanomat.fi/Online/20 ... 12047711/4

"Miestä ammuttiin Kuusankoskella molempien reisien läpi
8.9.2011 7:13

Revolverilla miestä molempiin reisiin ampunutta 49-vuotiasta miestä syytetään Kymenlaakson käräjäoikeudessa tapon yrityksestä.

Vaihtoehtoinen syyte kuusankoskelaiselle miehelle luettiin törkeästä pahoinpitelystä.

Luodit läpäisivät uhriksi joutuneen 38-vuotiaan miehen molemmat reidet marraskuun 6. päivän yönä 2010 Kuusankoskella kerrostalon porraskäytävässä.

Uhrin vasempaan reiteen tuli pirstaleinen luunmurtuma. Mies välttyi vakavilta verisuonivammoilta ja jäi henkiin.

Syyttäjä vaatii ampujalle vähintään 4 vuoden vankeutta. Tämä kiistää syytteet ja väittää toimineensa hätävarjelutilanteessa, koska uhriksi joutunut uhkasi isolla teräaseella häntä, hänen vaimoaan ja kahta lasta.

Uhriksi joutunut katsoo joutuneensa ammutuksi ilman mitään syytä. Hän väittää olleensa tuomassa koristeveistä lahjaksi ampujalle.

Ampujan käyttämä ase oli luvaton. Hän sanoi saaneensa sen välirahaksi autokaupoissa.

Ampumisen jälkeen tekijä pakeni paikalta. Parin päivän päästä hän ilmoittautui poliisille. Sitä hän ei kerro, minne ase joutui.

Sekä ampujalla että uhrilla on lukuisia merkintöjä rikosrekisterissä.

Tuomio annetaan myöhemmin."

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Pe Syys 09, 2011 9:12 am

Tuotakaan ja min en kyllä taas syytteen osalta ymmärrä, vaikka muuten olenki koko kuvion osalta ulkona kuin lumiukko...niin miten syyttäjä viitsii edes yrittää tapon yritystä.
Toisella puukko mukana, ja ottaa kuulaa molempiin koipiin...jepjep, tapon yrityspä hyvinkin :roll:
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » Pe Syys 09, 2011 8:08 pm

SYLWAR kirjoitti:Tuotakaan ja min en kyllä taas syytteen osalta ymmärrä, vaikka muuten olenki koko kuvion osalta ulkona kuin lumiukko...niin miten syyttäjä viitsii edes yrittää tapon yritystä.
Toisella puukko mukana, ja ottaa kuulaa molempiin koipiin...jepjep, tapon yrityspä hyvinkin :roll:
Ihmisellä on reisissä suuria valtimoita ja jos luoti sattuu osumaan oikeaan kohtaan niin että suuri valtimo katkeaa niin on todella kiire sairaalaan tai vuotaa kuiviin. Sen takia yllämainittu tapaus voi täyttää tapon yrityksen tunnusmerkit siinä missä joku vatsaan ampuminenkin.

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » Ke Syys 14, 2011 4:29 pm

Tämä uutinen kuuluu ehdottomasti tähän ketjuun.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/20 ... 12085639/4

"Korialla miehen surmannut kiistää ampuneensa tahallaan
14.9.2011 14:16

Korialla kerrostaloasunnossa tapahtuneen miehen surman esitutkinta on päättynyt ja juttu siirretty poliisilta syyttäjälle syyteharkintaa varten.

Noin 30-vuotias virolainen mies on vangittuna epäiltynä 64-vuotiaan miehen surmaamisesta ampumalla 9. heinäkuuta aamuyöllä.

Surmaaminen tapahtui uhrin kotona, ja siinä käytetty luvallinen ase kuului myös uhrille.

Ampuja on myöntänyt pitäneensä asetta käsissään, mutta kiistää ampuneensa tahallaan.

Virolaisen aiheuttamassa ampumavälikohtauksessa loukkaantui vaikeasti toinen mies, joka ehdittiin pelastaa. Asunnossa oli tekohetkellä viisi miestä.

Juttu tulee Kymenlaakson käräjäoikeuden käsittelyyn lokakuun puolivälin jälkeen."

Vastaa Viestiin