Jokelan tragedia

Ylläpidon tiedoituksia ja ajankohtaisia ilmoituksia

Valvoja: Raid

Raid
Moderaattori
Viestit: 484
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 8:13 pm

Jokelan tragedia

Viesti Kirjoittaja Raid » To Marras 08, 2007 4:54 am

Maamme oloissa on tapahtunut poikeuksellinen murhenäytelmä. On vaikeata löytää oikeita sanoja tapahtuneelle. Murha.infon ylläpito haluaa ottaa osaa omaisten suruun. Toivomme kaikille, joita tämä tragedia koskettaa voimia ja jaksamista.

Yllapidon ja minun puolestani:

Murha.infon tiimi on järkyttynyt tapahtuneesta. Toivomme kirjottajilta tervettä maalaisjärkeä tästä tapahtumasta keskusteltaessa. Rikoksista ja muista vaikeista asioista pitää voida keskustella, mutta tulemme puuttumaan kovalla kädellä kaikkeen epäasialliseen keskusteluun. Huolimatta sivustomme nimestä, on tarkoitus olla kaikkea muuta kuin raflaava foorumi.

Kunnioittakaamme omaisten surua ja pidetään ylilyönnit aisoissa. Tähän mennessa keskustelupalstamme kirjoitukset ovat olleet mielestämme asiallisia ja tasokkaampia kuin monilla muilla palstoilla yleensä. Pitäkäämme sama linja myös jatkossa.

RAID ja Murha.infon tiimi
Raid on salaperäinen hahmo, josta ei oikein pysty sanomaan onko hän poliisien vaiko rikollisten puolella. Enimmäkseen hän on oman tiensä kulkija, joka tulee ja menee siten kuin itseään sattuu miellyttämään juurikaan menemisiään selittelemättä.

Lukittu