Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Maalis 28, 2016 2:20 pm

Tähän ei ketjua löytynyt, aihetta kyllä on. Tarkoituksena on poimia tänne idioottimaisimmat esimerkit pilkunviilauksesta eli viisastelusta ilman sisältöä. Itsekin olen siihen syyllistynyt, mutta jotkut pyrkivät pelkästään sabotoimaan useita ketjuja tuomatta lisäinformaatiota. Usein samat nimimerkit toistavat käytöstään. Johtunee siitä, että heillä on vaikeuksia hallita impulssejaan, kun joku on eri mieltä ja myös ongelmia kokonaisuuksien hahmottamisessa?

Otetaan esimerkki Tackleberry, syyttelee toisia välittämättä omista toimistaan eli "pata kattilaa soimaa".

Tuore esimerkki tässä(http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... 84#p745084):
Tackleberry kirjoitti:
On Anoi Kaa kirjoitti: Eilisaamu kirjoitti: Onhan se laki olemassa ja sen mukaan menee kaikki muutkin asiat. Hallitus tekee kaikista muistakin asioista päätöksiä tässä yhteiskunnassa, joista monet suomen kansalaiset ei ole samaa mieltä.
...
Et taida asua Suomessa? Hallitus ei Suomessa päätä - se esittää ja eduskunta sitten päättää.

Vinkki Eilisaamulle: Lue tänäaamuna aluksi yhteiskuntaoppi ja huomisaamuna sitten vasta se laki, pärjäät näin paljon paremmin etkä vaikuta niin tyhmälle.
Aika turhaa aukoa päätä tuolla lailla kun kuitenkin käytännössä viilaat vain pilkkua.
Hallituspuolueilla on enemmistö eduskunnassa eli kun hallitus jotain esittää niin aika harvoin se eduskunnassa kaatuu.

PS. "tänä aamuna" ei ole yhdyssana. Olepa jatkossa hereillä äidinkielen tunnilla, niin et vaikuta niin tyhmältä.
Menehän takkumarja joogaan ja vaikka Intiaan eheytymään. Siellä sitten ehkä saavutat tarvittavan notkeuden, että voit imasta vähän itseäsi ja antaa ruumiinnesteiden hakea tasapaino ylä- ja alapääsi välillä.

Sitten ehkä osaat nussia myös pätevämmin ja voimakkaammin sitä pilkkua - edestä ja takaa?
Burn
Loot
Murder

Gurney
Komisaario Köster
Viestit: 1823
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja Gurney » Ti Maalis 29, 2016 9:48 am

Tackleberry, Ulrike, teppo ja Paxcow . Siinä neljä todellista pilkunviilaajaa - joka ikinen sana ja lause analysoidaan ja käännetään ja väännetään niin kauan, että saavat puheen käännettyä pois aiheesta eli laittomien siirtolaisten arvostelusta.

Varsinkin Paxcow yrittää kaikin keinoin yrittää todistaa, että joka ikinen laiton siirtolainen olisi kouluja käynyt ja työskentelemään kykevä ihminen. Vaikka näin ei ole. Herää kysymys, miksi ? Mutta ehkä peräkammarinpojalla eli uuninpankonpojalla ei ole muuta tekemistä. Pitää alakaa tähän ketjuun kerätä heidän pahimmat viisastelut :wink:
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2527
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ti Maalis 29, 2016 9:54 am

Gurney kirjoitti:Varsinkin Paxcow yrittää kaikin keinoin yrittää todistaa, että joka ikinen laiton siirtolainen olisi kouluja käynyt ja työskentelemään kykevä ihminen. Vaikka näin ei ole. Herää kysymys, miksi ? Mutta ehkä peräkammarinpojalla eli uuninpankonpojalla ei ole muuta tekemistä.
Gurney kirjoitti:Pitää alakaa tähän ketjuun kerätä heidän pahimmat viisastelut :wink:
Aloitapa vaikka sillä, että laitat tähän ketjuun sen viestini, missä esitän lihavoidussa kohdassa esitetyn väitteen.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

teppo
Sherlock Holmes
Viestit: 3078
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja teppo » Ti Maalis 29, 2016 10:20 am

Gurney kirjoitti:...joka ikinen sana ja lause analysoidaan ja käännetään ja väännetään niin kauan, että saavat puheen käännettyä pois aiheesta eli laittomien siirtolaisten arvostelusta.
Poliittiset näkemyksesi eivät ole kauhean kiinnostavia. Olen jonkun verran yrittänyt oikaista tilanteita, joissa omien harhojen tueksi esitetään asioita, jotka eivät ole totta tai esitetään samanaikaisesti keskenään ristiriitaisia toisensa poissulkevia väitteitä. Mikäli tämä on sinusta kiusallista, voit vaikuttaa tilanteeseen jatkossa kirjoittamalla tekstiä, joka on loogista ja paikkansapitävää. Edelleen erityisesti sellaisissa tilanteissa joissa tarkoitus on pilkata jonkun ihmisryhmän kognitiivisia kompetensseja kuten älyä tai lukutaitoa, olisi ovela peliliike hallita esim. suomen kielen ja loogisen ajattelun perussäännöt.

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2614
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja Ärrkele » Ti Maalis 29, 2016 5:41 pm

Kyllähän näitä elämämtapa teppoja ja vuohineuvosten kavereita on pesiytynyt tänne viime aikoina kovin. Tarkoituksena tuntuu olevan pääasiassa muiden "väärää" mielipidettä sisältävistä kirjoituksista pöyristyminen ja ja kavahtaminen. Pilkunviilamisella ja jankutuksella sitten he yrittävät sekoittaa mielestään "vääriä" mielipiteitä ja aiheita sisältävät ketjut.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

rikollisenkauhu
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Maalis 28, 2016 7:42 pm

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja rikollisenkauhu » Ti Maalis 29, 2016 6:40 pm

Kumpikin osapuoli on osaltaan oikeassa ja oikea vastaus löytyy siitä keskeltä, siksi voitte kiistellä loputtomiin

Äärisuvakki = Väärässä ultimaattisessa hyväuskoisuudessaan, mummojen varoja ohjataan pääasiassa rikollisuuteen sillä kykenevät kykenevät ilmankin (esim. Amerikka)

Äärinationalisti = Väärässä ulkomaalaisvastaaisuudessaan ja euroopanvalloituspeloissaan, arkielämässä ja varsinkaan politiikassa ei ole hyväksi mulkoilla pahasti vieraita kulttuureja vain koska edustavat vieraita kulttuureja. Perseensä Suomessa pyyhkii kun puita riittää, paljoa sen enempää ei tee pkoreassakaan eikä ketään kiinnosta vaikka sinne lentäisi ydinpommi. ykn kanssa on ihan hyvä olla tekemisissä asioista sillä se edustaa maailman yhteisöä

Avatar
Ulrike
Sammakkoprofessori
Viestit: 484
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja Ulrike » Ti Maalis 29, 2016 10:07 pm

Gurney kirjoitti:Tackleberry, Ulrike, teppo ja Paxcow . Siinä neljä todellista pilkunviilaajaa - joka ikinen sana ja lause analysoidaan ja käännetään ja väännetään niin kauan, että saavat puheen käännettyä pois aiheesta eli laittomien siirtolaisten arvostelusta.
Esimerkiksi kun kirjoittaja puhuu Suomen hallituksen tekemästä päätöksestä ja kyse on Lahden poliisipäällikön antamasta ohjeesta, on tällaisen pikkuvirheen korjaaminen pilkunviilausta, sillä matut, partalapset ja neekerit perkele. :twisted: :twisted: :twisted:

aga
Columbo
Viestit: 2251
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja aga » To Huhti 07, 2016 3:47 pm

Ärrkele kirjoitti:Kyllähän näitä elämämtapa teppoja ja vuohineuvosten kavereita on pesiytynyt tänne viime aikoina kovin. Tarkoituksena tuntuu olevan pääasiassa muiden "väärää" mielipidettä sisältävistä kirjoituksista pöyristyminen ja ja kavahtaminen. Pilkunviilamisella ja jankutuksella sitten he yrittävät sekoittaa mielestään "vääriä" mielipiteitä ja aiheita sisältävät ketjut.
Kyllä monet ovat olleet täällä jo alkuajoista asti, sen sijaan sinunkaltaiset trollit ovat vähän uudempi ilmiö, sinäkin olet ollut täällä tietojesi mukaan vasta vähän yli vuoden. Enkä ymmärrä miksi pelleilyäsi siedetään.

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2614
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja Ärrkele » Ma Huhti 11, 2016 10:41 pm

aga kirjoitti:Kyllä monet ovat olleet täällä jo alkuajoista asti, sen sijaan sinunkaltaiset trollit ovat vähän uudempi ilmiö, sinäkin olet ollut täällä tietojesi mukaan vasta vähän yli vuoden. Enkä ymmärrä miksi pelleilyäsi siedetään.
Ai, nytkö täällä mittaillaan kenellä on vanhin käyttäjätunnus. Sulla ilmeisesti on joku aukroriteettiasema kun olet niin kauan "alkuajoista" asti ollut täällä... Tai ainakin haluaisit niin olevan kuvitelmissasi. Kylläpäs sinua nyt harmittaa ja raivostuttaa kun et voi kontrolloida muiden "vääriä" mielipiteitä. :lol:

Minäkään en ymmärrä miten sinun pelleilyäsi on siedetty "alkuajoista" asti.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Pe Huhti 15, 2016 4:40 pm

rikollisenkauhu kirjoitti:Kumpikin osapuoli on osaltaan oikeassa ja oikea vastaus löytyy siitä keskeltä, siksi voitte kiistellä loputtomiin

Äärisuvakki = Väärässä ultimaattisessa hyväuskoisuudessaan, mummojen varoja ohjataan pääasiassa rikollisuuteen sillä kykenevät kykenevät ilmankin (esim. Amerikka)

Äärinationalisti = Väärässä ulkomaalaisvastaaisuudessaan ja euroopanvalloituspeloissaan, arkielämässä ja varsinkaan politiikassa ei ole hyväksi mulkoilla pahasti vieraita kulttuureja vain koska edustavat vieraita kulttuureja. Perseensä Suomessa pyyhkii kun puita riittää, paljoa sen enempää ei tee pkoreassakaan eikä ketään kiinnosta vaikka sinne lentäisi ydinpommi. ykn kanssa on ihan hyvä olla tekemisissä asioista sillä se edustaa maailman yhteisöä
Se on aika tiiviisti siinä, jostain syystä se kaikki muu kuin fanaattinen ajattelu ja kirjoittelu ei tunnu nykyisin kelpaavan. Loppupelissä oikeastaan on kuin joku peri synti käyttää sitä omaa päätään mamuasioista keskusteltaessa.
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Touko 08, 2016 12:27 am

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Mitenkäs täyttääkö tämä artikkeli teistä jonkun rikoksen tunnusmerkistön?

http://www.nurmijarvenuutiset.fi/artikk ... alloilijan
Mahtavaa on argumentointi.
Heivataan melkein joka välissä kysymys, että mihinkähän pykälään viittaat? Itse ei selitetä omaa kantaa millään tavalla. Ymmärrän käytöksen ainoastaan silloin, jos on vaan tarkoitus ärsyttää tai antaa itsestä kuva tyhmänä trollina.

Lisäksi heivataan jotain mahdollisia viruslinkkejä liittämättä tekstiä - ei huvita klikkailla jotain mahdollista mainospaskabonusta nimimerkille "Tuomion Pasuuna".

Jos tarvitset rahaa, anele vaan nöyrästi minulta, voin jopa heltyä.
t. On A. Kaa
Burn
Loot
Murder

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3490
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Su Kesä 05, 2016 2:41 pm

Mistä kannastani haluat lisätietoja?

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Kesä 13, 2016 8:21 pm

^Vaikka siitä, että haluaisitko tuntemattomia miehiä lapsiesi päiväkotiin ja minkä pykälien mukaan se olisi muka laillista?

Toiseksi: Mikä on mielipiteesi rakkari/liivihommiin päätyneistä nyrkkeilijöistä(esim. j. tolppola)?
Burn
Loot
Murder

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Heinä 27, 2016 11:06 pm

Laitetaanpa listaan Tackleberry. Varmasti ymmärsi tässäkin ketjussa lukemansa viestin, mutta oli pakko puuttua epäolennaisuuksiin osoittaen samalla pikkumaisuutensa:
Tackleberry kirjoitti:
Gurney kirjoitti:
Voisit katsoa ketjun läpi ja tutkia kuka tiesi ensimmäisenä faktat monista tämän casen asioista?

Sinä se et ollut - tässäkään ketjussa
Jee, Gurneylle papukaijamerkki aiemmista viesteistä! Vielä kun opettelet lainaamaan viestejä oikein, niin olet voittanut internetin.
Eipä siinä mitään, mutta pientä pep-talkkia voisit käydä itsesi kanssa, sanasi(sanomaa ei ole?) saisi enemmän arvoa, kun tuo mitättömien-virheiden-etsintä ja toisten vähättely vähenisi. Oletan ainakin noin ja ainakin itse suhtautuisin näin. Tuo esimerkkini on pikkumaista touhua, varsinkin kun selkeästi kykenet parempaankin. Viestisi sen osoittaa.
Burn
Loot
Murder

Avatar
Officer Crabtree
Sammakkoprofessori
Viestit: 472
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Minfon pahamaineisimmat pilkunviilaajat

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree » To Heinä 28, 2016 6:41 am

Sillä uhallakin että profiloidun pilkunviilaajaksi, on pakko huomauttaa, että väärin lainaaminen ei ole "mitätön" virhe, teki sitä sitten kuka hyvänsä.
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Vastaa Viestiin