Re: Naurattaa murhainfossa
Lähetetty: Ke Helmi 02, 2011 1:03 am
Sikapiikki, otatteko? otsikon alta löytyi alusta asti luettuna ihan selkäkekkanaurut!
Suomen johtava rikosaiheinen portaali
https://murha.info/rikosfoorumi/
DollariExpress kirjoitti:minä otan vaikka peräpuikon jos sen saa ilmaiseksi.
Enpä olisi uskonut Kyllin olevan ensimmäinen.Kylli kirjoitti:Olikohan uhrilla maahanmuuttajataustainen tyttöystävä?
Geissimummo kirjoitti:Voisiko joku mahdollisesti laittaa yksityisviestinä uhrin nimen tai mahdollisen FB-linkin?
Hei Matlockb! Pikkasen rajaa nyt sen kielen kanssa Ruskea on ihan kiva väri, mutta...matlockb kirjoitti:Missä nämä varoitukset näkyvät (muualla kuin viestin jatkeena josta varoitus on tullut)?
Omassa profiilissani en ole yhtään varoitusta nähnyt.
Kiitos vitusti vinkistä, Panen sen korvan taakse, siis iha oikeesti, LUPAAN.rosamarine kirjoitti:Hei Matlockb! Pikkasen rajaa nyt sen kielen kanssa Ruskea on ihan kiva väri, mutta...matlockb kirjoitti:Missä nämä varoitukset näkyvät (muualla kuin viestin jatkeena josta varoitus on tullut)?
Omassa profiilissani en ole yhtään varoitusta nähnyt.
Oleppa hyvä ja pane korvan taakse. Kyllä se siitä. Ethän sie vituta, lähinnä huvitatmatlockb kirjoitti:Kiitos vitusti vinkistä, panen sen korvan taakse.
Tiedän että vitutan sua joten ei sun tarvi sitä korostaa enempää.
Parempi aina niin päin (että huvitan enkä vituta).rosamarine kirjoitti:Oleppa hyvä ja pane korvan taakse. Kyllä se siitä. Ethän sie vituta, lähinnä huvitatmatlockb kirjoitti:Kiitos vitusti vinkistä, panen sen korvan taakse.
Tiedän että vitutan sua joten ei sun tarvi sitä korostaa enempää.
INES 7 kirjoitti: Ja voisko joku kaivaa tekijöiden, uhri(e)n ja uimavalvojan fb-profiloinnit tapetille? Miten Munamies ja munien heittely pakolaiskeskukseen liittyy toisiinsa?
Pitää syyttää siivoojia.Aliarvostettu työ ja huonot liksat nääs...Arlene kirjoitti:Kackelsbergiä.. Sitä näyttää olevan vähän siellä sun täällä
Vaikka jonkunlainen kotikokki olenkin, niin samoista lihoista ei meillä ruokaa tehdä. Onkohan tarkoittamasi lihan etnisellä alkuperällä minkälaista vaikutusta makuun. Reseptejä jollain??INES 7 kirjoitti:
Kotikokeille tiedoksi:
Liha on suurelta osin vettä. Tarkistakaa vaikka ihmisen biologiaa käsittelevistä oppaista.
No jaa... Meinasin vaan, kun moni varmaan muistaa ala-asteen/-koulun bilsan tunneilta?Odontologi kirjoitti:Vaikka jonkunlainen kotikokki olenkin, niin samoista lihoista ei meillä ruokaa tehdä. Onkohan tarkoittamasi lihan etnisellä alkuperällä minkälaista vaikutusta makuun. Reseptejä jollain??INES 7 kirjoitti:
Kotikokeille tiedoksi:
Liha on suurelta osin vettä. Tarkistakaa vaikka ihmisen biologiaa käsittelevistä oppaista.