Sirpa

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Kiitos täsmennyksestä - euromaat ja sitten EU-maat. Ja sitten tyypit (valtiovarainministerit) istuvat kahdessa paikassa, kun ovat euromaasta ja EU-maasta, niinkö? Ja nauttivat tuntuvat kokouspalkkiot tietysti kummastakin ryhmästä.

Löydätkö jostakin EcoFin historian, jo niiltä ajoilta alkaen, kun oli vain Euroopan kansanpuolueen, EPP:n järjestelmä? Tuli osaksi EU:ta vasta Lissabonin sopimuksella.

Minulla on otettuna viitisen vuotta sitten faktatietoa hejaciin, että Niinistö oli perustamassa 1999, tai johtamassa silloin ja Katainen vastaavasti alkaen vuosi 2006, ja nyt kun koitan googlata, mitään tällaista ei löydy, mutta kyllä olisi pakko olla historiassa ainakin.

Olen suorastaan neuroottinen tarkistamaan, että puhun faktat oikein.
Viimeksi muokannut Sirpa, Ma Heinä 06, 2015 10:11 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Sirpa kirjoitti:Kiitos täsmennyksestä - euromaat ja sitten EU-maat. Ja sitten tyypit istuu kahdessa paikassa, kun ovat euromaasta ja EU-maasta, niinkö?

Löydätkö jostakin EcoFin historian, jo niiltä ajoilta alkaen, kun oli vain Euroopan kansanpuolueen, EPP:n järjestelmä? Minulla on otettuna viitisen vuotta sitten faktatietoa hejaciin, että Niinistö oli perustamassa 1999, tai johtamassa silloin ja Katainen vastaavasti alkaen vuosi 2006, ja nyt kun koitan googlata, mitään tällaista ei löydy, mutta kyllä olisi pakko olla historiassa ainakin.
Antamassani linkissä mainitaan:
The Economic and Financial Affairs Council (ECOFIN) is one of the oldest configurations of the Council of the European Union
Economic and Financial Affairs Council

Onkohan tässä nyt kyseessä vähän samanlainen meedia sumutus kuin mitä käytetään rahasta uutisoidessa - eli annetaan tahallaan epäselvä kuva siitä puhutaanko "Euroryhmästä" vai "Ecofinistä" ? Jos esim. uuutisoidaan vain valtioinvarainministerien kokouksesta - niin kyseessähän voi olla kumpi vain.

Ecofin:istä löytyy virallliset web sivut:
Economic and Financial Affairs

Vaikka siellä ei olekaan Ecofin:in historiasta mitään niin julkaisuista näkee organisaation historian yltävän ainakin 70 luvulle.
Viimeksi muokannut visitor59, Ma Heinä 06, 2015 10:18 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Just, alkoi taas ottaa nuppiin tämä hämärryttäminen. Kataisen ja Niinistön osalta nyt vain kiinnostaisi tuo historia, että mihin herrat ovat meidät todellisuudessa sotkeneet Euroopan Kansanpuolueen, EPP:n nimissä, jos onnistuisit löytämään jotakin. En luota hejacin tietoihin, turhauttavaa etsiä, jos on sensuroitua - sinnehän hyökättiin, se joutui poliisitutkintaan ja suljettiin, ja siinä ohessa minä sain uhkailuja henkeen ja terveyteen kohdistuen - kuin konsanaan Lahti oli saanut, vaikka en muuta tee, kun etsin ja linkitän tietoja.

Juu, nyt on vain komissiota tuossa Ecofin linkissä. Onko EU niin rikas, että se lainailee öljymaa Jordanialle asti rahaa?! Mikä helkkarin apupaketti?! Ja tietysti Olli Rehn asialla - hänet unohdinkin. Apua, nyt olen ihan pihalla.

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-14-276_en.htm

Kyllä tämä menee nyt minulle tosi sekavaksi...
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Sirpa kirjoitti:Just, alkoi taas ottaa nuppiin tämä hämärryttäminen. Kataisen ja Niinistön osalta nyt vain kiinnostaisi tuo historia, että mihin herrat ovat meidät todellisuudessa sotkeneet Euroopan Kansanpuolueen, EPP:n nimissä, jos onnistuisit löytämään jotakin. En luota hejacin tietoihin, turhauttavaa etsiä, jos on sensuroitua - sinnehän hyökättiin, se joutui poliisitutkintaan ja suljettiin, ja siinä ohessa minä sain uhkailuja henkeen ja terveyteen kohdistuen - kuin konsanaan Lahti oli saanut, vaikka en muuta tee, kun etsin ja linkitän tietoja.
Minulla ei ole tietoa oikein kummankaan tekemisistä - vain se mikä on yleisesti tiedossa.

Niinistö oli 2003 alkaen Euroopan Investointipankin varapääjohtajana ja oli sitä ennen neuvotellut European Democrat Unionin (EDU) yhdistämisen EPP:hen.
Sauli Niinistö

Katainen taas on käsittääkseni touhunnut Euroryhmässä (valtionvarainministerinä) ja EU-komissiossa päästyään "piippu-hyllylle".... kiitokseksi toiminnastaan ( aka maanpetos )

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Miten niin komissiossa piippuhyllylle - hänhän on komission varapuheenjohtaja? Niin, niin sitä tarkoititkin, tuollaista vähän korkeampaa asemaa. Piippuhylly on vain tarkoittanut menneisyydestä halpaa palvelusväen istumapaikkaa teatterin piippuhyllyllä. Kammottava paikka, olen itsekin istunut, kapeita penkkejä ylöspäin jyrkässä rivissä ja tuntuu, että jos vähän horjahtaa, niin on arvokatsojavieraiden niskassa alhaalla permanolla. Minun kokemus on Pariisin oopperatalolta.
Jyrki Katainen (born 14 October 1971), originally from Finland, is the European Commissioner for Jobs, Growth, Investment and Competitiveness and is also a Vice President of the European Commission.

He became a member of the Siilinjärvi municipal council in his first political position, in 1993. He was then elected member of the Finnish Parliament (Eduskunta) from the district of Northern Savonia in 1999, served as the vice-chairman of the party in 2001, and became the leader in 2004.

From 1990 to 2000, Katainen was Vice President of the TYouth of the European People's Party.

Katainen was the Prime Minister of Finland from 2011 to June 2014 and chairman of the National Coalition Party from 2004 to 2014.
http://www.epp.eu/commissioner-jyrki-katainen

https://en.wikipedia.org/wiki/Jyrki_Katainen

Melkoinen rakettinousu Kataisella Siilinjärveltä - miten EPP löysi hänet sieltä? Liittyiköhän Stubbiin. Kataisen johtaja-asema on EPP:ssä nyt Stubbilla, kun on valtiovarainministerinä Suomessa - Niinistö oli kunniapuheenjohtaja. Näkyy olevan Kataisen wikisivun alareunassa viite niin Bildenbergiin kuin Trilateraaliseen komissioonkin, joten ei ole epäselvyyttäkään, että mihin suuntaan jäljet kulkee. Just, just. Voi, voi Suomi-neito parka.
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Vähän toisenlaiseen teemaan, eli Kreikan tilanteeseen.

Goldman Sachs:in tilannekatsauksen perusteella EKP haluaa ajaa Kreikan maksukyvyttömyyteen.

ZeroHedgen artikkeli aiheesta:
Goldman's "Conspiracy Theory" Stunner: A Greek Default Is Precisely What The ECB Wants

ja sitten EKP:n päätös pitää ELA jäädytettynä Kreikan pankeille ja lisäksi korottaa vaadittavia vakuuksia -> vielä käyttämättä ollut 24 miljardin osuus Kreikan vakuuksista nollautui ...
It Begins: ECB Hikes Greek ELA Haircuts; Full "Depositor Bail-In" Sensitivity Analysis

Telegraph kirjoitti tänään:
New research shows that the single currency is amplifying the differences between its members, making the euro in its current form unsustainable
The eurozone must either integrate or disintegrate

ja sitten vähemmän luotettava Infowars:in uutinen:
The United States and Germany are prepared to engineer a coup in Greece to keep the country operating as a strategic asset on NATO’s vulnerable southeast European flank.

US Preparing Coup to Prevent Greece from Falling Under Russian Influence

Mainittujen uutisten perusteella voi tehdä seuraavia johtopäätöksiä:

1) Ukrainan kriisi kärjistettiin tahallaan sanktiosodaksi, jotta saadaan EU syvempään lamaan.

2) Lama haluttiin, jotta voidaan näyttää vihreää valoa EKP:n "elvytys" ohjelmalle.

3) Kreikan halutaan ajautuvan maksukyvyttömyyteen, jotta voidaan perustella
"elvytyksen" lisäämistä entisestään.

4) Huonossa taloustilanteessa saadaan TTIP ajettua läpi vetoamalla mukamas
positiiviseen talousvaikutukseen

5) Kukaan ei edes huomaa "elvytyksen" tarkoittavan käytännössä ryöstöä , säilyyhän
oman asunnon arvo ja palkka euromääräisesti samana - ja hinnatkin nousevat
viiveellä. Euro on devalvoitunut vuodessa 18% - mutta hinta- ja palkkataso on
säilynyt samana ... eikä ihmiset siltikään ole barrikaadeilla :roll:

6) Euron ja USD:n kurssi laskee tasolle 1:1, joka tarkoittaa 25% laskua
vuodentakaiseen verrattuna ja saman suuruista leikkausta jokaisen
eurooppalaisen varallisuudesta.

7) Eliitille on aivan yhdentekevää selviääkö euro vai ei - pääasia on tämä varallisuuden siirto "elvytyksen" varjolla ja TTIP:n läpi saaminen.
Viimeksi muokannut visitor59, Ti Heinä 07, 2015 12:25 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Sirpa kirjoitti:Miten niin komissiossa piippuhyllylle - hänhän on komission varapuheenjohtaja? Niin, niin sitä tarkoititkin, tuollaista vähän korkeampaa asemaa. Piippuhylly on vain tarkoittanut menneisyydestä halpaa palvelusväen istumapaikkaa teatterin piippuhyllyllä. Kammottava paikka, olen itsekin istunut, kapeita penkkejä ylöspäin jyrkässä rivissä ja tuntuu, että jos vähän horjahtaa, niin on arvokatsojavieraiden niskassa alhaalla permanolla. Minun kokemus on Pariisin oopperatalolta.
No sillä "piippu-hylly" viralla tarkoitettiin aikoinaan asemaa, joka annettiin korvaukseksi lojaalista toiminnasta - asemaa johon yleensä liittyi hieno nimitys, muttei mitään todellisia velvollisuuksia. Esim. yritysten johtajia siirrettiin "piippu-hyllylle" kun ei haluttu antaa kaverille potkuja, mutta ei haluttu hänen myöskään enään osallistuvan päätöksentekoon ...

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

visitor59 kirjoitti:
Mainittujen uutisten perusteella voi tehdä seuraavia johtopäätöksiä:

1) Ukrainan kriisi kärjistettiin tahallaan sanktiosodaksi, jotta saadaan EU syvempään lamaan.

2) Lama haluttiin, jotta voidaan näyttää vihreää valoa EKP:n "elvytys" ohjelmalle.

3) Kreikan halutaan ajautuvan maksukyvyttömyyteen, jotta voidaan perustella
"elvytyksen" lisäämistä entisestään.

4) Huonossa taloustilanteessa saadaan TTIP ajettua läpi vetoamalla mukamas
positiiviseen talousvaikutukseen

5) Kukaan ei edes huomaa "elvytyksen" tarkoittavan käytännössä ryöstöä , säilyyhän
oman asunnon arvo ja palkka euromääräisesti samana - ja hinnatkin nousevat
viiveellä. Euro on devalvoitunut vuodessa 18% - mutta hinta- ja palkkataso on
säilynyt samana ... eikä ihmiset siltikään ole barrikaadeilla :roll:

6) Euron ja USD:n kurssi laskee tasolle 1:1, joka tarkoittaa 25% laskua
vuodentakaiseen verrattuna ja saman suuruista leikkausta jokaisen
eurooppalaisen varallisuudesta.

7) Eliitille on aivan yhdentekevää selviääkö euro vai ei - pääasia on tämä varallisuuden siirto "elvytyksen" varjolla ja TTIP:n läpi saaminen.
Samaa mieltä muuten, mutta kyllähän kansa ryöstön ymmärtää ja kaikki sen jo näkee, mutta ei tässä lamaannuksessa - kun taivaskin on täynnä kemikaaleja - kukaan enää kykene barrikaadeille. Ja jos yrittäisi, ammuttaisiin kadulle.

Siksi toiseksi, onko ollenkaan selvää, että mitä se sikainfluenssa/narkolepsiarikotus lopulta sai aikaiseksi - siis muutakin kuin narkolepsian ja räjähdysmäisen autoimmuunisairauksien puhkeamisen, johon se oli tarkoitettukin.

Jospa Rauni-Leena Luukkanen olikin oikeassa ja sen mukana laitettiin mikrosirut rokotettuihin. Onko muuten tietoa, että pystyykö niihin vaikuttamaan HAARP-laittella? Tuli vain mieleen, kun Cameron yritti irti EU:sta, niin Katainen muistutteli samasta annoksesta, ja se sisälsi sanan chips. Vai mahtoiko puhua vain perunalastuista...

http://aamulehdenblogit.ning.com/profil ... ut-taustat

Olipa minulla taas tyhmä kysymys. Sitä saa tuo ilmastonmuokkaus... siis "ilmaston" muokkaus tässä ihan uuden merkityksen.

Kuule visitor, ja te muutkin, älkää huoliko niistä barrikaadeista tai muistakaan, kun Jeesus tulee ufoaluksella (ei ole mitään syytä epäillä, etteikö tämä voisi olla totta), niin siinä on sitten pojilla selittämistä, että mitä ne ovat tehneet meille ja maapallolle, kyllä me maltetaan odottaa.
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Vielä yksi kiinostava uutinen saksalaisesta Die Zeit:ista
"Deutschland hat nie bezahlt"

Arttikkelissa Thomas Piketty jota pidetään yhtenä mailman vaikutusvaltaisimmista ekonomisteista sanoo asioita häkellyttävän suoraan.

esim:
Wenn ich die Deutschen heute sagen höre, dass sie einen sehr moralischen Umgang mit Schulden pflegen und fest daran glauben, dass Schulden zurückgezahlt werden müssen, dann denke ich: Das ist doch ein großer Witz! Deutschland ist das Land, das nie seine Schulden bezahlt hat. Es kann darin anderen Ländern keine Lektionen erteilen.
Suomeksi suunnilleen:
Kun kuulen saksalaisten sanovan, että he suhtautuvat velkoihin hyvin moraalisesti ja uskovat vakaasti, että velat on maksettava takaisin, niin ajattelen sen olevan iso vitsi! Saksa on maa, joka ei ole koskaan maksanut velkojaan. Se ei ole asemassa jossa voisi antaa oppitunteja muille kansoille.


Thomas Pikettyn mukaan saksalaiset ( kuten myös pohjoismaalaiset ) ovat yksinkertaisesti tekopyhiä. Artikkeli kannattaa lukea.

Ja miten sattuukin - Kreikallakin on omasta mielestään saamatta Saksalta sotakorvauksia sellaiset 278 miljardia ...

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Visitor, meillä on illuusio ja harhakuva. Näin uutisoitiin 2.10.2010:

Sauli Niinistö: Euromaiden yhteisvastuu on harhakuva


Illuusio tarkoittaa havaintoharhaa. Sauli Niinistön mukaan Kreikkaa tuettaessa eurooppalaiset valtionjohtajat ovat luoneet taikurin illuusion samaan tapaan kuin klassikkokirjassa Saatana saapuu Moskovaan.

Eduskunnan puhemies viittaa mielikuvaan siitä, että euromailla on vastuu rahaliiton toisten jäsenmaiden talousvaikeuksien hoitamisessa.

Tämä on hänen mielestään perussopimusten vastaista.

Sauli Niinistö sanoo Helsingin Sanomain haastattelussa, että "eivät edes Yhdysvaltain osavaltiot ole valmiit ottamaan toisistaan vastuuta".

- Euroaluetta perustettaessa sovittiin, että jokaisella maalla on vastuu vain omasta julkisesta taloudestaan. Ja toisekseen, etteivät muut maat edes saa mennä auttamaan, Sauli Niinistö toteaa.

Hän ihmettelee, "voiko mikä tahansa asia vääntyä ihan toiseksi itsesuggestion kautta".

- Olen kuullut hyvin arvovaltaisilta tahoilta kommentteja, että euroalueella ollaan "yhteisessä veneessä", Niinistö sanoo.

- Yhteisvastuusta on nyt tullut tosi. Ja tämä kaikki on tehty vastoin kirjattua totuutta eli sopimusta.

- Jos Suomelle olisi missä tahansa EU-sopimuksessa tarjottu tekstiä, että me sitten vastataan toistemme puolesta kaikesta, ei me olisi sellaiseen kuunaan menty. Ja saksalaiset olisivat pysyneet vieläkin kauempana.

Sauli Niinistön mukaan "herää kysymys, että koska nyt näyttää jäävän elämään tämä yhteisvastuun käsite, siitä ei enää päästä eroon. En usko, että suomalaisten veronmaksajien solidaarisuus riittää pidemmälle."
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?o ... a&Itemid=4
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Sirpa kirjoitti:Visitor, meillä on illuusio ja harhakuva. Näin uutisoitiin 2.10.2010:
...
Tai olisiko nyt kuitenkin niin että Niinistöllä oli itsellään ruusunpunaiset lasit nenällään kun muodosti mielipiteensä EU:hun ja euroon liittymisestä ...

Tämä Niinistön lausuma on suorastaan naivi:
Jos Suomelle olisi missä tahansa EU-sopimuksessa tarjottu tekstiä, että me sitten vastataan toistemme puolesta kaikesta, ei me olisi sellaiseen kuunaan menty.
EU sopimus EU sopimuksena - vastuut muuttuivat yhteiseksi vasta EURO sopimuksella. Ja jos suomalaiset poliitikot eivät sitä solmiessaan edes ymmärtäneet yhteisen rahan johtavan yhteisvastuuseen, niin hyvää päivää ....

Jos 19:sta maalla on käytössään painokoneet samalle valuutalle, niin kyllä tarve valuutan arvon säilyttämisestä johtaa juuri siihen yhteisvastuuseen.
Kun siihen sitten lisätään jäsenmaiden talouksien erilaisuudesta johtuva ongelma, niin rahaliittoon liittyminen ilman (salaista?) sopimusta yhteisvastuusta olisi täydellinen typeryys. Varsinkin kun siitä ei kuulemma voi edes erota :wink:

Niinistöllä taitaa olla tapana yrittää selitellä virheitä parhain päin, mikä näkyi myös tuon ETYJ sotkun jälkimainingeissa. A'la "mutta kun noi muut sano ..."

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

visitor59 kirjoitti:
Sirpa kirjoitti:Visitor, meillä on illuusio ja harhakuva. Näin uutisoitiin 2.10.2010:
...
Tai olisiko nyt kuitenkin niin että Niinistöllä oli itsellään ruusunpunaiset lasit nenällään kun muodosti mielipiteensä EU:hun ja euroon liittymisestä ...

Tämä Niinistön lausuma on suorastaan naivi:
Jos Suomelle olisi missä tahansa EU-sopimuksessa tarjottu tekstiä, että me sitten vastataan toistemme puolesta kaikesta, ei me olisi sellaiseen kuunaan menty.
visitor59 kirjoitti:Niinistö on ihan sitä samaa porukkaa kuin Stubb ja Katainenkin - kokoomukselle on "ytimessä" oleminen niin fantastista, etteivät edes huomaa kun euro-laiva uppoaa.
Suomi pysyy eurossa vielä silloinkin kun kaikki muut ovat jo lähteneet - ja viimeinen maksaa velat ....
Nyt ei pysy juttusi balansissa - vai tarkoitatko, että kaikki ovat olleet samalla tavalla naiiveja tyyppejä?

Minusta tuossa naiiviusajattelussa on sama vika kuin siinä, että kun päättäjät tekevät älyttömyyksiä meidän vahingoksi, pidämme heitä tyhminä.

Jos meitä kiusataan pistelemällä kuin skorpioonit sikapiikkirokotuksilla, jotka eivät ole edes tehonneet koko virukseen (tieteellinen tutkimus), ainoastaan laukaisseet autoimmuunisairaudet. Tai kehitellään muka älylaitteita, jotka toimivat niin älyttömästi, että ihmiset - jopa bussikuskit - niitä totellessaan (GPS) ajavat bussilastillisen lapsia vuorelta rotkoon kuolemaan (eräs onnettomuus). Tai taivaalle vedetään vanakaupalla myrkyllisiä kaasuja hengitettäväksi. Tai jäsenmaissa - itse kussakin - vedetään vuositolkulla Ulvila-tyyppisiä oikeuslaitoksen, asianajajien ja syyttäjien toimesta ihmisten päät sekoittavia farsseja, niin mikä saa sinut uskomaan, etteivät ne pystyisi myös rahaan liittyen kiusaamaan meitä Kreikalla aivan loputtomiin?

Ne sananmukaisesti kiusaavat meitä, ja niillä on siihen tarkoituksensa. Maailman meno on kuin jostakin tieteiskauhuelokuvasta ja suoraan helvetistä.

Edellä oleva Niinistön teksti - nyt kun hän on presidenttinä ja armeijan ylipäällikkönä - oli ylipäätään syy siihen, että kysyin missä nyt mennään ja mitä Suomi aikoo tehdä tälle meidän kiusaamisellemme? Siellä on jopa hallitusvastuussa kaksi kovaa uskovaista - toinen luterilaiselta ja toinen katolilaiselta puolelta.

Aikovat vain lisätä meidän kiusaamistamme, niinkö?

Miten on mahdollista, että Suomessa saa syöttää ihmisille esim. antibioottia, joka katkaisee jaloista jänteet tai muutamalla tabletilla sotkee aivokemian niin, että ihminen joutuu hoitoo? Tai saa aikaiseksi vatsassa sellaisen bakteeritulehduksen, joka voi johtaa kuolemaan. Onko tämä teidän mielestänne normaalia menoa?

En olisi koskaan edes osannut kuvitella, että tällainen antibiootti pystyttäisiin kehittämään, joka katkaisen jalkojen jänteet tai saa aivokemian sekoamaan kuvatulla tavalla. Nämä eivät ole mitään sivuvaikutuksia, vaan tämä on ollut pakko kehittää ihan tarkoituksella.

http://yle.fi/uutiset/yleisella_antibio ... sa/7839376
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Fluorokinolonit voivat myös lisätä riskiä sairastua hengenvaaralliseen ripulitautiin Clostridium difficileen. Tauti aiheutti Etelä-Suomessa epidemian vuonna 2007 ja tuolloin uutisoitiin myös useista kuolemantapauksista.
Onko siis mahdollista, kun ihminen saa kyseisestä antibiootista tuon bakteerin (löytyy googlaamalla tautinimeä), että hän tämän jälkeen voi tartuttaa sen muihin ihmisiin ja saada aikaiseksi vaikka epidemian?

Kyselenpä typeriä - siinähän se edellä lukee. Saman antibiootin "sivuvaikutukset":
Antibioottikuuri vei nuoren miehen mielisairaalaan: "Minulle tuli omituinen tarve hypätä sillalta"

26-vuotiaalle Erno Röytiölle määrättiin yleisessä käytössä olevaa antibioottia tulehdukseen. Hän alkoi saada kuurin aikana rajuja ahdistuskohtauksia, jotka veivät hänet lopulta psykiatriseen hoitoon.

http://yle.fi/uutiset/antibioottikuuri_ ... ta/7839200
Näin vuosia sitten Iltalehdessä listan vaarallisista lääkkeistä, mutta tieto asiasta oli vain ruotsiksi, ja se oli löydettävä muutaman mutkan ja klikkauksen kautta - julkisesti suomalaisille tästä ei kerrottu. Kiitos vain Iltalehdelle tällaisenkin tiedon jemmaamisesta.

Normaalia?

Olemme siinä mielessä visitorin kanssa eri linjoilla, että hän näkee ihmisen tuhoutuvan vapaakauppasopimuksin - ajattelee siis rahan ja kaupankäynnin kautta - mutta minä näen meitä kansalaisia tuhottavan paljon lähempää, ja ihan joka päiväisessä elämässä. Yksi esimerkki edellä. Minusta se on vielä rahaa ja maailmankauppaa järkyttävämpää - se on aivan samaa kuin natsi-Saksan teot.

Ja tiedoksi vielä, että jos saatte ko. vaarallisen ripulitaudin tämän antibiootin seurauksena ja lääkäri määrää hoitona protonipumpun estolääkkeen, ja nielaisette tuon pienen tabletin, teidät onkin priorisoitu hetkessä tältä tellukselta, eikä koskaan selviä, että mitä tapahtui, ja jos olisi epäily, ei kukaan kertoisi.

Tämä kuvio on mielenkiintoinen esimerkiksi vanhuskuolemien osalta, koska vähänsuolainen ruoka jo itsessään aiheuttaa ripulia, joka vähäsuolainen ravinto on vanhusten laitoksissa yleinen käytäntö syystä taikka toisesta, mutta se ei perustu mihinkään todelliseen lääketieteellisen faktaan, koska ihminen tarvitsee välttämättä suolaa mm. lihasten ja hermoimpulssien toimintaan. Puuttuvan suolan sivuvaikutus on ripuli.

Olen aikoinaan pelastanut oman isoäitini hengen vain syöttämällä salaa suolaa, jolloin saatiin hänen jatkuva ripulinsa balanssiin.
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Huumepoliisipäällikkö Aarnion ketjussa minulle oli esitetty kysymys, jonka siirrän tähän mihin se kuuluukin. Nimimerkki corppi esittää minulle kysymyksen, johon en tietenkään pystynyt vastaamaan, koska vipattiin jälleen pihalle. Enkä voi vastata edelleenkään. Aiheena oli siis muistaakseni Nokia... Täytyykin tarkistaa... Ai niin, mutta siellä pyyhkikin muistaakseni sensuuri...
annaanna kirjoitti:
Moderaattorit kirjoitti:
corppi kirjoitti:
Mikä se tuollainen virallinen varoitus on?? Ja kuka sellaisen on sinulle laittanut??
Kysymys oli vain siita etta Sirpan pari aikaisempaa viestia ei liittyneet oikein mitenkaan Aarnioon vaan niissa kasiteltiin ainoastaan vaitettya matkapuhelinurkintaa.

Tata asiaa kasitellaan jo ketjussa "Tolkuttomilla poliiseilla ei ole rajoja."

Ketju on ajankohtainen ja varmasti mielenkiintoinen, mutta sille saa ehdottaa parempaa nimea.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=11&t=10086
Tähän väliin Sirpalle kyssäri. Montako varoitusta sulla on jo koossa? Yli tusina? Tuo kopsaamani on puolentoista vuoden takaa, alkuvuodelta 2014.
Paljon, ja syyn saatte itse arvata. Mutta ennen kaikkea - eihän se liittynyt edes Aarnioon, kun kyse oli puhelinten tele... ei kun puhelimien urkinnasta. Ja mitä sinä, annaanna höpiset?! Eihän vielä alkuvuodesta 2014 ole ollut mitään tietoa Arniosta ja puhelimista?! Olet katsonut väärin - muka 1,5 vuotta sitten. Tarkistahan uudelleen.
Viimeksi muokannut Sirpa, Ti Heinä 07, 2015 2:25 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Sirpa kirjoitti: ....
Olemme siinä mielessä visitorin kanssa eri linjoilla, että hän näkee ihmisen tuhoutuvan vapaakauppasopimuksin - ajattelee siis rahan ja kaupankäynnin kautta - mutta minä näen meitä kansalaisia tuhottavan paljon lähempää, ja ihan joka päiväisessä elämässä. Yksi esimerkki edellä. Minusta se on vielä rahaa ja maailmankauppaa järkyttävämpää - se on aivan samaa kuin natsi-Saksan teot.
....
Emme me välttämättä ole niinkään eri linjoilla, tarkkailemme vain saman prosessin eri aspekteja. Talous ja geopolitiikka ovat itselleni tutumpia aiheita kuin esimerkiksi lääketiede tai vaikkapa sosiaaliturva - siksi tulee keskityttyä niihin.

Kirjoitin "Päivän poliittista keskustelua" ketjuun 06.10.2011 seuraavan viestin:
visitor59 kirjoitti: ....
Luen juuri (vasta nyt :oops: ) Naomi Klein:in kirjaa: The Shock Doctrine - The Rise of Disaster Capitalism. Se kirja antaa niin paljon vastauksia kysymyksiin, jotka ovat ainakin minua vaivanneet jo pitkään, että sitä lukiessaan kärsii henkisestä pahoinvoinnista. Tarjoaa punaisen langan kaikelle sillekin, mistä tässä ketjussa on puhuttu.

Tuntuu uskomattomalta että se kirja on julkaistu jo ennen nykyistä €-"kriisiä".... Kun tuo Kreikankin kohtalo on vain jatkumoa sarjassa: "creating a useful crisis."
Kaikki nämä näennäisesti irrallisesti tapahtuvat "kriisit" muodostavat loogisen prosessin kun niitä tarkastelee kirjassa esitetyn "shokkihoito" teorian avulla.

Jokaisesta pienestäkin ongelmasta paisutetaan tahallisesti suuri kriisi. Vaikkapa "ratkaisemalla" Suomen vanhustenhoidon ongelmia vähentämällä rahoitusta ...
Tottakai kaikki ongelmat paisuvat kriiseiksi kun tulipaloja sammutetaan bensalla.

Pitäisi oikeastaan tehdä lista niistä kaikista "shokeista", joita meille on viime vuosina tehtailtu.

- vanhusten hoidon tila
- eriarvoistuminen
- maahanmuutto
- talouden sakkaaminen
- tarve nostaa eläkeikää
- tarve leikata eläkkeitä
- tarve lisätä työaikaa
- tarve vähentää sosiaali etuuksia
- tarve leikata työttömyysturvaa
- rokote kriisi
- Irlannin kriisi
- Espanjan kriisi
- Kyproksen kriisi
- Kreikan kriisi
- Syyrian kriisi
- Libyan kriisi
- Ebola
- Venäjän uhka

jne jne

Noita kriisejä on tehtailtu niin monella eri aspektilla, että kaikki ovat varmasti löytäneet itseensä "osuvia". Kun tätä jatketaan tarpeeksi kauan, niin ihmiset suostuvat lopulta vaikkapa orjuuteen kunhan vain pääsevät eroon kaikista "kriiseistä" ....

Jatkuvilla kriiseillä ihmiset saadaan muuttumaan tahdottomaksi laumaksi lampaita.

Muutamassa vuodessa meidät on ohjelmoitu hyväksymään täysin uusi "normaali".
Esim:
- demokraattisesti tehdyt päätökset hyväksytään vain jos ne ovat "oikeita"
- mailla on oikeus valita johtajikseen vain "nukkemestarin" hyväksymiä henkilöitä
- on täysin hyväksyttyä tehtailla vallanvaihtoja muihin maihin
- ihmiset jotka ovat eri mieltä kuin "nukkemestari" ovat terroristeja
- pommittaminen on paras tapa lisätä demokratiaa
- "luuserit" ovat itse syyllisiä kohtaloonsa, ovat he sitten sairaita, työttömiä tai vaikkapa vanhuksia.
- ainoa tapa talouden "kasvattamiseen" on lahjoittaa rahamme rikkaille
jne.
Viimeksi muokannut visitor59, Ti Heinä 07, 2015 2:46 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Vastaa Viestiin