Sirpa

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Aivan, juuri näin visitor, olet oikeassa - tarkastelemme samaa asiaa, mutta eri aspektista. Siksi olisikin suotavaa, jos minulle ja lukijoille referoisit pääasiat tuosta lukemastasi kirjasta ihan sellaisella kansankielellä, että ymmärrämme tekstisi. Olet toki laittanut edelle asiaa ranskalaisin viivoin, mutta olisi kiva saada sellainen kertomusmuotoinenkin selvitys.
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

visitor59 kirjoitti:Kreikan parlamentin asettama komitea "Hellenic Parliament’s Debt Truth Committee" julkaisi tänään alustavan arvionsa Kreikan velkojen laillisuudesta.
Raportti on kiinostava, koska se kertoo suoraan Kreikan lainapakettien ja Troikan vaatimusten taustat - jotain mitä MSM ei kaikkien näiden vuosien aikana ole halunnut tehdä. Kun raportin lukee, niin syykin selviää - raportissa kun sanotaan huijausta huijaukseksi ... ja se tehtiin MSM:n avustamana.
Having concluded a preliminary investigation, the Committee considers that Greece has been and still is the victim of an attack premeditated and organized by the International Monetary Fund, the European Central Bank, and the European Commission. This violent, illegal, and immoral mission aimed exclusively at shifting private debt onto the public sector.
Zerohedge käsittelee asiaa artikkelissa:Greek Debt Committee Just Declared All Debt To The Troika "Illegal, Illegitimate, And Odious"

Raportin mukaan sovitut järjestelyt ovat laittomia niin Kreikan perustuslain, IMF:n omien samoin kuin Euroopan komission ja Euroopan keskuspankin sääntöjen sekä kansainvälisen lain suhteen. Raportin mukaan Kreikan lainojen järjestelyä on tehty poliittisin perustein ja niiden ainoa tarkoitus on ollut yksityisten tappioiden siirtäminen veronmaksajien maksettaviksi.

Tällä palstalla on useaan otteeseen haluttu saada laittomuuksiin syyllistyneitä poliitikkoja ja pankkiireita vastuuseen teoistaan - nyt Kreikan avaus antaa mahdollisuuden nähdä, onko sellaista tänä päivänä enään realistista odottaa.

Alku ei ainakaan lupaa kovin hyvää - MSM kun ei uutisoi koko raporttia. :shock:
Yksipuolinen uutisointi tosin näyttää yleisemminkin olevan MSM:n uusi standardi.
Tässä on nyt visitor ottanut esille tämän laittomuuden tutkitun perustan - samaa sanoo presidentti Niinistö edellä jo vuodelta 2010, josta asti tämä väitetty tilanne on jatkunut.

Otan vielä kerran esille meidän nykyisen valtiovarainministerin, entisen pääministerin ja nykyisen euroryhmä- ja EcoFin-edustajan sanat. Mitä mieltä te muut suomalaiset olette siitä, että meidän maatamme johtavat tällaiset henkilöt? Näin ministeri Stubb kertoo suhtautuvansa tilanteeseen nyt.
Kärsivällisyys loppumassa

− Uskon, että aika monella meillä rupeaa kärsivällisyys loppumaan, eli jos ei synny tiettyä asennemuutosta Kreikan hallituksen suunnalta on hirveän vaikea edellyttää apua, Stubb sanoi.

http://yle.fi/uutiset/stubb_karsivallis ... ua/8135802
Herra Alexander Stubb, kauanko te odotatte suomalaisten kärsivällisyyden riittävän siihen, että juuri te olette EPP-puolueinenne tehneet kaiken tämän pitkällä juoksulla saattaen Kreikan kiristysasemaan yksityistämään kansalaisten omaisuus, jonka jo teitte Suomessa, ja olette laittaneet meidät velkavastuuseen, jotka molemmat operaatiot ovat perustuneet huijaamiseen, lakien rikkomiseen ja laittomuuksiin?

Viittaan jälleen presidentti Niinistön antamaan uutiseen edellä.

Kauanko me saamme vielä odottaa, että nämä laittomuuksiin syyllistyneet poliitikot ja virkamiehet pidätetään ja saatetaan asianmukaisesti tuomioistuimen eteen vastaamaan teoistaan?
Alethes doksa meta logu

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Sirpa kirjoitti:Aivan, juuri näin visitor, olet oikeassa - tarkastelemme samaa asiaa, mutta eri aspektista. Siksi olisikin suotavaa, jos minulle ja lukijoille referoisit pääasiat tuosta lukemastasi kirjasta ihan sellaisella kansankielellä, että ymmärrämme tekstisi. Olet toki laittanut edelle asiaa ranskalaisin viivoin, mutta olisi kiva saada sellainen kertomusmuotoinenkin selvitys.
Olisi kyllä parempi jos jokainen lukisi sen kirjan ihan itse - en nimitäin kyllä seuraavalla tee kirjalle sen ansaitsemaa oikeutta....

Naomi Klein:istä

Naomi Klein on v. 70 syntynyt kanadalainen kirjailija joka kirjoittaa mm. The Nation:iin
ja The Guardian:iin.
Hän on kirjoittanut useita ”best sellereitä” talouden eri alueilta ja häntä pidetään
yhtenä aikamme suurimmista intellektuaaleista - hän sijoittui 11. vuonna 2005
tehdyssä ”Top Global intellectuals” mielipidetiedustelussa.

Kirjasta:
Shock Doctrine: The Rise of Disaster Capitalism on vuonna 2007 julkaistu kriittinen
analyysi neo-liberaalin talouden historiasta.

Shock Doctrine termi pohjautuu tässä D. Ewen Cameronin salaisiin CIA projekteihin
"MKUltra mind control” ja ”MKUltra Subprojekt 68”. Projektit keskittyivät selvittämään
miten ihmisten käyttäytymistä saadaan pysyvästi muutettua haluttuun suuntaan. Metodeina shokit ja verbaalisten signaalien toisto.

Kirjassa näytetään miten Milton Friedmanin ”Chicagon pojat” (CIA rahoituksella) on hyödyntänyt näistä kokeista opittua 70 luvulta alkaen mm.

- Etelä Amerikan globalisointi, kuten Chilen vallankaappaus
- Puolan, Venäjän ja Etelä Afrikan 90 luvun tapahtumat
- Aasian talouskriisi 1997
- Irakin sota 2003

Lukijalle avataan jokainen noista tapahtumista - ja näytetään kädestä pitäen käytettyjen metodien yhtäläisyys. Sitä että kyseessä on "Shock Doctrine" ei jää kenellekään epäselväksi.

Kirja esittelee niin sanotun Katastrofi Kapitalismi kokonaisuuden (Disaster Capitalism
Complex), jonka mukaan kansainväliset yritykset ja eliitti on oppinut hyötymään
erilaisista kriiseistä - ovat ne sitten taloudellisia, poliittisia, luonnon katastroofeja tai
sotilaallisia. Kriiseistä on tullut heille hyödyllisiä mahdollisuuksia. Jos ongelman voi kasvattaa kriisiksi, niin se tehdään.

Keskeisenä teemana on esitetty kuinka tahot, jotka haluavat ajaa läpi epäsuosittuja
neo-liberaalisia päätöksiä säännöllisesti hyödyntävät kriisejä niiden toteuttamiseen.

Kun yhteiskunta kokee suuren shokin ( tai useita pienempiä) muuttuvat ihmiset
tunteellisiksi ja haluavat nopeita ja päättäväisiä toimia tilanteen parantamiseksi.
Tässä tilanteessa on mahdollista toteuttaa häikäilemättömiä toimia, jotka eivät
enään ole realistisessa suhteessa kriisiin tai eivät todellisuudessa edes liity siihen.
Toimien todellisena tarkoituksena on usein myös joko pahentaa olemassaolevaa kriisiä, tai aikaansaada seuraava

Kirjan mukaan ”tarpeella toimia nopeasti” kiirehditään häikäilemättömästi voimaan päätöksiä, joita ihmiset eivät normaalioloissa koskaan hyväksyisi. Tämä pitää sisällään myös selkeästi maan perustuslain vastaiset toimet - näin tehtiin esim. Venäjällä 90-luvulla ja nyt viimeksi Kreikassa ja Ukrainassa ( Kirja käsittelee näistä Venäjän ).

jaa-jaa
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: Ke Marras 27, 2013 8:14 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja jaa-jaa »

Jätän tämän uutisen Sirpallekin, koska mielenkiintoinen :)

http://www.hs.fi/kotimaa/a1436238819664
Vuoto: Krp:lle tarjottiin pahamaineista verkkovakoilua
Krp ei vahvista tietomurrossa levinneitä tietoja
Kotimaa 7.7.2015 18:41 Päivitetty: 7.7.2015 19:24

Suuri eurooppalainen verkkovakoiluratkaisujen tarjoaja joutui tietomurron kohteeksi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Hacking team -niminen italialaisyritys tarjoaa valtiollisille toimijoille, kuten poliisille ja tiedustelupalveluille työkaluja ja pakettiratkaisuja tietoliikenteen valvontaan. HS:n saamien tietojen mukaan myös keskusrikospoliisi (krp) on käynyt neuvotteluja työkalujen hankkimisesta välikäden kautta.

HS tutustui tietomurron aineistoon, josta käy ilmi, että neuvotteluja on käynyt Nice Systems -niminen tiedonhallintayritys. Nicella on talousrikoksien torjuntaan erikoistunut yksikkö. HS:n muiden lähteiden mukaan Suomen poliisihallinnolla ja Nicella on asiakassuhde.

Teknologialla voidaan esimerkiksi kuunnella puheluita, tallentaa näppäimistön käyttö reaaliaikaisesti, paikantaa mobiilikäyttäjä ja lukea kaikki mitä kohde tekee älypuhelimella.

Yrityksen asiakkaita ovat esimerkiksi Sudan, Azerbaidzan, Venäjä, Arabiemiraatit ja Saudi-Arabia.

Työkalut ovat kalliita: tietovuodon mukaan Hacking Team lähetti esimerkiksi Sudanin tiedustelupalvelulle kesällä 2012 480 000 euron laskun.

HS:n lukemissa sähköposteissa Nicen edustaja ottaa yhteyttä Hacking teamiin ja kertoo, että heitä on kohdannut uusi mahdollisuus Suomessa.

"Asiakas on NBI (National Bureau of Investigation eli keskusrikospoliisi)", Nicen edustaja kirjoittaa.

Nicen edustaja haluaa keskustella lisenssistä kymmenelle "agentille", mutta tarjoaa mahdollisuutta myös ehdottaa sitä viidelle toimijalle.

Agentti voi tässä yhteydessä tarkoittaa myös yksittäiseen toimintoon valjastettua lisenssiä, mutta myös käyttäjää. Joka tapauksessa ohjelmistojen hinta riippuu tyypillisesti lisenssien määrästä.

Useat eurooppalaiset poliisiviranomaiset käyttävät tyypillisesti enemmän kuin yhden palveluntarjoajan tuotteita, sillä näin pienenee riski siitä, että valvontatyökalut paljastuisivat.

Nicen ja Hacking teamin edustajat ovat keskustelleet tarjouksen tekemisestä krp:lle.

"Kyllä, saatte vihreän valon", Hacking teamin edustajan tammikuussa 2013 Nicen edustajalle lähettämässä sähköpostissa lukee.

HS kertoi joulukuussa 2012, että Suomen poliisi on saamassa vuoden 2014 alusta tietyin ehdoin lainmukaisen oikeuden asentaa vakoiluohjelmia epäiltyjen koneille.

Krp:n kyberrikostorjuntayksikön johtaja Timo Piiroinen ei halua ottaa kantaa, minkä palveluntarjoajan verkkovalvontatyökaluja krp käyttää. Asia on arka, mutta poliisilla on siihen pakkokeinolain mukainen oikeus.

"Hacking Teamin työkaluja ei Suomessa ole käytössä", Piiroinen sanoo HS:lle tiistaina.

Sähköpostien aitoutta Piiroinen ei halua kommentoida. Hacking team kuitenkin kehotti asiakkaitaan jo maanantaina lopettamaan tuotteidensa käytön tietomurron seurauksena, eikä yritys itse ole kiistänyt joutuneensa murron kohteeksi.

Hacking teamin mainetta on pidetty kyseenalaisena jo vuosia, sillä sen asiakkaiksi on tiedetty esimerkiksi Etiopian hallinto, joka on käyttänyt Hacking teamin tuotteita paikallisten toimittajien työn seuraamiseen.

Muita yhtiön asiakkaita ovat olleet ainakin Saudi-Arabia, Nigeria, ja Egypti. Hacking team on kiistänyt myyneensä valvontatyökalujaan maihin, joiden ihmisoikeustilanne on kyseenalainen.

Verkkovalvonta herättää jatkuvasti laajaa kansainvälistä keskustelua, sillä siinä puututaan uusin, teknisin menetelmin valvottavan yksityisyyteen. Toiminta vastaa poliisin harjoittamaa telekuuntelua, jota voidaan laillisuusvalvonnan puuttuessa käyttää väärin.

Sen vuoksi esimerkiksi Toimittajat ilman rajoja -järjestö on kutsunut Hacking teamia "internetin viholliseksi", sillä yhtiölle kelpaa raha sen tuotteiden käyttötarkoituksesta riippumatta.

Hacking teamin edustaja kehotti Twitterissä suhtautumaan vuodettuihin tietoihin varauksella. Yrityksestä julkaistiin yhteensä jopa 400 gigatavua tietoa, joista osa näyttäisi olevan hyvin vahingollisia yhtiön jo valmiiksi kyseenalaiselle maineelle.
Valtakunnansyyttäjä: "Poliisin tekemä väärennös ei ole väärennös, koska se on tehty virkavastuulla."

h.simpson
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: La Helmi 23, 2008 1:15 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja h.simpson »

Uskomatonta - onnistuin. Olen Sirpa. Tämä on nimimerkki, jolla laitoin alla olevan viestin murha.infoon. En uskaltanut tuolloin vuonna 2008 tehdä sitä omallani. Oli melkoinen tuuri että muistin vielä salasanan. Kaikella on tarkoituksensa!
h.simpson kirjoitti:Onks tää juttu Ilta-Sanomista jo täällä


Ilmianto: "Huumepoliisi johtaa suomalaista huumekauppaa"

29.02.2008 07:04, päivitetty 29.02. 07:50

Suomen oloissa ennennäkemättömän virkarikostutkinnan takana on kolme poliisia, joiden ilmiannon perusteella Helsingin huumepoliisi on joutunut tiukkaan tutkintaan, selviää Ilta-Sanomien tutkimuksessa.

Vähitellen mukaan on otettu myös korkeita poliisijohtajia, kuten Helsingin apulaispäällikkö Jari Liukku sekä ylikomisariot Tero Haapala ja Jari Aarnio.

Kaikki epäillyt kiistävät jyrkästi syyllistyneensä mihinkään rikokseen tai rikkomukseen.

Sisäministeriön poliisiosastoon annetun ilmiannon kovin väite on IS:n tietojen mukaan se, että "huumepoliisit johtavat suomalaista huumekauppaa".

IS tavoitti yhden ilmiantajaksi epäillyn poliisin. Hän ei halunnut kommentoida lainkaan tapahtunutta, mutta ei myöskään kiistänyt ilmiantoväitettä.

Jo toistakymmentä epäiltyä poliisia kritisoi valtionsyyttäjän johdolla tapahtuvia tutkimuksia mm. asenteellisiksi ja sekaviksi. Väitteen mukaan huonoiten on kohdeltu erästä tullin virkamiestä, joka on jutussa todistajana.

"Häntä kohdeltiin kuin rikoksesta epäiltyä", tehdyssä tutkintapyynnössä sanotaan.

Tutkintapyynnön lisäksi oikeuskanslerille on tehty tähän mennessä neljä kantelua meneillään olevasta tutkinnasta.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske myötää, että perustettu tutkintaryhmä ei ole paras mahdollinen.

- Meillä pitäisi olla erillinen, tietyksi ajaksi nimetty valmiusryhmä virkarikostutkintaa varten, Kalske sanoo.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1494551
Syy miksi näin monimutkaisen jutun kautta pyrin sisään, on se, että olen saanut palstalle ikuisen porttikiellon, mutta tätä ei ole kerrottu teille - ja minulle tuli todellinen hätä - hain jo apua suomi24 palstaltakin henkirikososiosta - pyysin, että joku kertoisi asian täällä ja syyn, että miksi en vastaa viesteihin. Kyöpeli ei ole halunnut laittaa erinäisistä syistä tietoa julkisesti, ja aionkin jatkaa aiheesta vielä suomi24 henkirikoksissa, jonne toivon mukaan hänen valtansa ei ulotu.

Toivon teille kaikille oikein hyvää jatkoa, ja me näemme vielä - live-elämässä tämän jälkeen, kuten olen aikaisemminkin kertonut. Ja juuri näiden samojen asioiden tiimoilta - on vielä paljon kerrottavaa, ja juuri siitä, että miten tämä palsta liittyy kaikkeen puhumaani. Syy miksi olen kirjoittanut juuri täällä - tosin ei helpoin tehtävä, johon ihminen ryhtyy, mutta koin sen tuolloin velvollisuudeksi syistä, joita minulle puhuttiin.

Jään kaipaan teitä.

Sirpa

PS Edellä mainittu on ainoa muu nimimerkki, joka minulla on täällä koskaan ollut - ja syy oli tuo erittäin arka asia vuonna 2008 poliisista - olin vähän väliä kiusattavana asioista, joita toin esille, ja tuo olisi ollut Sirpana liian rajua - tänä päivänä ei toki enää.

Jos yritän kirjautua Sirpana, saan seuraavan viestin:
Teidät on asetettu pysyvästi porttikieltoon.

Ota yhteyttä Keskustelufoorumin ylläpitäjään saadaksesi lisää tietoa.

Porttikiellon syy: asiattomuudet

Tämä porttikielto on annettu käyttäjätunnuksellesi.
Tämä tiedoksi. Kiitän sydämestäni kaikkia lukijoitani - ilman teitä, en olisi todellakaan jaksanut tehdä tätä kahdeksan vuoden mielipuolista työtä! Jos me pystyimme jotakin tekemään - se on ennen kaikkea teidän ansiotanne!

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

⇑ No olipas ikävä uutinen ....

Kanssasi on ollut todella mielenkiintoista keskustella, joten siitä lämpimät
kiitokset Sinulle.

Oikein hyvää jatkoa itsellesikin !

PS:
Taisit juuri saada viitteellisen vastauksen kysymykseesi:
Sirpa kirjoitti: Kauanko me saamme vielä odottaa, että nämä laittomuuksiin syyllistyneet poliitikot ja virkamiehet pidätetään ja saatetaan asianmukaisesti tuomioistuimen eteen vastaamaan teoistaan?
Jos aihe on tabu jopa keskustelupalstoilla, niin TODELLA PITKÄÄN .... m.o.t.

Mitä taas tulee siihen 1/3 ( aka 2 miljardia ), niin sen taustavoimia voi lähteä etsimään vaikkapa seuraavista artikkeleista:

30 Population Control Quotes That Show That The Elite Truly Believe That Humans Are A Plague Upon The Earth

Scientists: 'Look, One-Third Of The Human Race Has To Die For Civilization To Be Sustainable, So How Do We Want To Do This?'

Hullu idea - ja vain harva ymmärtää että sen "katoavan" 1/3:san pitäisi olla se nyt parhaiten pärjäävä väestönosa ... muuten ei väestön vähentäminen auta mihinkään.
Suurin osa "ideasta" innostuneita sahaa kyllä omaa oksaansa ...

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Vielä tuosta mailman resurssien käytöstä ja sen suhteesta väestömäärään ...

Lainaus Worldwatchin raportista:
The 12 percent of the world’s population that lives in North America and Western Europe accounts for 60 percent of private consumption spending, while the one-third living in South Asia and sub-Saharan Africa accounts for only 3.2 percent.
The State of Consumption Today

Jos
ryhmä A: eli 12% osuus väestöstä käyttää resursseista 60% ja
ryhmä B: eli 33% prosentin osuus väestöstä käyttää resursseista 3.2%
niin kumpi ryhmistä aiheuttaa sen ongelman ? :cry:

Hirtehis-huumorilla:
Vaikka mailman populaatiosta "poistettaisiin" 88% - eli kaikki paitsi Pohjois-Amerikan ja Länsieuroopan väestö, niin kulutus laskisi vasta 40%.

Koska kestävä taso vaatisi 50% vähennyksen kulutukseen , niin Jäljelle jääneen porukankin osalta pitäisi kulutusta laskea melkein 20%. ...

Taas nousee esiin sama ongelma - 10% jäljelle jääneestäkin väestöstä käyttää resursseista yli 50% -> pitäisi siis vähentää taas n.90% tästäkin porukasta.

Koska jonkun pitää tehdä työt, niin siihen jäljelle jäävään 10%:iin pitää mahtua myös työntekijät. Jako olisi sitten sellainen että nykyiset monimiljonäärit ( 0.05% väestöstä ) säilyttäisivät asemansa ja loput olisivat sitten heidän henkilökohtaisia orjiaan - 2000 jokaiselle - ei tästä auta pihistellä. Niin ja tietysti sitten niiden orjien lisääntymistä pitää muistaa säädellä jotenkin.

On se niin hieno idea ... varsinkin niiden tulevien orjien kannalta, joiden kulutus pitäisi rajoittaa tasolle riisikuppi päivässä - kun ei resurssit muuten riitä....

llewellyn
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

Voi taivahan luoja.

daemons1982
Remington Steele
Viestit: 206
Liittynyt: To Syys 20, 2012 7:05 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja daemons1982 »

Lopettakaa jo nikin sorsiminen, kiitos! Tätäkin on jo noin 160 keskustelusivua puitu läpi. Kohta ylläpito varmaan perustaa uuden sivuston?!

Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3619
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

daemons1982 kirjoitti:Lopettakaa jo nikin sorsiminen, kiitos! Tätäkin on jo noin 160 keskustelusivua puitu läpi. Kohta ylläpito varmaan perustaa uuden sivuston?!
Toivottavasti ei. Johan tuo yli 10000 viestiä pelkkää salaliittoteoriaa oli riittävästi.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5612
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Onko Kyöpeli tai ylläpito ilmoittanut sitä syytä, minkä johdosta Sirpa on potkittu pois murhainfosta?
Anneli Auer Murhalesken muistelmissa vuonna 2016: "Kukaan ei miettinyt hintaa silloin, kun tätä sotkua rakennettiin. Kukaan ei myöskään halua ottaa vastuuta siitä nyt jälkikäteen."

visitor59
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: To Maalis 25, 2010 9:30 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja visitor59 »

Pieni liekki kirjoitti:Onko Kyöpeli tai ylläpito ilmoittanut sitä syytä, minkä johdosta Sirpa on potkittu pois murhainfosta?
Ilmeisesti eivät - päätellen Sirpan viesteistä suomi24 henkirikoksissa. Eikä tuomioistuimessakaan mainita mitään.

lähde:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13683826 ... ituskielto

Palle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 1:31 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Palle »

Ikävä juttu, että Sirpa aivan aiheetta on saanut ikuisen porttikiellon. Kritiikin äänet pyritään vaientamaan ja pitämään ihmiset tietämättöminä muuleina.

Jos luet tätä Sirpa, luulen, että olet aivan oikeilla jäljillä "valmiuslain" ja varustelun suhteen. Kaikki viittaa nyt syksyllä tai syystalvella alkavaan III maailmansotaan. Syyskuussa tuhannet jenkkisotilaat laskeutuvat Espanjaan. Espanjasta suunnitellaan kauko-operaatioiden komentokeskusta. Jos en väärin muista, niin Baltian sotatapahtumiakin johdettaisiin Espanjasta käsin. Usassa on ollut käynnissä laajat, usean osavaltion käsittävät Jade Helm- harjoitukset, joiden alkaminen liittyi (tiedotuksesta poiketen) Bohemian Grove-saatananpalvojien riittimenoihin. Jade Helm kytkeytyy myös Naton Baltop-harjoituksiin, joihin liittyy oudolla tavalla myös Lisa Holmin murha, johon viitattiin ennakkoon kabbalistisilla videoilla.

Mikä hälyttävintä, Baltop-harjoituksiin osallistuvien maiden, joukkojen tai varustusten määrä viittaa poikkeuksetta kabbalistisiin 7-,11- tai 13-lukuihin. US-Natoa johtavat kabbalistiset hourupäät ja kiihkorabbit, joille on kunnia-asia saada niin monta valkoista eurooppalaista hengiltä kuin mahdollista. Venäjällä on vallassa niinikään juutalaisoligarkia, on ollut jo kommunistisesta vallankumouksesta lähtien. New Yorkista ja Saksasta tuotetut juutalaisbolshevikit tietämättömien työläisten tuella teurastivat koko Venäjän keskiluokan-opettajat, lääkärit, papit, yliopistoväen jne. vastavallankumouksen pelossa.

Usassa toimeenpannaan jatkuvasti psyop- ja false flag-iskuja, viimeisenä teatteriampuminen, että kabbalavallanpitäjät saisivat tekosyyn kerätä kansalta perustuslain takaamat aseet, joiden on ollut ja on tarkoitus suojata kansalaisia hallitusten tyranniaa vastaan.

Kaikki tyrannihallitusten suorittamat kansanmurhat on toimeenpantu aselakien kiristämisen jälkeen. Voi vain toivoa, että jenkit pitävät pintansa ja onnistuvat eliminoimaan kabbalahullut. Usassa on satoja keskitysleirityyppisiä varustelmia "radikaaleja" kansalaisia varten. Keitä ovat hoururabbien mielestä ne "radikaalit"? Kaikki valkoiset (kristityt), siis normikansalaiset.

Usan inside -9/11- false flagin varjolla ponkaistun Patriot Actin luoja oli- yllätys yllätys- rabbi Chertoff, fanaattinen massatuhoajattelija, jonka mielestä vain talmudiiniset juutalaiset ansaitsevat elää matkalla kohti juutalaiskommunistista maailmanhallitusta :roll: .

Tämä kaikki kuulostaa uskomattomalta, johtuen sensuurista, mutta se on todellisuutta. Ukrainassa toimeenpannussa Holodomorissa oikeuden vahvistama tosiasia on, että kansanmurhan moottoreina ja toimeenpanijoina olivat yli 90%:sti juutalaiset. 10 miljoonaa ukrainalaista kuoli nälkään. Miten tämä voi olla mahdollista? Aselakien tiukentamisen jälkeen kansa oli hampaaton. Juutalaiset vahtivat viljavarastoja rynkyt käsissä samaan aikaan kun luurankomaisen laihat ukrainalaiset kaatuivat tielle. Ne jopa tekivät ratsioita taloihin ja veivät kattilatkin, etteivät äidit saisi tehtyä ruohokeittoa lapsille. :roll:

Avatar
paccasucco
Javier Pena
Viestit: 1768
Liittynyt: Ti Syys 02, 2014 9:28 pm

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja paccasucco »

Et ole läheskään ainoa,joka kaipaa Sirpaa,omakin surutyöni on vielä kesken.

Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 469
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Sirpa

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

Luulin, että minä en kaipaisi, mutta kuinkas sitten kävikään?

Vaikka suurinta osaa Sirpan jutuista ei ehkä jaksanut läpi kahlata, oli joukossa kyllä sellaisia helmiä.... Parasta minfoviihdettä oli Sirpa sittenkin.
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Vastaa Viestiin