Profilointeja käyttäjistä

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Tuntematon Mies
Remington Steele
Viestit: 239
Liittynyt: Ke Heinä 04, 2007 10:20 am

Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tuntematon Mies »

En ole vuosikausiin juuri kirjoitellut tälle palstalle, vaikka seurailenkin sitä aika ajoin. Meno on mielestäni aika väsynyttä, ja vain jotkut vähän kuumemmat keissit jaksavat herättää mielenkiinnon, viime aikoina tietysti ennen kaikkea Ulvila. Vuosien saatossa on moni hyvä kirjoittaja jäänyt pois; pois on jäänyt myös kirjoittajia joiden lähtemisestä sanon hiljaa mielessäni: onneksi. Ja sitten on vielä joukko sitkeitä kantapeikkoja... kun en varsinaisiin juupas-eipäs-vääntöihin viitsi osallistua, niin ajattelin palstalaisten iloksi kirjoittaa omia ajatuksiani muutamista mielestäni valovoimaisimmista nimimerkeistä. Rajoitan profilointini heihin, jotka ovat vielä ihan äskettäin olleet aktiivisesti mukana.

Damien: aika tyypillinen tämän ajan ihminen, lahjakas mutta tyhjä. Toinen palstan ärsyttäjistä (Marsalkan ohella). Yhdessä nämä kaksi ovat luultavasti eniten vastuussa monien hyvien kirjoittajien lopettamisesta ja siten palstan tason laskusta. Sääli, sillä kyllä Damienilla olisi eväitä keskustella ihan rikostapauksistakin. Pieni kuittailuhan kuuluu monien mielestä asiaan, mutta ei se saisi olla kenenkään elämän ainoa sisältö. Positiivista ovat hyvät avatarit, palstan parhaimmistoa!

Mariacka: palstan harvoja älykköjä, akateemisesti sivistynyt, oletan? Ei enää mikään keskenkasvuinen, vaan edustaa kypsyyttä sekä näkemyksissä että niiden esilletuonnissa. Jopa siinä määrin, että on saanut jäädä melko rauhaan rakkikoirilta ja siksi viitsinyt pysyä palstoilla. Keep up the good work!

Marsalkka: tämä veijari kuuluu niihin, jotka saavat tyydytystä toisten ärsyttämisestä. Selvästi varsin älykäs ihminen, vähän kuin Asterixin riidankylväjä. Arvaan, että on kasvanut itseään yksinkertaisempien vanhempien ja/tai sisarusten joukossa, joita halveksii mutta ei ole uskaltanut heitä aikanaan haastaa. Marsalkan sukupuoli on jäänyt epäselväksi, veikkaisin että on nainen. (Toivon, että palstan naiset eivät vedä tästä hernettä nenään. Marsalkka on selvästi "ämmä", mutta ei-sukupuolisidonnaisella tavalla. Miehissä on akkoja, ja naisissa on äijiä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Mutta kuten sanottu, Marsalkkaa veikkaan fyysisesti naiseksi.)

Matula: huh huh. Tämän henkilön mielenlaatua kuvailee vaikkapa sana "tieraivo". Piilossa suoralta katsekontaktilta kaikki käytöstavat ja muut turhat estot ovat lentäneet romukoppaan. Omaa absoluuttisen totuuden ja kouluttaa kaikkia muita. Aapelia mukaillen, "pääkuori on niin ohkaisista aineksista tehty, että ajatusrakennelman yksinkertaisuus loistaa lävitse".

Sirpa: liekö vetäytynyt tältä palstalta ja siirtynyt vallan Hejaciin. Tervemenoa, lahjatavaraa ei saa palauttaa, ajattelee varmaan moni. Sirpa on älykäs ihminen, ja rohkea: hän uskaltaa olla yksin oikeassa, mikä on hyvin harvinaista. Valitettavasti itsekritiikki vain jää puuttumaan. Sirpa on palstan Don Quijote, joka taistelee tuulimyllyjään vastaan aina ja kaikkialla. Sellaista tunteen paloa ja oikeudenmukaisuuden puolustamisen intohimoa palstoilla tarvitaan, mutta ikävä kyllä Sirpalta puuttuu KESKUSTELEMISEN taito. Ei kukaan jaksa lukea sataa paasausviestiä tunnissa.

Valdovas: toinen "akateeminen" Mariackan ohella. Näiden kahden keskinäiset miekkailut "rikosaiheisessa kysymysketjussa" (http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=16&t=2207) ovat Murhainfon ehdottomasti parasta antia.

Ylläpito: liekö vielä elossa? Kyöpeli näyttää pistäytyvän palstoilla noin kerran viikossa, aamuyöstä Suomen aikaa, ja paiskaa silloin muutaman satunnaisen bannin. Perusteluja ei ole, vain jostakin satunnaisgeneraattorista arvottu "X huilaa viikon verran asiattomuuksissaan ketjussa Y". Voi kun ylläpito ja moderaattoritkin olisivat kiinnostuneita palstastaan, kyllä se näkyisi hyvällä tavalla kaikessa. Damienin ja Marsalkan ohella ylläpidon toilailut ovat karkottaneet paljon asiallisia käyttäjiä. Liekö sama henkilö tai tiimi kyseessä?

Jokerina nostan vielä esiin nimimerkki taavetin joka tässä postauksessaan sanoo kaiken olennaisen ja ansaitsee hatunnoston itselleenkin: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 28#p317228

Tuossahan tuota jo olikin yhteen viestiin. Täältä tähän! :D

___

Muoks otsikkoa.
Muoks 2 lisätty Valdovas, unohtui eka postauksesta ilman omaa syytään!

Stephanie Plum
Remington Steele
Viestit: 239
Liittynyt: To Loka 29, 2009 1:57 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Stephanie Plum »

Ei varmaan voisi paremmin sanoa.

Valdovas on älykkö, mutta aiheet täällä ovat niin brutaaleja, että pohdinnan hienous jää toisinaan sen tosiasian alle, että karmiva rikollinen on karmiva rikollinen, vaikka sille minkä hienon nimen antaa ( ja olen kyllä lukenut 6v koulunpenkillä latinaa aikoinani). Valdovas kuitenkin on kärsivällinen ja ei esitä asiaansa niin, että vastapuolelle tulisi tunne, että Valdovas pitäisi itseään toisia parempana ja tuo on hieno taito.

Marsalkka on varmasti palstan arvokkain kirjoittelija, mikäli mitataan rahassa. Niin moni uusi ja mielenkiintoinen kirjoittelija on lähtenyt Marsalkan hampaisiin jouduttuaan ja vielä useampi varmaan jättänyt kirjautumaan koko m infoon. Ja samalla vieneet mainostajien / sponsoroijien rahat muille sivustoille. Jossakinhan ihmiset käyvät, jos eivät täällä.

Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6325
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Stephanie Plum kirjoitti:
Niin moni uusi ja mielenkiintoinen kirjoittelija on lähtenyt Marsalkan hampaisiin jouduttuaan
Onkohan näitä kymmeniä vai satoja? Olen aika otettu!
ja vielä useampi varmaan jättänyt kirjautumaan koko m infoon.
En ole ymmärtänyt tuhovoimieni ylivertaisuutta!

Tähän yksi hymiö. Sellainen silmää iskevä.
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.

VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4936
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Marsalkka kirjoitti:En ole ymmärtänyt tuhovoimieni ylivertaisuutta!

Tähän yksi hymiö. Sellainen silmää iskevä.
Olet kuin Hannu Karpo - suurin osa vihaa sinua(kin), mutta silti seuraa salaa.

Mummoille toki olet ihastus, varsinainen herrasmies joka pelastaa päivän kuin päivän.

Edit: Lisätään nyt vielä: Kyttääjien aatelia.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


ketsku
Christopher Lorenzo
Viestit: 1507
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 11:59 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja ketsku »

Marsalkka on MIES tai mun maailmani hajos just palasiin!!

Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5234
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Damien »

VoDKa kirjoitti:Olet kuin Hannu Karpo - suurin osa vihaa sinua(kin), mutta silti seuraa salaa.
Karpoahan vihaavat vain munattomat sohvien sankarit, vähän niinkuin Piisistäkin. 8)
Tuntematon Mies kirjoitti:Damienin ja Marsalkan ohella ylläpidon toilailut ovat karkottaneet paljon asiallisia käyttäjiä. Liekö sama henkilö tai tiimi kyseessä?
*hihittelee kuin pikkutyttö*
Tuo nimittäin meinasi mennä jo ihan silmien ohi.Siinäpä sulle pähkinä, ovatko, vai eivätkö ole.
Jos tuo kolmen kopla on onnistunut karkoittamaan "asialliset" käyttäjät niin on kyllä surkeita sakilaisia
täälläkin pyörimässä. :lol: Jotain hyvää siis tehty maailman eteen.
Oli muuten yllättävän paska profilonti mutta kiitos, en olettanutkaan että jokainen lukija minusta
ymmärtäisikään. :mrgreen:
Avatkin ovat ihan perseestä.
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."

Rouva_Etsivä
Neuvoja-Jack
Viestit: 512
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 10:58 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Rouva_Etsivä »

Damien kirjoitti: Avatkin ovat ihan perseestä.
Ei banni vaan.. Sulle napsahti hirttotuomio. :mrgreen:

Valdovas
Axel Foley
Viestit: 2441
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 12:25 pm
Paikkakunta: Paikallinen ryhmä, Orionin haara 4 B 13

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Valdovas »

Stephanie Plum kirjoitti: Valdovas on älykkö, mutta aiheet täällä ovat niin brutaaleja, että pohdinnan hienous jää toisinaan sen tosiasian alle, että karmiva rikollinen on karmiva rikollinen, vaikka sille minkä hienon nimen antaa ( ja olen kyllä lukenut 6v koulunpenkillä latinaa aikoinani). Valdovas kuitenkin on kärsivällinen ja ei esitä asiaansa niin, että vastapuolelle tulisi tunne, että Valdovas pitäisi itseään toisia parempana ja tuo on hieno taito.
Kiitos tästä ja muusta positiivisesta palautteesta osaltani tässä ketjussa! :D

Tasapainon vuoksi voisi ehkä tuoda esille hiukan toisenkinlaista ja -tasoista palautetta muutenkin tunnetusti laadukkaalta ;) S24-foorumilta, josta joku aika sitten ihan sattumalta löysin oheisen ja hiukan yllättäen, sillä en ole ko. foorumin keskusteluihin edes osallistunut. No, ilmeisesti maine on kulkenut edellä... 8)

- http://keskustelu.suomi24.fi/node/8869137

Että sellaista... :mrgreen:

Mieleen tosiin tulee erityisesti ko. palautteen sisältöä ja tyylilajia ajatellen, että kertookohan se sittenkin vielä hiukan enemmän kommentaattoreista itsestään kuin kommenttien kohteesta... 8)

Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3840
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

lainaus ylläannetusta linkistä:
Valdovas ei tunnu pärjäävän koville minfolaisille ilman tuollaista linkki- ja sivistyssanamäärää.
8)
Muuten olen sitä mieltä, että mikä tahansa kommentti kokonaisuutena tosiaan kertoo enemmän kommentin antajasta kuin kommentin kohteesta... tosin joskus kohteestakin saattaa tulla osuvaa arviota.
Nothing is quite what it seems

Chopper
Perry Mason
Viestit: 3566
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Edelleen edelliseen linkkiin liittyen,minäkin näköjään päässy suoli24:een,mikä nyt ei sinällään ole ihme kun olen varmaan suututtanut vähintään joka toisen palstalaisen joskus jossain vaiheessa :|
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !

Valdovas
Axel Foley
Viestit: 2441
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 12:25 pm
Paikkakunta: Paikallinen ryhmä, Orionin haara 4 B 13

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Valdovas »

Maybrick kirjoitti:lainaus ylläannetusta linkistä:
Valdovas ei tunnu pärjäävän koville minfolaisille ilman tuollaista linkki- ja sivistyssanamäärää.
8)
Muuten olen sitä mieltä, että mikä tahansa kommentti kokonaisuutena tosiaan kertoo enemmän kommentin antajasta kuin kommentin kohteesta... tosin joskus kohteestakin saattaa tulla osuvaa arviota.
Niinpä... ;) Kiinnostavinta tuossa lainatussa kohdassa on ehkä se, että siinä tunnutaan mieltävän keskustelupalstoille osallistuminen ensisijaisesti jonkinlaisen kilvan tai kamppailun näkökulmasta. Varmaan sellaisiakin motiiveja monilla on ja varsinkin jos ja kun keskustelut tai väittelyt tiivistyvät, mutta ehkä siinä jää huomaamatta, että muunkinlaiset motiivit ovat toki mahdollisia... :)

Niin, ja sitten tietysti olisi kiinnostavaa kuulla keitä ne kovat minfolaiset sitten ovat... 8)

Mariacka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5084
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 7:34 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Mariacka »

Valdovas kirjoitti:Niin, ja sitten tietysti olisi kiinnostavaa kuulla keitä ne kovat minfolaiset sitten ovat... 8)
Höh. Nehän on niitä, jotka kyllä kirjoittaisivat minfoon, mutta joita ei juuri nyt huvita "kun siellä on niin tyhmää porukkaa" tai sitten heidät on "pannattu mieli valtaisesti"

Valdovas
Axel Foley
Viestit: 2441
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 12:25 pm
Paikkakunta: Paikallinen ryhmä, Orionin haara 4 B 13

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Valdovas »

Chopper kirjoitti:Edelleen edelliseen linkkiin liittyen,minäkin näköjään päässy suoli24:een,mikä nyt ei sinällään ole ihme kun olen varmaan suututtanut vähintään joka toisen palstalaisen joskus jossain vaiheessa :|
Onneksi olkoon! :D Huomaatko muuten, että sinun postaustasi on tulla kommentissa myös hiukan "paranneltu", ilmeisesti siltä varalta, että pointti menisi varmasti niin sanotusti himaan... :mrgreen:

MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8840
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

^
^:) Mariacka! :lol: :lol: tuo kuului jo osioon 'naurattaa minfossa'.

Joko olen vieraillut viimeviikkoina liian hätäisesti tai sitten olen turtunut, mutta minusta meno on ollut suht'koht' rauhallista ja riidatonta viimeaikoina. :shock:
Nuotio & Äreät Tiput

Chopper
Perry Mason
Viestit: 3566
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Kyllä huomasin :mrgreen:
On se hyvä kun toiset keksii kaikkee kivaa omaan tylsyyteensä,onneks ei itellään riitä aika ja motivaatio moiseen turhanpäiväisyyteen...
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !

Vastaa Viestiin