Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8905
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Jos on oikeasti kokenut pistooliampuja ja vieläpä tietoinen miten eri kaliiberit ja luodit toimivat elävään kohteeseen, niin kukaan heistä ei valitsisi surma-aseeksi .22:sta ellei tarkoituksena ole päästä ampumaan teloituslaukaus lähietäisyydeltä päähän. Kosketuslaukaus päähän on ainoa keino, mitä asiaan perehtynyt ampuja käyttäisi, jos tarkoituksena olisi tappaa uhri.
Kaliiberin vaikutus ammutun luodin tappavuuteen.png
Kaliiberin vaikutus ammutun luodin tappavuuteen.png (34.58 KiB) Katsottu 5540 kertaa
https://www.nytimes.com/interactive/201 ... -guns.html

Kokeneet ampujat tietävät myös kuinka epätodennäköistä on saada ihmismaaliin hyviä osumia pidemmältä etäisyydeltä noissa olosuhteissa ja kukaan kokenut ampuja ei toisaalta lähtisi hakemaan tällöin torso-osumaa, sillä näistä selvitään kaupunkialueella lähes aina. Kaliiberin vaikutusta on tutkittu testein ja tilastoin, tässä lisätietoa tapahtuneiden perusteella:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6324289/


Mohamed ei ollut syntynyt onnellisten tähtien alla.
Agatha Christien maailmankuulu "Kymmenen pientä neekeripoikaa" on nähtävissä live-näytelmänä täällä! Kuka murhaa ja kenet?

Kardemumma

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Pienoispistoolilla osuu aivan hyvin ihmisen kokoiseen maaliin parinkymmenen metrin päästä. Ampumaradoilla taulutkin on 25 m etäisyydellä. Ei tuota Addoa ole ammuttu 60 metrin etäisyydeltä. Tuli on avattu hylsyjen löytymispaikassa ja siitä Addo on lähtenyt sitten liikkumaan, lyyhistyen lopulta löytöpaikkaansa. Jos ampuja olisi ollut armeijan palveluksessa, ei tukkatyyli olisi ollut tuommoinen. Väitän myöskin jokaisen laukauksen osuneen uhriin, jos olisi vähääkään aikaisemmin pienoispistoolilla ampunut.

Narkomaaniveikkaus ei sinällään ole huono ajatus, mutta siinä on vain yksi ongelmakohta. Huumepiireissä on paljon poliisin tiedottajia ja sitä kautta poliisi olisi päässyt aika nopeasti tekijän jäljille. Ase voi kuitenkin olla peräisin juuri tuolta Havukoski/Koivukylä -alueelta ja jotainhan tekijä on siellä suunnilla touhunnut. Putkikassin mukana olo kertoo, ettei pelkästään oltu murhaamistarkoituksessa. Treenikassi?

Minun veikkaus on, että tekijä oli hyvin tyypillinen mielenterveysongelmainen. Vähän samanlainen tapaus kuin Hyrylän naispuukotuksen tekijä vuodelta 2015. Pienoispistooli on saattanut olla jopa luvallinen, ehkä isän tai muun läheisen henkilön ja palautettu teon jälkeen takaisin asekaappiin. Mikään ei myöskään poissulje aseen olleen ihan tekijän oma. Lupamenettely on noihin aikoihin ollut käytännössä paperityötä, ei muuta. Jokelan ja Kauhajoen kouluampujatkin saivat pienoispistooleihin ostoluvat Poliisilta.

Tekijä on pyrkinyt ja päässytkin Vanhalle Tuusulantielle, jonne jäljet hänestä loppuvat. Umpikujaan ajaminen kertoo, ettei tekijä tuntenut aluetta, jossa henkirikos tapahtui. Jotenkin tulee mieleen, että varsinaisen pako-auton kuljettaja on herpaantunut tilanteessa, kun on kuullut laukaukset ja hänen hermonsa ovat pettäneet. Hän on lähtenyt ajamaan karkuun, ilman kyytiläistä (tekijää), joka jäi alueelle selviytymään yksin. Lopulta pakoauton kuljettaja on kuitenkin tavoittanut tekijän ja onnistunut saamaan hänet kyytiinsä. Ehkä heillä molemmilla on ollut puhelimet, jolla saivat yhteyden toisiinsa.

Silminnäköijöiden mukaan tekijä puhui normaalia Suomenkieltä. Se viestii vahvasti pääkaupunkiseutulaisesta. Toki tekijä on voinut asua vaikka Kotkassa tai Tammisaaressa. Tällöin skenaario muuttuu palkkamurhaksi. Addohan oli tullut Suomeen Neuvostoliiton kautta. Somaliasta Suomeen tulleet olivat myöskin rikkaiden klaanien jäseniä ja osa sotapäälliköitä. Oliko Addo sekaantunut heidän kauttaan Itä-heroiiniin? Levyseppähitsarin hommat eivät enää vaikuttaneetkaan hienolta, kun vastaavan kk-palkan pystyi tienaamaan parissa päivässä myymällä Helsingissä heroiinia. Ehkä Addo liikkui vain väärässä porukassa, tai sitten henkirikoksen tekijät halusivat kostaa yhdelle somalille, jonkun toisen somalin teot.

Aika todennököistä, ettei Addo osunut uhriksi vahingossa. Tavallinen rasisti olisi ollut humalassa ja jäänyt kiinni melko nopeasti teon jälkeen. Tekoa olisi edeltänyt myöskin jonkinlainen rasisteille tyypillinen huutelu. Asekin viittaa tietoiseen harkintaan. Se on saattanut olla jopa äänenvaimennettu, mutta siitäkin huolimatta laukauksesta kuuluu aina poksahdustyylinen ääni. Jos tämä teko oli palkkamurha, niin se onnistui, vaikka muuttujia tulikin mukaan liikaa.

Jos tekijä on yhä elossa on hän noin 55-60-vuotias. Poliisin luomasta tekijän kasvokuvasta on mahdotonta päätellä miltä hän näyttäisi tänäpäivänä. DNA-tunniste hänestä on kuitenkin saatu. Tulevaisuudessa, jos poliisi ei onnistu hukkaamaan sitä, tekijä löytynee. Kaikenlaiset Myheritaget ja muut sukututkimuksiksi verhoillut joukkovalvontakeinot yleistyvät. Riittää, että tekijän yksi sukulainen antaa genominsa julkiseksi tai poliisin rekisteriin. Rikostekninen DNA-analyysi on 20-vuoden päästä sillä tasolla, että sinne tietokantaan on merkitty kaikkien dna-tiedot. Siinä vaiheessa tosin tekijä saattaa maata hautausmaalla tai dementoituneena jossain vanhainkodissa. Ja juttu on muutenkin tutkittu tappona. Kansiot on suljettu ja pellavatukkainen lenkkeilijäpoika onnistui siinä, missä moni on Suomessa epäonnistunut.

vasikka
Rico Tubbs
Viestit: 1254
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Kovin organisoitumattomaltahan tekijän toiminta ampumisen jälkeen on vaikuttanut. Ajattelisin silti, että voisi hyvinkin olla etukäteen suunniteltu. Ehkä paikalle osuneet sivulliset säikäyttivät tekijää sen verran, että paikalta pakeneminen ei onnistunut ennakkosuunnitelman mukaan. Voi liittyä siihenkin, että M.A tuli vasta myöhemmällä bussilla. Kävihän tuoreessa Jorma Halosen murhassakin niin, että tekijä joutui pakenemaan paniikissa loukkaannuttuaan, vaikka etukäteen oli ajatellut todennäköisesti pakenevansa tyttöystävänsä kyydillä.

Ajattelisin, että tekijä olisi väijynyt Addoa aseen kanssa pyörävaraston suojissa odottaen sopivaa hetkeä.
Ihan kiinnostava olisi verrata DNA:ta myös naisystävän DNA:han hänen verisukulaisten osuuden poissulkemiseksi.

Motiivi on tietysti puhdasta arvailua, mutta olisiko Addo voinut tehdä kolmannelle osapuolelle jotain mikä hänen kulttuurissaan nähdään harmittomana kepposteluna, mutta suomalaisessa kulttuurissa toisin? Mitään viitteitä siihen ei ole, että Addo olisi riitaantunut tekijän kanssa hetkeä ennen ampumista. Itse en pidä ensisijaisena teoriaa, että tekijä olisi henkisesti häiriintynyt henkilö ja ampunut satunnaista uhria. En myöskään usko siihen, että ampumisen motiivi olisi ollut ihonväri.

Rautaisen ammattilaisen tekoselta tämä ei vaikuta. Silminnäkijät kertoivat miehen olleen ihan tavallisen näköinen, eikä luultavasti humalassa tai huumeissa. Oletan sen perusteella, ettei myöskään täysin sekaisin psyykisesti, vaikka toki hermostunut ja ehkä paniikissakin. Hänestä saatiin hyvät silminnäkijähavainnot. Oletettavasti silminnäkijät ovat katselleet poliisin arkistoissa olevia kuvia, mutta matchia ei ole löytynyt. Myöskään DNA:ta ei löytynyt poliisin rekistereistä. Kyllähän poliisi on myös paikalliset konnat tunteneet.
Pitäisin hyvinkin mahdollisena, että tekijällä ei ole muuta merkittävää rikostaustaa juurikin noihin edellämainittuihin seikkoihin nojaten.

vasikka
Rico Tubbs
Viestit: 1254
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Täydennetään edellistä viestiä vielä sen verran, että voihan se motiivi sillä tavalla olla rasistinen, että tekijän mielessä kynnys somalin ampumiseen voi olla matalampi kuin vaikka valtaväestön edustajan. En missään nimessä kuitenkaan usko pelkästään sen, että M.A oli somppu olevan varsinainen syy ampumiseen.

vasikka
Rico Tubbs
Viestit: 1254
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Jossain kerrottiin, että miehen vasemmassa kädessä oli ase ja hän piti kiinni oikealla kädellä ovenkarmista. En tiedä olisiko liian pitkälle menevä johtopäätös arvella tappajan olevan vasenkätinen?

Dope Boy
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1380
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Samanlaiset vibat on kun esim. tesoman rambon tapauksessa, ihan vaan päähän pisto tai möröt käskeneet tappaa. Luulen et on vaan ruvennu räiskii huvikseen summa mutikassa ja sit on yks kuti sattunut osumaan.
"If you aim for a king, you better not miss"

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13512
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Addon surma oli jollain oudolla tapaa niukasti uutisoitu, esim. IltaSanomissa ei tapauksesta mainittu juuri mitään. Iltalehti (IL) kävi kuitenkin paikalla ja ensimmäinen arvio oli, että teon taustalla on "ulkomaalaisviha" - kuinkas muuten, olemmehan Suomessa.
- "Ulkomaalaisviha" oli silti sangen yleistävä arvio, sillä tuskin henkilö kaikkia ulkomaalaisia vihasi, mutta toki oli "kivaa" syyllistää arvioimalla motiivia heti tuoreeltaan.

Jos taasen Addo olisi jonkun ampunut, niin tuskin IL olisi otsikoinut, että teon taustalla saattaa olla suomalaisviha - tai viha ylipäätään ulkomaalaisia - kohtaan. Onko kukaan pohtinut miksi sellainen vaihtoehto ei ylipäätään ole mahdollinen - siis ainakaan julkisesti, mutta toisin päin on?

Jos tapaus Addo kävisi nyt, vasemmistohallitus olisi järkyttynyt (suomalaisen saatua surmansa hallitus ei järkyty), Jari Tervo ja tämä ainoa ulkomailla koskaan käynyt suomalainen, kaarnaveneen kapteeni Riku Rantala saisivat taas yhden syyn lisää tehdä 175. kolumni aiheesta "suomalaiset ovat perseestä".
- Myös BLM-liike saisi polttoainetta ja anarkistit voisivat päivittää mielenilmaisunsa ohessa kodin elektroniikan ja urheiluvaatevarastonsa pienyrittäjien kustannuksella.

Mut joo, mtvuutisten taannoisessa artikkelissa Addon tapaus - täällä sivulla 4 - käytiin läpi sen verran hyvin, että siihen ei juurikaan ole mitään faktoja lisättäväksi, mutta ohessa IL:n silloisia uutisia. Valitan kuvien heikkoa laatua:

IL 6.6.1994
IL 6.6.1994
Addo_viha.jpg (76.21 KiB) Katsottu 2400 kertaa
IL 6.6.1994
IL 6.6.1994
Addo_viha_IL_teksti.jpg (88.54 KiB) Katsottu 2400 kertaa
IL 7.6.1994
IL 7.6.1994
Addo_pakoauto.jpg (194.32 KiB) Katsottu 2399 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4979
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja poikani »

Tappajan sekoilu voisi viitata intohimorikokseen, eli että hän olisi toiminut sokean raivon vallassa ja teon tehtyään tila olisi lauennut. Se ainakin selittäisi tuota ilmeistä suunnittelemattomuutta.

Tämä on kyllä todella mielenkiintoinen tapaus. Tulisipa siihen joskus selvyys, vaikka en selviämiseen uskokaan.
????? ?? ??????.

Avatar
Kalle-Ville
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1374
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 5:48 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Kalle-Ville »

L'amourha kirjoitti:
Pe Helmi 28, 2020 8:22 pm
Jutussa lisää kuvia.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/van ... n/7523068


Vantaalla tapettiin mies, mutta tappajaa ei koskaan saatu selville – MTV:n Jarkko Sipilä purkaa pimeäksi jääneen surman pala palalta: Tämä hämärästä ampumistapauksesta tiedetään

JULKAISTU 26.08.2019 06:01

Murha ei vanhene koskaan, mutta tappo vanhenee kahdessakymmenessä vuodessa. Niin ehti käydä Vantaan Ilolassa vuonna 1994 tapahtuneelle henkirikokselle. Koskaan ei selvinnyt kuka ampui hiljaisella kerrostalopihalla 34-vuotiaan Mohamed Addon.

Kahdenkymmenen vuoden määräaika täyttyi 2014, mutta keskusrikospoliisi lopetti virallisesti tutkinnan vasta nyt elokuussa 2019, kun MTV Uutiset pyysi tapauksen esitutkinta-aineiston.

... // ...

Lopulta tutkinta lopetettiin.

– Rikoksesta epäiltyä tai epäiltyjä ei ole tavoitettu. Teoille ei ole löytynyt motiiveja. Teot ovat edelleen selvittämättä, tutkinnanlopettamispäätöksessä todetaan.

– Tutkinta lopetetaan. Rikoksen syyteoikeus on vanhentunut.

... // ...
Kaikista hyvistä havainnoista ja silminnäkijöistä yms. huolimatta tämä jää pimeäksi. Tutkinta on lopetettu eikä poliisi tutki enää, kun rikoksen syyteoikeuskin on vanhentunut.
Suomen kansalaiset ovat muka tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia lain edessä, mutta toisilla meistä tätä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta on jostakin syystä kuitenkin enemmän kuin muilla.

Dope Boy
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1380
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Kolivaara ei ole voinut olla Addon ampuja koska eiköhän siltä ole dna otettu jo aikoja sitten. Tämä surmaaja siis jätti dna:taan sinne autoon.
"If you aim for a king, you better not miss"

RL11/6
Olivia Benson
Viestit: 722
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Noihin aikoihin somalit raiskasivat paljon suomalaisia lapsia ja se voisi olla motiivi.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7179
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Tiedä nyt sitten mikä oli tän sompun ampumisen tutkinnan taso ja mielenkiinto aikanaan, mutta olisin itse kysellyt pariin kertaan tuon kaapatun auton kuljettajalta juttuja.
Näyttäähän näitä somppuja riittävän tähänkin päivään riittävästi.
Täällä tänään, missä huomenna?

Chikatilo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1361
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

dazu kirjoitti:
La Helmi 29, 2020 6:45 am
Tuossa Sipilän tekemässä artikelissa tuli sen verran hyvin tietoa tapauksesta, että "haluan yrittää ratkaista tehtävän":

- tekijä tunsi Addon naisystävän hyvin ja oli tämän kanssa sukupuolisuhteessa

- teko oli suunniteltu ennalta, henkilökohtainen ja täyttää murhan tunnusmerkit

- tekijä oli joko poliisi, tai armeijan kantahenkilökuntaan kuuluva

Mielestäni tuo, että lähtee ampumaan ketään 60 metrin päästä pimeässä ja tihkusateessa .22 kaliiberin pistoolilla, kertoo siitä, että tekijä oli kokenut pistooliampuja. Tällaisia henkilöitä löytyy poliisista ja armeijan kantahenkilökunnasta. Myös tekijän luonnollisesti tullut toiminta paniikinomaisessa pakotilanteessa yrittää ottaa kontrolli sivullisista aseen avulla, viittaa johonkin, joka on tällaisessa toiminnassa kouluttautunut, tai harjaantunut. Lisäksi tekijän urheilullinen ruumiinrakenne sopisi hyvin kuvaan.
Oletan, että tekijä oli ennen tekoa viettänyt aikaa Addon naisystävän luona ja, että hän tiesi odottaa, että Addo saapuisi paikalle jossain vaiheessa iltaa. Addon naisystävä on tiennyt, kuka teon teki, mutta ei ole halunnut tätä ilmiantaa... Syy tähän voi olla vaikkapa se, että naisystävä olisi jollain tavalla yllyttänyt miestä tekoon.
Teko on ollut murha siksi, että se on ollut jossain määrin suunniteltu ennalta ja siksi, että tekijä on ampunut niin monta laukausta, että hän on nähnyt osuneensa uhriin.
Ensiksi; ammattimies ei yritä hakata viiden tuuman naulaa ristipäämeisselillä. Kukaan vähänkään kokeneempi pistoolin tai revolverin käyttäjä ei tietoisesti lähde tappohommiin pitkältä matkalta pienellä käsiaseella - ei ainakaan .22:lla, joka sopii kyllä pienriistan lopettamiseen kosketuslaukauksella. Pistoolilla ei myöskään lähdetä roiskimaan pitkälle matkalle huonoissa valaistusoloissa. Muutenkin mainitsemasi Valtion väkivaltatyöläiset suosisivat itselleen tuttuja ja vaikeasti jäljitettävissä olevia laukausyhdistelmiä, kuten 9 mm ja .38.

En näe mitään viitettä siitä, että surmaaja olisi vaaninut nimenomaan Addoa. On myös erittäin kaukaa haettua, että surmaajalla olisi ollut läheinen suhde Addon naisystävään ja hän olisi vieläpä oleskellut naisen luona ennen tekoa! Tämä on varmaankin ollut heti ensimmäisenä poissuljettuja vaihtoehtoja. On eri asia, jos somali olisi ollut häiriöksi naiselle jo pitkään, mutta siitä ei ole viitteitä.

Sörsselssön epäili aiemmin, että surmaaja olisi rysän päältä yllätetty rosvo. Tämä on varteenotettava mahdollisuus, mihin viittaa myös mukana ollut putkikassi. Autostereoita ja autoihin jätettyä irtaimistoa on mahdollisesti haviteltu. Surmaaja on uhannut Addoa, joka yritti paeta. Laukaukset on mahdollisesti ammuttu keikan pilanneen pakenijan perään vailla varsinaista osumatarkoitusta, mutta puolivahingossa yksi luoti osui kuolettavasti Addon kylkeen. Kaliiperi viittaa siihen, että varastettu mutka oli mukana pelottelua ja ”itsepuolustusta” varten. Pienoispistooli on ollut tyypillisesti mustalaisten ja narkkien suosima helpon saatavuuden takia, joskin edellä mainittu ryhmä suosii myös liivien ja kulmahousujen kanssa paremmin istuvia lyhytpiippuisia esim. 6.35 mm taskuaseita ( joilla ei osu senkään vertaa).

Kuvattu ”siisti” pukeutuminen ja ”kylmäverinen” käytös voivat olla harhaanjohtavia tekijöitä. Muistan tuolta ajalta erään pohjoissuomalaisen pikkukriminaalin, joka ajoittain vaikutti myös pk-seudulla ja Tukholmassa. Kaverilla oli lähes aina siistit, muodikkat - varastetut - vaatteet ynnä kultainen kaulaketju, mutta pukeutuminen oli tyylitöntä. Sosiaalinen viiteryhmä ei jäänyt epäselväksi kuin alaikäisille tytöille, joiden seurassa hän mieluusti liikkui. Tyyppi oli heikkolahjainen, mutta se peittyi osittain kieron röyhkeyden alle. Pienet määrät amfetamiinia ja alkoholia itse asiassa vaikuttivat myönteisesti ulosantiin. Todellista tunne-elämää kaverilla ei varsinaisesti ollut. Älyllisesti mentiin lapsen tasolla, eikä syy-seuraussuhteita ymmärretty. ”Kova” käytös johtui näyttämisen ja hyväksynnän tarpeesta. Väkivaltainen hän ei sinänsä ollut, mutta mutka löytyi usein taskusta isojen poikien tapaan... Kuva tekijästä muistuttaa häntä kovin, vaikka kuvassa ei takatukkaa näy. Samanlainen tissiposki. Vaikka fyysisesti miehen mitoissa. Ja näitä samanlaisia löytyi maasta sadoittain.

Pakoreitti viittaa siihen, että surmaaja tunsi alueen huonosti. Vain ylimalkainen suunta oli selvillä. Ehkä hänellä ei ollut kyytiä odottamassa Tuusulantiellä, vaan hän jatkoi jalkamiehenä vielä muutaman sata metriä Simosentien inkkarikylään - vertaistensa pariin, missä tilapäisesti ehkä majaili / loisi. Seuraavana päivänä matka lienee jatkunut varsinaisille kotikonnuille tai Tukholmaan. Surmaajalla ei ollut kovaa rikostaustaa, eikä hän ollut paikkakuntalainen - siksi hän ei jäänyt kiinni. Olipahan vain onneton nisti ja pikkurosvo, jonka panikoitumista Addo joutui epäonnekseen todistamaan.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4524
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Jos tekijä oli naisystävän tuttu, niin luulisi joskus seudulla liikkuneen ja siten tunnistettavissa.
Tappaja on voinut tulla vaikka Porvoosta.
Motiivi mietityttää.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

tj_eme
Martin Beck
Viestit: 820
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Mohamed Addon surma Ilolassa, Vantaa 1994

Viesti Kirjoittaja tj_eme »

Ihme juttuja 22 kaliberin kelvottomuudesta. Mossad käyttää sitä yleisesti ja varmasti ovat ammatti-ihmisiä näissä asioissa. Mohammedin tapaus on ihan yhtä tärkeä ratkasitavaksi kuin muutkin henkirikokset.

Vastaa Viestiin