Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Still love
Neuvoja-Jack
Viestit: 258
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Still love » Ti Marras 19, 2019 2:35 am

.
Viimeksi muokannut Still love, Ti Marras 19, 2019 2:36 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Still love
Neuvoja-Jack
Viestit: 258
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Still love » Ti Marras 19, 2019 2:35 am

dazu kirjoitti:
Su Syys 22, 2019 6:04 am
H-juna kirjoitti:
Pe Syys 20, 2019 7:34 pm
Minun tekijäksi epäilemäni henkilö on kuollut pari vuotta sitten.
Tämä on varma tieto, ja saatu hänen naapurilta.
Kuten olen aikaisemmin ilmaissut tämä kaveri oli Lukkarisen telomisen aikaan jo aikamies.
Mua kiinnostaa kaikki tiedot, mitä sulla tuosta miehestä on. Oliko siis niin, että tämä mies olisi ollut poliisin epäiltyjen listalla ja ihan kiinniotettuna?

Näitä poliisin kiinniottamia henkilöitä on ollut tosiaan ilmeisesti useitakin. Keskeisimpiä epäiltyjä on olleet eräs ralliautoiluharrastaja Kellokosken suunnalta, kuten on aiemmin todettu, sekä eräs tuusulalainen sukellusharrastaja, joka on postannut Järvenpäässä autossa baarien edustoilla puukon kanssa 90-luvun alussa. Ralliharrastajalla on erittäin läheinen yhteys murhapaikkana toimineisiin hiekkakuoppiin, sukeltajan yhteyksistä Hikiälle ei ole mitään tietoa.

Olisi mukava kuulla tarkat tiedot kaikista mieleen tulevista epäillyistä, koska näitä tietoja voi sitten yhdistää profilointiin.

Ongelmana tapauksessa ilmeisesti on, että useat profiiliin ja tuntomerkkeihin sopivat henkilöt ovat yhdistettävissä tekoihin aihetodisteiden perusteella, eli tässä on ylitarjontaa erittäin hyvistä epäillyistä.
Tuli mielenkiintoinen Poliisi kertoo opuksen tapaus eteen.
Onkohan tätä koskaan yhdistetty etelän suunnan runsaisiin katoamisiin ja henkirikoksiin? En ole huomannut ainakaan.
Juttu on älyttömän pitkä ja yksityiskohtainen, siinä on runsaasti erittäin mielenkiintoisia yhtymäkohtia noille suunnille, autohavaintoihin, tapauksiin, ym. joista itsellä tulee mieleen että saattaisi liittyä tiettyihin tapauksiin?
Kaksi miestä, joilla on lukematon määrä eri autoja, jää kiinni tyrmäystipparyöstöistä Tku sataman suunnilla, ajankohdat tapahtuneille vähintään -81-87. Käräjäoikeuden käsitelly 11/1987, viety hoviin, hovin päätös ei ole ehtinyt kirjaan.
Toinen vanhapoika, asunut Paimiossa, muuttanut Haukiputaalle -87, toinen asunut (nykyään Oulua) Haukiputaalla, ollut avovaimo Paimiossa.
Juottaneet uhreille alkoa joka Insominkyllästetty, jättäneet uhrit metsään ryöstettyään ensin. Mm.matkalaukkuja viety, eikö niitä jostain hikiältä joku kertonut löytyneen soramontun läheltä, jäi mieleen. Joku ihmetteli miten siellä matkalaukkuja.

Toinen noista (nuorempi) kertonut enemmän, mitä toinen ei ole myöntänyt.
Toisella ihottumaa rystysissä, joku jossain osiossa kertoi omat kokemukset vastaavasta miehestä noilla suunnilla.

Tapauksessa ulkonäöt kuvattu, nimet muunneltu, toisen nimen varmaan tiedän.
Miehiä ryöstöneet.
Tämä exeemakäsi kulkenut eri reittiä Turkuun ja toista takas, kotietsinnän tulos mm. 5x Pharmaca fennicaa, ammatti metsätyöntekijä. On kommentoinut kaiken syyksi ja omia hälykelloja soittaen näin:

Syy satunnaiset naissuhteet. Tarkoitus anastetuilla rahoilla hankkia viunaa ja pöllityillä viinoilla houkutella- kotimatkalla tapaamiaan naisia jousille, tarjoilun avulla "olisi sitten voinut tukahduttaa seksuaalista nälkäänsä".
Ruma mies kuvauksen perusteella, mutta ;tässä tarkoitusperässä onnistunut ilmeisen hyvin" , tuota ei pystytty tutkimaan.
Dumpannut miehet nopeasti metsään, jotta matkan varrella kohdatut naispartnerit olisi mahdollisimman pian käytettävissään.

Lisäksi, kiistänyt tyystin ensin kaiken, loppuun asti tietyt jutut kiistänyt ehdottomasti, heräsi mielenkiinto tutkia, onko joku syy kiistää tietyt ettei jää kiinni muustakin.
Tuo vyyhti selvinnyt kun Kaarinan poliisi tehnyt ilmon jonnekin suunnille.
Yksi mies selvinnyt ihmeen kaupalla hypotermian kynsistä jne.

Nuorempi oli epäillyt että toisella muitakin kontollaan, ei oltu näyttöä saatu. Kovasti epäillyt ja niin mäkin kyllä epäilin kun jutun luin.

Uhrit nukahtaneet tapauksissa. Miehet toimineet yksin ja kaksin, ollut tuo casanova oikein mukava mies.

Casanova sanonut, että aina ollut autossa Herbalikööriä jolla saanut tunnetusti (!) naiset myötämielisiksi tarkoitusperilleen.

Liitetty myös Roi suunnille ehkä aiheestakin, siellä ryöstöjä myös ilmennyt, minkä osuuden Don juan liköörimies kiistänyt kovasti.
Tuossakin autohavainnot miel.kiint. pohjoisen naiskatoamisiin vois ehkä sopia?

Jos oikein revittelemään lähdetään, löytyi vihreää mersua ainakin vuonna -86, jos minkä väristä ladaa, ym.autoa, sokerina pohjalla valkoinen MB joka poistettu käytöstä- taxi jota kukaan ei Tre hoodeilla tunnistanut?
Ehkä foliohatun paikka mutta tulipahan mieleen :)

Still love
Neuvoja-Jack
Viestit: 258
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Still love » Ti Marras 19, 2019 4:00 pm

^ Korjaus: ei ollut kyse varsinaisesta ihottumasta, vaan vanhemmalla miehellä on selkeästi havaittavissa oikean käden rystysten kohdilla tummia läiskiä, ilmeisesti maksaläiskiä.

Pohjoisen alueella oli noita samantyylisiä ryöstötapauksia ollut myös, noille ei näyttöä tuomioon oltu saatu.
Poliisina tutkisin, oliko tällä vanhemmalla miehellä ko.auto aikoihin, josta tehtiin havainto Merja Vaaran katoamisen yhteydessä.

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2588
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Ti Marras 19, 2019 7:14 pm

Smirre kirjoitti:
Ma Marras 18, 2019 9:03 pm
Ja se tekojen syy/motiivi??Äitiäänkö se halusi murhata aina uudestaan?Siskoonsa rakastunut,joka pitää tappaa aina uudestaan,kun lähti omaan elämään?Joku muu nainen,joka oli loukannut liiaksi?Vai erittäin outo seksuaalinen mieltymysesitys kun sai mieltään miellyttävännäköisen naisen kyytiin?
Ei,ei sittenkään.Viha.Viha! On se motiivi."Ei onnistunut tällä kertaa"!!!Onko sitten onnistunut?
Tappamalla ei saa vihaa pois sisältään!!!
Tämä tekijä lukeutuu joko luokkaan anger excitation aka sadistic, tai luokkaan organized lust. Tekijä saa seksuaalisen tyydytyksen naisen surmaamisesta puukolla. Itse tappamisprosessi tuottaa hänelle jo ajatuksena voimakkaan seksuaalisen kiihoittumistilan ja hän saattaa ejakuloida tappaessaan. Ajellessaan autollaan ja kytätessään tekijä on hyvin voimakkaasti kiihoittunut ja jännittynyt. Hänen erityisenä fantasianaan on naisen kurkun ja vatsan leikkaaminen.
Taustalla on raivoa, mikä liittyy mahdollisesti äitiin ja entiseen naisystävään, tai pelkästään entiseen naisystävään.

Tekotapa, erityisesti vatsan avaaminen ja häpyhuulten poistaminen on ollut tapa myöskin alentaa/halventaa uhria. Häpyhuulten mukaanottamisen tarkoitus liittyy myös masturbointiin, mitä tekijä on harrastanut näiden häpyhuulten kanssa.

Itse uskon, että tekijä on joku poliisin kuulustelemista henkilöistä. Suosikkini on tämä henkilö, joka on asunut Kellokoskella ja, jolla on erittäin vahva yhteys näille hiekkakuopille. Hautala vei miehen jopa käräjille asti...

Varmoja juttuja tästä miehestä on, että:

- on asunut alueella, eli Keski-Pohjois-Uudellamalla, Etelä-Hämeessä
- on ollut vuonna 1990 30-40-vuotias
- kykenee parisuhteeseen ja hänellä on ollut lapsia
- tuntenut päihdeongelmaiset naiset
- tuntenut Järvenpään erittäin hyvin
- tuntenut hikiäntie 729 hiekkakuopat erittäin hyvin
- käytössään on ollut 70-luvun lopun, tai 80-luvun alun mallia oleva vaalea perheautokokoluokan porrasperäinen auto, jossa ruostetta

Mä olin muistaakseni joskus vuosi sitten selittänyt täällä, miksi tekijä on nimenomaan sadistinen seksuaalimurhaaja, eikä järjestäytynyt himomurhaaja ja perusteena oli joku Resslerin, Douglasin, tai vastaavan kirja... nyt, kun hakutoiminto ei toimi, niin tekstin löytäminen on vähän hankalempaa. Täytyy koittaa etsiä sitä jossain vaiheessa...

Äitiään tappava anger retaliatory- tyypin tekijä tekee nopean hyökkäyksen, jossa hän kohdistaa uhriin huomattavaa väkivaltaa, vapauttaa voimakkaan raivon tappavalla voimalla. Kyseisen tyypin tekijä myös yleensä toimii blitz- kaavalla, eli hyökkää esim. puistossa yksin kulkevan uhrin kimppuun kirveen kanssa ottamatta uhriin kontaktia ennen hyökkäystä.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Mariangel
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mariangel » Ti Marras 19, 2019 11:35 pm

Onko jotain todisteita siitä, että ko. murhaaja asui Järvenpää-Hyvinkää-akselilla?

Still love
Neuvoja-Jack
Viestit: 258
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Still love » Ke Marras 20, 2019 12:03 am

Mä oon uudelleen lukemassa mm.tätä ketjua läpi, mutta itse lähtisin siltä pohjalta, että modus operandi kehittyy ajan myötä, tässä olettaisin, että mahdollisesti muovaantunut ja pahentunut ajan kanssa.
Onko kaksi tekijää täysin mahdottomuus?
Itsellä vähän jäi mietityttämään mm.se, että nuo tyrmäystippamiehet keistä aiemmin kerroin, olivat muuttaneet samaan talouteen Haukiputaalle -86 tuon vanhemman miehen taloon. Samassa työssä olivat sitten myöhemmin kun pidätettiin tutkintoihin.
Kotietsinnän aikaan talo oli uudehko, huonokuntoinen, sen ympäristössä oli parikin talousrakennusta eläinsuojineen.
Talo sijaitsi metsän laitamilla muutaman muun okt:n joukossa...

Miesuhreilleen yhteistä oli, että aikaa tajun lähdettyä oli kulunut kyytiinnoususta pitkään, ajantaju oli täysin kateissa ja olo sekava. Tulee mieleen, kun jostain luin, että Hellun sanottiin hoiperrelleen kauan aikaa apua saadakseen, pitikö se paikkansa?

Tuossa on sellainen mieskaksikko, jonka elämän jatkumo kiinnostaa erittäin paljon itsellä. Välttämättä ei liity tähän, mutta oma mielenkiinto kyllä heräsi.

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2588
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Ke Marras 20, 2019 12:52 am

Mariangel kirjoitti:
Ti Marras 19, 2019 11:35 pm
Onko jotain todisteita siitä, että ko. murhaaja asui Järvenpää-Hyvinkää-akselilla?
On todisteita. Perustuvat profilointiin, mikä on kehitetty tuhansien tapausten ja lukuisten tekijöiden haastattelujen pohjalta. Hiekkakuoppien toistuminen tekopaikkana tarkoittaa sitä, että tekijä tunsi hiekkakuopat erityisen hyvin. Myös Järvenpään toistuminen saalistuspaikkana, kertoo siitä, että tekijä tunsi Järvenpään erittäin hyvin.

Tekijästä on alueelta havaintoja vuosilta 1989-2007. Olisi kummallista, että tekijä olisi tullut aina samalle alueelle, mikäli hän asui jossain muualla.

Edelleenkin sanon, että tekijä on poliisin kuulustelemien henkilöiden joukossa ja he ovat kaikki asuneet alueella.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2588
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Ke Marras 20, 2019 1:18 am

Still love kirjoitti:
Ke Marras 20, 2019 12:03 am
Mä oon uudelleen lukemassa mm.tätä ketjua läpi, mutta itse lähtisin siltä pohjalta, että modus operandi kehittyy ajan myötä, tässä olettaisin, että mahdollisesti muovaantunut ja pahentunut ajan kanssa.
Modus operandi kehittyy joo, mutta signature pysyy aina samana. Jäken serialin signature oli nämä veitsihommat ja uhrityyppinä tummatukkainen viinaan menevä nainen. Kehitys tapahtuisi siis siis muissa asioissa, kuin näissä.

Still love kirjoitti:
Ke Marras 20, 2019 12:03 am
Onko kaksi tekijää täysin mahdottomuus?
Jäken serial oli yksi yksin toiminut henkilö. Ei tällaisia ole kahta. Hyvin harvinainen fetissi kyseessä tällainen kurkun ja vatsan leikkaaminen.

Still love kirjoitti:
Ke Marras 20, 2019 12:03 am
Itsellä vähän jäi mietityttämään mm.se, että nuo tyrmäystippamiehet keistä aiemmin kerroin, olivat muuttaneet samaan talouteen Haukiputaalle -86 tuon vanhemman miehen taloon. Samassa työssä olivat sitten myöhemmin kun pidätettiin tutkintoihin.
Kotietsinnän aikaan talo oli uudehko, huonokuntoinen, sen ympäristössä oli parikin talousrakennusta eläinsuojineen.
Talo sijaitsi metsän laitamilla muutaman muun okt:n joukossa...

Miesuhreilleen yhteistä oli, että aikaa tajun lähdettyä oli kulunut kyytiinnoususta pitkään, ajantaju oli täysin kateissa ja olo sekava. Tulee mieleen, kun jostain luin, että Hellun sanottiin hoiperrelleen kauan aikaa apua saadakseen, pitikö se paikkansa?

Tuossa on sellainen mieskaksikko, jonka elämän jatkumo kiinnostaa erittäin paljon itsellä. Välttämättä ei liity tähän, mutta oma mielenkiinto kyllä heräsi.
Näiden miesten uhrit olivat miehiä ja nämä tekijät asuivat yhdessä... Mitäs, jos nämä miehet olivat homoseksuaaleja? Vanhempi mies olis saattanut myös yrittää raiskata ja tappaa miehiä...
Mikäli ei olleet homoseksuaaleja, niin voisin kuvitella, että tuollainen toiminta saattaisi liittyä myös johonkin sellaiseen, että tämä vanhempi mies olisi joskus lapsuudessaan jätetty esim. metsään nukkumaan yksin ja hän olisi sitten herännyt sieltä yksinään. Tiedän yhden henkilön, joka joskus lapsena jätettiin yksin puistoon, kun muut lähtivät menemään, niin tämä mies teki aikuisena pakonomaisesti sellaista, että pyysi toisella paikkakunnalla asuneita kavereitaan omalle paikkakunnalleen baariin ja luokseen yökylään... Sitten hän kuitenkin lähti aina vähin äänin pikkutunneilla baarista pois, jättäen kaverinsa yöksi kadulle.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

tj_eme
Matlock
Viestit: 789
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tj_eme » Ke Marras 20, 2019 10:28 am

Jos Hellun, Lukkarisen ja Haantien keissejä ajattelee yhtenä ketjuna, maantieteellinen yhteys Järvenpäähän ja sen pieneen keskustaan on ylen selvä. Hellu lähti kyytiin asemalta, siitä on reilu sata metriä Zapatan eteen, mistä Haantie hävisi. Lukkarinen nähtiin varmasti viimeisen kerran asemasta 250 metrin päässä silloisen viinakaupan ovella. Ajallisestikin yhteys on aika hyvä, koska väliä ei ole kaikillakaan kuin muutama vuosi ja Hellu - Lukkarinen väli on kuukausia.

Olettaen, että Haantien veska kertoo hänen viimeisistä elävänä tehdyistä matkoista, tapausten yhteys Hyvinkään itäpuolelle on myös vahva. Ei kai näistä lähtökohdista voi tulla muuhun tulokseen kuin, että tekijällä on vahva yhteys Keski-Uudellemaalle? Ja vaikka ajattelisi, että on eri tekijät, niillä olisi vahva yhteys alueeseen.

Sinällään ei ole mikään ihme, että tuohon aikaan naisia on metsästetty Järvenpäässä. Siellä oli silloin hyvin vilkas yöelämä jopa viikollakin. Kulkijoita naapurikunnista ja kauempaakin oli runsaasti. Sellainen vetää puoleensa kaikenlaista väkeä. Samalla tavalla ei Hyvinkään itäpuoli ole mitenkään tavaton paikka hävittää vainajia tai antaa sakinhivutusta sellaista tarvitsevalle. Syrjäinen, mutta helposti saavutettava alue. Alueen tuntevia ihmisiä on taatusti paljon, koska lähettyvillä on virkistyspaikkoina toimivia järviä ja soranotonkin takia aluetta tuntevia riittää.

Näitten yleisyyden takia monilla on hyviä epäiltyjä, jotka liittyvät näihin paikkoihin ja käyttäytyvät omituisesti.

Mariangel
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mariangel » Ke Marras 20, 2019 1:40 pm

Jos itse alkaisin harrastelemaan jotakin rikollista tai epäilyttävää, en sitä omalla kotikylällä tekisi. Ajaisin varmaan aika kauas, tosin paikkaan joka olisi entuudestaan tuttu.

Oliko niin, että hiekkakuoppien läheisyydestä löytyi muutama vuosi sitten ristillä merkitty sota-ajan hauta? Muistaakseni tätä ei oltu havaittu hiekkakuoppien ympäristöä tutkittaessa. Mitähän muuta jäänyt huomaamatta?

tj_eme
Matlock
Viestit: 789
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tj_eme » Ke Marras 20, 2019 3:14 pm

Hyvinkään korkeuksilla käytiin kansalaissodan aikaan kovia tappeluita ja väkeä myös teloitettiin jonkun verran. Koska hautoja ei eina merkitty, saattaa sen ajan vainajia löytyä monistakin paikoista.

Todellisuudessa taitaa olla niin, että väkivallantekijät tekee niitä tekojaan nimenomaan tutuissa ympyröissä ja verraten lähellä asuinsijojaan. Vaikka normijantteri ei niin ajattelekaan.

Mariangel
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mariangel » Ke Marras 20, 2019 5:59 pm

tj_eme kirjoitti:
Ke Marras 20, 2019 3:14 pm
Hyvinkään korkeuksilla käytiin kansalaissodan aikaan kovia tappeluita ja väkeä myös teloitettiin jonkun verran. Koska hautoja ei eina merkitty, saattaa sen ajan vainajia löytyä monistakin paikoista.
Juu, en tätä hautaa varsinaisesti ihmettele, vaan sitä, että se muistaakseni löytyi yllättäen, sitä ei oltu havaittu kun hiekkakuopan ympäristöjä oltiin tutkittu. Haantie on kuitenkin kateissa, niin luulisi, että olisi hyvinkin tarkkaan lähimetsät tarkistettu. Voi toki olla, että olen saanut väärän mielikuvan.

hannu hanhi
Hercule Poirot
Viestit: 2132
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi » Ke Marras 20, 2019 8:54 pm

Sarjarikollisten selvittämisessä maantieteellinen profilointi on nykyisin tärkeässä roolissa. "Murder Accountability Project" perustuu siihen, että samankaltaisia uhreja (esim. ulkonäkö, elämäntavat, murhatapa) samalta alueelta hakemalla löydetään tuntemattomia sarjamurhaajia. Alla on linkki tähän projektiin. Kanadalainen Kim Rossmo on myös perehtynyt sarjamurhaajien ja -raiskaajien maantieteelliseen profilointiin.

Sarjamurhaajat ja -raiskaajat yleensä toimivat alueella, joka on heille riittävän tuttu. Yleensä he ovat paikallisia, mutta toisaalta välttävät toimimasta liian lähellä kotiaan.

Jos mietitään tätä rikossarjaa, niin katsokaa kartasta Järvenpään keskusta ja toisaalta hiekkakuoppien alue (esim. Hikiäntie 729, Hausjärvi). Tämän matkan varrella, sopivan suojaisessa paikassa tämä murhaaja todennäköisesti asuu. Kuitenkin niin, että liian lähellä omaa kotia ei saa olla liikaa tapahtumia.

Murder Accountability Project (kohdasta "murder clusters" pääsee itse pyörittämään dataa):
http://www.murderdata.org/

Kim Rossmo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Rossmo

Mariangel
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mariangel » Ke Marras 20, 2019 9:30 pm

Tiedä sitten päteekö suuren maailman tutkimukset aina tänne. Ei kai tätä ole edes sarjamurhaajaksi virallisesti luokiteltu? Suomessa sitä viittaa taitaa kantaa nahkahanskoillaan eräs, jonka nimeä ei jaksa mainita.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3180
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Järvenpään sarjamurhaaja (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Marras 21, 2019 12:55 am

Ketjua illalla lukiessani tuli mieleen mikä voisi myös selittää paikallistuntemusta. Voihan olla, että murhaajan mummola sijaitsi noilla seuduilla ja on viettänyt monta kesää lapsena siellä.

Vastaa Viestiin