David Hollowayn surma, Helsinki -84

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Kunto Kalpa
Ran-tan-plan
Viestit: 353
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: David Hollowayn surma, Helsinki -84

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa » La Helmi 23, 2019 10:28 am

Panama kirjoitti:
Kunto Kalpa kirjoitti:
Panama kirjoitti: Mistä sinä sen tiedät että narkkarilla spekulointi on turhaa? Se saattaa johtaa jopa syyllisen selviämiseen. Miksi et halua asiaa selvittää? Mikä motiivi sinulla on siihen? Ja mistä tiedät ettei muka ollut ryöstöuhrin kyttäilijöitä tuohon aikaan? Olitko itse paikalla silloin vai mistä tiedät?
Olin itse paikalla, asuin nimittäin kaupungin teatterin toisella puolella tuolloin. 1984 huhtikuun alusta lähtien palasin joka ilta Linnunlaulua rautatien yli kotiin. Siispä tunsin ja tunnen paikan erittäin hyvin. Murhapaikka on yöaikaan lähes kuollut, vastaavasti ympyrätalo, areenatalo, Hakaniementori ja Porthaninkatu täynnä elämää. Pankkiautomaatti löytyi tuohon aikaan ainakin Säästöpankinranta 2:sta. Narkkaripyssymies olisi mennyt sinne, ei Piritan nurkalle missä kulki sellaisia, jotka säästivät taksimaksun keskustasta.
Tiesitkö että piripäät ja muut huumenistit saattavat toimia hyvin arvaamattomasti? Tämä tarkoittaa, että joskus he eksyvät paikkaan minne heidän ei oletettaisi menevän. Huumepäissään sekin paikka on voinut vaikuttaa joku kerta nerokkaalta mennä joku ryöstämään.
Päihdeongelmaisten kanssa vapaaehtoistyötä tekevänä tiedän tuon arvaamattomuuden varmasti paremmin kuin useimmat. Tuo teoriasi on silti pelkkä onneton arvaus vailla loocisia perusteita. Uskot sen, jos menet vaikkapa ensi yönä hengailemaan siihen Piritan nurkalle.

Dope Boy
Wallander
Viestit: 1004
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: David Hollowayn surma, Helsinki -84

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » Ma Maalis 04, 2019 10:03 am

Jos Piritan nurkilla näinä päivinä etsii ryöstettävää ainakin yöllä niin todenäköisesti pettyy, en tiedä sit mikä tilanne oli vuonna 1984.
"If you aim for a king, you better not miss"

Olavi Susikoski
Alibin satunnaislukija
Viestit: 100
Liittynyt: To Elo 16, 2007 11:55 am

Re: David Hollowayn surma, Helsinki -84

Viesti Kirjoittaja Olavi Susikoski » Su Maalis 10, 2019 12:42 am

Huvilan omistaja on vahva epäilty huhujen mukaan. Oli kuulema omituinen mies.

Aikoinaan kun telkusta tuli juttua tapauksen tiimoilta siinä dekkarit sarjassa vai mikä sen nimi lienee ollutkaan mutta joka tapauksessa Minfon pohjilta tehty sarja, niin yksi talon entinen asukas mainitsi omistajan ohjelmassa. Asian arkaluonteisuuden takia ohjelman tuottaja oli kuitenkin äänittänyt päälle piip-piip-piip-piip---

Selvittäkää omistaja ja olette lähempänä totuutta.

aumari
Poliisikoira Rex
Viestit: 564
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: David Hollowayn surma, Helsinki -84

Viesti Kirjoittaja aumari » Ti Loka 29, 2019 10:28 pm

On niin pitkä ketju, etten juuri nyt viitsi lukea kokonaan. Siksi kiinnostaakin epäiltiinkö avovaimoa missään vaiheessa?

vasikka
Philip Marlowe
Viestit: 1214
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: David Hollowayn surma, Helsinki -84

Viesti Kirjoittaja vasikka » Ti Loka 29, 2019 11:10 pm

^Ei nyt varmaan kovin vahvasti epäilty, mutta sekin linja otettiin huomioon. Ruutisavu tutkimukset tehtiin sekä Davidille itselleen, että Lindalle. Kumpikaan heistä ei ollut niiden mukaan ampuja.

Vastaa Viestiin