Sivu 1/4

34-vuotiaan naisen kuolema Jyväskylän Keltinmäessä v. 2016

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 11:31 am
Kirjoittaja Coyote
Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Henkirikos tapahtui Jyväskylässä viime viikon torstaina.

Kaksi miestä vangittiin maanantaina taposta epäiltynä Jyväskylässä. Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi vuonna 1983 syntyneet miehet todennäköisin syin.

Henkirikos on tapahtunut Jyväskylässä viime viikon torstaina.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää myöhemmin maanantaina.

http://www.ksml.fi/kotimaa/Kaksi-vangit ... 8f46a4b2b4

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 12:43 pm
Kirjoittaja Metsäpirtti
Poliisin sivuilla tarkemmin. Keltinmäki alkaa olemaan kohta Jykylän pahin alue..

Henkirikos Jyväskylässä
27.06.2016Sisä-Suomi

Hätäkeskukseen tuli torstaina 23.6.2016 aamupäivällä ilmoitus Jyväskylän Keltinmäessä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta tavatusta kuolleesta henkilöstä. Sittemmin suoritetuissa oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa asunnosta kuolleena tavatulla 34-vuotiaalla jyväskyläläisnaisella on todettu vammoja, joiden perusteella hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Nainen oli ollut asunnossa kolmihenkisessä seurueessa, johon hänen lisäkseen kuului kaksi miestä. Keski-Suomen käräjäoikeus on tänään vanginnut nämä paikalla olleet 33-vuotiaat jyväskyläläismiehet todennäköisin syin epäiltyinä osallisuudesta tappoon.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Kuulustelut ovat alkuvaiheessa eikä yksityiskohtaisempi tiedottaminen esitutkintaa vaarantamatta ole toistaiseksi mahdollista. Seuraava tiedote annetaan keskiviikkona 29.6.2016.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 1:47 pm
Kirjoittaja corppi
Onko kenelläkään hajuja uhrista tekijöistä??

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 2:44 pm
Kirjoittaja Satiainen
Metsäpirtti kirjoitti:Keltinmäki alkaa olemaan kohta Jykylän pahin alue..
Ja milläköhän perusteella? Liikun paljon tuolla alueella, kun siellä asuu pari kaveria. Kaupan ja kirjaston kulmilla pyörivää pientä hulttio sakkia lukuunottamatta ihan rauhallista seutua. Eikä noista hulttioistakaan ole vaaraa muille kun toisilleen :mrgreen:

Pupari on varmasti tapahtumien valossa paljon pahempi alue, vaikka ei sekään pärjää enää Kuokkalan seudulle. Siellä jos jossakin on sellaista kriminaali ainesta, että keltinmäen muutama juoppo ei tunnu missään. Samoten maahanmuuttajien pahin rupusakki on samalla suunnalla, unohtamatta juoppo porukkaa jota sitäkin riittää. Ja Muurame onkin sitten ihan omassa sarjassa, mitä narkkeihin tulee. Taitaa olla väkilukuun suhteutettuna suomen eniten edellistä porukkaa.

Vähän on hajua tuosta tapauksestakin, koska satuin olemaan maisemissa kun olivat vainajaa hakemassa. Seurasin autosta parkissa, kun paikalle tuli reilu puolen tuntia hauturin jälkeen riksujen miehet pakulla. Parin muovisen salkun ja reppujen kanssa menivät sisään ja noin tunti tuosta vainaja tuotiin ulos paareilla ruumispussissa ja työnnettiin hauturin autoon.

Ollaan tuossa nyt arvottu mahdollista uhria ja tekijöitä, mutta ihan sata varmaan ei uskalla sanoa ketä ovat. Vahva epäilys tapetusta naisesta ja ainakin toisesta epäillystä häiskästä kylläkin.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 6:50 pm
Kirjoittaja vilkas
N.H/om.M ilmeisesti uhri ja ex-mies ilmeisesti kaverinsa kans tekijät...

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 7:03 pm
Kirjoittaja Doctor Lecter
Metsäpirtti kirjoitti:Poliisin sivuilla tarkemmin. Keltinmäki alkaa olemaan kohta Jykylän pahin alue..
Nyt sitten odotellaan Keskisuomalaisen artikkelia, missä haastatellaan Keltinmäen asukkaita ja kysytään pelottaako, uskalletteko enää liikkua täällä? Vastajat jatkavat tutulla linjalla; "tämä on oikein kivaa aluetta kun on lenkkipolut lähellä", "en koskaan ole havainnut täällä yhtään mitään", "tämä on oikea lapsiperheiden unelmapaikka kun on tuo leikkipuistokin tossa", "kyllähän se kauhelta kuulostaa ja olenkin päättänyt jättää iltakävelyn kokonaan pois".

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 9:31 pm
Kirjoittaja Satiainen
vilkas kirjoitti:N.H/om.M ilmeisesti uhri ja ex-mies ilmeisesti kaverinsa kans tekijät...
Uhri on juurikin tuo ja tieto on 100% varma. Sen sijaan epäilen että ex miehellä ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Ainakin toivon niin erinäisistä syistä, joita en halua täällä kertoa.
Joka tapauksessa todella surullinen tapaus ja eritoten hirveä tragedia uhrin läheisille. Niille läheisimmille joita voi jokainen kuvitella hänellä olevan :(

Ja edelleenkin lenkkeily ja ulkoilu tuolla seudulla on ihan turvallista. On tullut lenkkeiltyä ja pyöräiltyä ilta myöhälläkin vuosien aikana paljon tuolla, eikä koskaan ole kukaan edes sanonut jotain poikittaista sanaa saati ahdistellut jotenkin.

Samanlaista porukkaa ja ihan yhtä turvallista tai turvatonta se on tuossa meidänkin asuinalueella, joka valittu pari kertaa jopa vuoden asuinalueeksi. Tämä uhri on muuten asunut noilla samoilla nurkilla kun itsekin, ja jossa myös hänen lapsuuskotinsa. Saattaapa olla ainakin yksi kiinni otettukin samoilta nurkilta, jos olen oileilla jäljillä.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ma Kesä 27, 2016 11:44 pm
Kirjoittaja Kelmi
Osaatko sanoa oliko uhrilla (mikäli on hän jota epäilette) päihdetaustaa tai jotain muuta epämääräistä menneisyyttä?

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ti Kesä 28, 2016 1:44 am
Kirjoittaja Satiainen
Kelmi kirjoitti:Osaatko sanoa oliko uhrilla (mikäli on hän jota epäilette) päihdetaustaa tai jotain muuta epämääräistä menneisyyttä?
Eipä tainnut olla epämääräistä menneisyyttä, eikä edes pitkää päihdetaustaa. Eronnut taannoin, kuten jo tuosta aiemmin mainitusta Ex miehestä saattoikin arvata. Normaali perhe-elämää siis taustalla, vaikka ihan viime aikoina pyörinytkin hämärämmissä porukoissa. Edelleen kuitenkin hoiti ymmärtääkseni perhe velvoitteet hyvin.

Tässäkin olisi voineet miettiä tekijät vähän enemmän ennen touhujaan. Miettiä että uhri oli jonkun tytär ja että tällä jonkun tyttärellä saattoi olla pieniä lapsia, joilla ei nyt olisi äitiä. Sen voi vaan sanoa, että on monelle ihmiselle suunnaton suru tämän tapauksen johdosta.

Ja uhrin henkilöllisyydestä ei ole enää pienintäkään epäselvyyttä. Kyllä se tulee pian kaikkien tietoon ihan mediankin kautta.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ti Kesä 28, 2016 7:47 am
Kirjoittaja Paa
Tuli vaan mieleen, ketään syyllistämättä: miksi pienten lasten äiti ajautuisi johonkin hämärämpään seuraan?

Hirveä juttu niin monelle ihmiselle :( Omaisille paljon voimia.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ti Kesä 28, 2016 9:45 am
Kirjoittaja Satiainen
Paa kirjoitti:Tuli vaan mieleen, ketään syyllistämättä: miksi pienten lasten äiti ajautuisi johonkin hämärämpään seuraan?

Hirveä juttu niin monelle ihmiselle :( Omaisille paljon voimia.
Syitähän voi olla vaikka kuinka ja paljon. Jo ero saattaa olla sellainen syy, joka saa elämän pois raiteiltaan. Henkinen puoli kun antaa periksi, niin silloin voi tapahtua kummia asioita ihan kenelle hyvänsä.

Tuo hämärämpi seurakaan ei ole välttämättä sen kummempaa, kun osaksi jotain vanhoja tuttuja, entisiä ikätovereita, opiskelukavereita jne jne jotka astuneet liiaksi korkin päälle tai jopa sotkeentuneet muihinkin päihteisiin. Edellisten kaltaisten täyspäiväisten "viihdetaiteilijoiden" kanssa pyöriminen ei kuitenkaan ole kovin hyvä idea perheelliseltä, ei edes aika ajoin. Ei vaikka joukossa olisi niitä entisiä kavereita ja tuttujakin.

Kertakin riittää eksyä väärään paikkaan ja vielä väärään aikaan, joten vaikka olisi enimmäkseen ihan hyvinkin hoitanut asiansa, niin sattuma voi muuttaa kaiken lopullisesti.

Voimia todellakin, varsinkin näille jotka joutuivat täysin kohtuuttomaan elämän tilanteeseen parin tunnevammaisen henkilön takia. Menetys heille on se äärimmäinen ja suurin mahdollinen.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ti Kesä 28, 2016 10:08 am
Kirjoittaja HXS
Kaikki kolme ovat/olivat ystäviäni eikä tunteet,järki ja teot aina mahdu samaan paikkaan. Syvät osaan ottoni uhrin omaisille huomioiden erityisesti lapset jotka ovat välillisiä uhreja asiassa jonka ei olisi koskaan tarvinnut päättyä näin...

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ke Kesä 29, 2016 4:13 am
Kirjoittaja jupuduu
Uhri tosiaan on Nina H. Mutta onko toinen epäillyistä Tapio vai Juhani H. eli (ex?)-miehensä vai hänen veljensä, se on vielä minulle epäselvää. Toinen on Ville P. Koko nimet saa yv:llä kysymällä, epäiltyjä kun vielä ovat niin en viitsi tässä sukunimiään kertoa.
Ja uhrilla ja ilmeisesti ex-miehellään on tosiaan kaksi lasta.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ke Kesä 29, 2016 8:55 am
Kirjoittaja Anonyymi1987
Ajattelin etten jaksa edes kommentoida vaikka kaikki tunnen jollain tapaa, ketä tässä on ollut. Mutta nyt oli pakko koska joku sotkenut Juhani H. Nimen tähän mukaan. Hän ei liity tapaukseen millään tapaa, ja alkoi kiristää pantaa että tähän sotkemalla sotketaan ja spekuloidaan NIMILLÄ, ilman minkäänlaista totuudenhiventä. Enempää en avaa kun sen että uhri on Nina, ja Juhani ei liity mitenkään tähän lähimainkaan.

Ja ylempänä kun on kommentoitu hyvästä elämästä, niin ei kannata kaikkea ihan sinisilmäisenä uskoa. Suuri suru varmasti omaisille, ja heille toivon voimia jaksamiseen, mutta niin makaa kun petaa. Että kauan ollut jo ihan holtitonta käytöstä uhrilta. Tätäkään en enempää avaa, KOSKA ei ole minun asia sotkeentua.

Re: Kaksi vangittiin taposta epäiltynä Jyväskylässä

Lähetetty: Ke Kesä 29, 2016 9:54 am
Kirjoittaja jupuduu
Sanoinkin etten ollut varma onko kyseessä Juhani vai Tapio. Nyt tiedän siis että Juhani ei ollut millään tavalla osallinen. Anteeksi jos aiheutin mielipahaa.