Homoseksuaalisuus

Tänne kaikki visat, listat, kyselyt, gallupit ja äänestykset

Valvoja: Moderaattorit

Onko homous sinun mielestäsi hyväksyttävää

Kyllä
116
83%
Ei
12
9%
En voi sietää hinttejä
11
8%
 
Ääniä yhteensä: 139

Hunajavohveli
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: To Maalis 20, 2008 1:15 pm
Paikkakunta: Käpälämäki

Viesti Kirjoittaja Hunajavohveli »

Jaahas. Heti kun puhutaan homoseksuaalisuudesta, useimpien mielenkiinto tuntuu kohdistuvan tuohon s-alkuiseeen sanaan, aivan kuin oman sukupuolensa edustajista pitävät ihmiset vain naida napsuttelisivat päivät pääksytysten. eivätkä kykenisi tuntemaan samoja tunteita kuin ns. heterot.
"Inside me I'm screaming, nobody pays any attention. If I had arms, I could kill myself. If I had legs, I could run away. If I had a voice, I could talk and be some kind of company for myself. I could yell for help, but nobody would help me."

Eddie Hitler
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2007 11:34 am

Viesti Kirjoittaja Eddie Hitler »

Niinpä, tuntuu että näitä "homonvastustajia" kiinnostaa homojen makuuhuonetouhut enemmän kuin homoja itseään.

Minun puolestani ehdottomasti adoptio-oikeuskin heillekin, erityisesti perheen sisäinen adoptio pitäisi laittaa kuntoon pikimmiten.

esmes-
Javier Pena
Viestit: 1845
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

OT: raamatussa suositellaan ihmisten (oman esikoisen) uhraamista jumalalle jne. eipä noita ohjeita pysty kirjaimellisesti noudattamaan heterokaan, saati sitten homo :lol:

ero pedofiilien ja homoseksuaalien välillä on niin iso, että enpä menis niitä keskenään vertaamaan.. toisessa kuitenkin kyseessä on lasten (puolustuskyvyttömien) raiskaaminen ja toisessa kahden aikuisen ihmisen välinen vapaaehtoinen suhde.
mikä siitä homoudesta tekee niin luonnotonta? onhan noita ollut ihmisten keskuudessa iät ja ajat. jos homot olisivat jotenkin luonnottomia, heikkoja yksilöitä jne niin eikö evoluutio olisi sellaiset karsinut joukostamme jo ajat sitten? homo-geenien ei luulisi säilyneen täällä ainakaan homojen keskinäisen lisääntymisen seurauksena :roll:
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei

Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1975
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

Jokainen tallutelee omalla tyylillään.
Hyväksyn homoseksuaalisuuden täysin. Se on vain seksuaalinen suuntautuminen, ei mikään tauti. Ja se ei tartu :wink: Monesti jos näkee vaikka kaksi miestä käsi kädessä, porukka kiertää kaukaa: VAROKAA, se voi tarttua :lol: Ja nämä, jotka jaksaa jauhaa, että on kuvottavaa, miten homot harrastaa seksiä.. Mitä se teille kuuluu? Tuskin kukaan terve miettii muutenkaan mitä tuon ja tuon ja noiden makuuhuoneessa tapahtuu. Miehen ja naisenkin makkarissa voi tapahtua hyvinkin omituisia asoita :lol:

PaulaDrew
Jack Bauer
Viestit: 972
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 11:49 am
Paikkakunta: Teurastamo 5

Viesti Kirjoittaja PaulaDrew »

Komppaan koko tätä sivua.

Ärsyttävin vasta-argumentti puhuttaessa homojen adoptio-oikeuksista on kun niiden lapsia sit kiusataan koulussa. Pakkoko on opettaa niille muille lapsille, että homoissa on jotain kiusaamisen aihetta? :roll:

cicero
Michael Knight
Viestit: 4164
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

no johan on...

homoissa ei ole mitään vikaa sen enempää kuin heteroissakaan ja jos ainoa argumentti adoption kieltämiselle on että lasta kiusataan niin heikosti menee...

adoptio on mun mielestä kuitenkin sellainen asia että oli adoptoijana kuka tahansa pitää taustat ja motiivit selvittää..onhan niinkin käynyt että jossain tapauksissa toinen osapuoli on vauvakuumeen alkaessa aloittanutkin heterosuhteen ja elää siinä sitten onnellisena...mutta ei se niin yleistä kuitenkaan ole vaan samaa sukupuolta olevilla voi olla vakaa ja hyvä suhde niinkuin heteroillakin.. tasapainoinen koti on lapsille tärkeintä.
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"

Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1975
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

PaulaDrew kirjoitti: Ärsyttävin vasta-argumentti puhuttaessa homojen adoptio-oikeuksista on kun niiden lapsia sit kiusataan koulussa. Pakkoko on opettaa niille muille lapsille, että homoissa on jotain kiusaamisen aihetta? :roll:
Uskon, että menee vuosikymmeniä ellei -satojakin ennen kuin tuo häipyy kuvioista, että homo on kiusaamissana ja "paha" sana. Valitettavasti..

Gear777
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2008 1:01 am

Viesti Kirjoittaja Gear777 »

Aariel kirjoitti:
PaulaDrew kirjoitti: Ärsyttävin vasta-argumentti puhuttaessa homojen adoptio-oikeuksista on kun niiden lapsia sit kiusataan koulussa. Pakkoko on opettaa niille muille lapsille, että homoissa on jotain kiusaamisen aihetta? :roll:
Uskon, että menee vuosikymmeniä ellei -satojakin ennen kuin tuo häipyy kuvioista, että homo on kiusaamissana ja "paha" sana. Valitettavasti..
Siis en vihaa homoja, mutta en myöskään ymmärrä miksi heille tarvisi adoptio-oikeus antaa. Kyllä joitakin perus arvoja on vielä tässäkin ylisuvaitsevuus yhteiskunnassakin oltava. En vain usko että kahdelle homo-miehelle annettava lapsi kehittyy normaaliksi!
"When diplomacy ends, war begins"

combat18
Martin Beck
Viestit: 783
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 1:07 am
Paikkakunta: Taistelu ei loppunut 1945 ??? se on vasta alkanut!

Viesti Kirjoittaja combat18 »

Tänä päivänä näkee jopa pikkukaupungeissa homopariskuntia kävelemässä käsi kädessä pitkin paikallista puistotietä, ja eipä tarvitse kauaa katsella ympärilleen, kun huomaa kahden naisen suutelevan toisiaan yleisellä paikalla. Tämä on aihe, joka on kuumentanut tunteita jo vuosia, jopa meidän, syrjässä asuvien suomalaisten. Homo- ja lesboliittojen laillistamisesta on käyty kiivaita keskusteluja niin televisiossa kuin radiossakin. Ja kun luultiin, että tilanne olisi viimeinkin rauhoittunut, kävi ilmi, että homoseksuaalit haluavat myös saada oikeuden kasvattaa lapsia. Tiedetään mitä mieltä itse homot ja lesbot ovat lasten kasvattamisesta ja liittojensa laillistamisesta, mutta mitä sanottavaa yhteiskunnalla on?

Ensin on hyvä lähteä vaikkapa Suomen ikiomasta lakikirjasta. Esimerkiksi juuri tämä kyseinen kaksiosaisen kirjasen rikoslain mukaan julkinen kehottaminen samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisen haureuden harjoittamiseen on rangaistava teko (RL 20:9). Eli tähän erikoistuneen SETA ry:n (Seksuaalinen Tasa-arvo) toiminta on näin ollen laitonta. Eikä se ole ainoa lakipykälä jota SETA ry tietoisesti rikkoo: "yhdistyksen tarkoitus ei saa olla hyvien tapojen vastainen" (YL 1:1).

Miksi sitten yhteiskunnan asenne on niin vastaanhangoitteleva ja negatiivinen tässä asiassa? Johtuisiko se kenties homojen ja lesbojen ulkonäöstä? Voisiko olla, että nahkaan pukeutunut, kynitty, useista kohtaa lävistetty ja tatuoitu ilmestys ei vakuuta tavallista kadunmiestä tai -naista? Kieltämättä minullekin tulee tuollaisen näyn edessä mieleen, josko hänellä olisi korvien välissäkin jotain poikkeavaa... Minä en ainakaan usko, että lapselle kehittyisi normaali maailmankatsomus nahkaruoskilla leikkivien isien seurassa. Sama pätee myös samaa harrastaviin äiteihin. Usein homoliittoja puolustetaan kysymällä "Mitä väliä on täysikasvuisen ihmisen seksuaalisella käyttäytymisellä?". Yhtä hyvin voidaan kysyä, mitä väliä on sillä, missä kunnossa aikuinen ihminen autoaan ajaa.

EU:n myötä Suomikin on sitoutunut noudattamaan EU:n "vapaamielisyyden" tuulahduksia, ja homoliitot on jo hyväksytty lailla osaksi tätä jo valmiiksi sairasta yhteiskuntaa. Ja kun vauhtiin on päästy, saavat homot varmaan adoptoida lapsiakin ja kasvattaa ne niin kuin parhaaksi näkevät. Mitä seuraavaksi? Joku kenties haluaa viedä lemmikkivuohensa vihille?

Artikkelissa mainitut lakipykälät ovat nekin jo heitetty roskikseen, ja tämä luonnoton sairaus on jo lähes trendi. Juuri kun eduskunta hyväksyi uuden lain, jolla homopariskunnat voivat rekisteröidä suhteensa, sai Suvi-Anne Siimes uutta tuulta purjeisiinsa vaatimalla homoille adoptio-oikeutta.

TILASTOTIETOA HOMOSEKSUAALEISTA

U.S. Department of Commerce teki tutkimuksen lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Amerikassa vuonna 1991, sen mukaan:

-Lähes kaikki lapsiin kohdistuneet sukupuolirikokset ovat miesten tekemiä, suuri osa uhreista on poikia.

-17-24 prosenttia pojista on ahdisteltu 18 ikävuoteen mennessä seksuaalisesti, siis lähes yhtä paljon kuin tyttöjä, joista on ahdisteltu 25 prosenttia.

-Koska heteroseksuaalien ja homoseksuaalien välinen suhdeluku on 44-1, ryhmänä homoseksuaalit lastenahdistelijoina on yli 40 kertaa suurempi kuin heteroseksuaalit.

-Heteroseksuaaliset miehet käyttivät hyväksi kahdeksaa miljoonaa tyttöä heidän 18 ikävuoteensa mennessä, suhdeluku oli 1 uhri 11 aikuista miestä kohti. Kuitenkin 6-8 miljoonaa poikaa käytti hyväksi heidän 18 ikävuoteensa mennessä 1-2 miljoonaa aikuista homoseksuaalia, suhdeluku oli 3-5 uhria jokaista aikuista homoa kohti.

Kesällä 2000 USA:n oikeusministeriön julkaisemat luvut paljastavat, että aikuiset eivät ole seksuaalisen ahdistelun ensisijaisia kohteita. Ne näyttivät 67 prosentin kaikista ilmoitettujen ahdistelutapausten uhreista olevan lapsia ja 64 prosentin olevan alle 12-vuotiaita poikia.

Homoseksuaalisuus on suhteettoman paljon tekemisissä pedofilian kanssa, kuten poikien suuri määrä seksuaalisesti hyväksikäytettyjen joukossa todistaa. Vuonna 1996 Adolescence -lehti raportoi useista tutkimuksista jotka osoittavat kolmanneksen sukupuolirikoksista kohdistuvan alaikäisiin poikiin. --Edes homoaktivistit eivät yritä salata yhteyttään pedofiliaan. Kirjassa "The Gay Report", julkaistu 1979, kirjoittajat Karla Jay ja Allen Young havaitsivat että 73 prosentilla tarkkailluista homoista oli ollut suhteita 16-19 vuotiaiden tai nuorempien poikien kanssa. --Vuoden 1999 artikkeli Journal of Homosexualityssä (kirjoittaja Helmut Graupner) väitti, että homosuhdetta täysi- ikäisen miehen ja ala-ikäisen pojan välillä täytyy pitää homojen oikeuksiin kuuluvana asiana. Artikkeli väitti, että lapset eivät välttämättä kärsi seksuaalisesta kontaktista aikuisen kanssa.
WARNING: THIS MEMBER CONTAINS NATIONALISM
If Multi-culturalism is the answer, It must have been one hell of a stupid question
http://patriootti.com/
Kuva

Hunajavohveli
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: To Maalis 20, 2008 1:15 pm
Paikkakunta: Käpälämäki

Viesti Kirjoittaja Hunajavohveli »

Voiko homot ja lesbot todellakin tunnistaa ulkonäön perusteella, ja ovatko kaikki heistä vielä sadomasokistejakin?

Joka päivä oppii jotain uutta.
"Inside me I'm screaming, nobody pays any attention. If I had arms, I could kill myself. If I had legs, I could run away. If I had a voice, I could talk and be some kind of company for myself. I could yell for help, but nobody would help me."

Aizerbaidzan
Horatio Caine
Viestit: 6473
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Homoihin liittyen:
Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200804 ... 5_ul.shtml

Homoille ja lesboille oma hautausmaa Kööpenhaminassa
8.4.2008 15:51

Tanskassa homot ja lesbot ovat saamassa oman pienen hautausmaan Kööpenhaminaan.

Homoseksuaalien yhdistys on hankkinut kunnalta vajaan 40 hautapaikan ryhmän.

Tuhkauurnille tarkoitettu alue sijaitsee Kööpenhaminassa Assistensin hautausmaalla, jossa sijaitsevat muun muassa kirjailija Hans Christian Andersenin ja filosofi Sören Kierkegaardin viimeiset leposijat. Paikka merkitään seksuaalivähemmistöjä symboloivalla sateenkaaritunnuksella.

Järjestön hankkimista 36 uurnapaikasta on varattu jo kahdeksan.

Tanska mahdollisti samaan sukupuolta olevien parisuhteen rekisteröimisen ensimmäisenä maana maailmassa vuonna 1989.

STT-DPA-TT

Lizzie B.
Martin Riggs
Viestit: 624
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2007 12:41 am

Viesti Kirjoittaja Lizzie B. »

combat18 kirjoitti: Ensin on hyvä lähteä vaikkapa Suomen ikiomasta lakikirjasta. Esimerkiksi juuri tämä kyseinen kaksiosaisen kirjasen rikoslain mukaan julkinen kehottaminen samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisen haureuden harjoittamiseen on rangaistava teko (RL 20:9)
Mä en löytänyt Rikoslain 20 luvun 9 pykälästä mainintaa moisesta. Onko sulla joku eri painos käytettävissä, vai tekstissäsi virhe?
I´m the weirdo in your bedroom
and I can see you in the dark

Mata Hari
Agentti Scully
Viestit: 655
Liittynyt: Ti Helmi 05, 2008 10:06 pm

Viesti Kirjoittaja Mata Hari »

Vielä tuohon homo- ja lesboperheiden vanhemmuuteen liittyen lastenpsykiatri Tytti Solantauksen lausunto:
http://www.eduskunta.fi/fakta/vk/tuv/tu ... #solantaus

Tytti Solantaus on lääketieteen tohtori ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri. Työskennellyt mm. Stakesissa kehittämispäällikkönä.

Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2860
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Gear777 kirjoitti:
Aariel kirjoitti:
PaulaDrew kirjoitti: Ärsyttävin vasta-argumentti puhuttaessa homojen adoptio-oikeuksista on kun niiden lapsia sit kiusataan koulussa. Pakkoko on opettaa niille muille lapsille, että homoissa on jotain kiusaamisen aihetta? :roll:
Uskon, että menee vuosikymmeniä ellei -satojakin ennen kuin tuo häipyy kuvioista, että homo on kiusaamissana ja "paha" sana. Valitettavasti..
Siis en vihaa homoja, mutta en myöskään ymmärrä miksi heille tarvisi adoptio-oikeus antaa. Kyllä joitakin perus arvoja on vielä tässäkin ylisuvaitsevuus yhteiskunnassakin oltava. En vain usko että kahdelle homo-miehelle annettava lapsi kehittyy normaaliksi!
Minunkin mielestäni pitää olla perusarvoja, perusarvo on se että Suomessa saa olla homo, bi tai hetero. Jos tämä perusarvo on pätevä niin myöskin näitä kaikkia seksuaaliryhmiä pitää koskea samat määräykset, tasa-arvoisesti, kuten esim. adoptio-oikeus. Minusta on helevetin tärkeä perusarvo, että suomalaisia kohdalleen tasapuolisesti seksuaaliseen suuntaukseen katsomatta (tietysti pois lukien pedofilian yms. toista ihmistä vahingoittavan). Tuohon en osaa ottaa kantaa miten kahden homomiehen lapsi kehittyisi mutta en minä kyllä keksi myöskään että miksi se ei kehittyisi normaaliksi?

Asiasta kolmanteen. Jännä miten Combat18 kirjoitustyyli vaihtelee noin älyttömästi, äskeinenkin teksti oli kun eri ihmiseltä (lainauksestahan ei ole kyse koska ei ole lähdettä mainittu eikä myöskään lainausmerkkejä käytetty).

Lizzie B.
Martin Riggs
Viestit: 624
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2007 12:41 am

Viesti Kirjoittaja Lizzie B. »

combat18 kirjoitti: Artikkelissa mainitut lakipykälät ovat nekin jo heitetty roskikseen
Nytpä vasta huomasinkin, että tuossa jostain muualta lainatun tekstin perässä oli oheinen maininta. Mikä tuossa tekstissä on combat18:n omaa tekstiä ja mikä jostain muualta lainattua? Ja mikä artikkeli?
I´m the weirdo in your bedroom
and I can see you in the dark

Vastaa Viestiin