Lisanne Froonin ja Kris Kremersin katoaminen Panamassa 2014

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Neo7
Neuvoja-Jack
Viestit: 542
Liittynyt: La Kesä 27, 2020 8:28 pm

Re: Lisanne Froonin ja Kris Kremersin katoaminen Panamassa 2014

Viesti Kirjoittaja Neo7 »

Juu ei pahemmin ole jaksanut tätä miettiä, kun ei jaksa tuota, että mihinkään tietoon ei voi luottaa. En ole jaksanut perehtyä Juanin orjavaimoteoriaankaan, mutta mikä ettei voisi pitää paikkansa, jos Krisin luista ei koskaan otettu DNA:ta Hollannissa. Ei nyt kyllä herätä mitään innostusta kyseinen teoria. Kyllä jotakin todisteita täytyisi olla, ennen kun alkaisi kiinnostaa.

Noista rusketuksista, että en ihmettele, ettei Kris ole ruskettunut, punapäät on kalpeita eikä rusketu paljoa. En nyt jaksanut käydä etsimässä vertailukohteeksi edellisten päivien kuvia, että minkälainen ero niihin verrattuna on, mutta Lisanne on kyllä hyvinkin ruskettunut näköalatasannekuvissa. Säästä/muista olosuhteista ja kameran automaattivalotuksen säädöistä riippuu kuinka paljon valottaa mitäkin kuvaa.

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9337
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Lisanne Froonin ja Kris Kremersin katoaminen Panamassa 2014

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Tässä kun on noita Alastomia selviytyjiä yms katsellut, joissa noissa maisemissa yritetään pysyä pari viikkoa hengissä viidakossa, niin kyllä mä sittenkin alan kallistumaan ihan normaalin eksymisen kannalle.

Ovat lähteneet seuraamaan jokea, joka virtaakin väärään suuntaan, eli pois päin sieltä mistä tulivat. Tuossa on vedenjakaja-alue, ja jos ovat hiukankin harhaan menneet ja kuvitelleet sitten, että jokea seuraamalla pääsevät lähtösuuntaansa, niin toiset joet menevätkin juuri vastakkaiseen suuntaan. Silloin lähtee talsimaan syvemmälle viidakkoon.

Olosuhteet ovat tuolla niin karut, että ihme kun yli viikon ovat hengissä selvinneet, koska eivät todellakaan olleet mitään selviytymiseksperttejä. Ei ole ruokaa, ei ole puhdasta vettä ja yöllä on niin kylmä, että itku tulee raavaillekin miehille (jopa alle 10 astetta). Itikoita on sateen jälkeen aivan hulluksi tekeviä määriä. Jotkut kilpailijat ovat luovuttaneet muutaman päivän jälkeen.

Ja sitten se hyökytulva-teoria: tuolla voi sataa tosi paljon, ja silloin pienetkin purot paisuvat aivan yhtäkkiä valtaviksi koskiksi. Juuri siksi tuolla on tuollaisia uurteisia "ojia", vesimassat on ne kalvaneet. Jos olet heikossa kunnossa puolitajuttomana tai jalka poikki jossain uomassa, niin et ehdi alta pois ja sinne jäät.

Ja kaimaanit sun muut syövät kyllä ruumiit ja levittävät luut. Ei mene hukkaan mikään.


Ainoa, mikä on vaikea selittää, on se reppu. Veikkaan, että jostain syystä reppu ei ole joutunut siihen jokikuljetukseen, vaan joku on sen löytänyt jostain puun juurelta ja pitänyt aikansa, mutta sitten palauttanut vähin äänin takaisin metsään, kun ei ole halunnut juttuun tulla sekoitetuksi. Siksi se on siisti ja hyvässä kunnossa. Kyllä sen pitäisi olla mutainen, jos olisi vedessä kellunut.

Kyllä mä noita soittoyrityksiäkin sinänsä ihmettelen, niiden rytmiä ja "harvinaisuutta", ja vaikea on tietää, mitä ovat puuhanneet. Mutta ei tuolla kyllä omin nokkineen paljon yli viikkoa oleskele, vaikka mitä heinäsirkkoja yrittäisi syödä. Ilman tulta ja suojaa ei tule hommasta mitään. Viikon kestää syömättä jos pystyy vettä juomaan eikä siitä sairastu. Sitten menee homma makaamiseksi. Ja kun hommaa jonkun ripulin tai kuumeen, niin morjes.


Viimeisissä kuvissahan satoi, ja oltiin jossain uomassa makaamassa. Kuka sitten pakkasi kameran reppuun... Jäikö kamera ja muut kamat jonnekin, mistä virta ei niitä vienyt, mutta itse pudottiin koskeen? Joku löysi kamat, muttei ruumiita? Tunnisti länsimaisiksi, ei uskaltanut sen kummemmin käyttää, eikä vienyt poliisillekaan. Sitten sai tietää etsinnöistä eikä kehdannut enää sanoa, että tämmöinen löytyi jo aikaa sitten. Tai vei metsään ja ilmoitti, että nyt löytyi...
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

damfin
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5230
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Lisanne Froonin ja Kris Kremersin katoaminen Panamassa 2014

Viesti Kirjoittaja damfin »

^
Tuo on hyvin pitkälle juuri se omakin oletukseni, eli lähdetty jokien virtaussuunnan sekoittamana väärään suuntaan alas vuorelta.
Itse uskon että sitten hyvin pian jompikumpi on vielä joko satuttanut itsensä, tai sitten se astma lyönyt päälle ja estänyt matkan jatkamisen, ja on jääty odottamaan pelastajia johonkin siihen paikkeille mistä ne shortsit löytyivät kiven päältä.
Tuon perustan ihan siihen että kaikki löydökset ovat löytyneet virtaussuunnan mukaisesti niin että nuo shortsit olivat ensimmäisinä ylävirtaan katsoen, eli siitä paikkeilta on jouduttu virran vietäväksi siinä vaiheessa kun joki on rankkasateen seurauksena tulvinut.

Reppua en itse edelleenkään osaa pitää mitenkään mysteerinä, kun ottaa olosuhteet tuolla huomioon niin on melko loogista että kameraa ja kännyköitä sun muita tavaroita on säilytetty siellä repussa kosteudelta, hyönteisiltä, ja pieneläimiltä suojassa, ja otettu esille ainoastaan silloin kun niitä on käytetty ja muulloin pidetty reppu suljettuna.
Ja edelleen väittäisin että tuollainen reppu todellakin kelluu kuin korkki virtaavan veden mukana melko pitkään jos vetoketjut on suljettu ja painopiste repun pohjalla niin että vetoketjut ovat veden pinnan yläpuolella, lisäksi repussa oli tyhjä juomapullo lisäkellukkeena, ja sen rankkasateen synnyttämän tulvan mukana reppu on voinut kulkea jo muutamassa tunnissa tuon matkan sinne mistä se löytyi, sitten virran laantuessa jäänyt johonkin kivien päälle.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Neo7
Neuvoja-Jack
Viestit: 542
Liittynyt: La Kesä 27, 2020 8:28 pm

Re: Lisanne Froonin ja Kris Kremersin katoaminen Panamassa 2014

Viesti Kirjoittaja Neo7 »

En nyt jaksa tuosta repusta enää vääntää, koska siitä on sanottavat sanottu osaltani, mutta milläpä selittää tyttöjen kanssa tekemisissä olleitten nuorukaisen ja taksikuskin tapot/murhat? Toki tuola varmasti on omat sotansa, mutta pidän liian suurena sattumana, että nämä henkilöt eliminoitiin. Ja kun on monia muitakin outouksia. Tuo machokulttuuri huomioon ottaen ei ihmetytä yhtään, jos pari keskenään(?) kulkevaa nuorta eurooppalaisnaista siepataan/tapetaan tuola viidakossa. Eivätkä ole ainoita.

Vastaa Viestiin