Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Zara »

Neil Caffrey kirjoitti:On kuitenkin juonut yksin pohjat himassa (normi nuoret juo seurassa yleensä) ja ajanut kännissä kaksi kertaa illan aikana.
On voinut olla tytön eka kerta juoda tuolla tavalla. Kukaan ei voi muu kertoa kuin Karoliina itse, jos hänkään enää. Se, mitä kyseiset pojat ovat kertoneet Karoliinan humalasta, jättäisin omaan arvoonsa. Jos on ollut niin humalassa, ja varsinkin jos kaikki pojat eivät ole olleet, ovatpa kuitenkin sanojensa mukaan päästäneet tytön ajelemaan humalassa yksikseen.

Ja joo, kännissä ajaminen ei ole kilttiä, vaan tyhmä, joko ajattelematon tai tarkoituksellinen teko. Mutta pointti oli se, että turha kai tässä on alkaa henkilöstä mitään kauheaa pahista tekemään. Kiltti on ehkä vähän väärä sana sille, mitä haen takaa. Olettaisin nyt kuitenkin tytön olevan normaali nuori, joka yleensä toimii fiksusti jne.
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

specialhousingunit
Neuvoja-Jack
Viestit: 530
Liittynyt: La Loka 13, 2007 10:06 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja specialhousingunit »

Miks Karoliina ei oo löytynyt ? Ajatelkaas miten paljon porukkaa on tarpomassa tuolla alueella. Siellä on ristiin rastiin ollu jälkikoirat, ruumiskoirat ja kaikki lähitienoon puudelit. On kyllä aika epätodennäköistä, että olis tuolla alueella, vaikka on miten ryteikköä. Eri asia olis, jos olis isompi etsittävä metsikkö, mutta nythän tuo alue on suhteellisen keskellä asutusta. Väkisinhän sinne jää katveita, mutta haju olis kyllä aika voimakas, jos olis lähelläkään kulkureittejä.
specialhousingunit = SHU = aika paska paikka

liibaalaabaa
Remington Steele
Viestit: 245
Liittynyt: To Elo 04, 2011 10:09 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja liibaalaabaa »

Ailar kirjoitti: Kaikki mikä on rahalla korvattavissa, ei ole niin tärkeetä. Sinua, Karoliina, ei korvaa mikään!
Niin totta. Ihana kirjoitus, tuli tippa linssiin.

Jos Karoliina sattuu lukeen tän nii sanonpahan vaan ettei tuo haittaa, ajoin mäki mutsin automaattivaihteisen auton sen etelänmatkan aikana lämpötolppaan 15 kesäsenä. Tolppa meni vinoon ja autosta vaihdelaatikko paskana. Eipä mikää ihme, oli pakko kattoo auton ohjekirjasta millä mennään eteenpäin ja millä pakitetaan, kyl me sil joku vajaa 10km ajeltiin sinä iltana :D

Mee kotiin <3
niin maan perusteellisesti

Ailar
Jessica Fletcher
Viestit: 3313
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 3:25 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Ailar »

Neil Caffrey kirjoitti:On kuitenkin juonut yksin pohjat himassa (normi nuoret juo seurassa yleensä) ja ajanut kännissä kaksi kertaa illan aikana.
Kuka sanoo, että Karoliina on juonut pohjat? Tai ois tissutellu tms.? Jos nyt kotonaan kumonnu puol purkkia sidukkaa ja sitten vähän feikannut jätkille, kuten nyt nuorilla on tapana, että " Jessus, mää oon hirveessä kännissä, mutta skodella tulin silti...". Mekin ton ikäsenä juotiin neljän muun likan kanssa omenaviinipullo keskenään ja voin sanoo, että me oltiin TODELLA jurrissa! :mrgreen: No tuntu se ainakin siltä! Ja yks meistä jo kynti pitkin ojan pohjia, kun oltiin liftaamassa tanssipaikalle. Sitä sattuu.

Pardon
Jane Marple
Viestit: 1041
Liittynyt: Pe Tammi 07, 2011 4:35 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Pardon »

En ole lukenut koko ketjua. Olisin kiinnostunut Karoliinan toiminnasta seurakunnassa. Minusta liikaa on pohdittu sitä, miten kiltti Karoliina on tai millaisia tyyppejä on isosina joskus ollut.

Olen käsittänyt, että Tampereella on ollut erittäin suurimittaista ev.-lut. kirkon nuorisotyötä, jossa Harjun seurakunnalla on keskeinen asema. Katsokaa esim. UskonPuhdistusiltoja (järjestetty Aleksanterin kirkossa) tai Harjun srk:n organisoimaa Nuorten aikuisten toimintaryhmää, johon on koottu vastuuhenkilöitä (nuoria?) eri seurakunnista.

Tähän näyttää liittyvän Uusi Verso -niminen toimintamuoto, joka organisoi nuorten ja nuorten aikuisten toimintaa Tampereen seurakunnissa. Vastuuhenkilönä Harjun srk:n pastori Timo Pöyhönen: http://www.hengenuudistus.fi/?document= ... n=17271753

Olisi kiinnostavaa tietää, onko Karoliina Kesti osallistunut tähän toimintaan. Aleksanterin kirkon happeningit ovat olleet suurisuuntaisia ja nuorilla on ollut niiden järjestämisessä keskeinen rooli. Se tietysti myös tutustuttaa eri seurakuntien nuoria aktiiveja. - Tässä olisi yksi selitys siihen, miten Harjun srk:n kautta Lentävänniemen tyttö voi tuntea poikia jostain aivan muusta suunnasta.

Kysymys siis yksinkertaisesti: Osallistuiko KK tähän toimintaan? Jos osallistui, niin onko hän ollut kuinka sisällä tähän isoon kuvioon liittyvässä karismaattisessa liikehdinnässä? Karismaattisella tarkoitan ns. armolahjoja, joista Pöyhönen tuossa linkissä puhuu.

Tarkoitukseni ei ole heittää perusteetonta epäilyä yksittäistä pastoria kohtaan vaan kysyä, että onko Karoliina Kesti ollut mukana tässä toiminnassa, joka on luonteeltaan aika erilaista kuin perinteinen isosenaolo. Erilaista sekä sisällöltään että sen suhteen, minkälaisia tuttavuuksia ja kuinka laajasti sitä kautta voi solmia.

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1584
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Jos kuntopolku/sorapolku, Likolammenkadun jatke on ollut valaistu yöllä (mitä epäilen), niin siitä oikealle pääsee tuonne Tykkitienkadulle, 200m, ja siitä katua pitkin (sen kaivanteen ohi) takaisin Nokiantielle.

Tykkitienkatu on myös Likolammenkadusta seuraava vasemmalle käännyttäessä, jos olisi kääntynyt liian aikaisin. Nuo huhut K:n ABClla ja rautatieasemalla olemisesta tuskin ovat totta, vaika toivonkin että olisivat.
There are no crimes behind enemy lines

Vihikoira
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Su Heinä 22, 2007 9:52 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Vihikoira »

Mahdollisimman paljon vesistöjä pitäisi tutkia ruumiskoirien ennen jäitten tuloa, erityisesti tämä bileranta. En jaksa uskoa, että KK piilottelisi jossain, luulisi ymmärtävän omaisten hädän. Piilottelussa pitäisi olla apurikin.

Bee_in_the_light
Poliisikoira Rex
Viestit: 254
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 8:00 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Bee_in_the_light »

Noniin, tunnukset toimivat vihdoin, kiitos ylläpidolle siitä. Karoliinan tapauksella on jonkun verran yhtymäkohtia veljeni kuoleman kanssa kohta parikymmentä vuotta sitten, joten vertailen hieman lähinnä spekuloijien takia.

Yhdistäviä tekijöitä ovat ainakin seuraavat: veljeni oli hieman vaille 15-vuotias, kovassa humalassa ja ennen tapaturmaista kuolemaansa kaveriensa seurassa. Tapahtuman ympärillä kiersi myös huhuja henkirikoksesta, vaikka sosiaalisen median tulevat kehittäjät tuskin olivat vaipoistaan päässeet.

1. Ihminen tekee tyhmiä asioita humalassa. Veljeni oli hyväkuntoinen ja hyvä uimari, mutta kuolinhetkellään muistaakseni 1,3 promillen humalassa. Selvänä hän varmaan olisi käynyt helposti kusella laiturin päässä olevan veneenkiinnityspuomin päässä. Humalassa se johti putoamiseen. Selvänä hän olisi varmasti myös selvinnyt tilanteesta, johon putoaminen puomien väliin hänet vei. Humalassa hänellä ei ollut pienintäkään mahdollisuutta.

Uskoin vahvasti K:n löytyvän katoamispaikan lähellä olevista lammista, ilmeisesti olin väärässä.

2. Kavereita ei voi syyttää. Kaverit tiesivät veljeni olevan kännissä, mutta lähtivät silti bussilla kotiin jättäen veljeni kaupungille odottamaan aamun ensimmäistä bussia (tämä oli aikaa ennen kännyköiden yleistymistä), miksi? Koska he olivat itse yhtä nuoria ja humalassa. Veljeni ei halunnut lähteä, ja kuka oikeasti olisi voinut ketään siihen pakottaa?

Jos K on päättänyt lähtevänsä kotiin skootterillaan, ei sitä kukaan kavereista pysty estämään. Etenkin jos kyse on ollut ennemmin uusista kavereista kuin sydänystävistä.

Myöskään kavereiden valehteleminen tilanteessa ei mielestäni ole mitenkään erikoista. Nuoret eivät halua vaikuttaa vasikoijilta toistensa silmissä.

3. Veljeni kuoleman ympärillä huhuttiin monenlaisia tarinoita siitä, että kuolema olisi ollut muuta kuin tapaturma. Syyllisiä jopa nimettiin, ja useita ihmisiä kuultiin asian tiimoilta. Kaikki nämä huhut olivat perusteettomia, mutta kerron niistä yhden ihan vain varoittavana esimerkkinä. Huhuttiin, että veljeni oli aiemmin illalla työnnetty järveen riidan päätteeksi. Työntäjä osattiin muistaakseni nimetäkin näissä väitteissä.

Paljastui, että joku tosiaan oli työnnetty riidan päätteeksi järveen, mutta veljeni ei mitenkään liittynyt asiaan. Ihmisten mielissä kuolemaan kuitenkin kytkeytyi monenlaisia asioita, joilla ei ollut mitään tekemistä tapahtuneen kanssa.

K:n tapauksessa esimerkiksi "trampoliinin äänet", päälle jäänyt vilkku ja jokainen pieninkin yksityiskohta saa valtavat mittasuhteet, koska parempaakaan tarttumapintaa tapaukseen ei tunnu olevan. Voi vain kuvitella, jos joku väittäisi nähneensä, kuinka K kaadettiin skootterinsa selästä jossain Tampereen moottoritiellä.

Haluan korostaa, etten ole koskaan syyttänyt veljeni kuolemasta ketään muuta kuin veljeäni, siltä varalta että joku sattuu tunnistamaan minut tai tapauksen. Samoin uskon (poliisin tavoin), että K:n todennäköiseen kuolemaan ainoa syyllinen on K itse.

Voimia K:n omaisille, jos joku sattuu lukemaan. Olin itse avaamassa ovea kun poliisit ja pappi tulivat puolilta päivin kylään.

Kurkkumaa
Hetty Wainthropp
Viestit: 461
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 11:54 pm
Paikkakunta: Santaharju

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kurkkumaa »

http://www.teivo.fi/kuninkuusravit/uutiset.php

ja

http://www.tapsantahdit.fi/

Niinkuin täällä oli jo viitattu, nuo pari suurehkoa tapahtumaa Tampereesta länteen oli tuolloin meneillään. Joku täällä kertoi itsekin yöllä/illalla ajaneensa ja väkimääriä havainnoineensa. Minulle vasta noiden sivujen lukeminen toi tunnelman, että teillä on todella ollut tavallista enemmän liikennettä läpi yön. Nimenomaan sillä suunnalla.

Nuo esitteet lueskeltuani nyt tuntuu aika "mahdottomalta" ajatella että tyttö keltaisissa kengissä olisi tienvarsia kovin pitkää matkaa kävellyt ilman yhtäkään havaintoa. Tokihan se mahdollista kai silti on on. Eli metsään olisi mennyt?

Ja tänä viikonloppuna, kauniissa säässä metsät ja tien- ja radanvarret tulee laajalti käytyä. Samoin rantoja ja vesialueitakin. Puudeleita ja perhoskoiria myöden nenät on tuulessa ja tyynessä siellä ja täällä liikkeellä. Näin uskon.

Jollei maanantaihin mennessä ole tyttöä löydetty, alkaa todella tuntua kummaliselta. Kuinka onkaan voinut kadota niin ettei löydy?

Voihan se olla sattumien summaa, koko tapahtumasarja alusta loppuun. Ja sitten vielä se, ettei kukaan vaan osu kohdalle. Tai sitten joku jossain auttaa Karoliinaa pysymään piilossa, tavalla tai toisella.
EDIT: Kirjoitusvirheet, jotka huomasin vasta tekstin lähettämisen jälkeen. Esikatselusta huolimatta.

Avatar
Gladys
Michael Knight
Viestit: 4479
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Pysäyttävä kirjoitus. Kiitos.

Eipä muuta lisättävää eikä mitään uutta myöskään (vaikka pitäisikin).

Bee_in_the_light kirjoitti:Noniin, tunnukset toimivat vihdoin, kiitos ylläpidolle siitä. Karoliinan tapauksella on jonkun verran yhtymäkohtia veljeni kuoleman kanssa kohta parikymmentä vuotta sitten, joten vertailen hieman lähinnä spekuloijien takia.

Yhdistäviä tekijöitä ovat ainakin seuraavat: veljeni oli hieman vaille 15-vuotias, kovassa humalassa ja ennen tapaturmaista kuolemaansa kaveriensa seurassa. Tapahtuman ympärillä kiersi myös huhuja henkirikoksesta, vaikka sosiaalisen median tulevat kehittäjät tuskin olivat vaipoistaan päässeet.

1. Ihminen tekee tyhmiä asioita humalassa. Veljeni oli hyväkuntoinen ja hyvä uimari, mutta kuolinhetkellään muistaakseni 1,3 promillen humalassa. Selvänä hän varmaan olisi käynyt helposti kusella laiturin päässä olevan veneenkiinnityspuomin päässä. Humalassa se johti putoamiseen. Selvänä hän olisi varmasti myös selvinnyt tilanteesta, johon putoaminen puomien väliin hänet vei. Humalassa hänellä ei ollut pienintäkään mahdollisuutta.

Uskoin vahvasti K:n löytyvän katoamispaikan lähellä olevista lammista, ilmeisesti olin väärässä.

2. Kavereita ei voi syyttää. Kaverit tiesivät veljeni olevan kännissä, mutta lähtivät silti bussilla kotiin jättäen veljeni kaupungille odottamaan aamun ensimmäistä bussia (tämä oli aikaa ennen kännyköiden yleistymistä), miksi? Koska he olivat itse yhtä nuoria ja humalassa. Veljeni ei halunnut lähteä, ja kuka oikeasti olisi voinut ketään siihen pakottaa?

Jos K on päättänyt lähtevänsä kotiin skootterillaan, ei sitä kukaan kavereista pysty estämään. Etenkin jos kyse on ollut ennemmin uusista kavereista kuin sydänystävistä.

Myöskään kavereiden valehteleminen tilanteessa ei mielestäni ole mitenkään erikoista. Nuoret eivät halua vaikuttaa vasikoijilta toistensa silmissä.

3. Veljeni kuoleman ympärillä huhuttiin monenlaisia tarinoita siitä, että kuolema olisi ollut muuta kuin tapaturma. Syyllisiä jopa nimettiin, ja useita ihmisiä kuultiin asian tiimoilta. Kaikki nämä huhut olivat perusteettomia, mutta kerron niistä yhden ihan vain varoittavana esimerkkinä. Huhuttiin, että veljeni oli aiemmin illalla työnnetty järveen riidan päätteeksi. Työntäjä osattiin muistaakseni nimetäkin näissä väitteissä.

Paljastui, että joku tosiaan oli työnnetty riidan päätteeksi järveen, mutta veljeni ei mitenkään liittynyt asiaan. Ihmisten mielissä kuolemaan kuitenkin kytkeytyi monenlaisia asioita, joilla ei ollut mitään tekemistä tapahtuneen kanssa.

K:n tapauksessa esimerkiksi "trampoliinin äänet", päälle jäänyt vilkku ja jokainen pieninkin yksityiskohta saa valtavat mittasuhteet, koska parempaakaan tarttumapintaa tapaukseen ei tunnu olevan. Voi vain kuvitella, jos joku väittäisi nähneensä, kuinka K kaadettiin skootterinsa selästä jossain Tampereen moottoritiellä.

Haluan korostaa, etten ole koskaan syyttänyt veljeni kuolemasta ketään muuta kuin veljeäni, siltä varalta että joku sattuu tunnistamaan minut tai tapauksen. Samoin uskon (poliisin tavoin), että K:n todennäköiseen kuolemaan ainoa syyllinen on K itse.

Voimia K:n omaisille, jos joku sattuu lukemaan. Olin itse avaamassa ovea kun poliisit ja pappi tulivat puolilta päivin kylään.
All is pretty.
- Andy Warhol

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4527
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Lainaukset on ihan ok, mutta älkää nyt hyvänen aika lainatko jonkun kirjoittajan koko kirjoitusta!!!Tässä olisi tilaisuus niille, jotka haluavat auttaa ja osallistua kadonneiden etsintään:
VAPAAEHTOISEN PELASTUSPALVELUN PERUSKURSSI
TAMPEREELLA 20.8.2011

Kurssin järjestävät Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Tampereen
paikallistoimikunta yhteistyössä Punaisen Ristin Hämeen piirin kanssa.
...Aika Lauantai 20.8.2011, klo 09.00-17.00.
Kurssipaikka SPR Kalkun logistiikkakeskus,
Kalkun kehätie 4, 33330 Tampere.

Kohderyhmä Kurssi on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa
toimivien järjestöjen jäsenille ja muille asiasta
kiinnostuneille.

Kurssi on maksuton. Se sisältää opetuksen,
kurssimateriaalin, todistuksen ja ohjelmassa mainitut
kahvit sekä kevyt lounas.

Ilmoittautumiset ja Ennakkoilmoittautumiset valmiuspäällikkö Ari Saariselle
tiedustelut 17.8. mennessä, sähköposti; [email protected].
Ilmoita; nimi, yhteystiedot, järjestö ja mahdolliset ruokaaineallergiat.

Kurssiin liittyviin tiedusteluihin vastaa Ari Saarinen, puh.
040-589 5780 tai Jouko Lehtisalo, puh 0400-545 310.

Mahdollisesti lähiaikoina myös maastoharjoitus samassa paikassa.Tavoite Kurssin käytyään osallistujalla on selkeä kuva
Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnasta ja roolista
osana virallista pelastustoimintaa ja hän on motivoitunut
toimimaan Vapepassa.
Kurssin sisältö Kurssi sisältää teoriaopetusta ja pienimuotoisia
ryhmätehtäviä. Kurssin kokonaistuntimäärä on 8 tuntia.
Kurssitodistuksen saaminen edellyttää aktiivista
osallistumista ja läsnäoloa koko kurssin ajan.

09.00. Ilmoittautuminen ja tulokahvit Jouko Lehtisalo
09.15 Kurssin avaus, sisältö ja esittäytymiset Jouko Lehtisalo
09.45. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Jouko Lehtisalo
Historia
• Vapepan toiminta tänään
• Vapepan koulutus
• Miten mukaan Vapepaan
10.45. Pelastustoiminta
Pelastustoimi, eri viranomaisten tehtävät,
Vapepan käyttö viranomaisten tukena
• Poliisitoimi
Pirkanmaan poliisilaitos
• Pelastustoimi
Tampereen Aluepelastuslaitos
• Sosiaalitoimi
Tampereen kaupunki
12.15. Lounastauko
13.00. Varautuminen ja Vapepan valmius Jouko Lehtisalo
• Varautuminen
• Valmiussuunnittelu
• Hälytysryhmän minimisuositukset
14.30. Kahvitauko
14.45. Varautuminen ja Vapepan valmius Jouko Lehtisalo
• Vapepan hälytysvalmius
• Vapepan hälytystoiminta
16.30. Kurssin arviointi ja todistusten jako Jouko Lehtisalo
17.00. Kurssi päättyy, hyvää kotimatkaa
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

matahari
Jack Bauer
Viestit: 933
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2009 11:29 am
Paikkakunta: Pori

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja matahari »

Saattais olla parempi paikkakin tuolle Tampereen Tytön postaukselle kuin tämä helvetin sekava ja rasittava ketju. Vois mennä paremmin "jakeluun". Tätä kun ei ole jaksanut lukea enää pitkään aikaan kunnolla.

Antarktis
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Su Marras 18, 2007 8:01 am
Paikkakunta: Nordbotten

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Antarktis »

Bee_in_the_light kirjoitti:3. Veljeni kuoleman ympärillä huhuttiin monenlaisia tarinoita siitä, että kuolema olisi ollut muuta kuin tapaturma. Syyllisiä jopa nimettiin, ja useita ihmisiä kuultiin asian tiimoilta. Kaikki nämä huhut olivat perusteettomia, mutta kerron niistä yhden ihan vain varoittavana esimerkkinä. Huhuttiin, että veljeni oli aiemmin illalla työnnetty järveen riidan päätteeksi. Työntäjä osattiin muistaakseni nimetäkin näissä väitteissä.
Totta. Tuo mun tutun/kaverin hukkuessa mökkireissulla huhut kerto kans kavereiden olevan syyllisiä. Mahtoi tuntua pahalta nuoresta miehestä, joka oli siellä mökillä mukana ja menetti parhaan ystävänsä. Joten hyvät ihmiset, jättäkää ne kaverit ja lähipiiri oikeasti jo rauhaan; Jos joku sieltä todetaan syylliseksi niin eiköhän siitä tieto tuu aikanaan, syyttely etukäteen tietämättä koko totuutta (jonka tietää vain muutama ihminen, joille asia oikeasti kuuluu) on lapsellista, typerää, epäaikuismaista ja moraalitonta. Eikä vähiten siksi että syyttävä sormi osottaa alaikäisiä lapsia. Miettikää omalle kohdallenne...

Uskon että Karoliina löytyy kuukauden sisällä kuolleena, niin että on joko hukkunut tai kuollut jonkun täysin (tähän astisista spekuloiduista) ulkopuolisen toimesta. Elävänä tuskin, mutta olisin tosi iloinen jos niin kävis, vaikka en koko likkaa tunnekkaan.

Tuo Tampereen Tytön postaus; Harmi ku oon sopinut jo muuta menoa tuolle päivää, VaPePan toiminta on jo pitkään kiinnostanu...
Viimeksi muokannut Antarktis, La Elo 13, 2011 9:47 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Marleena
Susikoski
Viestit: 37
Liittynyt: La Tammi 22, 2011 8:48 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Marleena »

Tampereen Tyttö kirjoitti:Lainaukset on ihan ok, mutta älkää nyt hyvänen aika lainatko jonkun kirjoittajan koko kirjoitusta!!!

Tässä olisi tilaisuus niille, jotka haluavat auttaa ja osallistua kadonneiden etsintään:
VAPAAEHTOISEN PELASTUSPALVELUN PERUSKURSSI
TAMPEREELLA 20.8.2011
Osallistuisin jos en olis töissä :(

Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6325
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Antarktis kirjoitti:
Bee_in_the_light kirjoitti:3. Veljeni kuoleman ympärillä huhuttiin monenlaisia tarinoita siitä, että kuolema olisi ollut muuta kuin tapaturma. Syyllisiä jopa nimettiin, ja useita ihmisiä kuultiin asian tiimoilta. Kaikki nämä huhut olivat perusteettomia, mutta kerron niistä yhden ihan vain varoittavana esimerkkinä. Huhuttiin, että veljeni oli aiemmin illalla työnnetty järveen riidan päätteeksi. Työntäjä osattiin muistaakseni nimetäkin näissä väitteissä.
Totta. Tuo mun tutun/kaverin hukkuessa mökkireissulla huhut kerto kans kavereiden olevan syyllisiä. Mahtoi tuntua pahalta nuoresta miehestä, joka oli siellä mökillä mukana ja menetti parhaan ystävänsä. Joten hyvät ihmiset, jättäkää ne kaverit ja lähipiiri oikeasti jo rauhaan; Jos joku sieltä todetaan syylliseksi niin eiköhän siitä tieto tuu aikanaan, syyttely etukäteen tietämättä koko totuutta (jonka tietää vain muutama ihminen, joille asia oikeasti kuuluu) on lapsellista, typerää, epäaikuismaista ja moraalitonta. Eikä vähiten siksi että syyttävä sormi osottaa alaikäisiä lapsia. Miettikää omalle kohdallenne...

Uskon että Karoliina löytyy kuukauden sisällä kuolleena, niin että on joko hukkunut tai kuollut jonkun täysin (tähän astisista spekuloiduista) ulkopuolisen toimesta. Elävänä tuskin, mutta olisin tosi iloinen jos niin kävis, vaikka en koko likkaa tunnekkaan.
Ja jos täällä joku/jotkut sattumalta puhtaasti arvaavat tapahtuneen oikein, niin ei siitä mitään palkintoa saa. Eikä se tarkoita, että olisi nerokas salapoliisi, jos arvaamalla keksii mitä oli tapahtunut.
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.

Lukittu