Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Patsy is Back
Armas Tammelin
Viestit: 73
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 8:57 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Patsy is Back »

Vanha artikkeli jo, mutta pomppasi silmiin

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194692 ... ualla.html


Päivitetty 11.8.2011 12:45, julkaistu 11.8.2011 12:44
Poliisi pitää varteenotettavana, että Karoliina onkin jossain aivan muualla
Kuva: ILKKA LAITINEN Aamulehti

Karoliinaa on etsitty viikon verran Likolammenkadun maastosta.
Poliisi myöntää, että Tampereella kadonneen 15-vuotiaan Karoliina Kestin etsinnöissä on olemassa useita eri tutkintalinjoja.

– Ulkopuolelle näkyvimpiä ovat olleet Likolammenkadulla tehdyt maastoetsinnät, mutta kyllä meillä on ollut muitakin tutkintalinjoja koko ajan, sanoo tutkimuksia johtava rikoskomisario Hannu Kallioniemi Pirkanmaan poliisista.

Karoliinan kännykän teletunnistetietojen mukaan on mahdollista, että kännykkä on lähellä hylättyä skootteria, jonka tyttö kolaroi. On kuitenkin mahdollista, että Karoliina itse on jossakin aivan muualla kuin lähimaastossa.

– Sitä pidetään varteenotettavana vaihtoehtona, kyllä, Kallioniemi myöntää.

Hän ei kuitenkaan halua kertoa, minkälaisia vaihtoehtoja poliisilla asiassa on.

– En lähde spekuloimaan julkisuudessa tutkintalinjavaihtoehtojen todennäköisyyksiä, me pidämme ne omana tietonamme. Toki kerromme, jos päätämme aloittaa rikostutkinnan. Mutta toistaiseksi siihen ei ole edelleenkään perusteltua syytä.

Kallioniemi sanoo, että poliisi pyrkii tiedottamaan asiassa mahdollisimman avoimesti. Poliisi kertoo kuitenkin julkisuuteen vain niitä tietoja ja yksityiskohtia, joista on tutkinnallisesti hyötyä.

– Tosi asia on se, että poliisilla on varmasti tiedossa enemmän yksityiskohtia ja parempi kokonaiskäsitys tapahtuneesta kuin muilla. Me pyrimme tekemään aineistosta oikeat johtopäätökset ja tekemään asiat oikeassa järjestyksessä.

Kallioniemi sanoo, että poliisi on alusta asti ollut kiinnostunut kaikista yleisön havainnoista ja tiedosta tapaukseen liittyen. Niitä toivotaan edelleen.

Karoliina Kesti katosi 31.7. Häntä etsitään vielä tänään torstaina ruumiskoirien kanssa Likolammenkadun maastosta.


No on se vaan sitten kumma. Kumpi on tärkeämpi löytää kännykkä vai tyttö?
Totuus on tarua ihmeellisempää

Hauki
Neuvoja-Jack
Viestit: 587
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 9:13 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Hauki »

Hei kaikille, uutena täällä kirjoittelen, mutta seurannut olen palstaa ja nyt tätä ketjua tiiviisti. Äsken yritin jo viestin lähettää, mutta se hävisi, joten pahoittelen, jos toistan itseäni.

Itse luotan poliisien kykyyn tutkia tätäkin katoamista, asia on juuri kuten Kallioniemi sanoo, ei ole oleellista, millä nimikkeellä asiaa tutkitaan. Eihän heillä varmaan ole mitään mistä ottaa kiinnekohta rikostutkintaan. Tehokkaalla koneistolla ja aika isollaanhan siellä etsintöjä tehdään, sekä sitä taustatyötä, joka ei tavalliselle kansalaiselle näy. Rikostutkinta ehditään aloittamaan sitten kun KK löytyy ja jos katsotaan tarpeelliseksi. Valitettavasti tämä mahdollisuus kasvaa päivä päivältä. Koska ruumiskoiria on ollut alueella useampia, pidän varmana, että ruumista ei siellä ole. Jos yksi koira jättää ilmaisematta, toinen tekee sen kyllä, siksikin on hyvä, että on ollut päällekkäisyyttä. Nyt tosin uusi tieto laajennetujen etsintöjen loppumisesta lyhyeen mietityttää.

Olen samoilla linjoilla monen kanssa siinä, että jos KK olisi ollut niin tolkuttomassa humalassa kuin annetaan ymmärtää, ei hän olisi ehjin nahoin edes tuonne asti selviytynyt. Mitä taas pimeään metsään menemiseen tulee - enpä usko. Jos taas vastoin todennäköisyyksiä olisi sinne mennyt, niin miksi olisi kuollut, nuori ja ilmeisesti terve ihminen. Humalassa oksennukseensa tukehtuminen on sellaisen kohdalla, joka pystyy metsään rämpimään, hyvin, hyvin epätodennäköinen, oikeastaan mahdoton, se edellyttää sammumistilaa ja tukehtumiselle otollista asentoa. En saata usko, että olisi vetäissyt vielä tukevat siivut raakaa viinaa juuri ennen ajamaan lähtöä tai sen aikana, samalla tämä sulkee alkoholimyrkytyksen mahdollisuuden.

Se, että KK ei ole vastannut pojan aamuyöllä lähettämään viestiin, avaa oikeastaan kaksi mahdollisuutta: puhelin jäi matkasta jo viimeistään katoamisvaiheessa tai KK oli estynyt vastaamaan siihen, mutta miksi, jos olisi rämpinyt metsässä eksymässä, olisi kai tosiaan soittanut jollekin tai vastannut viestiin. Vai oliko viesti vain jonkinlainen alibi :shock:

Mutta siis lypsetäänkö siellä pojista koko ajan utta tietoa, vai annetaanko sitä vain tipoittain julkisuuteen, minulle ainakin oli ihan uutta, että pojat olivat neuvoneet KK:lle kotiinpaluureitin. Ja että poliisikaan ei ilmeisesti ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että KK olisi ollut juovuksissa tullessaan tapaamiseen. Jos äiti ei vielä ollut lähtenytkään matkalle, missä olisi pohjat ottanut ja miksi.

Jennifer Jareau
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 8:03 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jennifer Jareau »

MissHolmes kirjoitti:Musta jotenkin tuntuu, että sen tekstarin on laittanut sama, joka valehteli saattavansa. Joka kertoi reitin ja joi viinaa, vaikka muut kaksi ei juonut. Ja juuri se, jonka tuttavan kämppä tuo oli ja joka todennäköisesti oli KK:n kutsunut


Ihan sama fiilis. Ja mitä enemmän näitä lehtien kirjoittamia juttuja luen, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että näillä pojilla ei todellakaan ole ihan puhtaita jauhoja pusseissaan... :cry:
“Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn.”

"There are monsters and it's okay to be afraid of them, but it's not okay to let them win and it's not okay to be one."

Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Zara »

On se vaan kumma, miten tämä tapaus pyörii niin kovasti koko ajan mielessä. Tuolla kun näkee nuoria tyttöjä skoottereillaan ajelemassa, väkisin siirtyy ajatukset kadonneeseen Karoliinaan ja miettii, miten nuori hän tosiaankin vielä on. Aamulla kun heräsin syvästä unesta ja siinä unenpökkeröisenä silmiä auoin, tuli yhtäkkiä mieleen Karoliina ja ajatus, että "kuulostelkaa vielä sitä poikaa uudestaan!!"

Tuli ihan spooky olo kieltämättä. Ja että ketä poikaa? Yhtä siitä nelikosta vaiko ketä?

Kyllähän tuo, ettei Karoliina ole mennytkään saattelemaan/hyvästelemään äitiään, eikä ole enää edes 22 maissa vastannut puheluihin, kuulostaa siltä, että ei tytölläkään tosiaan ole ollut ihan puhtaat jauhot pussissa. Toisaalta jos on ollut humalassa, ei järki ehkä ole leikannut kauheasti ja on vain pelottanut, että jos vastaa, niin jää äidille kiinni humalastaan. Sikäli ei ole tajunnut ajatella, että vielä enemmänhän se äiti saattaa kysellä ja ihmetellä, kun ei vastaa ja tule kotiin sovitusti.

Tuosta ihme "unesta" tai hereillähän jo olin silloin, huolimatta uskon kyllä, että tyttö valitettavasti löytyy sieltä skootterin lähistöltä vielä jostain.
Viimeksi muokannut Zara, Ti Elo 16, 2011 1:48 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

HerloCCi Solmunen
Theo Kojak
Viestit: 1142
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 12:37 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja HerloCCi Solmunen »

MInusta on aika erikoista, että alkoholikokeilut aloitettu nimenomaan vieraammassa seurassa.

Kiitos Iltapulujen jutuista vaikkakin niissä tuppaa ärsyttämään se, että poliisin kommentit on monitulkintaisia ja sitten toimittajat sekoilee perusasioissa ihan täpöllä niin aika repaleinen on kokonaisuus.

Sanonpa ilkeänä ihmisenä jutun luettuani, että löytyihän sieltä se täysi-ikäinenkin tähän soppaan 8)
Tämä asuntoa lainannut.

Ei kai tässä oo ku kaks vaihtoehtoa IMO: joko pojilla on osuutta asiaan ihan enemmänkin (veikkaan, että tuo hemmo kuka kyselly yöllä Karon perään on siinä vaiheessa jo ollut eri paikassa kuin Karoliina. Liekö skopaa taluttamassa :mrgreen: )tai sitten pirskeet on päättyneet Karoliinan kannalta nöyryyttäviin tunnelmiin (esim.raiskaus) ja hän ei ole sitä häpeätaakkaa halunnut harteilleen ottaa ja on päättänyt päättää päivänsä jossain hyvässä jemmassa.
Viimeksi muokannut HerloCCi Solmunen, Ti Elo 16, 2011 1:51 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Olemme kaikki syyllistyneet suureen rikokseen-suureen rikokseen olla elämättä elämää täydesti. (H. Miller)

Valhalla
Watson itse
Viestit: 5897
Liittynyt: La Heinä 03, 2010 2:18 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Valhalla »

Jamake kirjoitti:Voi pyhä yksinkertaisuus, paikannus perustuu aina etäisyyteen vähintään kolmesta kiinteästä pisteestä, miksiköhän ? Tässä vastaus nyt vaikka paikannus.com sivulta:

"Paikannus perustuu useimmiten laskentaan, jossa paikan sijaintikoordinaatti lasketaan sen etäisyydestä vähintään kolmeen tai neljään tukiasemaan. Laskeminen tapahtuu useimmiten mittaamalla ensin etäisyys tukiasemiin radiosignaalin kulkuajan tai voimakkuuden perusteella. Tukiasemista vedettyjen säteiden leikkauspiste ilmaisee paikan sijainnin. Tukiasemat ovat yleensä matkapuhelin- tai satelliittiverkossa, mutta ne voivat olla missä tahansa verkossa. Paikka voidaan laskea joko itsenäisesti käyttäjän käsilaitteessa tai operaattorin verkon avustuksella."
Hyvä. Kerrohan nyt kun alan asiantutijoita kerran on paikalla, että kun teletietoihin jää sen viimeisen paikannuksen loki tai kirjaus, niin "Laskeminen tapahtuu useimmiten mittaamalla ensin etäisyys tukiasemiin radiosignaalin kulkuajan tai voimakkuuden perusteella." Päteekö siinäkin talteen jäävään tietoon tämä ehkä karkeahko etäisyysmitaus. Ja siis vaikka masto oli Tottijärven osoittaa loki selvästi tuota Likolammen etäisyyttä ( joskin ilman suuntimaa ).

LaraCroft
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Elo 13, 2011 3:29 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja LaraCroft »

Coolio68 kirjoitti:"tää nyt vielä vastata tähän, lopetan sitten tämän jauhamisen. Sekä tukiasema- että GPS-paikannus perustuu aina vahintään kolmen tai useamman 'tukipisteen' mittaukseen. Yhdellä nyt ei kerta kaikkiaan tee mitään, jos on esim. ympärisäteilevä antenni, tuo nyt kai sanoo järkikin. Mitään GPS-tietoja ei lähetellä automaattiseti, mutta tukiasematietoja kylläkin (lisäksi GPS nyt ei ole läheskään joka luurissa ja sen voi ja kannaakin virransäästön vuoksi yleensä kytkeä pois päältä). Ja vaikka tarkkuus olisi vain 100m, olisi kaiketi ollut helppo tehdä tuo paikannus ennen kuin puhelin sammui, mennä ko. paikalle ja soittaa luuriin, eiköhän olisi löytynyt (jos ei ollut äänettömällä)."

Tukiasemapaikannus (oikea termi solupaikannus) perustuu 1 - 3 mittauspisteeseen. Yleensä tukiasemassa kolme solua, voi olla myös 6 tai enemmän. Kun tiedetään etäisyys tukiasemasta (mittaamalla) ja keilan suunta, voidaan laskea karkea paikkaestimaatti. Kuka on väittänyt, että GPS -tietoja lähetetään automaattisesti?
Kuka idiootti kytkee GPS:n pois, jos sellainen on. Ei se akkua kuluta jos ei sitä käytä. HALOO!!!!
Ameriikassa operaattori ei saa avata verkkoa jos sillä ei ole hätäpuhelupaikannusta verkossaan ostettuna ja konffattuna päälle. That's it!

Eihän me voida tietää millä tarkkuudella KK:n luuri olisi voitu paikantaa, kun ei tiedetä oliko luurissa GPS vai ei, eikä sitä kuinka moneen tukiasemaan se olisi ollut kiinni siihen soitettaessa. Eikä myöskään tiedetä mitä paikannusmetodeja KK:n operaattorin radioverkko tukee!

Väitit silmät kirkkaina että tukiasematietoja hyväksikäyttämällä luurin voi paikantaa muutaman metrin tarkkuudella, nyt 100 metriäkin on liian vähän. YRITÄ JO PÄÄTTÄÄ!!!

Ja vielä kertauksena, YKSI mittauspiste riittää, mutta paikka EI OLE kovin tarkka.

-Bye!
Olisi ollut todella huonoa tuuria, että puhelin ottaa yhteyden tottijärven mastoon Likolmamminkadulta , alueella on todella (huom.todella) monta tukiasemaa lähempänäkin ja tuo Tottijärven tukiaseman kantavuus tänne... Hmmmm. Niitä on siinä Likolammenkadun vieräessäkin ihan kerrostalojen katolla, laskettelurinteellä jne.. Siitä huolimatta, että tytöllä oli DNA:n liittymä, jotka nyt ovat viimeaikoina reistailleet en usko, että niin kauas tuolta ottaisi yhteyden asiaa tarkasteltuani. Jos olisi ollut jonkun toisen operaattorin, olisi ollut suorastaan mahdotonta tuo Tottijärvi! Pitää myös tietää mikä tukiasema palvelee mitäkin operaattoria.. Ja kyllä poliisi olisi saanut aika tarkan paikannuksen yhdellä puhelinsoitolla, mutta sitä ei ikävä kyllä ehditty tehdä ennen tiistaita ja nyt on mahdotonta, joten turha asiasta kiistellä! Itse epäilen, että puhelin voisi olla jossain rannan tuntumassa, paljon lähempänä Tottijärveä!

Lukijana
Sofia Karppi
Viestit: 422
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2009 4:38 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Lukijana »

Tätä ei vieläkään tutkita rikoksena! Tässä vaiheessa voidaan sanoa jo lähes varmasti että Karoliina on kuollut tai siepattu. Siepattuna hän voi olla vielä hengissäkin. Nyt jahti päälle, keskuudessamme on hirviö!

kajuhani69
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 1:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

Samma här

Ei vastannut äidin puheluihin, ei mennyt junalle vastaan, oli humalassa jne.
Eli joko kotona on sattunut joku riita, josta suivaantuneena KK veti kaatokännit, ei vastannut äidin puheluihin ja tapahtui sitten joku onnettomuus alkuyöstä....tosin tähän en enää usko.

Joku tässä casessa haisee ja pahasti!
Jotain sellaista on jo tuolla alkuillasta tapahtunut, josta kaikki vaikenevat. Sanokaa mitä sanotte, mutta ei tuon ikäinen tyttö mene ryyppäämään 3 lähes tuntemattoman pojan kanssa, varsinkaan jos ei ole aikaisempaa kokemusta viinan kanssa läträämisestä. Mistä syystä kaveripiiri oli viime aikoina vaihtunut ja minkälaiseksi? Olisi kiva tietää mitä se yksi pojista tekstasi KK:lle loppuyöstä KK:n lähdön jälkeen, kyseessä ei välttämättä ollut pelkkä hyvän yön toivotus/tarkistus onko saapunut kunnossa kotiinsa. Viesti on hyvin saattanut olla hämäystä.

Ja kuten todettua niin 15v:lla on jo todella hyvät edellytykset tehdä mitä tahansa, katsokaa vaikka Lontoon mellakoita. Turha lähteä päivittelemään ettei esim. 15v pystyisi toteuttamaan rikosta varsinkaan, jos esim. KK on saanut surmansa vahingossa.

Jäljet tässä casessa johtaa ns. "sylttytehtaalle"....poliisi nyt vaan odottelee kuka porukoista murtuu.
Jennifer Jareau kirjoitti:
MissHolmes kirjoitti:Musta jotenkin tuntuu, että sen tekstarin on laittanut sama, joka valehteli saattavansa. Joka kertoi reitin ja joi viinaa, vaikka muut kaksi ei juonut. Ja juuri se, jonka tuttavan kämppä tuo oli ja joka todennäköisesti oli KK:n kutsunut


Ihan sama fiilis. Ja mitä enemmän näitä lehtien kirjoittamia juttuja luen, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että näillä pojilla ei todellakaan ole ihan puhtaita jauhoja pusseissaan... :cry:

Patsy is Back
Armas Tammelin
Viestit: 73
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 8:57 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Patsy is Back »

miias kirjoitti:Iltasanomien juttu kokonaisuudessaan:

,
Aiemmin Karoliinan äiti on kertonut, että hän on yrittänyt soittaa tyttärelleen lauantai-iltana kymmenen aikaan. Tarkoituksena oli muistuttaa Karoliinaa, sillä hän oli luvannut hoitaa perheen koiran ulkoilutuksen. Karoliina ei kuitenkaan vastannut puhelimeen. Poliisin tietojen mukaan Karoliinan oli määrä myös nähdä äitinsä katoamisiltana.
- Äiti on kertonut, että Karoliinan piti tulla näkemään vielä illalla äitiään, kun hän lähti samana yönä matkalle. Hänen junansa lähti yhdeltä yöllä, Kallioniemi tietää.
Karoliina ei kuitenkaan saapunut hyvästelemään äitiään. Hän ei myöskään soittanut äidille takaisin, vaikka poliisin tietojen mukaan Karoliina on käyttänyt varmasti käynnykkäänsä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ennen kahta.

10 OUTOA YKSITYISKOHTAA
1. Äidin hyvästely
Poliisin mukaan Karoliinan piti tulla kotiin hyvästelemään hänen äitinsä ennen kuin tämä oli lähdössä Pohjois-Suomeen matkalle. Karoliinan äidin juna lähti yhden maissa yöllä. Karoliina ei kuitenkaan ilmaantunut kotiin, eikä äiti saanut häntä puhelimella kiinni enää iltakymmenen aikaan.
kukaan ei ole nähnyt Karoliinaa, poliisilla ei ole havaintoja siitä, että juuri Karoliina olisi jättänyt skootterin Likolammenkadulle.
Minusta tämä on aika olennainen seikka, mistä poliisi voi olla varma, että KK käytti varmasti itse puhelinta vielä klo 2. Miksi hän ei soittanut sitten takaisin äidilleen tai siskolleen? Miksi ei jäänyt yöksi poikien luo, missä pojat yöpyivät, mihin he lähtivät tuolta ja milloin?
Tuntuu, että onhan hänen ollut pakko olla yhteydessä siskoonsa, koska sisko teki kuitenkin niin ajoissa katoamisilmoituksen. Sekö on tuo klo 2 soitto?
Olisihan sisko voinut ajatella, että KK on jäänyt kaverille vain yöksi ja tulee kotiin aamupäivän aikana.
7. Naapurit
Internetin keskustelupalstoilla ihmetellään, miksei naapurin koira haukkunut, kun Karoliina törmäsi rivitalon aitaan skootterillaan. Naapurin koiran tiedetään haukkuvan herkästi ulkona liikkuvia vieraita. Toisen naapurin on kerrottu kuulleen yöllä ääntä, joka muistutti trampoliinilla pomppimista.
- Meidän tiedon mukaan kukaan naapureista tai asukkaista ei ole kuullut mitään. Kukaan ei ole kertonut poliisille konkreettisista havainnoista tai kuulohavainnoista kaatumiseen liittyen. Emme tiedä kuinka kova se kaatuminen on ollu, tai kuinka kova ääni siitä oli lähtenyt
Eli joku on kuullut jotain, mutta kukaan ei ole kuullut mitään :shock:
,9. Alkoholi
Poliisilla ei ole varmuutta siitä, onko Karoliina nauttinut alkoholia jo ennen Villilänniemeen saapumistaan. Villilänniemen ulkoalueilla neljän hengen porukka on juonut omia alkoholijuomiaan. Sen jälkeen ryhmä on siirtynyt Villilänkadulla sijaitsevalle asunnolle. Nuoret olivat juoneet myös asunnossa olleita alkoholijuomia.
Tästä tulee käsitys, että KAIKKI ovat juoneet
Totuus on tarua ihmeellisempää

Jane T
Neuvoja-Jack
Viestit: 586
Liittynyt: To Heinä 14, 2011 4:26 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jane T »

Tuosta mainitusta kaveripiirin muuttumisesta: useinhan nuoren kaveripiiri muuttuu sen mukaan mihin kiinnostuksen kohteet suuntautuvat. Jos Karoliinan aiempi kaveripiiri ei ollut kovinkaan kiinnostunut päihteiden käytöstä, mutta Karoliinaa alkoi kiinnostaa alkoholi ja ehkä huom. ehkä, ja suurella otaksumalla vaan, muutkin päihteet, niin silloin hän olisi varmaan hakeutunut sellaisten nuorten seuraan joilla on samat intressit. Niinhän sitä sanotaan jo näissä vanhemmile tarkoitetuissa päihdevalistusjutuissakin, että jos nuoren kaveripiiri muuttuu ja käytöskin.....jne.
Tämä oli siis silkkaa omaa pohdintaani, ja varmaan ihan potaskaakin, siihen, miksi tyttö oli kolmen suht tuntemattoman kaverin kanssa liikkeellä.

Minua epäilyttää tuo lähtöaika 2.30. Se tuntuu vaan oudolta, koska äitinsä tapaamisen Karoliina oli jo missannut, ja jos olisi ollut illanviettopaikassa vähän kauemmin, olisi jo valoisakin alkanut tulla ja olisi ollut helpompi ajaa.

Poliisihan ei tietenkään kerro kaikkea, mikä on täysin ymmärrettävää, ja voi olla, että heillä on asiasta paljon sellaista tietoa mitä meillä ei ole, mutta silti (tai ehkä siksi) tämä tapaus on niin kummallinen.
Jotain hyvin omituista tässä kyllä näillä tiedoilla on.
Viimeksi muokannut Jane T, Ti Elo 16, 2011 2:06 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

ellmarj83
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 12:51 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ellmarj83 »

Ennemmin kysellin tuosta Epilän Hesestä, ja te kerroitte sen todennäköisesti tarkoittavan Pispalan Heseä.

Nyt menen enemmän sekaisin. Pispalan Hesestä täytyy mennä aika paljon eri suuntaan skootterilla, että pääsisi lentävänniemeen käyttämättä motaria.

Ja toinen juttu. Miksi ihmeessä pojat neuvoivat tuollaisen reitin, eikä reittiä sinne Harjun kuolulle (minkä niminen se nyt tod. olikaan), jos se sinne oli itse osannut, niin eikö olisi osannut sieltä kotiinkin.

Nyt alan minäkin epäilemään vielä enemmän poikien puheita, ennemmin olen yrittänyt vältellä alaikäisten epäilemistä.

Poliiseilla on varma tieto, että K on käyttänyt puhelinta la-su välisenä yönä ennen klo kahta, ja silloin ollut yhdistyneenä tottijärveen????

Minkähänlaiset mahdollisuudet on villilänkadulla siihen, että puhelin kytkeytyy tottijärveen?

Onko siis kuitenkin tyttö lähtenyt ennemmin kotiin, mitä pojat ovat kertoneet, ja minkä mukaan poliisit ilmeisesti kellon aikaa (2.30) pitää lähtöaikana.

(tämän viestin olisi pitänyt olla jo puoli tuntia sitten näkyvissä, mutta jotain taas mokasin :oops: )

Timppa
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:43 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Timppa »

Patsy is Back kirjoitti:
,9. Alkoholi
Poliisilla ei ole varmuutta siitä, onko Karoliina nauttinut alkoholia jo ennen Villilänniemeen saapumistaan. Villilänniemen ulkoalueilla neljän hengen porukka on juonut omia alkoholijuomiaan. Sen jälkeen ryhmä on siirtynyt Villilänkadulla sijaitsevalle asunnolle. Nuoret olivat juoneet myös asunnossa olleita alkoholijuomia.
Tästä tulee käsitys, että KAIKKI ovat juoneet
Kaveripiirin nopea muuttuminen, "selvinpäin olevat tyypit", ystävän asunto. Kyllä näistä vääjäämättä tulee mielee muiden huumaavien aineiden kuin alkoholin käyttö. Sitähän yleensä pyritään salailemaan huomattavasti alkoholinkäyttöä enemmän. Arvaamattomat reitinvalinnat ja eksyminen vaikka minne voisi tässä skenaariossa selittyä myös helpommin.
* Älä ruoki trollia! *

Coolio68
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: To Syys 02, 2010 6:02 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Coolio68 »

Ei kannata uskoa kaikkea mitä internetissä kerrotaan. Kolmiomittauksella saadaan tottakai paras mahdollinen paikka, mutta matkapuhelinverkossa voidaan paikantaa myös mobiili, jolla on linkki vain yhteen soluun. Tällaisessa yhden solun paikannuksessa laskettu paikkaestimaatti on varsin epätarkka. Jos joku ei usko, niin specsejä löytyy osoitteesta http://www.3gpp.org, standardoitu juttu, eli kannattaa tutustua ennen kuin viljelee täällä kaikenlaista paskaa!

Edes 3G -puhelimella ei voi olla kuin maksimissaan KOLME radiolinkkiä aktiivisetissään, eli tuolla neljällä tukiasemalla tarkoitetaan GPS:ää. Mobiilin pitää nähdä vähintään NELJÄ satelliittia, jotta paikannus onnistuu. Nämäkin tiedot ja paljon muuta mielenkiintoista löytyy edellisen kappaleen osoitteesta.

-Bye!

Jamake
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: To Elo 11, 2011 10:45 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jamake »

"Hyvä. Kerrohan nyt kun alan asiantutijoita kerran on paikalla, että kun teletietoihin jää sen viimeisen paikannuksen loki tai kirjaus, niin "Laskeminen tapahtuu useimmiten mittaamalla ensin etäisyys tukiasemiin radiosignaalin kulkuajan tai voimakkuuden perusteella." Päteekö siinäkin talteen jäävään tietoon tämä ehkä karkeahko etäisyysmitaus. Ja siis vaikka masto oli Tottijärven osoittaa loki selvästi tuota Likolammen etäisyyttä ( joskin ilman suuntimaa )."

Tarkka sijaintitieto saadaan siis tuolla 'kolmiomittauksella', kun luuri päällä.

Talteen taas jää solutieto (tukiasema/antenni), minkä kautta puhelin on viimeksi kytkeytynyt verkkoon. Kertoo siis kiilamaisen alueen (=suunta-antennin kantama), jonka keskipisteenä ko. antenni on. Tietääkseni etäisyyttä ei talleteta.

Lukittu