Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
kajuhani69
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 1:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

Nythän vaihtoehtoja alkaa olla vain

1: K teki ns katoamistempun, syystä tai toisesta ja nyt majailee jossakin

2: Koko tähän asti kerrottu tarina kellonaikoinenen on puppua, jotain sattui jo alkuillasta, jonka jälkeen K:n puhelinta käytettiin pelkään tekstiviestittelyyn. Miksi puhelimneen ei sen soidessa vastattu....koska puhelin oli silloin jo jollakin muulla.

Molempiin vaihtoehtoihin mahtuu se miksi K ei mennyt äitiä tapaamaan junaasemalle, eikä vastannut puheluihin. Molemmissa vaihtoehdoissa skopan löytymispaikka on hämäystä. Toisessa vaihtoehdossa K on hengissä ja toisessa ei.

Hauki
Neuvoja-Jack
Viestit: 587
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 9:13 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Hauki »

DNA:n liittymäthän eivät osittain toimineet tuossa muutama viikonloppu sitten, oliko kyseessä juuri katoamisviikonloppu, en muista, muistaako joku muu? Tämähän tietysti voi olla selitys siihen, miksi ei soittanut tai vastannut tietyn ajan jälkeen. Mutta olisiko voinut olla silti kiinni jossain tukiasemassa, en tiedä yhtään näistä puhelinjutuista.

Tuo on kyllä muuten totta, miksi ei odottanut sitä vähää aika, mikä aamunsarastukseen oli. Vaikuttaa äkkilähdöltä.

Valhalla
Watson itse
Viestit: 5897
Liittynyt: La Heinä 03, 2010 2:18 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Valhalla »

ellmarj83 kirjoitti:Ennemmin kysellin tuosta Epilän Hesestä, ja te kerroitte sen todennäköisesti tarkoittavan Pispalan Heseä.

Nyt menen enemmän sekaisin. Pispalan Hesestä täytyy mennä aika paljon eri suuntaan skootterilla, että pääsisi lentävänniemeen käyttämättä motaria.

Ja toinen juttu. Miksi ihmeessä pojat neuvoivat tuollaisen reitin, eikä reittiä sinne Harjun kuolulle (minkä niminen se nyt tod. olikaan), jos se sinne oli itse osannut, niin eikö olisi osannut sieltä kotiinkin.

Nyt alan minäkin epäilemään vielä enemmän poikien puheita, ennemmin olen yrittänyt vältellä alaikäisten epäilemistä.

Poliiseilla on varma tieto, että K on käyttänyt puhelinta la-su välisenä yönä ennen klo kahta, ja silloin ollut yhdistyneenä tottijärveen????

Minkähänlaiset mahdollisuudet on villilänkadulla siihen, että puhelin kytkeytyy tottijärveen?

Onko siis kuitenkin tyttö lähtenyt ennemmin kotiin, mitä pojat ovat kertoneet, ja minkä mukaan poliisit ilmeisesti kellon aikaa (2.30) pitää lähtöaikana.

(tämän viestin olisi pitänyt olla jo puoli tuntia sitten näkyvissä, mutta jotain taas mokasin :oops: )
Tuo Epilän koulun tapaamispaikka jää tuon reitin varrelle - eli ilmeisesti oli tarkoitus käydä Hesessä tai jatkaa siitä esim kaupunkiin päin.

janari
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 4:58 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja janari »

Terve kaikki. Tässä ensimmäinen viestini, tiedän että kaikki tämä on jo sanottu mutta sanotaampa vielä kerran. Kertaus on opintojen äiti.

Noilta "salailijapojilta" voisi kysäistä pilven polttelusta, tai muusta miedosta huumeesta. Salailu liittyy varmasti johonkin tämän tapaiseen, joka ei varsinaisesti ole avaintekijä tytön katoamiseen, vaan pojat päättävät pitää sen piilossa oman etunsa vuoksi (tämä vain arvuuttelua, en syyllistä ketään). Niin kännissä tyttö ei voinut olla että lähtisi yksin ( onko varmaa ettei ollut ketään mukana, tutun seurassa olisi voinut lähteä metsään? ) pilkkopimeään suuntaan valaistujen sijaan (mikäli ei ole kokenut itseään uhatuksi), mutta huumeiden käytön jälkeen voikin käydä toisin. Kännissä tuskin kukaan tekisi moista, varsinkaan jos ei tunne seutua. Eiköhän tähän sotkuun voi pikkuhiljaa liittää jonkun tyyppi X:n, joka on se "puuttuva palanen". Valitettavasti haisee rikokselta. Toivottavasti olen mahdollisimman väärässä ja tyttö kömpiikin jostain esiin.

Eli siis onko varmaa, että tyttö lähti yksin pois bileistä. Tämä poikahan on aluksi kertoi saattaneensa. Mikäli poika lähtikin saattamaan ja tyttö luotti poikaan, saattoivat he kolarin jälkeen mennä metsään tms. Loput arvaakin.

Entä polttiko Karoliina? Mikäli poltti, hän saattoi "vahingossa" ottaa pilveä. Itse en polta tupakkaa, mutta kännissä minulle tarjottiin ja polttelin sen sitten. Sattuikin vaan sattumoisin olemaan pilveä. Itse tulin aivan tolkuttomaksi, luulin leijuvani taivaassa tms. Menin myös padon kaiteelle väärälle puolelle roikkumaan, joten ei kai metsään meneminen kovin paljon tyhmempi idea olisi.

Entä voiko poliisi saada käsiinsä pääsyn esim. Karoliinan Facebookkiin? Varmasti jotain suunnitelmia "bileistä" löytyisi sitä kautta.

kajuhani69
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 1:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

DNA oli nurin yli viikko katoamisen jälkeen.
Hauki kirjoitti:DNA:n liittymäthän eivät osittain toimineet tuossa muutama viikonloppu sitten, oliko kyseessä juuri katoamisviikonloppu, en muista, muistaako joku muu? Tämähän tietysti voi olla selitys siihen, miksi ei soittanut tai vastannut tietyn ajan jälkeen. Mutta olisiko voinut olla silti kiinni jossain tukiasemassa, en tiedä yhtään näistä puhelinjutuista.

Tuo on kyllä muuten totta, miksi ei odottanut sitä vähää aika, mikä aamunsarastukseen oli. Vaikuttaa äkkilähdöltä.

rAWr
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2009 6:12 pm
Paikkakunta: Deep Black South

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja rAWr »

Tuli tuossa mieleen että lähtikö äiti kuitenkin "matkalle", vaikkei saanut tyttöön yhteyttä?

..sori jos tätä on jo kysytty.
Helvetti! Kaikki mikä näkyy, on matkaa..

Teleksi
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 3:45 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Teleksi »

minä luulen kanssa että pojilla on vielä jotain mitä ovat jättäneet kertomatta. mutta en tiedä liittyykö se karoliinan katoamiseen mitenkään.

mun on helppo uskoa, ettei karoliina vastannut äitinsä soittoon ehkä siksi kun ei huomannut sitä. jos olivat vaikka uimassa ja kännykkä rannassa, niin ei huomannut. sopivassa kännissä aika saattaa mennä ihan oikeasti niin, että yhtäkkiä huomaa, että kello onkin yksi yöllä ja äidin juna meni jo. Mutta jos Karoliina oli ns. kiltti tyttö, niin hänellä on voinut tulla tosi morkkis kun on tajunnut pettäneensä lupauksen äidilleen. Voisin kuvitella, että siskon kanssa on sitten jutellut kahden aikaa ja sisko on on ollut tulenpalavan kiukkuissaan Karoliinan hölmöilystä, jolloin Karoliinalle on tullut kiire kotiin. Karoliina oli silloin todistettavasti ollut puhelimessa jos on puhunut siskonsa kanssa joka taatusti tietää puhuuko hän oman siskonsa kanssa vai ei.

Ja käsittääkseni äiti siis lähti reissuun.

nomnomnom
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Pe Elo 05, 2011 10:35 am
Paikkakunta: Mansesteri ( Tampere )

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja nomnomnom »

Mikäli KK:n puhelimeen todella on voinut soittaa tiistai aamuun saakka niin siinä tapauksessa väittäisin että puhelinoperaattorille on kertynyt puhelimen sijainnista niin paljon dataa KK:n puhelimeen soitettujen omaisten ja tuttavien tekemistä puheluista että puhelin olisi jo löytynyt ?

Tämä tietekin sillä olettamuksella että puhelin on ollut koko ajan päällä akun loppumiseen saakka samassa paikassa ja matkapuhelinverkon tavoitettavissa...

Kummalisemmaksi tämä juttu menee..

Jennifer Jareau
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 8:03 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jennifer Jareau »

Haluaisin myös enemmän kuin mielelläni tietää, onko kukaan ulkopuolinen taho nähnyt KK:ta ja kolmea muskettisoturia yhdessä missään, esim. siellä uimarannalla, ja jos on niin mihin aikaan... :?:
“Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn.”

"There are monsters and it's okay to be afraid of them, but it's not okay to let them win and it's not okay to be one."

Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Zara »

rAWr kirjoitti:Tuli tuossa mieleen että lähtikö äiti kuitenkin "matkalle", vaikkei saanut tyttöön yhteyttä?

..sori jos tätä on jo kysytty.
Ymmärsin, että lähti ja täältä olen lukenut, että ei ilmeisesti tullut edes heti Karoliinan katoamisilmoituksen jälkeen kotiinkaan sieltä iäkkäiden vanhempiensa luota. Tämän perusteella VOISI olettaa, ettei äiti ollut vielä tuossakaan vaiheessa kuitenkaan kovin huolissaan?
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

ennis
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 1:02 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja ennis »

Siis kuka aikuinen lainaa asuntoaan teineille juhlimista varten? Varsinkin kun ei ole itse paikalla vahtimassa ettei mene koko kämppä remonttiin? Ehkä pojat ovat lupailleet, että talo on täynnä nättejä teinityttöjä kun talon/asunnon omistaja tulee kotiin vai mitä tämä henkilö on tästä hyötynyt? Vai ihan hyvää hyvyyttään on lainannut kotiansa pojille ja jättänyt vielä viinatkin juotavaksi..
Voipi hän tietysti olla jonkun 3 pojan isoveli joka on pikkuveljelle kämpän lainannut eikä arvannut mihin soppaan joutuu!

Nulli
Poliisikoira Rex
Viestit: 276
Liittynyt: Ti Huhti 28, 2009 10:41 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Nulli »

Jos pitäisi arvelu heittää mitä poliisi tarkoitaa puhelintietojen analysoinnilla, niin veikkaisin sitä, että etsitään paikkoja, missä puhelin voi Tottijärven mastoon ottaa yhteyden. Siis ihan oikeasti paikanpäällä kokeillaan paikoissa joissa operaattorin kuuluvuustietojen mukaan voisi olla mahdollista.

Muuta "analysoitavaa" kun ei taida paljoa olla, puhelutiedot ja viimeinen masto, niitä ei päivätolkulla analysoi.

kajuhani69
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 1:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kajuhani69 »

No tuonikäisille korkeintaan lähisukulainen, joka ei ole paljonkaan itse poikaa vanhempi.
Sitte muista vaihtoehdoista "pienen piirin porukat", jotka ei muutenkaan välitä kämppien kunnosta tai naapureiden valituksista.
ennis kirjoitti:Siis kuka aikuinen lainaa asuntoaan teineille juhlimista varten? Varsinkin kun ei ole itse paikalla vahtimassa ettei mene koko kämppä remonttiin? Ehkä pojat ovat lupailleet, että talo on täynnä nättejä teinityttöjä kun talon/asunnon omistaja tulee kotiin vai mitä tämä henkilö on tästä hyötynyt? Vai ihan hyvää hyvyyttään on lainannut kotiansa pojille ja jättänyt vielä viinatkin juotavaksi..
Voipi hän tietysti olla jonkun 3 pojan isoveli joka on pikkuveljelle kämpän lainannut eikä arvannut mihin soppaan joutuu!

rAWr
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2009 6:12 pm
Paikkakunta: Deep Black South

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja rAWr »

Zara kirjoitti:
rAWr kirjoitti:Tuli tuossa mieleen että lähtikö äiti kuitenkin "matkalle", vaikkei saanut tyttöön yhteyttä?

..sori jos tätä on jo kysytty.
Ymmärsin, että lähti ja täältä olen lukenut, että ei ilmeisesti tullut edes heti Karoliinan katoamisilmoituksen jälkeen kotiinkaan sieltä iäkkäiden vanhempiensa luota. Tämän perusteella VOISI olettaa, ettei äiti ollut vielä tuossakaan vaiheessa kuitenkaan kovin huolissaan?
Näimpä! Kiitos tästä.
Helvetti! Kaikki mikä näkyy, on matkaa..

LaraCroft
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Elo 13, 2011 3:29 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja LaraCroft »

ellmarj83 kirjoitti:Ennemmin kysellin tuosta Epilän Hesestä, ja te kerroitte sen todennäköisesti tarkoittavan Pispalan Heseä.

Nyt menen enemmän sekaisin. Pispalan Hesestä täytyy mennä aika paljon eri suuntaan skootterilla, että pääsisi lentävänniemeen käyttämättä motaria.

Ja toinen juttu. Miksi ihmeessä pojat neuvoivat tuollaisen reitin, eikä reittiä sinne Harjun kuolulle (minkä niminen se nyt tod. olikaan), jos se sinne oli itse osannut, niin eikö olisi osannut sieltä kotiinkin.

Nyt alan minäkin epäilemään vielä enemmän poikien puheita, ennemmin olen yrittänyt vältellä alaikäisten epäilemistä.

Poliiseilla on varma tieto, että K on käyttänyt puhelinta la-su välisenä yönä ennen klo kahta, ja silloin ollut yhdistyneenä tottijärveen????

Minkähänlaiset mahdollisuudet on villilänkadulla siihen, että puhelin kytkeytyy tottijärveen?

Onko siis kuitenkin tyttö lähtenyt ennemmin kotiin, mitä pojat ovat kertoneet, ja minkä mukaan poliisit ilmeisesti kellon aikaa (2.30) pitää lähtöaikana.

(tämän viestin olisi pitänyt olla jo puoli tuntia sitten näkyvissä, mutta jotain taas mokasin :oops: )
Kyllä siitä Heseltä menee ihan yleisesti käytetty reitti Lielahteen.. Varmasti paljon mahdollisempaa, että järven tuntumasta Villilästä tai uimarannalta ottaisi yhteyden Tottijärven tukiasemaan. Siltikin on aika kaukana Tottijärvestä!

Lukittu