Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
valerian
Alibin satunnaislukija
Viestit: 55
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2011 8:39 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja valerian »

voin vain hämmästellä miten poliisi toimii. poliisin mukaan tieto on uusi, mutta silti, nyt rikostutkinta välittömästi käyntiin ellei ole jo!
jos KK nähdään istumassa katoamisen aikoihin skootterin päällä ja se löydetään myöhemmin kaatuneena ja vilkuttamassa niin aika outoo että olis sit päättäny oikaista metsän kautta. nämä miehet ovat tehneet jotain se on selvää. hyvät tuntomerkit löyty kyseisist ihmisistä ja panee miettii miksi tätäkin tietoa on pantattu näin kauan ( poliisi, tai silminnäkijä) tyttö ei varmasti ole enään elossa on mun mielipiteeni.
Hyvä poliisit
Ei voi tietää kenen käsi siellä sisäl veistä pitää
Ja eihän meillä täällä kukaan tiedä heistä mitään


Mallikansalaiset mallikansioissaan
Elämä hymyilee ja kaikki loistaa
kaikki pysyy poissa ikkunoista
Nainen naapurista viedään ambulanssil pois taas

Hauki
Neuvoja-Jack
Viestit: 587
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 9:13 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Hauki »

Mites tuo autohavainto nyt sitten korreloikaan lehdenjakajan tekemään havaintoon kaatuneesta skopesta. Aikahaarukalla 5min-25min, muistaakseni. Nyt täytyis puristaa jakajasta tarkempi aika, jos suinkin. Pitäisin kyllä aika epätodennäköisenä, että nuo nuorehkot miehet olisivat ainakaan pahanteko mielessään ottaneet tyttöä kyytiin, kun olivat tulleet nähdyksi jo kahden autoilijan toimesta. Saattanut hyvinkin olla tutut turisemassa keskenään, mutta ovat tietty voineet kuulla jotain tai jopa tyttö on voinut KK ollakin. Sehän tietysti vähän valaisisi tapahtumia.

Nuorehkoja miehiä, hmm, riippuu arvioijasta, itse pitäisin n. kolmekymppisiä nuorehkoina, alle 25 olisivat selkeästi nuoria.

Valhalla
Watson itse
Viestit: 5897
Liittynyt: La Heinä 03, 2010 2:18 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Valhalla »

Celeste kirjoitti:Voisiko joku paikallinen laittaa karttaa ja siihen tuon oletetun bussipysäkin, missä havainto on tehty?
Katso eniro ja laita karttahakuun Mustavuori, Tampere. Hyvän käsityksen myös saa kun saman eniron kopterikuvista valitse Tampere ja siihen Mustavuori.

Jalmari1
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 11:09 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jalmari1 »

crashtestdummy kirjoitti:Videolla kohdasta 5:40 tullaan tuohon Salmenranta -nimiselle tielle, tunnelin ali ja ylös Nokiantien risteykseen, bussipysäkki on heti oikealla mutta valitettavasti kameran tarkennus pimeyden vuoksi meni sekaisin. Joka tapauksessa kuvauksen mukaan kyse on tuosta pysäkistä koska se on suoraan Mustavuoren sisäänajoväylää vastapäätä.

http://www.youtube.com/watch?v=M470J4PlDa4
Joku näyttää lähteneen pysäkiltä kiireella kun on kumia polttanut. Tiedä sittten miten tuoreita jäljet ovat.

Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Zara »

Tuntuuhan se aika hurjalta nyt vasta kuulla julkisuudessa noin tarkka ja oletettavasti aika merkittävä tieto Karoliinan katoamiseen liittyen. Osa ihmettelikin, että miten vasta nyt voi tulla tuollaista tietoa, ts. joku vasta nyt muistanut. Poliisi tuskin olisi tuollaista tietoa pimittänyt, mutta ei läheskään kaikki seuraa tätä Karoliinan tapausta niin intensiivisesti tai välttämättä ollenkaan. Kyseessä oleva silminnäkijä lienee FB-ryhmän mukaan ollut tässä välillä ulkomaillakin, jos nyt sieltä ryhmästä oikein luin. Ja vaikkei olisi ollut, niin väittäisin, että Suomessa on aika moni suht tietämätön koko tapauksesta. Ovat saattaneet lööpeissä nähdä ohimennen uutisen, että nuori tyttö kadonnut, mutta eivät ole sen syvällisemmin perehtyneet.
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

andi-
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ma Heinä 04, 2011 9:30 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja andi- »

Helmie kirjoitti:Mietityttää miksi tuosta bemarijutusta kerrotaan vasta nyt. Mikä on saanut silminnäkijän kertomaan havainnoistaan? Miksi vasta nyt?
Facebookissa joku kommentoi, että silminnäkijälausunto on tullut poliisille vasta nyt, koska kyseinen silminnäkijä on ollut tapahtuman jälkeen ulkomailla. Tähän "tietoon" kannattaa tietysti suhtautua kohtuullisen suurella varauksella, kuten kaikkeen siihen mitä tuolla ryhmässä kirjoitellaan.

P_Wright
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 5:07 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja P_Wright »

Pirhonen kirjoitti:Mielestäni olisi aika oleellista kertoa bemarin vuosimalli/korikoodi, 316-318 bemareitahan löytyy ainakin neljää eri mallia aina 80-luvun rotteloista uusiin kalliisiin 40 tuhannen arvoisiin autoihin...
Näin juuri. Jos bemariksi tunnistuksen olettaa varmaksi havainnoksi, niin mitenhän lienee tuon 3-sarjalaisuuden laita? Pohdittu jälkeenpäin esim. arvioimalla muistikuvaa auton yleisestä koosta?

Jokainen toki erottaa nelos- ja kutosmoottorin äänestä, sitä kautta tietysti tehty tuo rajaus pieniin moottoreihin. :o

Lukijana
Sofia Karppi
Viestit: 422
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2009 4:38 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Lukijana »

Jos tuo vihje tummasta autosta ja miehistä pitää paikkaansa niin sitten tässä on taas järkeä. Ajattelin tuota skenaariota heti ensimmäisenä (ja postasin muistaakseni tänne) ennen kuin sotkin pääni lukemalla tästä ketjusta kymmeniä eri skenaarioita. Yleensä realistisimmat kuviot on todennäköisimmät. Olivatkohan miehet viinanvälittäjiä vai tuttuja? Miksi muuten tätä vihjettä piti pantata kolme viikkoa? Miksi? Parempi toki myöhään kuin ei milloinkaan.

Crashtestille kiitos videoista, tuo paikka näyttää pimeällä aika erilaiselta kuin päivällä.

Avatar
Scarlett
Frank Drebin
Viestit: 380
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 10:42 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Scarlett »

Hmm... Tämäpä käy mielenkiintoiseksi ja toisaalta karmivaksi. Toivottavasti tuo skootterityttö ilmoittautuu, mikäli ei ole Karoliina. Toisaalta kuinka monta skootterilla liikkuvaa tyttöä tuolla seudulla liikkui tuohon aikaan? Olisiko mahdollista, että joku noista miehistä kuljetti skoden pois tuolta paikalta? Tietenkään ei sitä skootteria tarkoituksella jätetä kenenkään kämpän ovelle, mutta onnettomuus tapahtuikin jollekin skootteria piiloittaneelle? Tai sitten matkaa oli tarkoitus jatkaa Kalkkuun tai Tesomajärven suuntaan ja tyttö teki vapaaehtoisesti liikkeen ja siirtyi autoon jatkoporukan mukaan ja joku miehistä lupasi hurauttaa oikoreittejä skootterin määränpäähän tytön puolesta. Toisaalta se kännykkä... Kalkun reuna-alueet olisi poliisin etsimällä alueella ja kännykkä tuli tytön mukana yksityisasuntoon. Edelleen tyttö on saattanut jutella miesten kanssa ihan vapaaehtoisesti ja nousta autoonkin vaan mielessä hyvät jatkobileet hiukan vanhemmassa porukassa. 15-vuotiaan tytön mielestä "aikuiset" miehet eli autolla liikkuvat ovat paljon mielenkiintoisempaa seuraa kuin mopoilla pärisyttelevät pojat.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1798
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Nuorista miehistä tulee luonnollisesti mieleen Karoliina Kestin oma ystäväpiiri ja pojat, joiden kanssa hän vietti iltaa. Asunnon omistaja autoineen ja kaksi tuttavapojista? Tai tämä "Petri" kavereineen? On lähdetty joukolla auttamaan eksynyttä tyttöä, joka kieltäytyy lähtemästä kyytiin. Seuraa takaa-ajo, jonka seurauksena tyttö taittaa niskansa. Pojat pelästyvät kuolemantuottamusta ja hävittävät ruumiin. :?:

Mutta luulisi poliisin jo tarkistaneen ystäväpiirin ajokit. Toinen skenaario on sitten tämä viinanostoyritys grillillä/huoltsikalla tavatuilta nuorilta.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Sven Hjerson
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 10:28 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sven Hjerson »

Yksi asia tuossa onnettomuuspaikassa on jäänyt häiritsemään. Tai oikeastaan se mitä siinä ei ole, nimittäin jarrutusjäljet. Jos skootteri on karannut tuossa mutkassa ulos tieltä niin vauhtia on humalasta/kokemattomuudesta huolimatta jonkun verran. Jos sitä vauhtia törmäisi kantoon/aitaan niin skootteri olisi luultavasti paljon paljon pitemmällä. Eli olettaisi että ennen törmäystä on jarrutettu. Asfaltillehan ei välttämättä jälkiä saa aikaiseksi, mutta välittömästi kun skootteri siirtyy nurmikolle luulisi raitaa jäävän, mahdollisesti jopa kaatuvan renkaiden lukkiutuessa. Mahdollista tietty että ennen nurmikolle siirtymistä jarruista on päästetty irti. Mutta melko epätodennäköistä, paniikissa jarruja ei yleensä hellitä vaan niitä puristaa "hartialukossa" täysiä vaikka suunta olisi kohti puuta. Vai onko ennen ulosajoa vauhtia ollut vähän, puhelin kaivettu käteen ja mutkan kiristyminen jäänyt huomaamatta? Puhelin lentänyt samalla hukkaan...

No tuosta huolimatta uskon 99% että kk on itse ajanut skootterin aitaan. Kaikki yksityiskohdat puhuu onnettomuuden puolesta, ja mielestäni myös siitä ettei hän ole ollut ainakaan aivan välittömän takaa-ajon kohteena. Ehkäpä hän on säikähtänyt kolarin jälkeen/kypärän riisumisen jälkeen tulevaa autoa (postinjakaja?) ja juossut paniikissa metsään. Tokihan rikoksen liittyminenkin on mahdollista, mutta se tuskin on tapahtunut skootterin löytypaikalla. Veikkaisin että KK löytyy läheisestä vesistöstä, Likolampi?

damfin
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5134
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja damfin »

ehkä isän fb postaukset tytön kaappauksesta pitääkin paikkansa ja perustuu tietoon, esim. johonkin esitettyyn vaatimukseen.

Onko tietoa mihin suuntaan se havaittu bmw olisi ollut menossa, eli kummalle puolelle tietä se oli pysähtynyt? sopisiko havainto yhteen sen kanssa että oli nähty skootteri ajamassa tampereelta nokian suuntaan tumma auto perässä.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

specialhousingunit
Neuvoja-Jack
Viestit: 530
Liittynyt: La Loka 13, 2007 10:06 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja specialhousingunit »

Pirhoselle tiedoksi, että meikällä ollut BMW 316 vm 1980 eikä se mikään ROTTELO ollut, vaikka olikin 400.000 ajettu ja kone kahdesti rengastettu ja kerran porattu ylikokoon ja helmoihin sekä pohjaan joutui ihan vähän peltiä laittamaan katsastukseen...mut se oli silloin se :mrgreen:

Silminnäkijä kai autolla ajanut ohi ja tehnyt nuo havainnot. Kyllähän Bemareissa eroittaa aika helposti 300 sarjan 500 sarjasta, jos vähänkin autoja tuntee. Jos kumminkin tuon verran tietää, niin olis kyllä osannut haarukoida vuosimallinkin tarkemmin. Eihän monessakaan ollut myöhemmin enää lätkää takana kertomassa oliko 316 , 318 vai 320. E30 sarjan eroittaa kyllä ja E36 sarjakin menee, mutta sitten vaatii jo autojen tuntemusta jos osaa koneen koon kertoa noin tarkasti ihan ohi ajamalla.
specialhousingunit = SHU = aika paska paikka

specialhousingunit
Neuvoja-Jack
Viestit: 530
Liittynyt: La Loka 13, 2007 10:06 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja specialhousingunit »

"Yksi asia tuossa onnettomuuspaikassa on jäänyt häiritsemään. Tai oikeastaan se mitä siinä ei ole, nimittäin jarrutusjäljet."

Noiden puuttuminen on ihan luonnollista. Käsikahvoilla vaatii aika voiman jarrujen lukitsemiseen. Takarenkaan saa lukkoon, mutta siihenkin pitää kahvaa puristaa aika voimakkaasti. Käsittääkseni skopassa on vain toinen , etu tai takajarru nesteellä ja toinen vaijerilla. Sen nesteellä olevan saa lukkoon, mutta sekin vaatii puristusta aika paljon.
specialhousingunit = SHU = aika paska paikka

Antarktis
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Su Marras 18, 2007 8:01 am
Paikkakunta: Nordbotten

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Antarktis »

Mahtavaa, vihdoinkin jotain konkreettista! En usko että tämän takana on lähipiiri, koska nehän on kuultu jo; Tuskin ne pojanklopit olis kertoneet jollekulle, jota poliisi ei olis kuullut, että "hei, ollaan kusessa, anna väärä silminnäkijälausunto." Liian riskaabelia koska mitä suurimmalla tod. näköisyydellä asiaan liittymätön ihminen kertois poliisille asiasta ihan vaikka vaan pelastaakseen oman perseensä. Tuostahan napsahtais syyte myöskin. Eiköhän tuo bemukka näy siis noissa tiekameroissakin kun niitä aletaan tutkia. Varmaan jo viikon sisällä aletaan saamaan päitä vadille. Ja Karoliinakin varmaan löytyy.

Ja teille, ketkä edelleen kaivelette sitä isän naamisprofiilia ja muiden Karoliinan läheisten profiileja; Miten olis et laitatte omiinne linkit niin voidaan niitä sit kivasti puida? Ihan tasa-arvon nimissä. Aika epäreilua nimettömänä netissä toitottaa jotain, mitä jonkun omalla naamallaan ja nimellään netissä olevan profiilissa lukee. Vaan uskon että nämä stalkkerit on hiukan kehitsyvamasia ja vanhempansa varmaan sisaria keskenään, koska asia ei mene jakeluun... Normaali ihminen tajuais ilman sanomistakin jättää ko. asiat rauhaan.

Lukittu