Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Hauki
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 9:13 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Hauki » Ma Syys 05, 2011 7:00 am

corppi kirjoitti:
Chili kirjoitti:Hei, hypettely hypotermiasta voisi olla kiinnostavaa; siirryttäisiinkö chattiin kaikki siitä kiinnostuneet?

Tervemenoa jo!
Voit toki skipata ne jos ei kiinnosta...

Olen tässä ihan samaa mieltä. Tämän palstan paras antihan on pähkäillä erilaisia asiaan liittyviä mahdollisuuksia. Esittää omia näkemyksiä ja jopa hiukan kyseenalaistaa toisten, saadakseen heidät perustelemaan kantaansa :)

Kyllä lopuin viimein olen samalla kannalla Corpin kanssa, mutta vain :mrgreen: jos tuohon tilanteeseen liittyy jokin vamma, voimakas humalatila, shokista nyt puhumattakaan. Mutta hyvässä kunnossa olevan, kuivana pysyneen tytön kuoleminen hypotermiaan noissa oloissa on, sanotaan nyt että ei mahdotonta, mutta varsin epätodennäköistä. Aamuhan alkoi jo valjeta ja uudestaan päivä lämmetä jo parin tunnin kuluttua. Luulisin myös, että löytynyt olisi jo silloin. Vaatteitahan oli mopolla ajoviiman ja rannalla ulkona oleskelun vuoksi kesäoloihin aika kivastikin: oli legginsiä, hame, jonkinlainen pusero, nahkatakki.

Nythän ei kai vielä tiedetä, ovatko nuo löytyneet vaatekappaleet KK:n vai jonkun/joidenkin muiden. Nuorten suosimilla riiustelupaikoilla kun usein löytyy juuri monennäköistä vaatetta :roll:

Sen syvällisemmin tässä miettimättä, onko pojat syyllisiä vai ei, niin voivathan he vielä jaksaa pitää salaisuutensa, jos näkevät, että KK:n ruumista ei etsitä yhtään sieltä päinkään missä se on... Ajattelen, että voihan näiden ajatusmaailma olla sellainen, että jos KK on "vahingon" seurauksena kuollut, niin häntä ei takaisin saa, vaikka he itse pilaisivat elämänsä tunnustamalla. Entä sitten vanhemmat, jos näkevät lapsensa käyttäytyvän "oudosti" ? Kuka uskoo lapsestaan, että hän on toisen teinin pääästänyt päiviltä ja menee kertomaan poliisille, että poika valvoskelee yöt ja on muutenkin apea? No ei, kyllä se tulkitaan kotona suruksi, hämmennykseksi ja peloksi vääristä syytöksistä, joita varmasti saavat muualtakin, kuin täältä, siis jos ovat vääriä :shock:
Viimeksi muokannut Hauki, Ma Syys 05, 2011 7:34 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Lukijana
Sammakkoprofessori
Viestit: 422
Liittynyt: Pe Helmi 06, 2009 4:38 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Lukijana » Ma Syys 05, 2011 7:31 am

Saturnus kirjoitti: Oletko kuullut sellaisesta ilmiöstä kuin sureminen? sillä on tekemistä sen kanssa että läheisen kohtalo ahdistaa. Nyt poikia huolettaa vain oma imago. Sellainen ei ole tavallista.
Miten niin pojat ei sure? Siksikö koska he vastaavat kuulustelu-tyylisessä haastiksessa suoraan kysmyksiin? Miten niin poikia huolettaa oma imago? Mielestäni he haluavat vain kertoa oikean version illan tapahtumista. Sitä ennen nettirotat pystyi vain arvuuttelemaan.
Enkä usko että yksikään nuori joka surisi tutun poismenoa suostuisi haastatteluihin.
No ei tässä voi omia uskomuksiaan minään perusteluina käyttää. Norjan uhrien omaiset sekä saarelta selvinneet ovat olleet haastatteluissa, eivätkö he sure?
Pojat ovat epäiltyjen listalla siksi että näkivät Karoliinan viimeiseksi hengissä, eivät siksi että antavat lehdille haastatteluja.
Ikävä kyllä täällä monet nimimerkit alkoi epäilemään syyllisyyttä tuon haastattelun perusteella. Juurihan sinäkin sanoit ettei surevat antaisi haastattelua...? Kyllä minäkin olen poikia epäillyt, mutten tuon haastattelun takia koska ei siinä mielestäni ole mitään outoa. Aivan normaaleilta nuorilta vaikuttaa.
Ja eräs seikka joka tuntuu monilta unohtuvan: jos tietää olevansa syytön, eivätpä ne iltapäivälehdet ketään syylliseksi tee.
Luulkoon muut mitä luulee, kunhan itse tietää totuuden... Ei se kyllä lohduta. Se on hyvinkin raivostuttava tila, kun ei pysty todistaa syyttömyyttään. Siksi meillä länsimaissa pitääkin todistaa syyllisyys, eikä päinvastoin. Täällä netissä se vaan on helppo tuomita syylliseksi ilman mitään näyttöä.

kettulainen
Sammakkoprofessori
Viestit: 460
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 3:00 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kettulainen » Ma Syys 05, 2011 7:35 am

-viinaa tarvittiin lisää, mutta omat lonkerot jätettiin juomatta (oliko se sittenkään viina mitä kyseltiin)

Tämä tieto, että viinaa on pyydetty lisää, on tullut henkilöltä, kenelle Karoliina soitti. Bilepojathan tai tämä viimeiseksi jäänyt ei ollut huomannut Karoliinan soittoa tai tiennyt siitä ennen kuin siitä kerrottiin julkisesti. (Näin kerrottu siis eri lehtijutuissa.)

Mikäli tuo tieto pitää paikkansa, että Karoliina soitto "salasta" eikä puhelua kuullut ulkopuoliset, on voitu kysellä aivan muutakin kuin alkoholia.

Snibu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 115
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 8:23 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Snibu » Ma Syys 05, 2011 7:39 am

"Mikäli tuo tieto pitää paikkansa, että Karoliina soitto "salasta" eikä puhelua kuullut ulkopuoliset, on voitu kysellä aivan muutakin kuin alkoholia." Esim, APUA!

Mantua
Sammakkoprofessori
Viestit: 443
Liittynyt: La Tammi 08, 2011 11:44 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mantua » Ma Syys 05, 2011 7:43 am

TÄYSIN MAHDOLLINEN TEORIA POSTINJAKAJASTA:

Entä jos postinjakaja oli toinen mustatakkisista miehistä? Hän oli paikalla juuri samoihin aikoihin- mikä todennäiköisyys?! ja hänellä oli auto käytössä. Mikä tositaa hänen olleen ajoreitillään yksin? Ja jos tässä rikostutkinnassa joku ainakin valehtelee, miksi ei yhtäläisesti postijakaja, kuin vastaavasti pojat?

Jos trampoliinin kuuloinen ääni kuului Karoliinan kaatumisesta; autolla jolla postinjakaja ajoi kiilattiin ulos tieltä (tönäistiin, jolloin kuuluu vastaava ääni paksun aidan katkeamisesta). Tai vastaavasti paikassa, jossa nähtiin miehet seisoskelemassa, Karoliina napattiin skootterin kyydistä mutkassa, jolloin vauhti lähes seis skootterissa. Jonka jälkeen "postinjakaja" ajoi Karoliina kyydissään, toisen ajaessa skootteria harhautukseksi saadakseen näyttämään kolarilta. Skootterin hylkäämisen jälkeen postit jaettu normaalisti alueelle, koska autossa toinenkin henkilö he ovat pystyneet hoitamaan jakelun nopeammin (eli ei herätä postinsaajissa epäilyjä). Karoliina on voitu saada kyytiin vetoamalla "anteeksipyyntöön kolarin johdosta" tai auttamiseen kotiin jne.
Miesten eduksi Karoliina olikin sattumalta humalassa- kohdallehan olisi voinut sattua kuka tyttö vaan, joka kuitenkin ottaisi vastaavassa tilanteessa auvun kotimatkalle vastaan. Tämä on siis spekulaatiota, mutta ihan mahdollinen mielestäni. Teoria selittäisi myös kiljahduksen. Tällöin autossa esim. jollain parkkipaikalla matkanvarrella Karoliina surmattu autossa/ulkopuolella, koska kukaan tuskin piiloittaisi ihan surmauspaikan viereen itse ruumista, sillä kohdalle voinut jäädä eritteitä ja jälkiä. Rannassa hävitetty ruumis, tuskin ihan parkkipaikan viereen, vaan kannettu sivummalle. Tällöin mahdollisti raiskauksen jäljiltä levällään Karoliinan päälle olleita vaatteita voinut tippua Karoliinan käsivarsilta heinikkoon.
Postinjakajan työvuorohan on voinut olla lopuillaan- tai Karoliinalle kerrottu, että ajetaan lenkkiloppuun ja saat olla kyydissä tai nukkua rauhassa. Varmasti olisi käynyt Karoliinalle. Kylmästä kun nousee lämpöiseen autoon- lähtee nukuttaa, lisäksi päälle laskuhumala.

Muoks. Jos veriset 2 farkut on todella löytynyt, on täysin mahdollista, että Karoliina on laukustaan vaihtanut heti autoon tultuaan (ettei tule tahroja penkkeihin- itse ainakin varoisin vieraassa autossa ja olisihan se teinitytöstä "noloa"). Tällöin on kahdet housut hävitettävänä- teon hetkiset ja aiemmat.

Onko kiljaisupaikka lähellä suuntaa jossa muovikassissa olleet vaatteet oletettiin löytyneen? Voisiko joku alueen paremmin tunteva kehittää teoriastani kartan kuljettuineen reitteineen?

Muoks.2 Ties vaikka postinjakajan kaveri henkilö. jolta viinaa pitänyt saada. Tai todellinen viinan antaja laittanut jonkun kyydillisen kaverinsa asialle. Sovittu paikka Likolammenkadun kohdalla ja nähdessään Karoliinan kunnon "mä oon kännissä ajamassa *kikatusta*". Tilaisuus tehnyt varkaan ja ajateltu nopeasti, että etsinnöissä selviää heti Karoliinan humalatila jokatapauksessa- tällöin suunnitelma kolarin feikkaamisesta.

Jalmari1
Neuvoja-Jack
Viestit: 274
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 11:09 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Jalmari1 » Ma Syys 05, 2011 8:10 am

Karoliina Kestin katoaminen: Tesomajärven läheltä löytyi "kämmenen kokoinen esine"

Julkaistu: 05.09.2011 07:19
Esine taltioitiin muovipussiin ja toimitettiin poliisin tekniseen tutkintaan.
Karoliina Kestin etsintöjä jatkettiin mittavasti Tampereella sunnuntaina.

Mukana oli yli sata vapaaehtoista, rajavartiolaitoksen helikopteri, poliisivene sekä kymmenen koulutettua koiraa.

Etsintäaluetta laajennettiin. Yksi Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) etsintäporukka haravoi maastoa Tesoman uimahallin liepeillä, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Karoliinan skootterin löytöpaikasta.

IS:n saamien tietojen mukaan etsintäalueelta kerättiin paljon näytteitä, esimerkiksi vaateiden kappaleita.

Löydetyt esineet toimitettiin Pirkanmaan poliisin tekniseen tutkintaan. Ohikulkija todisti yhden mahdollisen todisteen löytymistä Tesomajärven läheltä.

- Siviiliauton sisäpuolella oli vilkkuvalo, ja sisällä kaksi siviiliasuista miestä tutkivat karttaa erittäin tarkkaan. He ajoivat hyvin hiljaa lenkkipolun vierellä, kunnes pysähtyivät. Yksi miehistä käveli noin kahden metrin päähän lenkkipolusta sivuun.

- Hän nosti kämmenen kokoisen esineen metsän pohjasta ja laittoi sen noin A4-kokoiseen läpinäkyvään muovipussiin. Tämän jälkeen hän käveli suoraan takaisin autoon, ja he lähtivät heti pois. Se on hämyinen ja lehtinen metsä, en nähnyt tarkemmin, mitä hän löysi, ohikulkija ihmettelee.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/karol ... 89149.html

Valhalla
Sherlock John Holmes
Viestit: 5897
Liittynyt: La Heinä 03, 2010 2:18 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Valhalla » Ma Syys 05, 2011 8:16 am

Iltalehti tehnyt parhaansa saadakseen autenttista dramatiikkaa mukaan. Suurelta osin siinä kumminkin kerätään roskia jotka poliisi vielä pussittaa. Toivottavasti oli edes pantillinen pullo. Jos oli taxfree niin jää nekin sentit konstaapelilta saamatta.

Kirvesmies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies » Ma Syys 05, 2011 8:17 am

"Tesomajärven läheltä löytyi "kämmenen kokoinen esine"

Olisko se puhelin nyt sitten löydetty? Sana esine ei oikein viittaa vaatteisiinkaan, ja känny nyt ainakin melkein olisi tuollainen "kämmenen kokoinen"? Kai löydöksellä nyt jokin arvo on, ei sitä muuten oltaisi edes vaivauduttu paikalta hakemaan, saati sitten muovipussiin ottamaan.

Tosin kännyjäkin on maastossa varmaan useitakin tällä hetkellä, vaikka sellainen löytyisikin, ei välttämättä liity KK:n tapaukseen, vaikka merkki täsmäisikin. Mutta jos on löytynyt, lähihetkinä varmaan siitä sitten tulee uutisissa lisää.

Urpo K. Käry
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Syys 01, 2011 6:06 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Urpo K. Käry » Ma Syys 05, 2011 8:18 am

Jalmari1 kirjoitti:
Karoliina Kestin katoaminen: Tesomajärven läheltä löytyi "kämmenen kokoinen esine"

Julkaistu: 05.09.2011 07:19
Esine taltioitiin muovipussiin ja toimitettiin poliisin tekniseen tutkintaan.
Karoliina Kestin etsintöjä jatkettiin mittavasti Tampereella sunnuntaina.

Mukana oli yli sata vapaaehtoista, rajavartiolaitoksen helikopteri, poliisivene sekä kymmenen koulutettua koiraa.


- Siviiliauton sisäpuolella oli vilkkuvalo, ja sisällä kaksi siviiliasuista miestä tutkivat karttaa erittäin tarkkaan. He ajoivat hyvin hiljaa lenkkipolun vierellä, kunnes pysähtyivät. Yksi miehistä käveli noin kahden metrin päähän lenkkipolusta sivuun.

- Hän nosti kämmenen kokoisen esineen metsän pohjasta ja laittoi sen noin A4-kokoiseen läpinäkyvään muovipussiin. Tämän jälkeen hän käveli suoraan takaisin autoon, ja he lähtivät heti pois. Se on hämyinen ja lehtinen metsä, en nähnyt tarkemmin, mitä hän löysi, ohikulkija ihmettelee.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/karol ... 89149.html
*********************************************************************
PUHELIN löytyi. Hyvä, hyvä! Syylliset alkavat laulaa! Ja osa syyllisistä parantelee nyt asemiaan toisten kustannuksella.

kaia
Poliisikoira Rex
Viestit: 592
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja kaia » Ma Syys 05, 2011 8:20 am

Mantua kirjoitti: Jos veriset 2 farkut on todella löytynyt, on täysin mahdollista, että Karoliina on laukustaan vaihtanut heti autoon tultuaan (ettei tule tahroja penkkeihin- itse ainakin varoisin vieraassa autossa ja olisihan se teinitytöstä "noloa"). Tällöin on kahdet housut hävitettävänä- teon hetkiset ja aiemmat.
Jos veriset farkut on löytynyt niin niiden ei tarvitse edes olla Karoliinan, mutta veri voi olla.

Blaise
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 35
Liittynyt: La Elo 20, 2011 11:17 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Blaise » Ma Syys 05, 2011 8:40 am

Mitä tulee poikien haastattelujen "sävyyn": alalla itse toimeena tiedän, että toimittaja valitsee katsontakannan, jonka pohjalta kirjoittaa ja Seiskan tapauksessa sanoisin, että sävy on toimittajan tietoinen valinta. MUTTA pojat ovat varmasti tehneet ainakin jonkin verran huonon vaikutuksen. Muuten ei heitä ruvettaisi mustamalaamaan edes niin hennolla asialla kuin tekstin sävy.

Se ei silti tarkoita, että he ovat syyllisiä. Nykynuoret ovat minusta enemmän ja enemmän ns. sosiopaatteja eli kykenemättömiä empatiaan, itsekkäitä ja tuossa iässä (15-17) vielä julmia. Kotoa se lähtee... Ja he eivät ehkä ole pitäneet KK:sta. Ottaneet mukaan, kun ovat huomanneet, että tyttö on vähän sekaisin ja juoma on alkanut maistumaan...eli pimpin toivossa.

Sitäpaitsi, poliisin mukaan KK soitti viimeisen puhelunsa n. klo 02. Jollekin kaverille (emme tiedä kelle) ja sopi ensi viikon tapaamisia. Jos tähän on luottaminen hän on ollut elossa ja puhunut klo 02. Lehdenjakaja näki skootterin n. klo 03. Siinä olisi siis ollut pojilla tunti aikaa nirhata KK ja viedä skootteri Likolammenkadulle. Ei mahdotonta, mutta todella nopeaa toimintaa, johon en usko.

Olisiko tyttö nyt sitten vain itse hoiperrellut kännissä metsään ja lyönyt päänsä kiveen tms? Tai noussut väärään kyytiin a la Raisa.

Edes perässä seuraajaan en usko, koska autoon nappaaminen olisi ollut niin iso riski asutulla kadulla kuten Likolammenkatu.

Susiemo
Alokas
Viestit: 25
Liittynyt: To Elo 25, 2011 5:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Susiemo » Ma Syys 05, 2011 8:58 am

IS:n saamien tietojen mukaan etsintäalueelta kerättiin paljon näytteitä, esimerkiksi vaateiden kappaleita.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/karol ... 89149.html

Oletettavasti tässä on kyse toimittajan kämmistä, mutta jos oikeasti on löytynyt vaatteiden kappaleita, niin silloin saatetaan olla jo rikoksen äärellä.

Lähteen takia tuohon uutisointiin ei ehkä muutenkaan voi kovasti paljon perustaa, mutta aika mielenkiintoiselta kuulostaa, että poliisi ajaa ikäänkuin suoraan sen kämmenenkokoisen esineen luokse kartaa katsoen - eli tiesi jo mitä oli menossa hakemaan ja mistä.

rehevä-Rekku
Alokas
Viestit: 30
Liittynyt: Ti Maalis 09, 2010 7:37 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja rehevä-Rekku » Ma Syys 05, 2011 9:19 am

Mantua kirjoitti:TÄYSIN MAHDOLLINEN TEORIA POSTINJAKAJASTA:

Entä jos postinjakaja oli toinen mustatakkisista miehistä? Hän oli paikalla juuri samoihin aikoihin- mikä todennäiköisyys?! ja hänellä oli auto käytössä. Mikä tositaa hänen olleen ajoreitillään yksin? Ja jos tässä rikostutkinnassa joku ainakin valehtelee, miksi ei yhtäläisesti postijakaja, kuin vastaavasti pojat?

Jos trampoliinin kuuloinen ääni kuului Karoliinan kaatumisesta; autolla jolla postinjakaja ajoi kiilattiin ulos tieltä (tönäistiin, jolloin kuuluu vastaava ääni paksun aidan katkeamisesta). Tai vastaavasti paikassa, jossa nähtiin miehet seisoskelemassa, Karoliina napattiin skootterin kyydistä mutkassa, jolloin vauhti lähes seis skootterissa. Jonka jälkeen "postinjakaja" ajoi Karoliina kyydissään, toisen ajaessa skootteria harhautukseksi saadakseen näyttämään kolarilta. Skootterin hylkäämisen jälkeen postit jaettu normaalisti alueelle, koska autossa toinenkin henkilö he ovat pystyneet hoitamaan jakelun nopeammin (eli ei herätä postinsaajissa epäilyjä). Karoliina on voitu saada kyytiin vetoamalla "anteeksipyyntöön kolarin johdosta" tai auttamiseen kotiin jne.
Miesten eduksi Karoliina olikin sattumalta humalassa- kohdallehan olisi voinut sattua kuka tyttö vaan, joka kuitenkin ottaisi vastaavassa tilanteessa auvun kotimatkalle vastaan. Tämä on siis spekulaatiota, mutta ihan mahdollinen mielestäni. Teoria selittäisi myös kiljahduksen. Tällöin autossa esim. jollain parkkipaikalla matkanvarrella Karoliina surmattu autossa/ulkopuolella, koska kukaan tuskin piiloittaisi ihan surmauspaikan viereen itse ruumista, sillä kohdalle voinut jäädä eritteitä ja jälkiä. Rannassa hävitetty ruumis, tuskin ihan parkkipaikan viereen, vaan kannettu sivummalle. Tällöin mahdollisti raiskauksen jäljiltä levällään Karoliinan päälle olleita vaatteita voinut tippua Karoliinan käsivarsilta heinikkoon.
Postinjakajan työvuorohan on voinut olla lopuillaan- tai Karoliinalle kerrottu, että ajetaan lenkkiloppuun ja saat olla kyydissä tai nukkua rauhassa. Varmasti olisi käynyt Karoliinalle. Kylmästä kun nousee lämpöiseen autoon- lähtee nukuttaa, lisäksi päälle laskuhumala.

Muoks. Jos veriset 2 farkut on todella löytynyt, on täysin mahdollista, että Karoliina on laukustaan vaihtanut heti autoon tultuaan (ettei tule tahroja penkkeihin- itse ainakin varoisin vieraassa autossa ja olisihan se teinitytöstä "noloa"). Tällöin on kahdet housut hävitettävänä- teon hetkiset ja aiemmat.

Onko kiljaisupaikka lähellä suuntaa jossa muovikassissa olleet vaatteet oletettiin löytyneen? Voisiko joku alueen paremmin tunteva kehittää teoriastani kartan kuljettuineen reitteineen?

Muoks.2 Ties vaikka postinjakajan kaveri henkilö. jolta viinaa pitänyt saada. Tai todellinen viinan antaja laittanut jonkun kyydillisen kaverinsa asialle. Sovittu paikka Likolammenkadun kohdalla ja nähdessään Karoliinan kunnon "mä oon kännissä ajamassa *kikatusta*". Tilaisuus tehnyt varkaan ja ajateltu nopeasti, että etsinnöissä selviää heti Karoliinan humalatila jokatapauksessa- tällöin suunnitelma kolarin feikkaamisesta.

mäki oon edelleen tällä samaisella linjalla.

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Ma Syys 05, 2011 9:20 am

Kirvesmies kirjoitti:"Tesomajärven läheltä löytyi "kämmenen kokoinen esine"

Olisko se puhelin nyt sitten löydetty? Sana esine ei oikein viittaa vaatteisiinkaan, ja känny nyt ainakin melkein olisi tuollainen "kämmenen kokoinen"? Kai löydöksellä nyt jokin arvo on, ei sitä muuten oltaisi edes vaivauduttu paikalta hakemaan, saati sitten muovipussiin ottamaan.

Tosin kännyjäkin on maastossa varmaan useitakin tällä hetkellä, vaikka sellainen löytyisikin, ei välttämättä liity KK:n tapaukseen, vaikka merkki täsmäisikin. Mutta jos on löytynyt, lähihetkinä varmaan siitä sitten tulee uutisissa lisää.
Niitä kännyjä on maastossa aivan varmasti useita, sen voin kertoa kokemuksesta, valitettavasti.
Ei muuten, mutta itsellä tuosta jälkikasvusta on välillä parikin sielua kerta vuoteen ihan alaluokilta alkaen ollut vailla kännykkää, kun entiset on tippuneet ja hukkuneet jonnekin ulos :roll: .
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Random Nick
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Random Nick » Ma Syys 05, 2011 9:32 am

Poliisin suunnistaminen paikalle kartan kanssa ja samantien poistuminen kertoo, että Vapepa spottasi mielenkiintoisen esineen ja poliisi haki sen pois. Esineen tärkeydestä ei sinänsä voi sanoa mitään tuon perusteella… kuukauden jälkeen ei löytöaluetta paljon kannata eristääkään, vaikka olisi löytynyt etsityn kaltainen matkapuhelin.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse

Lukittu