Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

tunis87
Parranpäristäjä
Viestit: 84
Liittynyt: La Syys 03, 2011 2:26 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja tunis87 » Ti Syys 06, 2011 8:28 pm

Minä en tajua, miten jotkut vieläkin kuvittelevat Karoliinan tai Karoliinan perheen lestadiolaiseksi. Täyttä pötyä.

myy
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: To Kesä 09, 2011 8:35 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja myy » Ti Syys 06, 2011 8:39 pm

siks kai tänne kirjotetaan et saa spekuloida asioita ei kai kukaan nyt niin ole väittäny et ois lestaadiolainen

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Ti Syys 06, 2011 8:46 pm

Onkos kukaan jo ehtinyt miettiä sellaista optiota spekulaatiohin, että Hervannan kiinalaisnainen olisi tapettu siksi, että saadaan huomiota pois Karoliina Kestin tapauksesta :shock:
Ufoltahan tuo kuulostaa, myönnetään, mutta mistä näitä aina tietää...se kun on nuo henkirikoksetkin meilläkin nykyään välillä, kuin suoraan jostain B-luokan jenkkilän poliisihömppäsarjasta :roll:
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Sijaltainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 339
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2008 2:08 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sijaltainen » Ti Syys 06, 2011 8:48 pm

Spekuloidahan voi vaikka ufojen iskua, mutta täällä kaivataan vähän rakentavampaa spekua, jossa olisi totta tai valistunutta arvausta edes toinen puoli.
Jos Sijaltainen nousisi, taivaaseen ota luoksesi.

myy
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: To Kesä 09, 2011 8:35 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja myy » Ti Syys 06, 2011 8:50 pm

taitaa olla sama häiskä kuka kk tappanu tai sit kk on edelleen siellä metsässä jossain mistä skoba löyty

wa44
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 52
Liittynyt: Ke Elo 17, 2011 6:49 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja wa44 » Ti Syys 06, 2011 9:00 pm

undo_ kirjoitti: - skootteri kaatuu helposti!! liikaa kaasua & nopea käännös aiheuttaa jo selvinpäinkin vaaratilanteita.
Kommentoinpa vähän näitä mopoilijaperspektiiviselityksiä omien kokemusten perusteella.

Tyypillinen skootteri ei "kaadu helposti". Hyvin helposti hallittavia ne ovat tasapainoisuutensa ja laiskuutensa takia, paitsi pienipyöräisemmät huonommilla pinnoilla ajettaessa. Sadekelillä pito voi tosin olla huono, koska renkaiden tyyppi on skoottereissa erilainen kuin mopoissa keskimäärin ja kiinalaisissa myös (ensiasennus)renkaiden laatu on heikohko.

Tietysti mikä tahansa moottoripyörä "kaatuu helposti" jos kuljettaja on kokematon ja pienikokoinen(ja juovuksissa ja vihainen jne). Tämä ei ole nimenomaisesti tyypillistä skoottereille. Onhan sinulla ehjät renkaat joissa on pintaa ja painetta tarpeeksi? :) Suositeltavaa on myös ostaa kunnolliset länsimaalaiset renkaat.
- hyvällä skootterilla pääsee tuollainen kevyt tyttö aika kovaa (50-60km) eli takaa-ajo vaatisi, joko hidasta ajamista esim. humalan takia tai sitten kovan vauhdin -> kiinnittäisi huomiota!
Toisaalta 50-60 km/h on varsin normaali(jopa rauhallinen) ajonopeus laitakaupungilla öiseen aikaan, myös neljänkympin rajoitusaluepätkillä.
- epäilen myös, että K tuskin tiesi poljinkäynnistystä, jos oli vähän vain ajellut. Itse en ainakaan sitä heti "keksinyt." Siskoni tosin sanoi, että tottakai sellanen pitää tietää, jos on mopopoikia kavereina.. Ota tästäkin sitten selvää!
Taisin joskus aiemmin viitata tähän ettei monikaan tiedä edes perusasioita joten ei kiinnittäisi huomiota mopossa oleviin kummallisuuksiin(kuten miksi vilkku on päällä eli useimmissa malleissa avaimet lukossa ja virta päällä jne).

Tuo kuitenkin jo ylittää käsityskykyni. Miten voi olla tietämätön moottoripyöränsä käynnistyspolkimesta? Tuskin sen näköistä moloa on koristeeksikaan laitettu, ja jokainen on varmaan nähnyt vähintään televisiossa poljinkäynnistyksen.
- skootteri painaa aika paljon ja kaatumisen jälkeisessä paniikissa en ainakaan itse välttämättä saisi sitä pystyyn, kun hiukan väsyneenäkin tuottaa ongelmia.
Tästä olen aivan samaa mieltä. Kuten aiemminkin on todettu, jo "pienen" kaksipyöräisen(eli ei pieni kuten manki vaan 90-130kg skootteri) nostaminen voi olla naiselle haastavaa.
- käynnistysääni voisi ehkä muistuttaa trampoliinia.. mutta tuskin kuuluisi sisälle.
Näin on. Jos kuulee starttaamisen, eiköhän silloin kuulisi moottorin käyntiäänenkin varsin voimakkaana mopon saapuessa(tai yrittäessä lähteä).
- kaatumisesta olisi skopassa selvät jäljet. tai ainakin kaverini kaatui hiljaisessa nopeudessa hiekkatiellä ja naarmut olivat kyllä selkeät..
Skoottereissa on usein kaatumisen jälkiä valmiiksi useista aiemmista kaatumisista. Ei niitä jälkiä aina jää. Olen itse kaatunut skoottereilla vain lievästi ja parilla kerralla näkyviä jälkiä ei ole tullut, parilla kerralla vähäisiä naarmuja joita ei myöhemmin ole tunnistanut aiempien käyttäjien aiheuttamista jäljistä. Yhtään katetta en ole halkaissut tms.
- skootterin vilkku ei ole mikään "sarvi" kuten autossa, vaan pieni sormella naksautettava vipu eli se ei kaatuessa mene päälle, ellei joku keppi tms. osu siihen.
Käsihän(tai siis ajohanska) sen vilkun päälle kaatuessa tökkää. Tästäkin on omaa kokemusta. Tämä tosin antaisi olettaa että paikalle jäisi verijälki, sillä eihän nuo pikkutytöt mitään hanskoja ymmärrä ajaessaan käyttää. Usein näkee polvet paljaanakin ajettavan, hirvittää moinen. Eihän ne pelkät housut mitään pelasta jos oikeasti kolahtaa mutta pikkukaatumisista selviäisi arvitta jo farkkujenkin avulla ja voisi jatkossakin käyttää niitä pikkushortseja.
Mopovihaajasta vielä.. Niitä on PALJON! Minua ei ainakaan liikenteessä juuri kunnioiteta - tullaan kolmion takaa ja ties mitä rohkeita ohitteluja. Tälläinen mopojen seuraaminen, josta on nyt saanut lukea lehdistä, saattaa siis olla pelottelua ja kiusantekoakin.
Kiilaaminen, myös toisten autoilijoiden, on normaalia tamperelaista liikennekulttuuria.

Polupyörävihaajiahan täällä ainakin on(mikä ei ole ihme yleinen liikennekäytös huomioiden), ehkä samat inhoavat mopoilijoita. Joku 115-vuotias Elviira on kyllästynyt päristimiin ja päättänyt surmata Karoliinan. Kyllähän se yksi vanhus melkein onnistui polkupyöräilijän murhaamisessa bussin alle työntämällä.

trash
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 54
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:04 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja trash » Ti Syys 06, 2011 9:12 pm

ellmarj83 kirjoitti:
Itryy kirjoitti: Tässä päässä kännykässä näkyy tolppina kentän voimakkuus. Tuohan kuvastaa oikeastaan sitä miten kaukana tukiasemasta ollaan tai sitä että ollaan vähän katvealueella. Kun tukiaseman suunnasta nähdään että kännykkä on ollut yhteydessä onko sieltä luettavissa sama tieto signaalin voimakkuudesta melkein luulisin että jostain järjästelmän syövereistä löytyy.

Jos sieltä näkyy signaalin voimakkuus lukuarvona niin sitten joku tepastelemaan maastoon samanlaisen kännykän kanssa ja katsotaan millä säteellä alkuperäinen havainto on ollut.

Kuka ymmärtää näistä jotain ?
Tähän viitaten. Se joka teki hienot kartat näistä paikoista, joissa ottaa yhteydet tottijärveen, niin siinä on vain yksi mutta.

Puhelin, jolla yhteyttä katseltiin oli ilmeisesti uusi puhelin ja "parempi", muistankohan oikein, jos oli samsung? Jokaisessa puhelimessa on erilainen antenni, tai ottaa erilailla yhteyttä.
Esim. kaksi täysin samanlaista puhelinta ja saman operaattorin liittymät ovat samassa paikassa, niin toinen voi ottaa paremman kuuluvuuden kuin toinen. Toisessa on antenni huonontunut.
Oikein muistat. Testattu samsungilla joka on elisan verkossa. Myös toinenkin kännykkä ollut testeissä, Nokian 6121 jossa DNA liittymä. Ja Samsung/Elisa kännykällä ensin havaittu nuo katveaalueet, DNA puhelimella ei. Mutta jälkeenpäin testattu myös niin että sim kortteja vaihdettu: 6121 kännykkä elisan verkossa jolloin myös se käyttäytyi samalla tavoin kuin samsung, otti noilla katvealueilla yhteyden tottijärven suuntaan.
ellmarj83 kirjoitti:Itse juuri reissussa ollessani, isännällä oli 3.5 g verkko ja minun puhelimella oli edge, vaikka puhelimet olivat aivan vierekkäin pöydällä.
Joo, kännyköissä voi kyllä olla eroja varsinkin 3G ja 2G verkkojen välillä. Sitäkin olen kokeillut että asetellut kännykän kayttämään pelkästään 2G verkkoa. Ei sillä suurta merkitystä kuitenkaan ainakaan tuolla soramontun reunalla ollut. Sama oliko pelkästään 2G vai molemmat, havaittavissa oli jokatapauksessa että paikka on katveinen ja yhteydet syntyivät pitkälle tottijärven suuntaan.
ellmarj83 kirjoitti: Eli me ei voida käytännössä tarkistaa, missä kohtaa Karoliinan puhelin on ottanut yhteyttä tottijärveenpäin, kun meillä ei ole hänen puhelinta.
Lisäksi puhelimen ollessa esim. taskussa voi yhteys olla eri, kuin mitä se olisi kädessä.

Vielä yksi vaikuttava tekijä on se, että me ei pystytä menemään ajassa taaksepäin päivään 31.7. Yhteydet/ signaalit muuttuvat kokoajan. Teleliikenne, puhelimen antenni(sisäinen käytännössä kaikissa puhelimissa nykyään), puhelimen merkki, puhelimen sijainti (tasku, talossa sisällä, skopan säilytyspoksis, autossa ym...) , puhelimen ikä, nämä mm. vaikuttavat signaaliin.

Ulkopuolinen ei siis voi katsoa, missä Karoliinan puhelin olisi. Operaattorit ja asiantuntijatkin saivat vain huonon osviitan siitä, missä puhelin voisi olla. Ja sehän oli se 1 km säteellä skootterista.

BTW. minä olen lähes täysin varma, ettei Karoliina ole puhelimen kanssa samassa paikassa. Alue on tutkittu niin hyvin, että tyttöä ei siellä ole (jos ei ole rakennuksen sisällä), mutta puhelimen etsiminen km säteellä on haastavaa. Hyvä tsäkä on, jos joku sen löytää.
Tuon viikonlopun tapahtumat ovat ehkä ruuhkauttaneet verkkoa, ehkä se osin voi selittää miksi kännykkä otti niin kauas tottijärvelle yhteyden.
Ja olen kyllä havainnut että yhteydet tuntuvat syntyvän vähän erilailla eri päivinä, tai eri vuorokaudenaikoina, sentakia saattaa jokin pieni katvealue jäädä huomaamattakin.

Pari päivää sitten oli uutinen että jotain pieniä etsintöjä olisi tutkimuksen aluessa tehty myös Tottijärvellä, rantalantien alueella. Se viittaisi että tukiasema johon kännykkä oli yhteydessä, olisi nimenomaan tuo hämysvuoren tolppa (rantalantie tosin on tolpan eteläpuolella joka tarkoittaisi käsittääkseni eri solua, ja tieto saatu "nimettömältä poliisilta"..). Hämysvuori on kyllä tosi heikosti kuuluva tuolta soramontun rinteeltäkin. Vain pari kertaa ottanut sieltä yhteyden siihen, vaika kyllähän sekin riittää, osoittaa siis että yhteys on mahdollinen.

Jos joku haluaa etsiskellä katvealueita, niin että yhteys syntyisi vielä nimenomaan hämysvuorelle elisan verkkoon, niin hämysvuoren tukiaseman pohjoispuolen 2g solun id on ilmeisesti 38740 (vähän arvailujahan nämä on, elelään suuntautuvan solun id ilmeisesti 38741). Android kännykässä voi käyttää OpenSignalmap ohjelmaa joka osaa näyttää cell id:n ja solun sijainnin kartalla. Ohjelma näyttää solun sijainnin kartalla suunnilleen tuohon: http://tinyurl.com/3vm5lu3
Symbiankännykässä voi käyttää Googlemaps karttaohjelmaa joka osaa näyttää kännykän sijainnin solun perusteella jos kännykän gps ei ole päällä.

Sting
Parranpäristäjä
Viestit: 97
Liittynyt: La Touko 28, 2011 11:12 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sting » Ti Syys 06, 2011 9:17 pm

trash kirjoitti:hämysvuoren tukiaseman pohjoispuolen 2g solun id on ilmeisesti 38740 (vähän arvailujahan nämä on, elelään suuntautuvan solun id ilmeisesti 38741).
Kiitos, tuossa taisi tulla vastaus MissHolmesin kyselyihin, joihin olen yrittänyt vastata sen verran kuin osaan. Mastossa on siis ainakin kaksi eri solua, joten karkea suuntatieto saadaan. Niin karkea, että pahimmassa (ja todennäköisessä?) tapauksessa tiedetään vain, kumman puoliympyrän alueella ollaan. Mutta sulkeehan sekin jo pois puolet alueesta.

japittaja
Sammakkoprofessori
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja japittaja » Ti Syys 06, 2011 9:22 pm

Trash, olet tehnyt täällä saitilla hienoa työtä ja olet näissä kännyasioissa melkoinen asiantuntija. Yhtä asiaa olen täällä jäänyt kuitenkin ihmettelemään : miksi kännykät ottavat yhteyden Hämyksen linkkiin, vaikka Naulonvuori on lähempänä ja linkki sijaitsee korkeammalla paikalla ? Lisäksi yhteys Likolammelta Nauloon on suora, eikä välillä ole mitään korkeita maastoesteitä.

Hemmo
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 170
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 2:39 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Hemmo » Ti Syys 06, 2011 9:23 pm

Kaiken sekasotkun sislällä kaipaisin loogisen taulukon, kuten ne CSI:ssä kirjoittavat johonkin lasiseinään.

Nyt meillä on vain Karon kanssa iltaa viettäneet pilepojat ja ei yhtään muuta. Poliisi on vakuuttunut etteivät he ole syylliisiä, mutta olisiko Karon lähipiiri tai poikien lähipiiristä löydettävissä oikea henkilö.

On mahdollista että Karo napattiin autoon kuten Raisa aikoinaan. Mutta se ei ole todennäköistä, jo pienen aikaikkunankin takia, joku olisi Karon miellä tahansa tiellä tai kadulla huomannut, ennen pahaa kyytiä.

Karon maastoon menehtymiseen en usko, koska etsinnät.

Pilepojilla ei ehkä ole henkilökohtaista osuutta asiaan. mutta muuta osuutta on ehkä. Siis että pilepojilta pahatihmiset saivat tietonsa.

Eniten itse epäilen naispuolista stalkkaria, joka on halunnut lopettaa olemassa olemattomatkin romanissit alkuunsa. Minusta aikataulullisesti varsinaisen seksuaalirikoksen tapahtuma ikukkuna on niin pieni että siihen ei helpolla pervot osu paikalle.
Anneli Auerista en sano mitään, mutta naisetkin osaavat ja hirveän hyvin, ja saavat elinkautisen ani harvoin ja silloinkin situvat sen vähimmäisajan. Vähiten istunut elinkautisnaisvanki istui vain seitsemän vuotta, voisimpa syyttää Halosta mutta tämä oli jo Mahtisaaren kaudella, ensin armahdettiin elinkautisesta niin ettäå tuomio oli vain vuosia ja sitten armahdus niistäkin vuosista vielä.
Ehkä naisia ei haluata vankilaan.

Tämä on oma veikkaus Karo ei löydy pervojen raiskaamana ja tappajana, vaan on tyttö tai nainen halunnut hyvännäköisen ja liian monen pokan mukaan lähteneen tytön hengiltä.

Nytkin etsitään kai sjoissain piireisessä tietyn värisellä autolla ajanutaa musta viiksistä ja partaista miestä.
Parta lähtee kolmessa minuutissa ja autoja myydään ja vaihdetaan naamaa katsomatta.

MissHolmes
Agentti Scully
Viestit: 8866
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja MissHolmes » Ti Syys 06, 2011 9:29 pm

Kiitos taas!

Kertokaapas ''pojat'' minulle vielä se, että on periaatteessa kuitenkin mahdollista, että Karoliinan puhelin olisikin jossain paljonkin lähempänä Tottijärven mastoa?

Voiko maastoeste (?) lähimaastossa aiheuttaa kantamaan sellaisen viiveen, että se voisi pidentää näennäisesti etäisyyttä?

Jos puhelin esim. olisi Karoliinan taskussa ja taskun päällä nahkatakki, tytön ruumis, sekä ehkä hieman maata?

(Huomaatte varmaan, että uskon Tottijärven teoriaani aivan liian vankasti... ;) )
Nuotio & Äreät Tiput

Kirvesmies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies » Ti Syys 06, 2011 9:31 pm

SYLWAR kirjoitti:Onkos kukaan jo ehtinyt miettiä sellaista optiota spekulaatiohin, että Hervannan kiinalaisnainen olisi tapettu siksi, että saadaan huomiota pois Karoliina Kestin tapauksesta...
Niin... Tukholman lasermies Ausonius käytti juurikin tätä taktiikkaa. Köydyttyään ensin pörssikeinottelusta joutui rahoittamaan elämäänsä ja uhkapelejään pankkiryöstöillä, ja ohjatakseen poliisin mielenkiinnon muualle ammuskeli maahanmuuttajia, harvoin tappomeiningillä, mutta ampui kuitenkin.

Erikoista tuossa kiinalaistapauksessa se, että noin lyhyellä matkalla omakotitaloalueelta työpaikalle sattuu tuollaista.

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Ti Syys 06, 2011 9:35 pm

ellmarj83 kirjoitti:Itse juuri reissussa ollessani, isännällä oli 3.5 g verkko ja minun puhelimella oli edge, vaikka puhelimet olivat aivan vierekkäin pöydällä.
Tuosta pakko kommentoida sen verran, että wanhat 3g luurit eivät ymmärrä mitään sen nykyään varsinkin haja-asutusalueella olevan 900mhz 3g verkon päälle, vaan toimivat 2g tilassa, kun taas uudemmissa tuo 900mhz 3g verkko näyttää luurissa 3.5g
Ja esimerkiksi meilläpäin Nuukian 5230 näyttää 900mhz verkossa 3.5g ja pirtin emännän E51 näyttää normaalia 2g verkkoa.
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Minna
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: Ke Elo 17, 2011 11:57 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Minna » Ti Syys 06, 2011 9:36 pm

Miksei tosiaan nainenkin voisi olla asialla. Eikös viimeaikoina ole uutisoitu nimenomaan teinityttöjen tekemistä pahoinpitelyistä jne. Silloin uskoisin motiivina olleen mustasukkaisuus. Seurusteliko kukaan bilepojista tai PB? Naiset voi olla oikeita piruja toisilleen, muistan mitä paskaa sitä joutu kuuntelemaan kun oli vielä nuori ja hoikka.

Mutta missä välissä Karon kimppuun olisi käyty? Kukaan tuskin on ollut odottelemassa Likolammenkadulla, jos se Karo nyt tulis vaikka tästä.

Turkinpippuri
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 34
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 11:10 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Turkinpippuri » Ti Syys 06, 2011 9:40 pm

Olen kokoajan ajatellut KK tapausta "syyllinen loytyy lahelta" teorialla. Niin vakuuttuvalta kuin esim. MissHolmesin HMH-teoria kuulostaakin, olen pitanyt sita epatodennakoisena.

Nyt kuitenkin kun Kiina-ilmio nayttaisi olevan muuta kuin perhedraama, alan uudelleen miettia onko tuolla Suomen uudessa Chicagossa liikkeella joku todella vaarallinen hullu. Tapaukset kuitenkin aika lahella toisiaan vaikkakin olosuhteet taysin erilaiset. :shock:


Edit: kymmenisen sivua sitten joku ehdotti etta talkkari ja posti-pate + kuuro-mummo ovat kaapanneet KK terapia tarkoituksessa. :lol:
Paadyin nyt tulokseen etta kaksi tummatakkista miesta ovat paikalla koulutustarkoituksella. Toinen hyppyyttaa KK tramboliinilla samalla kun toinen haravoi lehtia ja mummon haukkumaton koira opettelee ulkoa miesten tuomaa raviveikkausta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukittu