Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
MaAl
Sofia Karppi
Viestit: 408
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 12:34 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja MaAl »

Tuo Likolammenkatu on ainakin ollut valaistu katu, joten pimeydessä ei olla törmätty aitaan, ellei valot olleet pois just sillon. Ihan on kaupungin valaistu katu kyseessä.Valotolpat on kadun päähän saakka, sinne missä monet lenkkeilijät jättävät autonsa. Usein kaupungin valot sammuu n.01.00 maissa, ainakin haja-asutusakueella, en tiedä sammuuko tuolla siihen aikaan vai palaako koko yön.
Lenkkipolutkin on valaistuja, mutta niiden valot sammuu n.23 maissa ja silloin tio reitti metsän halki kotiin on todellakin pimeä. Tosin onhan skootterissa valot, ainakin jos ne päälle pistää/lamppu kunnossa.
Tuo reitti lammelle ei ole edes mikään julkinen polku lammelle vaan lähinnä noiden rantatalojen käytössä, ei sinne kuka tahansa eksy kun pitää toisten tontin sivua kulkea. Jutussa on monta outoa sattumaa, jota en itse pidä luonnollisena. Miksi jättää esim.skootteriin valot päälle kun sen on ajanut aitaan. Normaalisti virrat edes kytketään pois. En muista oliko peräti käynnissä ja käytiin sammuttamassa, mutta ainakin virrat oli ollu päällä. Selittyisi vaan kiireellä, oli lähdettävä vauhdilla joko karkuun jotain tai pelästyi että herättää sen talon asukkaat ja naapurit törmäilyllään, et oli kiirus paeta.

Avatar
MissMallard
Christopher Lorenzo
Viestit: 1560
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

On totta että tuossa yllä olevien kirjoittelussa on ihan hyviä pointteja ja mietintöjä. Tuli tuosta mieleen että ajoi skootterilla aitaan ja jätti valot päälle niin tulee vain sellainen klassinen säikähdys mieleen eli voisiko Karoliina olla ajatellut ehkä että nyt joku soittaa niistä taloista poliisit jos joku asukkaista on nähnyt tai kuullut hänen törmäilynsä siihen aitaan ja että hän tulee jäämään huppelissa-ajosta ja yleensä ottaen alkoholin nauttimisesta kiinni ja on sitten suomeksi sanoen vain pötkinyt karkuun esim. sinne lammen rantaan tms.? Eli on pötkinyt vain karkuun, ei keskittynyt sammuttelemaan valoja jne. Ei ole tietoa oliko hänellä ruhjeita tuosta törmäämisestä ja voihan olla vaattetkin likaantuneet ja on mennyt kun on tiennyt sen lammen siinä olevan niin puhdistamaan itseään jos ajatus on niin pitkälle kantanut?

Pimeys saattaa estää sen tosiasian ja näkemisen että lampi tavallaan alkaa jo aiemmin eli ne mutarannat kyllä jos jäävät huomaamatta ja muutenkin on koordinaatio hakusassa niin saattavat kyllä imaista helpostikkin ihmisen jumiin sinne lampeen tai kaataa veteen kun jalka jää kiinni mutaan. Tai jos joutuu veden varaan niin se muta voi tehokkaasti estää sieltä vedestä nousemisen ylös ja kuivalle ja kantavalle maalle takaisin.

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9219
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

MissMallard kirjoitti:On totta että tuossa yllä olevien kirjoittelussa on ihan hyviä pointteja ja mietintöjä. Tuli tuosta mieleen että ajoi skootterilla aitaan ja jätti valot päälle niin tulee vain sellainen klassinen säikähdys mieleen eli voisiko Karoliina olla ajatellut ehkä että nyt joku soittaa niistä taloista poliisit jos joku asukkaista on nähnyt tai kuullut hänen törmäilynsä siihen aitaan ja että hän tulee jäämään huppelissa-ajosta ja yleensä ottaen alkoholin nauttimisesta kiinni ja on sitten suomeksi sanoen vain pötkinyt karkuun esim. sinne lammen rantaan tms.? Eli on pötkinyt vain karkuun, ei keskittynyt sammuttelemaan valoja jne. Ei ole tietoa oliko hänellä ruhjeita tuosta törmäämisestä ja voihan olla vaattetkin likaantuneet ja on mennyt kun on tiennyt sen lammen siinä olevan niin puhdistamaan itseään jos ajatus on niin pitkälle kantanut?

Pimeys saattaa estää sen tosiasian ja näkemisen että lampi tavallaan alkaa jo aiemmin eli ne mutarannat kyllä jos jäävät huomaamatta ja muutenkin on koordinaatio hakusassa niin saattavat kyllä imaista helpostikkin ihmisen jumiin sinne lampeen tai kaataa veteen kun jalka jää kiinni mutaan. Tai jos joutuu veden varaan niin se muta voi tehokkaasti estää sieltä vedestä nousemisen ylös ja kuivalle ja kantavalle maalle takaisin.
Jos on humalassa ja pelästyy, että rikkoi aidan ja oman skootterin ja jää kiinni kännissä ajelusta, niin voi vain juosta älyttömästi pois. Tämmöisiä rattijuoppojakin on, vaikka auto ja paperit ja muut jää sinne ja järjellänsä tietää, että kiinnihän tästä väkisin jää.

Eli en pitäisi sinänsä mahdottomana, että olisi vain juossut karkuun ja rantaa näkemättä jotenkin loikkinut hetteitten yli veteen.

Ihmeellisenä pidän tässä jutussa erityisesti:

Miten ruumis "katosi" pitkäksi aikaa, jos kerran jo lammen rannalle oli vaikea päästä, eikä siis kyseessä ollut iso vesi eikä virtauksia yms? Uhrinhan täytyy hukkua ihan rantaan, ei hän nyt kai sentään uimaan ole lähtenyt. Miksi hän ei ole siinä rannassa aamulla, eli miten onnistuu painumaan jonnekin hukkaan? Ehkä siinä on sitten jotain suonsilmäilmiötä että vaipui syvälle.

Miten se kännykkä voi löytyä niin myöhään ja kuitenkin polun vierestä, jota kymmenet ihmiset kolusivat läpi? Miksei ollut uhrin mukana? Ihan kuin se olisi tuotu sinne jälkeenpäin. Tätä vahvistaisi se, että se yhdistyi täysin muualla olevaan linkkitorniin (joskin kerrottiin, että on mahdollista, että voisi tuoltakin sinne yhdistyä)

Karoliina ei mielestäni voinut olla pyrkimässä Kalkkuun metsän läpi, koska hänhän oli tulossa sieltä POIS päin silloin kun kaatui. Eli hän meni tien päähän ja kääntyi takaisin ja alamäessä kaatui. Joko hän oli eksynyt ja tajusi tulleensa umpikujaan tai sitten tien päässä oli jotain porukkaa, jota hän lähti karkuun.


Varmaan poliisien selitys on että hän oli pahasti humalassa ja pelästyi ensin eksymistään ja sitten kaatumistaan, juoksi metsään (huom: ripusti kuitenkin kypärän sarveen ensin, vaikka jätti valot päälle...), heitti kännykän matkalla maahan ja juoksi lampeen ja sekä hänen ruumiinsa että kännykkä onnistuivat katoamaan pitkäksi aikaa.

Tämä vaikuttaa kummalliselta. Vaikkei kuvittelisi mitään ruumiin jälkikäteen paikalle tuonteja tms raflaavaa, niin "jäljet" sopisivat paljon paremmin siihen, että tien päässä oli joku porukka, joka alkoi häntä ahdistella, ehkä vei kännykän ja meinasi viedä skootterinkin, mutta ajoi päin aitaa tai kaatoi skootterin siihen. Kypärä oli sarvessa, koska kuski ei sitä tarvinnut.

TAI: tyttö tönättiin kumoon ja jonkin aikaa oli jotain "keskustelua" siinä (siksi tyttö otti kypärän päästään).

Tyttö juoksi metsään karkuun ja vahingossa lampeen. Porukka lähti myös omille tahoilleen karkuun, mutta veivät puhelimen mukanaan. Heillä ei ollut tietenkään tietoa, miten tytön kävi. Lukivat sitten lehdestä katoamisesta ja etsinnöistä, ja jonkin ajan kuluttua palauttivat puhelimen polun varteen, etteivät vaan jää hommasta kii.


Noh, enpä tiedä miksi olisivat sitä päällä pitäneet, kai se nyt sentään suljettu olisi. Mutta sanotaan nyt niin, että en ihmettele, että tätä juttua ihmetellään.
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

Avatar
MissMallard
Christopher Lorenzo
Viestit: 1560
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Mitenkähän syvä tuo lampi on ja millaista siellä on pinnan alla muutakin kuin mutaa tms? Jos Karoliina on vaan jäänyt johonkin vesijuurakkoon kiinni pohjassa ja jos tuossa lammessa on sitten yhtään vedenalaisia lähteitä/virtauksia tai sitten ruumiin kaasuuntuminen on vaan nostanut sieltä juurakosta pintaan tai se liike viiveellä mitä syntyi kun häntä sieltä sukellettiin tai nuo kaikki yhdessä?
Tuota puhelinta on vaikea selittää ja onhan se outoa että jäisi niin monelta huomaamatta mutta aina on inhimillisen "virheen" mahdollisuus tai sitten oliko siinä löytöpaikalla esim. sammalta tai jotakin ainesta johon puhelin olisi aluksi painunut mutta sitten pulpahtanut siitä ikäänkuin esiin?

Sitten tulee mieleen että voisiko olla mahdollista että joku löysi puhelimen hieman toisaalta ja nosti sen sitten siihen mistä löydettiin? Tosin harvinaista tuollainen ja yleensä tuollainen löytötavara otettaisiin talteen ja vietäisiin löytötavaratoimistoon ja varsinkin kun joku on kadonnut niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä. Mutta ajattelen että jos joku lapsi vaikka liikkui siinä ja löysi puhelimen ja kun lapsi ei sitä auki saa eikä siitä ole oikein leikkikaluksikaan niin nosti ja jätti sen sitten siihen löytöpaikkaan. Lapsi ei välttämättä moisesta osaisi kotona kertoakaan tai uskaltaisi kertoa ehkä, että on koskenut tuollaiseen löytyneeseen tavaraan. Riippuen lapsesta ja iästä niin puhelimella voi olla että ei ole niin suurta merkitystä lapselle varsinkin jos se on kiinni jne. Pitää sitä vain roskana maastossa tms. Mutta riippuisi niin lapsesta jne miten tuollaiseen suhtautuisi sitten.
Tai lapset löysivät sen ja pitivät "aarteenaan" mutta jotenkin sitten hylkäsivät sen löytöpaikkaan ja saattoivat jotenkin osata yhdistää kun Karoliinaa etsittiin ja vähän säikähtivät tai kokivat tehneensä jotain väärää, niin palauttivat sen sitten sinne tuntumaan mistä sen löysivät tms.?

Ghost hunting
Adrian Monk
Viestit: 2951
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Tohon aikaan Tampereella vaikutti vasemmistolainen ja yhteiskuntavastainen toiminta, haluttiinko casella vaikuttaa poliittista suuntaa? Osoitteen -, henkilön valinta, ajankohta ja kaikella kun oli iso merkitys. Nykyään Tampereella vaikuttaa "valkovihreän lipun" aatteen tyypit. Casen teho vain jäi puolitiehen, koska siitä tuli niin iso mediahäly. Joku , jotkut toisaan tiesi!
Jotakin vääntöä oli jo ennen tätä caseakin havaittavissa.

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4518
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Niin hölmöjä ei kai missään salaseurassakaan olla, että järjestettäisiin jonkun 15-vuotiaan kuolema ja vielä naamioitaisiin onnettomuudeksi.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7179
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Tampereen Tyttö kirjoitti:Niin hölmöjä ei kai missään salaseurassakaan olla, että järjestettäisiin jonkun 15-vuotiaan kuolema ja vielä naamioitaisiin onnettomuudeksi.
Juu fyysisesti ei varmaankaan, mutta tällä ihmesivustolla kaikki on mahdollista ja todennäköistäkin.
Kait Kestin juttuun liittyy myös Sisilian mafia sekä kummankin Kennedyn murhatkin.
Ja varmaan Urho Kaleva Kekkosen dementoituminenkin liitty tähän.
Täällä tänään, missä huomenna?

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9219
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Tärkein asia, mihin tällä jutulla oli vaikutusta, oli Minna Joki-Erkkilän mielenterveys, mikä nyt sitten tietysti vaikutti muihin asioihin myöhemmin. Kestin tapaushan aiheutti sinänsä laajaa ahdistusta ja pelkoa, kun sitä pidettiin pitkään tappona. Tämä sitten näkyi tietenkin "tehkäämme kaikkemme, etteivät lapsiin ja nuoriin kohdistuvat rikokset jäisi rankaisematta" -mentaliteettia myös viranomaisissa. Siis muokkasi yleistä ilmapiiriä, kuten sitten vielä vahvemmin seuraavana vuonna tapahtunut Vilja-Eerikan tapaus.

Kyllä näitä tulee ihan lavastamattakin, koska äärimmäisen harvoin "suuri yleisö" on vakuuttunut onnettomuudesta tai itsemurhasta, jos kyseessä onkin lopulta henkirikos. Sen sijaan toisin päin on lähes aina. Joku yksittäinen tapaus saattaa hyvinkin vaikuttaa esim lainsäädäntöön ja olla se viimeinen pisara, jonka jälkeen voidaan vaatia lakimuutoksia, ja kaikki komppaavat. Ei silti kyseessä mikään salaliitto ole.
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4518
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Miten Kestin tapaus vaikutti Minna Joki-Erkkilän mielenterveyteen???
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Ghost hunting
Adrian Monk
Viestit: 2951
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Ei pidä huudella jos ei tiedä, eikä tässä mitään salaliittoa tarvita, nämä vaan tietää jotka ovat sitä aikaa Tampereella seuranneet, kuten minä ja nimen omaan sitä mitä meininkiä silloin Tampereella oli. Nytten onkin hhjyvä seurata erään toisenkin Tamperelaisen rikkaan ja vaikutusvaltaisen perheen vesaa, että mitä sieltä paljastuu.

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4518
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

On seurailtu....
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Avatar
dazu
Adrian Monk
Viestit: 2822
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Palataanpa jälleen kerran faktoihin, koska tietyt nimimerkit näköjään jostain syystä haluavat "unohtaa" tästä tapauksesta tiedettyjä faktoja.

Faktat:

Karoliina Kesti oli alempaan keskiluokkaan kuuluneen eroperheen lapsi, joka asui äitinsä kanssa Lielahden/Lentävänniemen suunnalla.

Kesti vietti iltaa kaveripoikien kanssa Villilässä sijainneella rivitaloalueella yhden pojan vanhempien asunnolla. Tämän pojan vanhemmat eivät olleet kotona. Illan aikana nautittiin alkoholia sellaisia määriä, jotka olivat 15-vuotiaalle tytölle runsaita.

Kesti lähti kello kahden korvilla yöllä skootterillaan tarkoituksenaan mennä kotiin. Pojat olivat hieman epäileväisiä KK:n kyvystä ajaa skootterilla, mutta ajo näytti kuitenkin alkuun onnistuvan sen verran hyvin, että pojat eivät ajatelleet mitään ongelmia kehkeytyvän.

Kesti oli kuitenkin jostain syystä ajanut Nokiantieltä Likolammenkadulle ja noussut kadun ylös asti, missä tie muuttuu kävelytieksi, joka jatkuu Mustanvuoren maastoon. Kävelytieltä oli tässä vaiheessa jo valot sammuneet. Kesti ei ollut jatkanut pimeälle kävelytielle, vaan ilmeisesti todennut ajaneensa väärään suuntaan ja kääntynyt sitten oikealle, talojen pihoihin johtavalle pihatielle, joka tulee takaisin Likolammenkadulle alempana, lähempänä Nokiantietä.

Alaspäin johtavalla pihatiellä Kesti oli melko nopeasti törmännyt eteen tulleessa kaarteessa aivan rivitalon päätyasunnon oven edessä olleeseen kevyehköön aitarakennelmaan.

Törmäyksen jälkeen Kesti oli polkenut sammunutta skootteria uudelleen käyntiin, mistä oli aiheutunut trampoliinin ääntä muistuttava ääni, jonka lähiasunnon asukas oli kuullut.
Skootteri oli kuitenkin vaurioitunut niin pahasti, ettei se lähtenyt enää käyntiin. Sitä ei saatu käyntiin enää myöhemminkään mm. poliisien toimesta.

Kestin ollessa skootterinsa luona, oli Aamulehdenjakaja kääntynyt autollaan Likolammenkadulle, jolloin Kesti oli pelästynyt auton ääntä, koska hän oli ajanut humalassa ja rikkonut kyseisen aidan ja näin Kesti oli sitten juossut pakoon rivitalon päädyn ohi kohti edessä häämöttävää metsän reunaa.

Tämä metsän reuna ei kuitenkaan ollut metsän reuna, vaan lammen rantapenkalla kasvaneet puut ja niiden takana odotti lampi, jota ei nähnyt pimeässä ja, joka oli jo rannasta kaksi metriä syvä. Kesti ei nähnyt lampea, vaan juoksi suoraan lampeen.

Kestin puhelin löydettiin sen reitin varrelta, mitä pitkin hän olisi juossut lampeen. Alueella maasto oli niin korkeaa, että puhelin linkittyi järven yli Tottijärven mastoon.

Lammessa oli lähde ja sen vesi oli erittäin kylmää. Näin ollen ruumis nousi pintaan vasta noin kuukauden kuluttua.
Kestin todettiin hukkuneen kyseisen lammen veteen.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

skoone
Perry Mason
Viestit: 3823
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

dazu kirjoitti:Palataanpa jälleen kerran faktoihin, koska tietyt nimimerkit näköjään jostain syystä haluavat "unohtaa" tästä tapauksesta tiedettyjä faktoja.

Faktat:

Karoliina Kesti oli alempaan keskiluokkaan kuuluneen eroperheen lapsi, joka asui äitinsä kanssa Lielahden/Lentävänniemen suunnalla.

Kesti vietti iltaa kaveripoikien kanssa Villilässä sijainneella rivitaloalueella yhden pojan vanhempien asunnolla. Tämän pojan vanhemmat eivät olleet kotona. Illan aikana nautittiin alkoholia sellaisia määriä, jotka olivat 15-vuotiaalle tytölle runsaita.

Kesti lähti kello kahden korvilla yöllä skootterillaan tarkoituksenaan mennä kotiin. Pojat olivat hieman epäileväisiä KK:n kyvystä ajaa skootterilla, mutta ajo näytti kuitenkin alkuun onnistuvan sen verran hyvin, että pojat eivät ajatelleet mitään ongelmia kehkeytyvän.

Kesti oli kuitenkin jostain syystä ajanut Nokiantieltä Likolammenkadulle ja noussut kadun ylös asti, missä tie muuttuu kävelytieksi, joka jatkuu Mustanvuoren maastoon. Kävelytieltä oli tässä vaiheessa jo valot sammuneet. Kesti ei ollut jatkanut pimeälle kävelytielle, vaan ilmeisesti todennut ajaneensa väärään suuntaan ja kääntynyt sitten oikealle, talojen pihoihin johtavalle pihatielle, joka tulee takaisin Likolammenkadulle alempana, lähempänä Nokiantietä.

Alaspäin johtavalla pihatiellä Kesti oli melko nopeasti törmännyt eteen tulleessa kaarteessa aivan rivitalon päätyasunnon oven edessä olleeseen kevyehköön aitarakennelmaan.

Törmäyksen jälkeen Kesti oli polkenut sammunutta skootteria uudelleen käyntiin, mistä oli aiheutunut trampoliinin ääntä muistuttava ääni, jonka lähiasunnon asukas oli kuullut.
Skootteri oli kuitenkin vaurioitunut niin pahasti, ettei se lähtenyt enää käyntiin. Sitä ei saatu käyntiin enää myöhemminkään mm. poliisien toimesta.

Kestin ollessa skootterinsa luona, oli Aamulehdenjakaja kääntynyt autollaan Likolammenkadulle, jolloin Kesti oli pelästynyt auton ääntä, koska hän oli ajanut humalassa ja rikkonut kyseisen aidan ja näin Kesti oli sitten juossut pakoon rivitalon päädyn ohi kohti edessä häämöttävää metsän reunaa.

Tämä metsän reuna ei kuitenkaan ollut metsän reuna, vaan lammen rantapenkalla kasvaneet puut ja niiden takana odotti lampi, jota ei nähnyt pimeässä ja, joka oli jo rannasta kaksi metriä syvä. Kesti ei nähnyt lampea, vaan juoksi suoraan lampeen.

Kestin puhelin löydettiin sen reitin varrelta, mitä pitkin hän olisi juossut lampeen. Alueella maasto oli niin korkeaa, että puhelin linkittyi järven yli Tottijärven mastoon.

Lammessa oli lähde ja sen vesi oli erittäin kylmää. Näin ollen ruumis nousi pintaan vasta noin kuukauden kuluttua.
Kestin todettiin hukkuneen kyseisen lammen veteen.
Tämä on erinomaisen hyvä selitys KKn tapaukseen! Kiitos!
Muista lähdekritiikki!

japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Dazulta erinomainen yhteenveto virallisen selvityksen mukaisesta tapahtumien kulusta.

Muutama lisähavainto ja kysymys edelliseen.

1. Nokiantieltä oli tehty tapahtuman kulkuun ja aikatauluun sopinut silminnäkijähavainto skodea ajavasta nuoresta, jota seurasi jonkun matkan päässä auto. Liittyykö tämä tapaukseen ja onko havainto luotettava ? Jos olisi, niin voisiko seuraamistilanne olla kehittynyt jonkinasteiseksi takaa-ajoksi, mikä olisi aiheuttanut Karoliinalle paniikin paeta ?

2. Tuleeko skodea käynnistettäessä tramboliinia vastaava ääniefekti ? Itse asun kadun varressa, jossa kulkee paljon autoja ja mautoja soitellen voimakkaalla äänellä musaa buustereista. Öiseen aikaan, kun ikkuna on auki, niin tuo buustereiden jumputus kuulostaa hyvin paljon tramboliinilta omien havaintojeni mukaan. Olisiko tuo tramboliinilta kuulostanut ääni voinut tulla Karoliinaa mahdollisesti seuranneesta autosta ja sen buustereista ?

3. Kesällä aamuyöstä tapahtuman aikaan alkaa olla jo osittain valoisaa. Vaikea kuvitella, että Likolampi tuohon aikaan ei erottuisi vesistönä, ellei kyseessä olisi paniikinomainen pakotilanne jostain. Paikalla useasti käyneenä en oikein muuhun jaksa uskoa ellei voimakas paniikkireaktio ole päällä ja havainnointikyky selvästi sumentunut.

4. Kännykän yht`äkkinen löytyminen vasta selvästi massiivisten etsintöjen jälkeen ihmetyttää kovasti. Kymmeniä ihmisiä oli haravoinut alueen useita kertoja löytämättä kännykkää laajojen etsintöjen aikana. Miksi ? Olisiko kännykkä voinut "ilmestyä" paikalle myöhemmin jonkun tuomana ? Jos näin olisi, niin kenen toimesta ja miksi ?

Kysymyksiä, joihin todennäköisesti ei koskaan saada luotettavia vastauksia, mutta joiden perusteella toisenlainenkin tapahtumien kulku olisi voinut olla mahdollista.

delila
Neuvoja-Jack
Viestit: 581
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja delila »

japittaja kirjoitti:2. Tuleeko skodea käynnistettäessä tramboliinia vastaava ääniefekti ? Itse asun kadun varressa, jossa kulkee paljon autoja ja mautoja soitellen voimakkaalla äänellä musaa buustereista. Öiseen aikaan, kun ikkuna on auki, niin tuo buustereiden jumputus kuulostaa hyvin paljon tramboliinilta omien havaintojeni mukaan. Olisiko tuo tramboliinilta kuulostanut ääni voinut tulla Karoliinaa mahdollisesti seuranneesta autosta ja sen buustereista ?
Tähän voin vastata, että tulee. Ei ehkä nykyisen, joka takapihalta löytyvän jättitrampan, mutta semmoinen vanhempi ja metallijousiltaan nariseva. Semmoisella itse hypin 90-luvulla meidän takapihalla (ja joskus sisälläkin), ja sitten 2000-luvulla on tullut poljettua vuoden -97 skootteria käyntiin.

Vastaa Viestiin