Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Helmie
Axel Foley
Viestit: 2073
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Helmie »

Veikko katosi maanantaina kesken työpäivän – "Ei ole isän tapaista hävitä ilmoittamatta"

KOTIMAA JULKAISTU 14.10.2015 16:11


63-vuotias Veikko Koivula lähti maanantaiaamuna Salosta vaimonsa kanssa yhtä matkaa töihin Vihdin Nummelaan. Kun vaimo saapui tuttuun tapaan työpäivän jälkeen hakemaan miestä kotimatkalle, häntä ei näkynyt missään.

– Ei tämä aivan normaali tapaus ole. Mikään hänen katoamisessaan ei viittaa itsetuhoisuuteen tai siihen, että hän olisi kadonnut vapaaehtoisesti. Mitään tutkintalinjaa ei voida poissulkea, mutta mikään ei kuitenkaan viittaa rikokseen, kertoo ylikonstaapeli Mikko Fagerström Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Veikko Koivula asuu vaimonsa kanssa Salossa ja hän on työskennellyt talonmiehenä Nummelan aikuiskoulutuskeskus Luksiassa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hänen oli määrä päästä eläkkeelle jo vajaan kahden viikon kuluttua.

Tytär sai kuulla isänsä katoamisesta maanantai-iltana.

– Äitipuoleni soitti hädissään, ettei ole kuullut isästä mitään, eikä puhelin ole päällä. Minulla heräsi huoli heti, sillä ei ole isäni tapaista hävitä ilmoittamatta ja varsinkin, kun olivat sopineet näkevänsä työpäivän jälkeen ja menevänsä yhtä matkaa Saloon, Anne Koivula kertoo.

Poliisin mukaan Veikko Koivulan matkapuhelimesta saatiin viimeinen paikannustieto maanantaina kello 19 aikoihin. Paikannushavainto tehtiin Lohjan Sammatin alueelta. Miehen pankkikorttia ei ole käytetty katoamisen jälkeen.

– Olemme saaneet muutamia vihjeitä, mutta toistaiseksi mikään vihjeistä ei ole tuottanut tulosta, ylikonstaapeli Mikko Fagerström kertoo.

Ylikonstaapelin mukaan kadonneen Koivulan lähipiiriä on kuultu ja lisäksi miestä on etsitty helikopterin avulla Helsingistä Turkuun johtavan 110-seututien varrelta. Myös Koivulan lähipiiri on osallistunut aktiviivisesti etsintöihin.

– Poliisi ja todella paljon vapaaehtoisia on etsinyt isää Nummela-Salo -väliseltä matkalta ja myös moni vihtiläinen on sanonut minulle, että yrittävät pitää silmänsä auki. Ihmiset ovat olleet todella auttavaisia, kertoo Koivulan huolestunut tytär.

Veikko Koivula on kärsinyt muistikatkoksista ja poliisi epäileekin muistisairauksien olevan miehen katoamisen mahdollinen syy.

– Koivulalle oli tänä syksynä ilmaantunut muistikatkoksia ja hän oli niiden vuoksi hakeutunut lääkäriin. Muistikatkokset eivät aiemmin olleet pitkäkestoisia ja hän oli kuitenkin työkuntoinen, Fagerström sanoo.

Poliisi toivoo yleisövihjeitä Veikko Koivulan katoamistapauksen selvittämiseksi. Katoamisen jälkeiset päivät ovat olleet raastavia miehen lähipiirille.

– On vaan niin heikko olo, pakko jaksaa lasten vuoksi, jotka ovat myös todella huolissaan papasta. Ei tätä vaan voi uskoa todeksi, tytär Anne Koivula pohtii.

Tiedätkö jotain?


Viimeinen havainto 63-vuotiaasta Veikko Koivulasta on 12. lokakuuta, jolloin hän oli Vihdin Nummelassa sijaitsevan aikuiskoulutuskeskus Luxian pihalla.

Koivula on 170 cm pitkä ja hän on vartalorakenteelta tanakka. Hänellä on vaaleat hiukset.

Katoamishetkellä Veikko Koivulalla oli yllään mustat reisitaskuhousut ja musta takki, jonka edessä on Luksia-logo. Lisäksi hänellä oli päässään sininen pipo.

Koivula kävelee ontuen ja hänellä on muistiongelmia.

Koivulan polkupyörä on myös kadonnut työpaikalta ja hän mahdollisesti liikkuu sillä.

Kaikki havainnot kadonneesta voi ilmoittaa hätänumeroon 112.
Veikko:

Kuva

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... ta/5497432

Kliina
Hetty Wainthropp
Viestit: 495
Liittynyt: Pe Joulu 27, 2013 3:12 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Kliina »

Heti alkajaiseksi, kun lukee tulee ehdottomasti mieleen Nelan tapaus. Saman tapainen katoaminen tässä vain erona kesken työpäivän. Nummela ja Nuuksio aivan vierekkäin. Mutta asiaan, tässä taitaa kyllä valitettavasti syynä olla muistiongelmat tai mahdollinen sairaskohtaus.

JJV
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: To Marras 29, 2012 8:54 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja JJV »

Ensimmäisenä tulee mieleen, että Nummelan ja Sammatin tienoilla on aika paljon vesistöjä.

Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Destiny »

"Mikään hänen katoamisessaan ei viittaa itsetuhoisuuteen ". No, pätkivä muisti ja pelko muistisairaudesta esim. Alzheimerin taudista voi ajaa epätoivoiseen tekoon. Ehkä mies ajatteli, ettei halua jäädä taakaksi perheelle tai odottaa demetiasairauden loppuvuosien kitumista. Monelle myös työ on todella tärkeä, joillekin eläköityminen ei ole ilon paikka.

Toivottavasti mies on kuitenkin vain eksyksissä, lähtenyt harhailemaan muistamattomana. Jos on näin, on aika rajallinen löytää, yöt ovat jo verraten kylmiä.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

sipoonperuna
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Maalis 29, 2012 1:29 am

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja sipoonperuna »

koivula katosi ilmeisesti kesken työ päivän itse näin kun hän tuli aamulla töihin
nyt olemme hakeneet häntä välillä nummela salo myötäilen pyörä reittejä.
poliisit on veikkoa hakeneet helikopterilla lämpökameroineen, mutta häntä ei ole viellä'kään löytynyt,jos joku näkee hänet jossain niin heti yhteys poliisiin toivottavasti veikko löydetään henkissä.lähen viellä itse veikkoa hakemaan jatkossa on tarkoitus käydä läpi poikki tiet saloon päin ja osa metsä auto teistä käyn läpi mönkijällä. tarvittaisiin isompi joukko veikkoa hakemaan,
mutta tuntuu että puhujia ja tietäjiä on paljon mutta kun kadonnutta henkilö pitää hakea niin siihen ei löydy potenttiaalia, poliisi tuntuu asiassa olevan metsässä otan varmaan kohta krp yhteyttä kun tuntuu siltä että paikallis poliisit jahtaa mielummin mopo poikia kun kadonnutta
henkilöä vai onko se poliisin aikaan saamattomuutta sitä en tiedä koska katoamis päivältä pitäsi heti lähi alueden valvonta kamerat käydä läpi ainakaan näin ei viellä ollut tehty jälki vaan kylmenee. itse jaan katoamis ilmoituksia viellä ja ajan pari viikkoa viellä teitä läpi.

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2179
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 52696.html

Veikko, 63, katosi kesken työpäivän – linkkitorni nappasi signaalin maanantaina

Mies saapui työpaikalleen normaalisti, mutta katosi kesken päivän.
Poliisi etsii Nummelassa kadonnutta Veikko Koivulaa, 63.

Koivula oli saapunut vaimonsa kanssa autolla työpaikalleen Nummelan ammattikoulu Luksiaan maanantaiaamulla 12. lokakuuta. Hän kuitenkin poistui työpaikalta kesken päivän, eikä hänestä ole tehty sen jälkeen havaintoja. Viimeisen kerran hänet nähtiin koulun pihalla kello 10. Koivulan käytössä olleen polkupyörän havaittiin kadonneen koulun pihalta.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai maanantai-iltana hätäpaikannuksen Koivulan puhelimeen linkkitornista Sammatista. Samana päivänä tuli myös silminnäkijähavainto, jonka perusteella hän olisi pyöräillyt Saukkolassa.

Pankkitiedustelujen perusteella hän ei ole käyttänyt tiliään katoamisen jälkeen.

Poliisi on etsinyt Koivulaa helikopterilla laajalla alueella Vihdin Myllylammen ja Salon Lahnajärven välisellä alueella. Miehestä ei kuitenkaan saatu havaintoja.

Koivula on noin 170 senttimetriä pitkä, tanakka ja hän kävelee ontuen. Hänellä on vaaleat hiukset. Katoamishetkellä Koivulalla oli päällään mustat reisitaskuhousut ja musta takki, jossa on Luksian logo. Päässään hänellä oli sininen pipo.

Poliisi ei epäile katoamiseen liittyvän rikosta.

Poliisi toivoo silminnäkijähavaintoja hätänumeroon 112.

Matti Järvi
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

peteme
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 7:10 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja peteme »

Kyllä nyt on varmasti joku verenkierto häiriö tullu päähän tai mania iskenyt ja todellisuuden taju kadonnut.

Ainoska
Alibin satunnaislukija
Viestit: 54
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 12:35 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Ainoska »

On facebookin mukaan löytynyt menehtyneenä. kadonneet ihmiset - kadoksissa.fi ryhmän seinällä lukee niin.

sipoonperuna
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Maalis 29, 2012 1:29 am

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja sipoonperuna »

valitettavasti ilmeisesti menehtynyt viellä edellis päivänä hain veikkoa laajalta alueelta mutta en löytänyt pitkä aikaista ystävääni, :(

Petteri
Jack Bauer
Viestit: 930
Liittynyt: Pe Loka 26, 2007 4:01 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Petteri »

Kaksi viikkoa sitten kadonnut salolaismies on löydetty lauantaiaamuna menehtyneenä. Poliisi ei epäile miehen kuolemaan liittyvän rikosta.

– Hänet löydettiin siviilien tiedon kautta Nummelasta. Kuolinsyyn selvittäminen on salaista tietoa, joten poliisi ei voi asiaa enempää kommentoida, kertoo ylikonstaapeli Mikko Fagerström Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... ta/5516730

Emmett Young
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Marras 24, 2009 10:56 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Emmett Young »

Tämä tapaus taas osoittaa sen, että puhelimen paikannustieto ei välttämättä kerro mitään tarkkaa tietoa puhelimen liikkeistä, tai jos kertoo, herättää kysymyksiä, miksi puhelin ja kadonnut ovat jossakin vaiheessa eronneet toisistaan noinkin kauas. Julkistettu tieto oli, että V.K:n puhelin olisi hätäpaikannettu viimeksi Lohjan Sammattiin, kunnes katoamispäivän iltana klo 19 jälkeen ei enää saatu paikannustietoa. Sinne on katoamis- ja löytöpaikalta n. 30 km:n matka ja sillä välilläkin runsaasti matkapuhelintukiasemia. Kuitenkin, aivan luonnollisesti, paikannuksen perusteella ensi vaiheen etsinnät aloitettiin Sammatti-Saukkola -akselilta ja sen jälkeen niitä laajennettiin koko Nummela-Salo -välille.

Voiko siis paikannustieto heittää tiheään asutulla Länsi-Uudellamaalla noin karkeasti, vai onko syytä epäillä jotakin muuta.
– Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun tiedotettavaa ilmenee, tiedotteessa kerrotaan.

sipoonperuna
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Maalis 29, 2012 1:29 am

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja sipoonperuna »

poliisin mielestä tää taitaa olla selvä juttu
mut näinhän se pitää tehdä jos henkilölle tehdään jotain viedään puhelin koti reitille
ja ukko toisaalle, otan vaan tässä kantaa että työmään pihalla hänellä oli erimielisyyksiä tullut
jonkin henkilön kaa, ja sen jälkeen mies katoaa täsähän on outoa oikein kunnolla,
täällä muutenkin on ollut itse murhia jossa kävely kyvytön on hirttänyt ittensä,
siinäkään ei kai rikosta,mutta voihan riidan jälkeen saada sairas kohtauksen,
muuten veikko oli kun aina hymyilevä ja kohtelias
Petteri kirjoitti:Kaksi viikkoa sitten kadonnut salolaismies on löydetty lauantaiaamuna menehtyneenä. Poliisi ei epäile miehen kuolemaan liittyvän rikosta.

– Hänet löydettiin siviilien tiedon kautta Nummelasta. Kuolinsyyn selvittäminen on salaista tietoa, joten poliisi ei voi asiaa enempää kommentoida, kertoo ylikonstaapeli Mikko Fagerström Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... ta/5516730

Emmett Young
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Marras 24, 2009 10:56 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Emmett Young »

sipoonperuna kirjoitti:poliisin mielestä tää taitaa olla selvä juttu
mut näinhän se pitää tehdä jos henkilölle tehdään jotain viedään puhelin koti reitille
ja ukko toisaalle
Lainausta lyhennelty.
Onko sinulla 'sipoonperuna' tietoa siitä, että Veikon puhelinta ei olisi löytynyt vainajan löydön yhteydessä?
– Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun tiedotettavaa ilmenee, tiedotteessa kerrotaan.

sipoonperuna
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Maalis 29, 2012 1:29 am

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja sipoonperuna »

tämä juttu on todella ihmeellinen jos puhelin päivittyy sammattiin ja mies löytyy
aivan toisaalta ja samana päivänä on veikolla ollut silmin näkijän mukaan riitaa
jonkin henkilön kanssa. maalikko laskee 1+1+1 on 3 voihan tietenkin riidan jälkeen
tulla sairas kohtaus. mutta miksi ei hakennut apua tutuiltaan ja ystäviltä, veikko kerta tiesi
että me kaverit autetaan aina minäkin kerroin murheita hänelle monesti, päivittäin
juteltiin kun saman tien varressa asuttiin ennen kuin hän muutti saloon kun kunta nosti
talonmiehen asunnon vuokria veikkohan katsoi kaikkine koulujen kiinteistöjen perään.
kännykän päivittyminen eri paikkaan kun mies ihmetyttää mutta löytykö kännykkä edes
sitä ei tiedä... ja niin sanottu vihdin poliisille kaikki oudot kuolemat on normaaleja täällä jalatonkin
pystyy hirttää itsensä kiipemällä orteen ja sekin kai oli normaalia.
mutta omaisille on annettava rauha,Suru ajan jälkeen tätä juttua voi kuulostella

Emmett Young
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Ti Marras 24, 2009 10:56 pm

Re: Veikko Koivula, 63 v, Vihti 12.10.2015

Viesti Kirjoittaja Emmett Young »

sipoonperuna kirjoitti: mutta omaisille on annettava rauha,Suru ajan jälkeen tätä juttua voi kuulostella
Päin vastoin, eikös kaikkein parasta ole informoida epäilyistään tutkivaa viranomaista heti, jos jotakin parempaa tietoa on muusta kuin luonnollisesta kuolemasta. Ennen vanhaan suruaikakin oli sellaisen puoli vuotta, jonka kuluessa kuumakin jälki ehtii jäähtyä. Eikä sitäpaitsi Vihdin poliisia ole enää ollut kohta vuoteen. Murhat ja tapotkin tutkitaan nykyään L-U:n poliisilaitoksen väkivaltajaoksessa Espoossa.
– Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun tiedotettavaa ilmenee, tiedotteessa kerrotaan.

Vastaa Viestiin