Kuuden lapsen äiti kadonnut!! (Anuliina Pettersson)

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
seireeni
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: Ti Huhti 03, 2007 12:47 pm

Viesti Kirjoittaja seireeni »

Olen seurannut tapausta tiiviisti alusta asti lehdistä ja myöhemmin tältä palstalta. Olen järkyttynyt poliisin toiminnasta tämän tapauksen selvittämisessä!

Syvin osanottoni Anuliinan vanhemmille! Jonkinlainen helpotus varmasti oli rakkaanne saaminen haudan lepoon.
"I think it was sick and weird."

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2145
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

Osanottoni Anuliinan omaisille :cry:

pemaatta
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2007 1:37 pm

Anuliina Pettersson In Memoriam

Viesti Kirjoittaja pemaatta »

Lähes vuoden katoamisen ja kuoleman jälkeen Anuliinan lääkäri sai valituksemme perusteella varoituksen (pysyvä ammatinharjoittajan rekisterimerkintä) vakavista kuolemaan johtaneista hoitovirheistä ja huolimattomuudesta. Virheitä oli tehty vuosien mittaan paljon, mutta Ruotsin vanhenemissääntöjen mukaan vain kahden viimeisen vuoden teot voidaan arvioida - lääkäreiden onneksi. Patologinkin lausunnon mukaan Anuliina oli sisuskaluiltaan aivan resu muutaman leikkauksen jäljiltä. Tällä kertaa viime tapahtumat riittivät näytöksi ja korvauksiakin lienee tulossa. Meidän murheitamme päätökset eivät paljon lohduta, mutta toivottavasti paikkakunnalla opittiin jotain ja muut saavat parempaa hoitoa. Tämä on tosin kummallista: hoitamatta jättäminen ei ilmeisesti ole rikos!

terveisin Anuliinan isä

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3802
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^ NO HUH HUH!

Kaikkea sitä pitääkin maailmassa ja elämässä tapahtua.

Minfossa käsitellään jos jonkinlaisia tapauksia mutta tämä ketju kuuluu kyllä jotenkin mielestäni siihen rankimpaan päähän. Kaiken lisäksi tästä tulee etsimättä mieleen monien varmasti muistama Maarit Rekolan tapaus täältä Suomen puolelta Joensuusta. Siis tämä:

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... sc&start=0

Yhtäläisyyksiä löytyy yllin kyllin: melko samanikäinen äiti-ihminen kyseessä, yleensä mukana olevat tavarat jätetty pöydälle, etsintöjen nopea aloitus, ei löydetty ennen kuin sattumalta ja kun löydettiin niin löydettiin läheltä katoamispaikkaa tiheästä pusikosta virallisten etsintöjen jo päätyttyä. Jne jne...

Minunkin puolestani osanottoni Liinan vanhemmille ja muille läheisille ja VOIMIA!
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Patricia C. Itämaa
Javier Pena
Viestit: 1882
Liittynyt: To Elo 02, 2007 10:53 am

Viesti Kirjoittaja Patricia C. Itämaa »

Toivon jaksamista teille vanhemmille.On kuitenkin huojentavaa kuulla,että jotain valoa alkaa näkyä,toivetta paremmasta ja olette jaksaneet taistella oikeuksienne puolesta.
Totuus on tarua ihmeellisempää

Vastaa Viestiin