Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
SYLWAR
Columbo
Viestit: 2276
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

On olemassa myös eräs muu syy siihen että ei ole ollut mahdollisesti ihan järjissään jne.
Joissakin E pillereissä on aivoveritulppariski. Suomessakin näistä johtuvia kuolemia on ollut ainakin puolenkymmentä, mutta itse näiden pillereiden aiheuttamia kaikkia veritulppaoireita ei ole kirjattu kai mihinkään, koska arvelen että osa niistä jää kokonaan huomaamatta.
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Maijulainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 349
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

Olisko niin, että äiti lapsineen on lähtenyt tuolle reissulleen humalassa? Siksi mies on huolestunut. Kun ei ole saanut yhteyttä, eikä äiti ole palannut, huoli on ollut kova. Onnettomuus tms.

Äiti on voinut pysähtyä tuonne ja ajatella, että otampa muutaman ja nukun yön yli. Sitten on tapahtunut autossa jotain, joka on kuolemaan johtanut.

En vaan keksi mitään loogista syytä, miksei normaalilta kauppareissulta palata takaisin. Jos nyt kauppaan on edes lähdetty. Nainen on lapsineen voinut lähteä ihan mihin vaan, mutta tuo on miehen versio. Luulen, että lähtötilanteessa on tapahtunut jotain, riitaa yms. josta syystä mies on huolestunut myöhemmin.

ora
Alibin satunnaislukija
Viestit: 137
Liittynyt: Su Syys 13, 2015 12:51 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja ora »

Ierika.Sus kirjoitti:
Maijulainen kirjoitti: Tunteeko joku seutua? Millainen matka suunnilleen olisi voinut kauppaan olla? Onko kyseessä pieni kyläkauppa vai ihan kunnon marketti? Ja edelleenkin kiinnostaa, onko naisesta lapsineen havaintoja kaupasta? Kun hänen kuitenkin on nähty ajelleen pitkin poikin, niin kai tuolta kaupastakin olisi jotain havaintoja.
Matkaa Pehkurannan ja Kalikan alueelta matkaa Yläneen kirkonkylään tulee muutamia kilometrejä ja siellä on Sale ja Siwa. Isompiin marketteihin on sitten kymmeniä kilometrejä, Loimaalle tai Turkuun.
Rupesin miettimään, onko mökki välttämättä ollut Pehkurannan/Kalikan alueella. Yläneellä taitaa olla kohtalaisen paljon vapaa-ajanasuntoja eri puolilla pitäjää, esim. entisiä pieniä maatiloja tai vastaavia. Niitäkin voi kutsua mökeiksi. Ja esimerkiksi pienempien järvien lähellä on loma-asutusta. Mutta Säkyläntien suunnalla nainen on kaiketi ajellut, ja ilmeisesti myös helikopterietsinnät keskittyivät sinne. Voisiko siitä sitten päätellä, että mökki oli samoilla nurkilla, ja tuo kauppareissu tai mikä sitten olikaan myös lähti sieltä.
Viimeksi muokannut ora, Ti Elo 16, 2016 12:54 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Morrigan
Alokas
Viestit: 23
Liittynyt: To Tammi 31, 2013 8:35 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja Morrigan »

Anteeksi, jos menee liian kevyeksi, mutta jos tämä paljastuu vain friikiksi onnettomuudeksi, niin kiinnostaisi tietää mitkä ihmeen UfoStephenKingStrangerThingsTwinPeaksvoimat on Pöytyällä oikein liikenteessä:
24-vuotias mies kuoli Pöytyällä törmättyään kuntolaitteeseen
Julkaistu: 11.8. 9:35
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 37836.html

Tai onko siellä sarjamurhaaja joka lavastaa kummallisia onnettomuuksia?

Oli pakko nostaa tämä tänne, lupaan pysyä seuraavaksi taas asiassa itsessään enkä kerätä teoria-ideoita telkkarin puolelta.
Watch the papers. God always stays ahead.

ora
Alibin satunnaislukija
Viestit: 137
Liittynyt: Su Syys 13, 2015 12:51 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja ora »

^No juu. Tuo tapahtui pikkaisen eri suunnalla, entisen Karinaisten kunnan alueella. Mutta sekin on nykyään osa Pöytyää, kuten Ylänekin. (Yritin vääntää Kingin kirjoista jotain kuntaliitoksiin liittyvää, surkein tuloksin.)

Sinitiainen
Parranpäristäjä
Viestit: 62
Liittynyt: Ti Touko 28, 2013 3:50 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja Sinitiainen »

Saattaa olla aika utopinen teoria, mutta olisiko olleet sienessä/marjassa (autossa oli juotavaa -> sitä usein ottaa sieni/marjareissuun ja syötävää -> marjoja, ehkä lapsilla eväät kaupasta) ja äitiä on pistänyt käärme ja se on aiheuttanut kuoleman? Tuo ihan sen perusteella, että itseäni on kahdesti pistänyt kyy niin, että on menty lanssilla pillit vinkuen ensiapuun, kun henkeä ei ole meinannut saada millään.

A Laza
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 54
Liittynyt: Su Joulu 07, 2008 12:31 am

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja A Laza »

Oiskohan kyseessä kuitenkin ihan tavallinen omaan oksennukseen tukehtuminen sammuneena. Se on kait aika yleinen tapaturma.

nuusku-nella
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2748
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Jotain epätavallista täytyy liittyä naiseen, lapsiin ja kerrottuun kauppareissuun. Vaikka olisivat lähteneet heti lauantaina aamusta kauppaan niin klo 17 mennessä ovat ehtineet olla kateissa vain jokusia tunteja ja silti poliisi aloittaa etsinnät.. Ei kuulosta ihan normikäytännöltä, vaikka on pienet lapset mukana niin kyllä aikuisella ihmisellä on oikeus olla aviopuolison tavoittamattomissa hyvän aikaa ennen kuin poliisi asiaan puuttuu. Varsinkin jos pitää paikkansa että on heti lauantaina etsitty helikopterinkin avulla, se kertoo siitä että on tiedetty olla huolissaan. Nopeat etsinnät aloitetaan silloin kun on syytä uskoa että kadonnut on vaarassa, pelkkä puhelimen sammuminen ei riitä siihen jos kyseessä on lähtökohtaisesti terve ja järjissään oleva aikuinen.

Avatar
taotao
Alibin satunnaislukija
Viestit: 116
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja taotao »

Kuka lähtee sieneen pari - kolme vuotiaiden lasten kanssa?

Jos mies sanoi naisen lähteneen kauppaan, niin tuskin on sieni/marjareissu kyseessä.

Jotain outoahan tässä on. Ajatteliko ensin viedä lapsetkin mukanaan, mutta päätti kuitenkin toisin. Kyllä siellä iso hätä on ollut jo pian katoamisen jälkeen. Miksi?

CAN
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 204
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 3:29 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja CAN »

Maijulainen kirjoitti:
...

Tässä tuo aiemmin linkitetty uutinen:

"POLIISIN mukaan Pöytyältä kuolleena löydetty nainen kuoli ilmeisesti tapaturmaisesti pysäköitynä olleessa autossa. Autossa oli myös naisen kaksi- ja kolmevuotiaat lapset. Lapset olivat poliisin mukaan löytöhetkellä olosuhteisiin nähden hyväkuntoisia.

Auton löysi kadonneiden etsintään osallistunut ihminen, joka ilmoitti poliisille sunnuntai-iltapäivällä havainneensa naisen auton erään varastorakennuksen pihassa Yläneellä.

Tutkinnanjohtaja Satu Värrin mukaan lapset olivat ehtineet olla autossa joitakin tunteja naisen kuoleman jälkeen. Lapsilla oli ollut autossa ruokaa ja juomaa.

Kuolema on tapahtunut ilmeisesti sunnuntain puolella. Auto löydettiin sunnuntaina iltapäivällä kello kaksi”, Värri kertoo.

VÄRRIN MUKAAN naisen aviomies oli ilmoittanut naisen ja lapset kadonneiksi lauantai-iltana kello viideltä, kun kolmikko ei ollut palannut mökille kauppareissulta. Nainen oli kotoisin pääkaupunkiseudulta ja hän oli syntynyt vuonna 1978.

Tapausta tutkintaan kuolemansyyn selvittämisenä, eikä tapaukseen epäillä liittyvän rikosta."

Lihavoidut kohdat omiani.
Jos siis kauppareissun yhteydessä alkaa vaikkapa huipata, miksi ajaa jonkun varastorakennuksen pihaan tuntemattomassa paikassa? Jos tunnistaa itse oireet, luulisi pysäyttävän jonkun auton ja pyytävän apua tai lainaksi puhelinta, että voi soittaa vaikka miehelleen.

Tuosta edestakas kimpoilusta on tietoa vain täällä aiemmin olleista facesta saaduista tiedoista. Niitä ei siis poliisi ole vahvistanut, kuten ei ojaan ajoakaan.

Komppaan Maijulaisen kirjoitusta, ja nostan sen vielä esiin (lainausta lyhennetty). Eli nainen on ollut kuolleena JOITAKIN tunteja, kuolema sattunut ILMEISESTI sunnuntain puolella. Miten tästä on keskustelun edetessä väännetty, että kuollut pari tuntia ennen löytöä, joka oli sunnuntai-iltapäivällä? Aikajana voi olla paljon laajempikin -loukkaantunut tms. lauantai-iltana, menehtynyt lopulta aamuyöllä.. Ja sitten noista auton liikkeistä, onko ojaan ajo nähty livenä, vai jäljistä? Onko edestakaisin ajelu tieto, vai jonkun paikallisen oletus? Aika vähän faktaa tästä on käytössä kuitenkin.
-a girl from yesterday-

Komisario Sisu
Alokas
Viestit: 28
Liittynyt: Su Huhti 15, 2012 12:12 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja Komisario Sisu »

Mietin vielä tuota"tapaturma" -käsitettä. Eikös junan alle jääminenkin ole onnettomuus ja tapaturma - siis lehdistön kielellä.

Koskaan ei sanota että joku sinne meni tahallaan suorittamaan itsemurhaa.

Oma ajatus on tässä nimenomaan itsetuhoisesta toiminnasta ja edellä kirjoitettu "piti viedä lapset mukanaan, mutta toimi toisin" on lähellä totuutta?

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5358
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ensimmäisissä uutisissa ei kerrottu naisen lähteneen lasten kanssa käymään kaupassa mökiltä käsin, joten siksi aluksi spekuloitiin mm. olisivatko he olleet retkellä.

Jos naisen olisi ollut aikomus kuolla, hän olisi voinut jättää lapset isänsä kanssa, tai ainakin lähteä ulos autosta kuolemaan vaikka varastorakennuksen nurkan taakse. En usko tuossa tapaturmassa olleen mitään suunniteltua tai tarkoituksellista. Tämä on nyt erikoinen tapaus ainoastaan siksi, että poliisi ehti tiedottaa naisen ja lapsien katoamisesta. Muuten perheen tragediasta ei olisi kerrottu julkisuuteen ainakaan poliisin toimesta.

Tietenkin naista ryhdyttiin etsimään heti, koska hänen olisi pitänyt palata mökille lasten kanssa, eikä häneen saatu enää yhteyttä! Poliisille on alusta lähtien ollut selvää, että jotakin epätavallista on tapahtunut, ja kun naista ei tuntien odottelun jälkeen kuulunut sinne missä hänen piti olla, kadonneita ryhdyttiin etsimään. Helikoptereiden käyttö etsinnöissä oli erittäin perusteltua, jos nainen ei ole menehtynyt välittömästi, vaan olisi voinut olla vielä lauantai-iltana pelastettavissa!

Tämä katoaminen erosi monista muista katoamisista, koska naisella oli puhelin mukana, mutta siitä oli loppunut virta. Naisen olisi pitänyt palata kaupasta lasten kanssa mökille sovitusti. Naisella oli parivuotiaat lapset mukanaan, joten ei ollut syytä olettaa hänen lähteneen "viihteelle" tai toisen miehen mukaan, ja poliisilla on ollut syytä olla huolissaan lapsista. Eikös jotain vuosi sitten ollut sellainenkin onnettomuus, jossa nainen oli lapset kyydissään suistunut autolla tieltä, ja oli jäänyt tuntikausiksi jumiin ojaan jumittuneeseen autoon. Poliisit siis pelkäsivät alusta lähtien jonkinlaisen onnettomuuden tapahtuneen jollakin syrjäisellä tiellä.

Mielestäni lause "todella ikävää, että jonkun elämä menee näin lohduttomaan tilaan" voi viitata täysin yllättäen leskeksi jääneeseen mieheen, jonka pitää huolehtia nyt yksin pariskunnan pienistä lapsista surun keskellä. Perheellä on voinut olla kaikki erittäin hyvin, ja elämä onnellinen, ja sitten tapahtuu tällaista täysin yllättäen. Kutsuisin tuota tilannetta lohduttomaksi tilaksi.

Maijulainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 349
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

URSA kirjoitti:Ensimmäisissä uutisissa ei kerrottu naisen lähteneen lasten kanssa käymään kaupassa mökiltä käsin, joten siksi aluksi spekuloitiin mm. olisivatko he olleet retkellä.

Jos naisen olisi ollut aikomus kuolla, hän olisi voinut jättää lapset isänsä kanssa, tai ainakin lähteä ulos autosta kuolemaan vaikka varastorakennuksen nurkan taakse. En usko tuossa tapaturmassa olleen mitään suunniteltua tai tarkoituksellista. Tämä on nyt erikoinen tapaus ainoastaan siksi, että poliisi ehti tiedottaa naisen ja lapsien katoamisesta. Muuten perheen tragediasta ei olisi kerrottu julkisuuteen ainakaan poliisin toimesta.

Tietenkin naista ryhdyttiin etsimään heti, koska hänen olisi pitänyt palata mökille lasten kanssa, eikä häneen saatu enää yhteyttä! Poliisille on alusta lähtien ollut selvää, että jotakin epätavallista on tapahtunut, ja kun naista ei tuntien odottelun jälkeen kuulunut sinne missä hänen piti olla, kadonneita ryhdyttiin etsimään. Helikoptereiden käyttö etsinnöissä oli erittäin perusteltua, jos nainen ei ole menehtynyt välittömästi, vaan olisi voinut olla vielä lauantai-iltana pelastettavissa!

Tämä katoaminen erosi monista muista katoamisista, koska naisella oli puhelin mukana, mutta siitä oli loppunut virta. Naisen olisi pitänyt palata kaupasta lasten kanssa mökille sovitusti. Naisella oli parivuotiaat lapset mukanaan, joten ei ollut syytä olettaa hänen lähteneen "viihteelle" tai toisen miehen mukaan, ja poliisilla on ollut syytä olla huolissaan lapsista. Eikös jotain vuosi sitten ollut sellainenkin onnettomuus, jossa nainen oli lapset kyydissään suistunut autolla tieltä, ja oli jäänyt tuntikausiksi jumiin ojaan jumittuneeseen autoon. Poliisit siis pelkäsivät alusta lähtien jonkinlaisen onnettomuuden tapahtuneen jollakin syrjäisellä tiellä.

Mielestäni lause "todella ikävää, että jonkun elämä menee näin lohduttomaan tilaan" voi viitata täysin yllättäen leskeksi jääneeseen mieheen, jonka pitää huolehtia nyt yksin pariskunnan pienistä lapsista surun keskellä. Perheellä on voinut olla kaikki erittäin hyvin, ja elämä onnellinen, ja sitten tapahtuu tällaista täysin yllättäen. Kutsuisin tuota tilannetta lohduttomaksi tilaksi.
Tuo lihavoimani kohta oli siellä facebookin ryhmässä mainittu jo 13.8. olleessa ketjussa eli katoamispäivänä. Ei siis sen jälkeen, kun nainen ja lapset löytyivät. Viittaa siis mielestäni siihen, että jotain pahaa on osattu aavistaa jo etukäteen. Vai osasiko kommentoija ennustaa mitä tuleman pitää?

Muuten voisi tämäkin olla mahdollista, mitä kirjoitit. Mutta miten selität tuon auton parkkeeramisen varastorakennuksen pihaan ja oleilun siellä? Äitihän kuoli vasta sunnuntain puolella.

Avatar
taotao
Alibin satunnaislukija
Viestit: 116
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja taotao »

Niinpä.

Tuon ikäiset lapset menee jo aika aikaisin yöunille.

Mies on ilmoittanut kadonneeksi jo lauantaina viideltä.

Maijulainen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 349
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 9:18 pm

Re: Nainen ja lapset kateissa Pöytyällä, 14.8.16

Viesti Kirjoittaja Maijulainen »

Korjaan edellistä viestiäni. Kommentti siis jätetty sunnuntai-iltana. Eli löytymisen jälkeen. Mutta kommentoija ei kyllä ilmeisesti tuntenut henkilöitä. Ja itse sain sellaisen käsityksen, että hän kommentoi kuulemansa perusteella ja tarkoitti juurikin tuota äitiä. Kun koko kommentin lukee siis.

Luulen, että paikallisilla on tietoa miten äiti löytyi. Olihan joku löytänyt tämän autoineen. Joten siksi kai noita huhuja liikkuu.

Onnettomuus tai tapaturma on mielestäni mahdollinen, mutta sikäli hankala uskoa, että äiti tosiaan on kuollut ilmeisesti sunnuntaiyön aikana. Eli on kuitenkin tuonne päässyt ja siellä ollut. Ja onko jossain mainittu tarkalleen siitä puhelimesta? Eli sammuiko se akun loppumiseen, vai sammutettiinko se? Kun mielestäni on mainittu, että äitiin ei saatu yhteyttä.

Vastaa Viestiin