Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Tay77
Tarkastaja Morse
Viestit: 952
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am
Paikkakunta: Takahikiä

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Tay77 » Pe Helmi 14, 2020 7:06 pm

Oliver kirjoitti:
To Helmi 13, 2020 8:15 pm
Tarina ei kerro oliko esim lompakko tyhjä eli olivatko nämä kamat päätyneet mahdollisesti vääriin käsiin. Joku mainitsi että siellä pippaloissa oli pengottu takkeja enemmänkin. En tosin itse ainakaan jätä takin taskuihin lompakkoa ja kännykkää minnekään naulakoihin. Tai sitten Miikka on joutunut yöllä ryöstön uhriksi ja ryöstäjät heittäneet kamat tarpeettomina menemään kun rahat ja ehkä kortit viety. Harva heittelee kännissä tavaroitaan ympäriinsä jollei päässä ole lopullisesti naksahtanut. On voinut olla myös niin kännissä, että on vaan kaatuillessaan pudottanut nämä. Ja silloin on veteen joutumisen riskikin suuri - siis vahingossa.
Tämän bongasin MTV:n uutisesta:
Poliisi on saanut haltuunsa viime perjantaina kadonneeksi ilmoitetun espoolaisen Miikka Leinosen matkapuhelimen ja lompakon. Poliisin käsityksen mukaan lompakosta ei ole viety mitään sinne kuuluvaa.
Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kad ... #gs.wcoz9s
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

khl
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1254
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja khl » Pe Helmi 14, 2020 11:28 pm

Tähtityttö kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 6:27 pm
Skloddi kirjoitti:
Pe Helmi 14, 2020 12:11 am
Eiköhän hänellä ole ollut oma lompakko ja oma puhelin housun taskussa tms. Ei kukaan jätä puhelintaan nykypäivänä narikkaan ja vielä vähemmän vahtimattomaan naulakkoon, ja lompakkoa on mahdollisesti tarvittu ihan jos siksi, että alkomahooli tuskin on ilmaista järjestetyissä opiskelijabileissäkään.

Ja edelleen olen sitä mieltä, että ei ole kävellen yrittänyt kyllä mihinkään Espooseen palata rantoja myöten, kuten joku spekuloi. Matkaa tulisi väistämättä semmoiset 10-20 kilometriä, mikä on humalassa olevalle urheilijanuorukaisellekin +3 asteen kelissä ja tuulessa farkkutakki päällä vähän raskas taival.
Lompakon ja kännykän löytöpaikalta on vain reilut 6 kilometriä Otaniemeen, jossa bileet olivat. Eli olisi hyvinkin saattanut lähteä sellaista matkaa kävelemään takaisin päin, jos on tajunnut ettei ole kotiavaimia mukana. Ajatellut vaikka palata sinne hakemaan oman takkinsa ja avaimet. Kävelyreittikin menee aika lailla rantoja pitkin parin saaren kautta.
No tuskin kuitenkaan!!

Pyssyntie
Alibin satunnaislukija
Viestit: 101
Liittynyt: Su Marras 24, 2013 8:11 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Pyssyntie » Pe Helmi 14, 2020 11:54 pm

Linnankoskenkadun pysäkiltä olisi päässyt tuohon aikaan takaisin Otaniemeen kello 1.08 ja 1.38 jne. lähteneillä saman linjan busseilla. Vaikka olisi matkustanut kertalipulla tai arvolla, reilu puoli tuntia aiemmin Otaniemessä lippunsa leimannut pääsee takaisin samaan hintaan. Joten paluu kävelemällä on hyvin epätodennäköinen ajatus.

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3011
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Lassie » La Helmi 15, 2020 12:03 am

Hyvin bongattua Tay77. Tuo viittaisi siihen suuntaan, että tapaukseen ei liittyisi ryöstöä eikä siltä pohjin käynyttä tragediaa.

Ruotsinkieliseen Huvudstadsbladetiin on tänään tullut päivittynyt uutinen tapauksen tienoolta. En löytänyt samaa uutisointia suomenkielisestä mediasta.

Laitan otteen siitä, mikä oli tuoretta tiedottamista ko. jutussa:
..

På fredagen är läget annorlunda. Hallamaa uppger till HBL att de två kvinnorna tog kontakt med polisen och att man nu vet deras identitet. Huruvida de kunnat bidra med någon nyttig information är ännu oklart.

– Jag kan inte säga något om det ännu i det här skedet, säger Hallamaa.

Han tillägger att man inte misstänker något brott i samband med Leinonens försvinnande. Polisen har också fått en del samtal och mejl som relaterar till försvinnandet.

– Vi har fått några tiotal tips av olika kvalitet.
..
=
Perjantaina tilanne on erilainen. Hallamaa (tutkinnanjohtaja) kertoo HBL:lle, että 2 naiset ottivat poliisiin yhteyttä ja että heidän henkilöllisyytensä on. nyt virkavallan tiedossa. On yhä epäselvää, ovatko naiset kyenneet tarjoamaan mitään hyödyllistä informaatiota.

- "En voi sanoa mitään siitä vielä tässä vaiheessa", sanoo Hallamaa.

Hän lisää että Leinosen katoamisen yhteydessä ei epäillä käyneen rikosta. Poliisi on myös saanut puheluita ja meilejä katoamiseen liittyen.

- "Olemme saaneet jotain kymmenkunta erilaatuista vihjettä. "

https://www.hbl.fi/artikel/20-ariga-mii ... cka-sedan/
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

asdaski
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 159
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 8:02 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja asdaski » La Helmi 15, 2020 12:48 am

Olen itsekin tälläisen kännihortoilun bileiden jälkeen opiskelujeni alkuaikana tehnyt. Tipuin muistaakseni useamman kertaan lumihankeen, kun suoraan käveleminen ei oikein onnistunut. Avaimet ja puhelin hukkuivat välille. Järki onneksi kulki sen verran, että lämpimään pitäisi päästä - siispä kompuroin pitkin yliopiston laitaa ja toivoin aukinaista rapun ovea tai muuta ulko-ovea.

Kusihätä ja pahoinvointi kuulostavat ihan loogiselta syyltä jäädä pois. Itse onneksi hortoilin sekavana keskellä kampusaluetta, en vieraassa metsässä. Kun pää parin tunnin aikana selvisi, niin älysin kävellä takaisin bileisiin. Itse pahasti pelkään, että hän on saattanut hyvinkin eksyä metsään, mikäli on yrittänyt esim suunnata takaisin bussille. (Muistan kulkeneeni yliopiston seinän vierustan umpihankea, en muista miksi). Hypotermiasta kärsivä rupee kokemaan kuumuutta, mikä saattaisi selittää takin löytymisen. Varsinkin jos kaikki ovat löytyneet eri paikasta.

Jaguaari
Matlock
Viestit: 818
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Jaguaari » La Helmi 15, 2020 1:19 am

Lisää viinaa... Toivottavasti tästäkin joku jotain oppii.

purkunen
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Helmi 14, 2020 12:48 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja purkunen » La Helmi 15, 2020 1:23 am

Tässä pari kuvaa tältä päivältä siitä rannasta heti Rajasaarentien päässä. Vasemmalta on kulku Rajasaareen. Kovin on siis sulaa Helsingissä. Reunakiviä mietin, ovatko kuinka liukkaita, jos niissä sattuisi kompastumaan. Tosin miksi silloin puhelin ja lompakko olisivat samalla luiskahtaneet taskusta, jos veteen vahingossa joutuisi.

14797415.jpg
14797415.jpg (227.38 KiB) Katsottu 2059 kertaa
14797416.jpg
14797416.jpg (245.96 KiB) Katsottu 2059 kertaa
Kuvien kokoa kohtuullistettu
-NILS-

multsi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 214
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja multsi » La Helmi 15, 2020 8:32 am

Eipä tuolla oikein tuolla tai missään lähelläkään ole metsää mihin voisi eksyä. Myös suojaisampia ja parempia kusi-/oksennuspaikkoja on esimerkiksi viereisessä puistossa ja jos hätä on ollut kova, niin miksi pitäisi rantaan asti taistella. Siellä kun vielä on valaistus ja mahdollisesti yleisöäkin.

Myös itsemurha hukuttautumisella tuntuisi aika epäloogiselta ratkaisulta. Miten se edes tehtäisiin? Lähden kahlaamaan noilta rantakiviltä veteen ja lähden uimaan keskelle lahtea? Sitten vain odotellaan kuolemaa? Kuulosta aika kivuliaalta ja hankalalta ratkaisulta ja varmaan ensi kosketus kylmään veteen saisi pään kääntymään. Jos sitten on vaikka kävellyt seurasaaren sillalle asti, ja tehnyt sekunnissa väärän ratkaisun, niin sitten voikin olla hankalampi perua päätöstä

Jos mä haluaisin tappaa itteni, niin en tekisi sitä menemällä uimaan pariasteiseen meriveteen.

MissMallard
Magnum
Viestit: 1374
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja MissMallard » La Helmi 15, 2020 9:30 am

Näkyyköhän Miikka siinä bussin valvontakamerassa että näkyyköhän siinä esim. huonovointisuus jotenkin olemuksessa tms? Tuli vaan mieleen että jos on tullut huono olo ja pakko nousta bussista, sitten puklut vaatteille tuolla kun on noussut bussista ja ajattelut että veden äärellä voisi vähän pyyhkiä/huuhtoa tms vaatteitaan tai kasvojaan. Sitten liukastunut tuonne veteen noilta rantakiviltä.
Tuossa ylhäällä otetuissa kuvissa niin ylimmässä kuvassahan näkyy esim. tuollainen pyöreä jäättömämpi kohta lähellä rantaa josta hyvinkin olisi voinut joku pudota veteen ohuen jään lävitse. (En tarkoita että kuva liittyy kuitenkaan mitenkään kadonneeseen, mutta siinä on tuollainen ihmisen mentävä aukko ohusessa jäässä).
Tähän vielä että jos Miikka olisi sinne veteen keikahtanut niin liikkuuko tuolla rannassa ihmisiä yöllä että joku olisi kuullut jotakin ääntä tai huutoa jos Miikka olisi vaikka apua huutanut tms. Se tässä vähän ihmetyttää ettei mitään tällaisia havaintoja ole ilmeisesti tullut ainakaan julkiseen tietoon.

Kyllähän tuo näet jotenkin viittaisi voimakkaaseenkin humalatilaan että niitä tavaroita on löytynyt sieltä matkan varrelta. Tosin ei ole välttämättä ainoa selitys löytyneille tavaroille mutta voisi olla.

Tämä vain ulkomuistista mutta oliko Karoliina Kestinkin tapauksessa joskus puhetta/kirjoittelua että jos hänelle tuli huono olo ja siksi meni sinne lammenrantaan esim. huuhtomaan joko kasvojaan tai vaatteitaan jos oli oksentanut niihin tms ja pudonnut sitten veteen.? Pahoittelen jos muistan tämän väärin.

khl
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1254
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja khl » La Helmi 15, 2020 10:49 am

Mä luulen että se Kesti kun kaatui sillä mopolla ja samaan aikaan tuli kaukaa se postinjakelu auto joka näyttää kytiltä lähti paniikissa pimeässä juoksemaan ja juoksi suoraan siihen tummaan lampeen?Ohi aiheen sorry!

Mulla mielessä koko ajan se yks nainen joka käveli Seurasaareen talvisaikaan ja hukuttautui sinne että oisko tämäkin mennyt sinne?
Ei pitkä matka , itse uskon edelleen siihen omaehtoiseen katoamiseen,
Tosi vähän muuten halutaan uskoa itsemurhaan näissä tapauksissa.

Bohemian Rhapsody
Neuvoja-Jack
Viestit: 273
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody » La Helmi 15, 2020 11:02 am

Vaikkakin näyttää tai nimenomaan näyttääkin siltä, että lompakko ja puhelin olisivat jääneet reitin varrelle kulkiessa rantaan. Voi olla vielä pieni mahdollisuus, että hän olisi mennyt tapaamaan jotakuta noihin taloihin, olisi kolkattu siellä tai kyyditty tuosta johonkin. Lompakko ja puhelin näyttävät olleen sopivasti sijoitetun myös ehkäpä jonkun toimesta. Muutoin olisi kiva tietää mihin aikaan rouvat löysivät tavarat. Varmaankin ennen lehdenjakajaa? Erikoista muuten ettei hän ole koplinut noita talteen. Siis oletan kulkevan ennen muita. Vai, eivätkö ne vielä olleet siinä ennenkuin aamupäivällä ilmestyen.
Mortui vivos docent

MissMallard
Magnum
Viestit: 1374
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja MissMallard » La Helmi 15, 2020 11:44 am

Korjaus ylempänä olevaan tekstiini: eli siis alemmassa kuvassa on tuolla sellainen pyöreähkö kohta josta joku olisi voinut vaikka tipahtaa jäihin ja sitten se aukko on hieman jäätynyt! Eli alempi kuva siis. Mutta korostan ettei tuo varmaan liity mitenkään Miikkaan mutta kuitenkin korjaan tämän.

khl
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1254
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja khl » La Helmi 15, 2020 11:56 am

Bohemian Rhapsody kirjoitti:
La Helmi 15, 2020 11:02 am
Vaikkakin näyttää tai nimenomaan näyttääkin siltä, että lompakko ja puhelin olisivat jääneet reitin varrelle kulkiessa rantaan. Voi olla vielä pieni mahdollisuus, että hän olisi mennyt tapaamaan jotakuta noihin taloihin, olisi kolkattu siellä tai kyyditty tuosta johonkin. Lompakko ja puhelin näyttävät olleen sopivasti sijoitetun myös ehkäpä jonkun toimesta. Muutoin olisi kiva tietää mihin aikaan rouvat löysivät tavarat. Varmaankin ennen lehdenjakajaa? Erikoista muuten ettei hän ole koplinut noita talteen. Siis oletan kulkevan ennen muita. Vai, eivätkö ne vielä olleet siinä ennenkuin aamupäivällä ilmestyen.
Ei niitä lehden jakajia joka tielle nykyään enää riitä :mrgreen:

Matlock
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1507
Liittynyt: Pe Marras 02, 2007 6:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Matlock » La Helmi 15, 2020 11:56 am

Tay77 kirjoitti:
Ke Helmi 12, 2020 10:33 pm
Osaako joku Helsingissä asuva kertoa, millainen "jäätilanne" on katoamisaikaan ollut Töölönlahdella ja Rajasaaren+Seurasaaren rannoilla? Ovatko vedet täysin sulana?
Käyn päivittäin Rajasaarenpenkereellä. Jäätä ollut korkeintaan millejä ellei täysin sula. Eikä siellä vahingossa huku.
Pasilan mies.

Bohemian Rhapsody
Neuvoja-Jack
Viestit: 273
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody » La Helmi 15, 2020 12:34 pm

MissMallard kirjoitti:
La Helmi 15, 2020 11:44 am
Korjaus ylempänä olevaan tekstiini: eli siis alemmassa kuvassa on tuolla sellainen pyöreähkö kohta josta joku olisi voinut vaikka tipahtaa jäihin ja sitten se aukko on hieman jäätynyt! Eli alempi kuva siis. Mutta korostan ettei tuo varmaan liity mitenkään Miikkaan mutta kuitenkin korjaan tämän.
Mikä on tuo samaisessa alemmassa kuvassa hyyhmässä vesirajassa oleva lappu, koitin suurentaa. Näyttää bussikortilta tms. Voisiko olla asiaan liittyvä. Lähinnä jos humalassa koittaa noukkia ja blomsahtaa veteen.
Mortui vivos docent

Vastaa Viestiin