Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Nulli
Neuvoja-Jack
Viestit: 275
Liittynyt: Ti Huhti 28, 2009 10:41 pm

Re: Jalkapalloilija kateissa

Viesti Kirjoittaja Nulli » Ti Helmi 11, 2020 1:27 pm

pekkpekk kirjoitti:
Ma Helmi 10, 2020 11:59 pm
Eli näen vaihtoehdoksi lähinnä sen että on joutunut henkirikoksen uhriksi Töölössä
En ymmärrä näitä päättelyjä. Jos asiasta ei ole tietoa, kannattaa miettiä todennäköisyyksiä, eikä valita sitä jännittävintä teoriaa, vaikka se niin kivalta ja tuntuisikin.

Montako nuorta miestä katoaa Suomessa keskellä kaupunkia, niin ettei ruumista löydetä moneen päivään, jouduttuaan henkirikoksen uhriksi? Nuorta miestä, jolla ei ole yhteyksiä mihinkään alamaailmaan. Eipä nyt oikein tule mieleen tämän tyyppisiä tapauksia, varmasti on sattunut joskus jossain.

No kuinka monta nuorta miestä katoaa kilometrin säteellä lähimmästä vesistöstä ja löytyy sieltä myöhemmin. Niin näitä sattuukin vuosittain, joskus useampikin.

No tästä kun aletaan sitten päätellä ja mietitään, että mitähän sitä olisi voinut sattua, niin toki se toi henkirikos vaihtoehto on se, joka heti tulee mieleen... Miksi?

Vantaa
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Huhti 03, 2018 5:08 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Vantaa » Ti Helmi 11, 2020 1:30 pm

Bohemian Rhapsody kirjoitti:
Ti Helmi 11, 2020 12:54 pm
Katselin tuossa et viimeinen bussi kulkee tuosta puoli 2 maissa, jos siitä jää niin seuraava tulee vasta puoli 5 jälkeen arkena. Jos oikein tarkkoja ollaan niin olis pitäny vaihtaa 108N, jäädä Naistenklininalla. 00.54. Kävellä Kansaneläkelaitokselle, josta bussi Niiperiin,joka siitä vika. Jos oikein tulkitsen. Joten olisko käynyt niin yksinkertaisesti, jäi väärässä kohtaa, räplänny bussiaikatauluja, luuri pudonnut/hajonnut. Lähtenyt kävellen joko kotiin päin kun ei bussia tai takaisin mikäli huomasi takin vaihtuneen ja ettei avaimiakaan. Mites metro kulkee?
Tähän liittyen itsekin epäilen jotain. On aivan arvailua minne ja miksi matka on mahdollisesti lähtenyt Töölöstä vesialueille. Humalassa ei välttämättä hoksottimet toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Epäilen, että tässä on yksinkertaisesti käynyt niin, ettei Miikka ole ehtinyt vaihtoyhteyteen tai akku loppunut (monella mobiililippu) jolloin vaihtobussiin ei olisi edes järkeä yrittää sisään. Se on arvoitus minkä toimenpiteen Miikka on sen jälkeen tehnyt. Hyvä idea voi selvinpäin ajateltuna ollakin katastrofi. Ilman toimivaa puhelinta, mahdollisesti kotiavaimia tilanne voi olla humalaiselle haastava yhden aikaan arkiyöllä.

Joku tuumi, että miten hänestä ei ole Töölössä näköhavaintoja. Ongelma on juuri siinä, että Helsingissä yölläkin kaikenlaista porukkaa liikkuu ja ei heihin kiinnitä huomiota siinä vaiheessa.

poepporoo
Wallander
Viestit: 1006
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Jalkapalloilija kateissa

Viesti Kirjoittaja poepporoo » Ti Helmi 11, 2020 2:12 pm

dlf kirjoitti:
Ma Helmi 10, 2020 10:51 am
Jos ajatellaan, että poika oli menossa Otaniemestä jatkamaan iltaa Helsingin keskustan baareihin, mutta hänelle tuli huono olo Taka-Töölössä. Jäi bussista pois, kävi helpottamassa oloa ja lähti kävelemään keskustaan Töölönlahden rantatien kautta. Töölönlahdella iski hätä tai uusi pahoinvointi, ja ranta kutsui näitä helpottamaan... :(
Töölönlahtea minäkin veikkaisin suuntana..
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-

phonyjoker
Neuvoja-Jack
Viestit: 281
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja phonyjoker » Ti Helmi 11, 2020 3:26 pm

Jos itsemurhaa lähdetään tekemään niin ei se lähin vesistö aina ole se minne hukuttaudutaan. Esim. tässä tapauksessa, joku bilekaveri olisi voinut poistua asunnosta hieman Miikan jälkeen ja huomata, että äijän kulkusuunta ei ole looginen sekä tulla keskeyttämään matkan. Muutenkin itsetuhoinen ajatus on voinut tulla mieleeen, vaikka kesken bussimatkan. Tuollaiset hauskat iltamat voivat korostaa masentuneen ulkopuolisuuden tunnetta ja alakuloisuutta etenkin, jos muilla on ollut silminnähden hauskaa. Ihminen voi pitää ns. maskia sulautuakseen joukkoon, vaikka sisäiset fiilikset olisivat päinvastaisia. Poliisi ei tiettävästi ole ilmoittanut epäilevänsä rikosta tämän katoamisen osalta, mutta ei kai sitä kuitenkaan voida poiskaan täysin sulkea. Joidenkin näyttää silti olevan vaikeaa ymmärtää, että nuori urheilija ja vielä jalkapalloilija voisi olla masentunut ja hautoa itsemurhaa. Näin se vaan menee. Kuka tahansa voi kärsiä mielenterveysongelmista!

multsi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 214
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja multsi » Ti Helmi 11, 2020 3:31 pm

Jos niipperi on ollut suuntana, niin silloin tosiaan varmaa järkevintä on jäädä naistenklinikalla tai sitä seuraavalla Janoisen Lohen kulmalla ja kävellä siitä manskulle pari sataa metriä ja vaihtaa Niipperiin menevään bussiin. Vai menevätkö ne sitten topeliuksenkatua manskulle kanssa, en ole varma.

Vahingossa tuosta ei rantaan kävele ja vielä vähemmän vahingossa sinne vesistöön päätyy. Töölönlahdenkin rannat ovat pitkälti kaisilikkoa, pöpelikköä ja matalaa rantaa, eikä siellä vahingossa veteen joudu ainakaan niin, että sinne hukkuisi. Jos sinne kaislojen sekaan kuselle menee, niin siitä on vielä aika pitkä matka hukkumisen. Sama koskee oikeastaan rajasaaren rantaakin, että vahingossa mereen päätymisen voi mielestäni tässä yhteydessä unohtaa, tai ainakaan itse en jaksa uskoa. Sitä eivät tue kadonneen reitti ja ainakin nuo kaksi rantaa ovat vahingossa hukkumisen kannalta epätodennäköisiä. Tahallinen hukuttautuminen on sitten oma asiansa, mutta tuskin silloinkaan sitä kannattaa ainakaan tölikällä tehdä.

Se on sitten eri asia jos menee vaikka satama-alueella kusemaan altaan laidalle ja tipahtaa sinne, niin ylöspääsy voi olla aika hankalaa, mutta ei tuollaisella luonnonrannalla.

Henkirikos randomisti keskellä Töölöä ilman, että tähän mennessä mitään olisi jo ilmennyt, menee kanssa todennäköisyytensä puolesta promilleluokkaan.

MEG
Komisaario Köster
Viestit: 1809
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja MEG » Ti Helmi 11, 2020 4:19 pm

Hyvin mahdollista ,että on kävellyt Mannerheimintien pysäkille, tarkoituksena nousta viimeiseen Espoon bussiin . Mutta bussikamerassa olisi näkynyt ja luulisi kuljettajankin muistaneen. Joten myöhästynyt. Toisinaan on juopuneella arvostelukyky sumentunut niin ,että on väsyneenä heittäytynyt levähtämään suojaiseen paikkaan ja menehtynyt, mutta silloin luulisi jo ruumiin löytyneen k.o kaupunki alueella.

multsi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 214
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja multsi » Ti Helmi 11, 2020 4:38 pm

matkalla topeliuksenkadulta manskulle ei kyllä voi eksyä, mutta se on sitten toki uutta pohdittavaa mitä on tapahtunut, jos on missannut bussin. Keskustaan kävely ei juuri auta, kun ei niitä sieltäkään mene ja jalkaisin niipperiin on aika pitkä matka. Taksikeikkahan se olisi, mutta toisaalta jos kännykkä ei töölöstä ole linkittynyt pois, niin ei mikään oikeastaan tue töölöstä poistumista. Jos kännykkä olisi tipahtanut aiemman bussin takapenkillä, niin sittenhän siitä olisi jälkiä seuraavaksi keskustan suunnalta, jos bussi jos sinne oli menossa.

phonyjoker
Neuvoja-Jack
Viestit: 281
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja phonyjoker » Ti Helmi 11, 2020 5:25 pm

Nuo puhelin katosi/akku loppui teoriat on mielestäni aika huuhaata. Näistä spekuloidaan usein, jos ihminen katoaa, mutta harvemmin akun loppuminen, puhelimen katoaminen tai bussista myöhästyminen tasapainoista ihmistä saa juoksemaan mereen. Itsellä tuli mieleen lähinnä mahdollisten masennuslääkkeiden + alkoholin yhteisvaikutuksesta johtunut "kilahdus". Tämän tiedetään vieneen monia nuoria ennenaikaisesti hautaan, mutta asiasta silti vaietaan, koska lääkefirmojen täytyy saada pillerit kaupaksi.

phonyjoker
Neuvoja-Jack
Viestit: 281
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja phonyjoker » Ti Helmi 11, 2020 5:33 pm

Puhelin voi toki kadota jatkaen bussissa akku sammuneena vaikka Ouluun, mutta jos sen omistaja katoaa samalla niin veikkaan, että luuri on joko jätetty tahallaan autoon tai sen omistaja on viety väkivalloin muualle, jolloin luuri on jäänyt matkasta. On muitakin mahdollisia skenaarioita, joihin en tässä sen enempää paneudu. Miikkan tapauksessa ei ole tietääkseni havaintoja, että puhelin olisi jäänyt yhteenkään linja-autoon.

Tay77
Tarkastaja Morse
Viestit: 952
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am
Paikkakunta: Takahikiä

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Tay77 » Ti Helmi 11, 2020 6:50 pm

Täällä on pohdittu, missä päin Espoota Miikka asuu. Tästä uutisesta tuli itselleni mieleen, että mahtaako asua Niittykummussa?
Ilmoituksia on jo teipattu muun muassa Helsingin yliopiston, Aallon, Kampin, Forumin, Citycenterin ja metroasemien alueelle. Työ jatkuu tiistaina ainakin Punavuoressa, Töölössä ja Espoossa Niittykummussa ja Tapiolassa.
sekä
– Jos sinulla on aikaa ja liikut Helsingin ydinkeskustan alueella tai Niittykummussa, jokainen ylimääräinen jakaminen on avuksi!
Lähde: https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000006403579.html
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

MissMallard
Magnum
Viestit: 1374
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja MissMallard » Ti Helmi 11, 2020 7:28 pm

Saako siitä viimeisestä signaalista tarkan ajan eli onko se sillä hetkellä sammunut kun bussi oli siinä pysäkin kohdalla vai vasta jonkun aikaa myöhemmin että olisi kadonnut ehtinyt vaikka kävellä meren äärelle?

Ja siis lähettääkö se puhelin signaalia vaikka se olisi itse siis sammutettu? Signaali siis loppuu jos akku on tyhjä, tai irtoaa itse laitteesta tai sitten vaikka kastuu tms?

MEG
Komisaario Köster
Viestit: 1809
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Jalkapalloilija kateissa

Viesti Kirjoittaja MEG » Ti Helmi 11, 2020 8:08 pm

rew kirjoitti:
Ma Helmi 10, 2020 7:54 pm
Tää tyyppi ilmeisesti opiskeli Aallossa ja Aallon jodelissa kerrotaan, että juhlissa on vahingossa takit sekottuneet jonkun toisen kanssa ja esim. kotiavaimet jääny sinne. Mainitaan myös, että viimeinen kännykän sijainti on ollu Topeliuksenkadulla.
Mikä on Aallon jodeli? kännykän "sijainnista Topeliuksenkadulla" ei ole mitään vahvistusta. Myös käsitys Leinosen asumisesta pohjois-Espoossa on vahvistamatta. Virallisesti ilmoitetaan vaan asuvan Espoossa. Olisi voitu heti alussa ilmoittaa asuinpaikka.

k0rvamat0
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Helmi 11, 2020 1:38 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja k0rvamat0 » Ti Helmi 11, 2020 8:15 pm

Aallon Jodelissa vahvistettiin äsken asuinpaikaksi Niittykumpu. Siellä ilmeisesti oma asunto ja vanhemmat asuvat Niipperissä. Itse tarkistin Fonectasta päivällä osoitteen niin jännä kun siellä sama osoite vanhempien kanssa Niipperissä.

(Jodel on sovellus jossa ihmiset puhuvat nimettömänä, ja siellä tämä Aalto yliopiston ryhmä [johon kuka vaan vois siis liittyä] jossa asiaa yleensä koulun sisäisistä asioista)

Bohemian Rhapsody
Neuvoja-Jack
Viestit: 273
Liittynyt: Ti Loka 27, 2015 10:05 am

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja Bohemian Rhapsody » Ti Helmi 11, 2020 8:24 pm

Vantaa kirjoitti:
Ti Helmi 11, 2020 1:30 pm
Bohemian Rhapsody kirjoitti:
Ti Helmi 11, 2020 12:54 pm
Katselin tuossa et viimeinen bussi kulkee tuosta puoli 2 maissa, jos siitä jää niin seuraava tulee vasta puoli 5 jälkeen arkena. Jos oikein tarkkoja ollaan niin olis pitäny vaihtaa 108N, jäädä Naistenklininalla. 00.54. Kävellä Kansaneläkelaitokselle, josta bussi Niiperiin,joka siitä vika. Jos oikein tulkitsen. Joten olisko käynyt niin yksinkertaisesti, jäi väärässä kohtaa, räplänny bussiaikatauluja, luuri pudonnut/hajonnut. Lähtenyt kävellen joko kotiin päin kun ei bussia tai takaisin mikäli huomasi takin vaihtuneen ja ettei avaimiakaan. Mites metro kulkee?
Tähän liittyen itsekin epäilen jotain. On aivan arvailua minne ja miksi matka on mahdollisesti lähtenyt Töölöstä vesialueille. Humalassa ei välttämättä hoksottimet toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Epäilen, että tässä on yksinkertaisesti käynyt niin, ettei Miikka ole ehtinyt vaihtoyhteyteen tai akku loppunut (monella mobiililippu) jolloin vaihtobussiin ei olisi edes järkeä yrittää sisään. Se on arvoitus minkä toimenpiteen Miikka on sen jälkeen tehnyt. Hyvä idea voi selvinpäin ajateltuna ollakin katastrofi. Ilman toimivaa puhelinta, mahdollisesti kotiavaimia tilanne voi olla humalaiselle haastava yhden aikaan arkiyöllä.

Joku tuumi, että miten hänestä ei ole Töölössä näköhavaintoja. Ongelma on juuri siinä, että Helsingissä yölläkin kaikenlaista porukkaa liikkuu ja ei heihin kiinnitä huomiota siinä vaiheessa.
Tuossa oli puhetta Niittykummussa asumisesta, jos hän asui siellä niin olisi ollut loogista mennä Kamppiin ja sieltä sinne. Mutta jos hän huomasikin, että avain puuttui ja pyrki takaisin Kansaeläkelaitoksen pysäkille päin, josta olisi päässyt vanhempiensa luo Niiperiin eli ajoi ensin yhden pysäkin ohi ensin palautuen kävellen Naistenklinikalle päin. Myöhästuen viimeisestä vuorosta. Voisiko alue rajautuva tähän alueeseen Töölössä.
Mortui vivos docent

k0rvamat0
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Helmi 11, 2020 1:38 pm

Re: Jalkapalloilija Miikka Leinonen kateissa pääkaupunkiseudulla

Viesti Kirjoittaja k0rvamat0 » Ti Helmi 11, 2020 8:37 pm

Bohemian Rhapsody kirjoitti:
Ti Helmi 11, 2020 8:24 pm
Vantaa kirjoitti:
Ti Helmi 11, 2020 1:30 pm
Bohemian Rhapsody kirjoitti:
Ti Helmi 11, 2020 12:54 pm
Katselin tuossa et viimeinen bussi kulkee tuosta puoli 2 maissa, jos siitä jää niin seuraava tulee vasta puoli 5 jälkeen arkena. Jos oikein tarkkoja ollaan niin olis pitäny vaihtaa 108N, jäädä Naistenklininalla. 00.54. Kävellä Kansaneläkelaitokselle, josta bussi Niiperiin,joka siitä vika. Jos oikein tulkitsen. Joten olisko käynyt niin yksinkertaisesti, jäi väärässä kohtaa, räplänny bussiaikatauluja, luuri pudonnut/hajonnut. Lähtenyt kävellen joko kotiin päin kun ei bussia tai takaisin mikäli huomasi takin vaihtuneen ja ettei avaimiakaan. Mites metro kulkee?
Tähän liittyen itsekin epäilen jotain. On aivan arvailua minne ja miksi matka on mahdollisesti lähtenyt Töölöstä vesialueille. Humalassa ei välttämättä hoksottimet toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Epäilen, että tässä on yksinkertaisesti käynyt niin, ettei Miikka ole ehtinyt vaihtoyhteyteen tai akku loppunut (monella mobiililippu) jolloin vaihtobussiin ei olisi edes järkeä yrittää sisään. Se on arvoitus minkä toimenpiteen Miikka on sen jälkeen tehnyt. Hyvä idea voi selvinpäin ajateltuna ollakin katastrofi. Ilman toimivaa puhelinta, mahdollisesti kotiavaimia tilanne voi olla humalaiselle haastava yhden aikaan arkiyöllä.

Joku tuumi, että miten hänestä ei ole Töölössä näköhavaintoja. Ongelma on juuri siinä, että Helsingissä yölläkin kaikenlaista porukkaa liikkuu ja ei heihin kiinnitä huomiota siinä vaiheessa.
Tuossa oli puhetta Niittykummussa asumisesta, jos hän asui siellä niin olisi ollut loogista mennä Kamppiin ja sieltä sinne. Mutta jos hän huomasikin, että avain puuttui ja pyrki takaisin Kansaeläkelaitoksen pysäkille päin, josta olisi päässyt vanhempiensa luo Niiperiin eli ajoi ensin yhden pysäkin ohi ensin palautuen kävellen Naistenklinikalle päin. Myöhästuen viimeisestä vuorosta. Voisiko alue rajautuva tähän alueeseen Töölössä.

Katsoin reittejä otaniemen mökiltä niittykumpuun niin olisi kyllä ollut helpompiakin ja nopeampia reittejä sinne kuin keskustan kautta. Tai en usko että kotiin tuolta Töölöön kautta oli menossa. Oliko sitten menossa jo alun alkaen sinne vanhemmille vai jonnekkin muualle sitten?

Vastaa Viestiin