Krista Laiho kateissa - Viimeisin havainto Turussa 6.6.2020

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Dinker
Neuvoja-Jack
Viestit: 257
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 3:15 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Dinker » La Heinä 04, 2020 9:06 am

Ryder kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 10:08 pm
Hotelli Scandik Juulian parkkihalli on Brahenkadulla. Kristanhan on ollut pakko tallentua turvakameran kuviin.Onkohan tieto Brahenkadun havainnosta tullut juuri hotellin henkilökunnalta?
Sokos Hotel Wiklundin parkkipaikoille menään myös Brahenkadulta, eli kaksi vaihtoehtoa.

aivoriihi
Tarkastaja Morse
Viestit: 964
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja aivoriihi » La Heinä 04, 2020 10:20 am

Zara kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 11:26 pm
katoaaetsii kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 10:26 pm
Minä laittaisin kyllä isoimman pinon seeleitä sen Jyväskylän salaisen vedestä löytyneen kohdalle. Siinä on paljon alueita, jonne voi hukata autonkin. Poliisi on epätavanomaisen vaitonainen.

Autoa ei ole löytynyt sieltä mistä etsitty eli Turun suunnalta. Miksi ihmeessä olisi vielä siellä? Jos olisi ajanut mereen tai puskaan, olisi jo löytynyt. On mennyt autolleen ja ollut hotellissa, tuskin nyt ihan ensisijaisesti ollut tekemässä itselleen jotain. Se, että onko juhlinta tms johtanut johonkin vaaralliseen, on eri asia, mutta auto olisi löytynyt. Eli on lähtenyt auton kanssa johonkin. On kotoisin Iisalmesta ja yleensä ihminen hakeutuu tuttuihin paikkoihin. Ei ole kuitenkaan ilmaantunut tuttuihin paikkoihin. Jyväskylä on matkalla.

Poliisi löytää hukkuneen ja on poikkeuksellisen vaitonainen. Miksi olisi? Yleensä spekuloidaan sillä, että siinä rannassa on kadonnut joku tai paikkakunnalla on kadonnut joku ja että on ehkä se.. mutta mitä nyt? täydellinen hiljaisuus. Hukkunut liittyy johonkin muuhun tutkintaan, sellaiseen, johon Jyväskylän kyläpoliisit eivät voi ja halua ottaa kantaa. Kuuluisin ja sopivin kadonnut on nyt Laiho. Tietääkseni katiskoitakaan ei ole kateissa..
Turha heitellä näitä "tarpeeksi kun arvailee, osuu oikeaan"-höpsöilyjä. Minä en ole aiemmin heitellyt enkä aio heitellä muuta.
Juuri puolen päivän jälkeen ajelin ohi satamasta ja meinasin käydä tuon tapahtumapaikan vieressä olevassa Mortonissa syömässä, mutta päätinkin sitten mennä toisen kerran muista syistä. Olisi siinä voinut jäädä hampparit tilaamatta kun olisi nähnyt mitä poliisit ja pelastustoimi puuhaa. Jotenkin ahdistavaa ajatella, josko tosiaan ruumis olisi Krista. Mystistä on tuokin, että poliisi ei tiedottele vieläkään mitään.
Viikko sitten, 28.6. Helsingin Herttoniemenrannasta nostettiin ruumis. Poliisi aloittaa asiasta kuolemansyyn tutkinnan, sanottiin. Siihen se poliisin tiedottaminen sitten jaikin :?

"Ketjun" voi loytaa taalta Kadonneet- loydetyt osiosta.
Umlautit lukijan rasituksena :oops:

MissMallard
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1302
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja MissMallard » La Heinä 04, 2020 11:07 am

En ole ennustajaeukko mutta veikkaan ettei Jyväskylästä hukkuneena löytynyt henkilö ole Krista Laiho. Jyväskylän sataman toiminta on erittäin aktiivista kesäisin. Siellä on rakennushankkeita, terasseja, veneitä ja ihmisiä tulee ja menee. Taitaa olla nykyisin erittäin suosittu paikka Jyväskylässä viettää aikaa.
Veikkaisin että kukaan murhamies ainakaan tumppaisi siihen satamaan ruumista jos se jonnekin pitää kadottaa. On tietysti eri asia jos ruumis olisi kulkeutunut virtauksen tai aaltojen mukaan sitten jostakin Jyväsjärven ympäristöstä tai kauempaa Päijänteeltä. Jyväsjärvi on kyllä aika tiiviisti muutenkin asutettu ja sitä kiertää pyörätie jossa liikkuu paljon ihmisiä päivin ja öin. Joten en minään "ykköskohteena" pitäisi kyllä tuota satama-allasta jos esim. jonkun ruumista pitäisi hävittää. Tietysti henkilö joka ei niin tunne Jyväskylää niin miksei sitten voisi tuohon satamaankin jonkun tumpata.

Tietysti on aina hypoteettinen mahdollisuus että Krista Laiho olisi jostakin syystä seisonut tuolla satama-altaan äärellä ja sitten hypännyt tai pudonnut sinne veteen ja kukaan ei olisi tätä havainnut tai huomioinut. Sataman tuntumassa on myös Kuokkalan silta josta taannoisina vuosina on hypitty tuonne Jyväsjärveen jossa siis satama sijaitsee. Toinen silta joka ylittää Jyväsjärven on kävelysilta Hotelli Alban tuntumassa ja tietysti jos olisi ollut yötä tuolla Hotelli Albassa ja päättänyt vaikka hypätä veteen josta ruumis on kulkeutunut sitten tuonne satamaan esim. aaltojen mukana.

Mutta kaikkihan on mahdollista joten en tätä nyt minään absoluuttisena totuutena tässä julista.

VastarannanKiiski
Scooby Doo
Viestit: 608
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski » La Heinä 04, 2020 11:23 am

Ryder kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 11:00 pm
VastarannanKiiski kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 8:02 am
Mulle on tullut kuva, että Krista olisi sinkku.. Kun häntä kaipasivat oma äiti ja lapset. Miksei hän siis olisi voinut tämän loman suunnitella uuden nettituttavuuden tapaamisen merkeissä siitä kertomatta kenellekään? Jos olisi taustalla vaikea ero ja siitä aikansa toipunut ja nyt jonkin aikaa viestitellyt jonkun kanssa. Ei sellaisesta välttämättä äidille viitsisi kertoa. Muutoinkin jo hankalan kuuloinen kuvio yhdessä yrittäjyys äidin kanssa. Siinä saattaa tulla kaikenlaista kiistaa, jos äiti on dominova luonne ja tuppautuu muutenkin tytärensä elämään ihan liikaa ja ohjeistaa miten tämän tulisi elämäänsä elää. Krista saattaisi olla ikävällä tavalla riippuvainen äitinsä tarjoamasta lastenhoito- tai taloudellisesta avusta, mikä vinouttaisi suhdetta entisestään.

Nettituttu olisi voinut olla kohtalokas mätsi ja surmannut Kristan. Noutanut vaikka jostain sovitusta paikasta ja jatkaneet siitä hänen autollaan tyypin asunnolla, jossa Krista olisi surmattu ja ruumis hävitetty.

Itsemurhakin tietysti on mahdollinen. Olisiko lähtenyt laivaan ja hypännyt mereen? Tai löytyy aikanaan jostain maastosta.
Jos Krista olisi lähtenyt tapaamaan nettituttua Turkuun,olisi hän jo lastensakin takia uskoutunut ainakin yhdelle luotettavalle ystävälle.Kristalla on tosiaan voinut tulla äitinsä puolelta paineita olla täydellinen aina hymyilevä ja reipas tytär,pullantuoksuinen äiti ja tunnollinen työntekijä,joka joustaa kun äidin pitää päästää vaatekaupan pyörittämiseen ja yrittäjyyteen liittyviin kissanristiäisiin.Nyt sitten joutunut ehkä hankkimaan tuuraajan ja hoitamaan lapsenlapsiaan.
Miksi hän olisi uskoutunut jollekulle mahdollisesta uudesta tuttavuudesta? Eikö lasten kannalta olisi riittänyt, että Kristan äiti hoitaa heitä ja kenties tieto pienestä lomasta Turussa? En ainakaan itse välttämättä olisi kertonut, että aion tavata saman reissun yhteydessä jonkun nettitutun. Mahdollistahan olisi sekin, että Kristalla olisi ollut salasuhde johonkin varattuun mieheen jo pidemmän aikaa ja sitä pidetty piilossa. Krista uhkaillut paljastavansa asian ja mies hankkiutunut hänestä eroon.

Uusi nettituttavuus tai baarilöytö hengenriistäjän tuntuisi todennäköisemmältä. Kuten myös itsemurha. Voisin kuvitella itsekin aika raskaita asioita elämässäni kokeneena ihan hyvin, että jossain vaihessa olisin päätynyt ratkaisuun, jossa vietän itsekseni viimeisen päivän mukavasti, vedän viimeisen kännin ja surmaan itseni. Miksei siis jollakulla muullakin väsyneellä voisi olla samankaltaisia suunnitelmia, jos mieliala olisi synkkä ja tuntuu, ettei umpikujasta ole muuta tietä ulos?

Kristan taustoista olisi mielenkiintoista tietää enemmän. Milloin on eronnut lasten isästä (jos näin on)? Mikä on taloudellinen tilanne ja onko raha-asioiden ja yhteisen firman kautta hyvin sidottu ätiinsä? Millainen suhde äitiin on? MIten hän on henkisesti voinut? Korona on saattanut heikentää taloudellista tilannetta, suhde äitiin/yhtiökumppaniin voi olla vaikea, lasten kanssa on saattanut olla haasteita, jos olisi vaikkapa erityislapsia tai mahdollinen ero vaikuttanut lapsiin. Hankalassa tilanteessa voisi palaa loppuun ja päätyä itsemurhaankin.

Voi olla liian kaukaa haettua, että Krista olisi häipynyt ja halunnut aloittaa uden elämän ihan jossain muualla..

Avatar
Annabelle_LivingDoll
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 36
Liittynyt: Su Loka 06, 2019 11:41 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Annabelle_LivingDoll » La Heinä 04, 2020 1:28 pm

Kadonneet löytyvät lähes aina 2 kilometrin säteellä viimeisestä tunnetusta sijaintipaikasta, ja useimmiten vielä vedestä.

Aurajoki on pelottavan lähellä katoamispaikkaa, vain kivenheiton päässä Brahenkadulta. Aurajoki voi helposti nielaista ihmisiä, hevosia, traktoreita ja autoja pohjattomaan syvyyteen. Siinä on se syy, miksi autoa ja naista ei ole vieläkään löydetty!

Aurajoen lumoava kutsu vaikuttaa maantieteelliseti kauas. Sen kutsun kun kuulet, niin lähdet vastustamattomasti kulkemaan kohti Aurajokea. Sen jälkeen se on hallelujaa.

Kuunnelkaa tämä biisi, jossa lauletaan back to the river. Laulussa lauletaan: Palaan takaisin joelle, enkä koskaan enää palaa takaisin kotiin.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ohn-FSEeek

Aurajoki on taas ottanut omansa.

katoaaetsii
Alokas
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 8:30 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja katoaaetsii » La Heinä 04, 2020 2:29 pm

Yläsavolainen Laiho os Jaatinen asui Parolassa miehensä ja lastensa kanssa ja työskenteli Lindströmmillä. Aiemmin hän oli mm Kaisa Liskillä ja äitinsä rättikaupassa Sentlemanissa. Hän näyttää olleen myös tradenomi tai tradenomiopiskelija. Hänelle löytyy tuloksia esteratsastuksen nuorten pääsarjoista. Ilmeisesti ihan tekevä tyttö. Mieskin löytyy vähän vaivaa näkemällä, mutta se ei ole tässä olennaista.

Krista on kuultu viimeksi 5.6. ja nähty viimeksi 6.6. poistumassa hotellin parkkipaikalta autollaan.
Hän on ollut Turussa, joka on bilepaikaksi kaukana kotoa, kun Tampere ja Helsinki olisivat olleet varmasti tutumpia ja lähempänä ja parempia bilettämiseen. Yläsavolaiselle Turku on henkisesti tosi kaukana. Uskon hänen alunperin pyrkineen laivalle. On tullut jokin karanteeni korona tms mutka matkaan ja on jäänyt Turkuun. Sen jälkeen hän on yöpynyt Turussa ja sitten päättänyt poistua Turusta autolla. Keskustassa hengailemiseen hän ei olisi autoaan hakenut. Itsemurhan olisi voinut tehdä autoa hakematta hotellihuoneessa tai Aurajoessa. Hän kuitenkin haki autonsa ja lähti jonnekin. Se vaatii aloitekykyä ja suunnitelmaa.Osana suunnitelmaa on ilmeisesti ollut kännykkä kiinni ja pitäytyminen kortin käytöstä ja siksi jäljet loppuvat siihen.

Mihin Turusta? Tuskin Parolaan. Uskoisin että tutuille nurkille Savoon. Tai ehkä Norjan kautta Eurooppaan. Tuskin minnekään muualle.

Vaihtoehto Norja: olisi jo pitkällä 8.6.Minä olisin jo Euroopassa tai ainakin laivalla Pohjanmerellä. Krista olisi ehkä jossain KeskiNorjassa. Tuossa mielentilassa ei saa ajettua optimaalisesti eikä Eli tässä vaihtoehdossa jossain euroopassa. Tallilla ratsastamassa? talleille on helppo hävitä.

Vaihtoehto savo: Kuopio on Suomen suurin mökkikunta ja sieltä saa käteisellä mökkejä pidemmäksikin aikaa. Epäilemättä niitä saa Iisalmesta ja muistakin lähikunnista. Hyvällä tuurilla on jossain mökillä jossain hyvässä tai huonossa psyykkisessä kunnossa.

Vaihtoehto matka Savoon loppui Jyväskylässä: Jyväskylä on matkalla Savoon ja eilinen ruumiin löytöpaikka sen tien varrella. Siinä on sellaisia parkkihalleja, joissa auto voi olla huomaamatta ja rannassa on viihdettä. Lähellä on SOKOShotellikin, johon on voinut olla aikomus mennä. Jos olisi tuolloin 3 vkoa sitten pudonnut (tai pudottautunut) rannassa ja vajonnut pohjaan, olisi hyvinkin voinut eilen nousta pintaan. Poliisin piti kertoa lisää eilen löytyneestä ruumiista tänä aamuna, mutta ei ole kertonut mitään, ei yhtään mitään. Henkilöllisyyttä vaarantamatta olisi voinut kertoa kauanko olettavat vedessä olleen ja sukupuolen ja arvioidun iän, mutta täydellinen vaikeneminen kertoo siitä, että on tämä tai jotain vastaavaa.

Savossa jos olisi, joku olisi jo nähnyt auton tai tunnistanut tytön. Koska niin paljon julkisuutta,
Jos olisi mennyt metsään, kuten Nuuksion tyttö, auto olisi löytynyt. Jos olisi mennyt veteen olisi näinä päivinä noussut pintaan. Jos olisi jossain Suomessa hengissä, joku olisi jo kertonut poliisille myyneensä tälle mökin käteisellä tms ja myös hieman epätavallinen autokin olisi pistänyt silmään. Kristan perhe on varmaan selvittänyt kaikki omat ja sukulaisten nurkat Savossa. Auto olisi tullut esille - paitsi jos on jossain parkkihallissa, jossa pitkäaikaissäilytettäviä tai asukkaiden autoja. Sellaisia olisi eilisen ruumiin löytöpaikan lähellä paljon.

Ryder
Sammakkoprofessori
Viestit: 408
Liittynyt: To Marras 23, 2017 1:59 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Ryder » La Heinä 04, 2020 4:51 pm

VastarannanKiiski kirjoitti:
La Heinä 04, 2020 11:23 am
Ryder kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 11:00 pm
VastarannanKiiski kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 8:02 am
Mulle on tullut kuva, että Krista olisi sinkku.. Kun häntä kaipasivat oma äiti ja lapset. Miksei hän siis olisi voinut tämän loman suunnitella uuden nettituttavuuden tapaamisen merkeissä siitä kertomatta kenellekään? Jos olisi taustalla vaikea ero ja siitä aikansa toipunut ja nyt jonkin aikaa viestitellyt jonkun kanssa. Ei sellaisesta välttämättä äidille viitsisi kertoa. Muutoinkin jo hankalan kuuloinen kuvio yhdessä yrittäjyys äidin kanssa. Siinä saattaa tulla kaikenlaista kiistaa, jos äiti on dominova luonne ja tuppautuu muutenkin tytärensä elämään ihan liikaa ja ohjeistaa miten tämän tulisi elämäänsä elää. Krista saattaisi olla ikävällä tavalla riippuvainen äitinsä tarjoamasta lastenhoito- tai taloudellisesta avusta, mikä vinouttaisi suhdetta entisestään.

Nettituttu olisi voinut olla kohtalokas mätsi ja surmannut Kristan. Noutanut vaikka jostain sovitusta paikasta ja jatkaneet siitä hänen autollaan tyypin asunnolla, jossa Krista olisi surmattu ja ruumis hävitetty.

Itsemurhakin tietysti on mahdollinen. Olisiko lähtenyt laivaan ja hypännyt mereen? Tai löytyy aikanaan jostain maastosta.
Jos Krista olisi lähtenyt tapaamaan nettituttua Turkuun,olisi hän jo lastensakin takia uskoutunut ainakin yhdelle luotettavalle ystävälle.Kristalla on tosiaan voinut tulla äitinsä puolelta paineita olla täydellinen aina hymyilevä ja reipas tytär,pullantuoksuinen äiti ja tunnollinen työntekijä,joka joustaa kun äidin pitää päästää vaatekaupan pyörittämiseen ja yrittäjyyteen liittyviin kissanristiäisiin.Nyt sitten joutunut ehkä hankkimaan tuuraajan ja hoitamaan lapsenlapsiaan.
Miksi hän olisi uskoutunut jollekulle mahdollisesta uudesta tuttavuudesta? Eikö lasten kannalta olisi riittänyt, että Kristan äiti hoitaa heitä ja kenties tieto pienestä lomasta Turussa? En ainakaan itse välttämättä olisi kertonut, että aion tavata saman reissun yhteydessä jonkun nettitutun. Mahdollistahan olisi sekin, että Kristalla olisi ollut salasuhde johonkin varattuun mieheen jo pidemmän aikaa ja sitä pidetty piilossa. Krista uhkaillut paljastavansa asian ja mies hankkiutunut hänestä eroon.
nettituttavuus tai baarilöytö hengenriistäjän tuntuisi todennäköisemmältä. Kuten myös itsemurha. Voisin kuvitella itsekin aika raskaita asioita elämässäni kokeneena ihan hyvin, että jossain vaihessa olisin päätynyt ratkaisuun, jossa vietän itsekseni viimeisen päivän mukavasti, vedän viimeisen kännin ja surmaan itseni. Miksei siis jollakulla muullakin väsyneellä voisi olla samankaltaisia suunnitelmia, jos mieliala olisi synkkä ja tuntuu, ettei umpikujasta ole muuta tietä ulos?

Kristan taustoista olisi mielenkiintoista tietää enemmän. Milloin on eronnut lasten isästä (jos näin on)? Mikä on taloudellinen tilanne ja onko raha-asioiden ja yhteisen firman kautta hyvin sidottu ätiinsä? Millainen suhde äitiin on? MIten hän on henkisesti voinut? Korona on saattanut heikentää taloudellista tilannetta, suhde äitiin/yhtiökumppaniin voi olla vaikea, lasten kanssa on saattanut olla haasteita, jos olisi vaikkapa erityislapsia tai mahdollinen ero vaikuttanut lapsiin. Hankalassa tilanteessa voisi palaa loppuun ja päätyä itsemurhaankin.

Voi olla liian kaukaa haettua, että Krista olisi häipynyt ja halunnut aloittaa uden elämän ihan jossain muualla..
Ihan vain sen takia,että jos jotakin tapahtuu,kuten nyt näyttää tapahtuneen,edes yksi ihminen tietäisi,että aioin (vihdoin ja viimein tavata)SEN nettitutun.

Haisenberg
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Ke Syys 11, 2019 1:39 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Haisenberg » La Heinä 04, 2020 5:34 pm

Itse ainakin ennen ekoja treffejä kerron aina ystävälle kenet tapaan ja missä, sovitaan myös että mikäli en laita viestiä niin ystävä laittaa. Jos en vastaa tietyssä ajassa niin vielä soittaa, mikäli edelleen ei saa kiinni niin sitten on käyny huonosti ja yhteys poliisiin. Koskaan ei ole mitään käynyt, mutta jos on vaan netissä ollut yhteydessä niin ei voi tietää varmaksi mikä tyyppi on.

Satiainen
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 232
Liittynyt: Ma Touko 04, 2015 9:08 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Satiainen » La Heinä 04, 2020 9:02 pm

Kuulin erittäin tutulta ihmiseltä, että oli nähnyt naisen tänään Raumalla. Oli ajanut tuota kadoksissa ollutta autoa ja vieressä istui joku mies. Kuulemma jotenkin tosi jännittyneen oloinen oli tämä nainen ollut.

Oli soittanut tämä tuttu heti hätäkeskukseen, joten poliisikin on tietoinen asiasta. Ja sanoi olleensa ihan varma, että juuri tämä nainen kyseessä.

Elizabeth
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 196
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Elizabeth » La Heinä 04, 2020 10:22 pm

Välissä tulee mieleen et voisko tää ollakin sellanen tapaus että hänellä joku kumppani joka ei oo ollut äipän mieleen. Ei-toivottu sulhasehdokas. Tehnyt sit mieli lähtee rakastavaisten karkureissulle..

Tosin, jos on olevinaan niin uranaista ni tietynlainen töpeksintä voi tehä "maineelle" hallaa..

Mymmlan
Alokas
Viestit: 25
Liittynyt: Ma Kesä 29, 2020 10:25 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Mymmlan » La Heinä 04, 2020 11:02 pm

Satiainen kirjoitti:
La Heinä 04, 2020 9:02 pm
Kuulin erittäin tutulta ihmiseltä, että oli nähnyt naisen tänään Raumalla. Oli ajanut tuota kadoksissa ollutta autoa ja vieressä istui joku mies. Kuulemma jotenkin tosi jännittyneen oloinen oli tämä nainen ollut.

Oli soittanut tämä tuttu heti hätäkeskukseen, joten poliisikin on tietoinen asiasta. Ja sanoi olleensa ihan varma, että juuri tämä nainen kyseessä.
Missä tilanteessa nähty? Joku ruokapaikan drive thru-luukku?
Millanen mies kyydissä?

tyyppi85
Matlock
Viestit: 763
Liittynyt: Ke Elo 27, 2008 2:37 am
Paikkakunta: Turku

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja tyyppi85 » La Heinä 04, 2020 11:04 pm

Satiainen kirjoitti:
La Heinä 04, 2020 9:02 pm
Kuulin erittäin tutulta ihmiseltä, että oli nähnyt naisen tänään Raumalla. Oli ajanut tuota kadoksissa ollutta autoa ja vieressä istui joku mies. Kuulemma jotenkin tosi jännittyneen oloinen oli tämä nainen ollut.

Oli soittanut tämä tuttu heti hätäkeskukseen, joten poliisikin on tietoinen asiasta. Ja sanoi olleensa ihan varma, että juuri tämä nainen kyseessä.

Itselleni tuli heti alkuun jo mieleen et joku "salamies" liittyy keissiin. Uusi tinder mies tai just joku sairas tatuoitu muskelipena "pahapoika" joista muijat diggaa..Toivotaan et elossa palaa kotiin.
pienikin hetki on arvokas

khl
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja khl » Su Heinä 05, 2020 4:58 am

Kuulemani mukaan joo :wink:
Eräs on ennenkin kuullut kaikenlaista historian perusteella,
en nyt näihin niin perusta ,varmaan sitten moni muukin on hänet nähnyt?

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2590
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja dazu » Su Heinä 05, 2020 5:09 am

Elizabeth kirjoitti:
La Heinä 04, 2020 10:22 pm
Välissä tulee mieleen et voisko tää ollakin sellanen tapaus että hänellä joku kumppani joka ei oo ollut äipän mieleen. Ei-toivottu sulhasehdokas. Tehnyt sit mieli lähtee rakastavaisten karkureissulle..
Äidin tykkäämiset ja tykkäämättömyydet lienee toissijaisia, jos on naimisissa olevasta naisesta kyse.

Mä jään odottelemaan lisää tietoa... pikkuhiljaa näyttäisi tihkuvan enemmän ja vähemmän varmaa tietoa...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Toteemipaalu
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: To Kesä 16, 2016 7:39 pm

Re: Krista Laiho, Turku 6.6.2020

Viesti Kirjoittaja Toteemipaalu » Su Heinä 05, 2020 8:15 am

Onko mahdollista, että olisi kytköksiä raumalle? Olen pari kertaa nähnyt tuollaisen auton ja eilen samannäköisenkin tytönkin kuskina. oli jännittyneen oloinen, kun ohitin ja joku mies vänkärinä. Kääntyivät pian mun kyyläys-ohituksen jälkeen takaisin raumalle päin, ihoden kohdilta. Poliisille ilmoitin tietty. Vai onko siellä kaksoisolento rauman suunnilla, kun en rekkaria nähnyt?

Kristan äidin jakamaan katoamisilmoitukseen ilmaantunut tällainen kommentti hetki sitten.

Kovin epätodennäköiseltä haiskahtaa, että "pari" hengailee jossain Rauman seudulla eikä kukaan ole aiemmin nähnyt.

Vastaa Viestiin