Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

dazu
Hercule Poirot
Viestit: 2192
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Loka 22, 2018 12:22 pm

^Olen juuri käynyt läpi sitä Nokian/Ylöjärven tapausta, jossa hoitaja oli myrkyttänyt potilaita Nokian terveyskeskuksessa ja Ylisen hoitolaitoksessa. Uhreja tapauksessa on muuten yhteensä 13 ja tämä Katariina saattaa olla Suomen historian pahin sarjamurhaaja... Tapauksen yhteydessä tuli esiin, että rikosrekisteri ei ollut ongelma hoitajantyön kannalta... Tämä hoitaja oli varastanut kleptomaanisesti 43 tuhannen euron arvosta tavaraa entisestä työpaikastaan... Tällainen patologinen varastelu on mielestäni esimerkki sellaisesta asiasta, mikä voi ennakoida jotain ikävää... Tiedetään, että tällainen käyttäytyminen pohjaa samaan psykologiaan, kuin mikä löytyy sarjamurhaamisen taustalta... Silti tällaista käyttäytymistä ei katsota siis ongelmaksi hoitajan työn kannalta.
Kaiken kruununa lopuksi on sitten peitelty julkisuudelta naisen surmaamien potilaiden todellinen määrä. Täytyyhän asiaa nyt peitellä, koska meidän pitää edelleen leikkiä, että se ja se on sopivia siihen ja siihen työhön...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3489
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Ma Loka 22, 2018 5:29 pm

dazu kirjoitti:Se ongelma tulee kuitenkin esiin tällaisissa tapauksissa, kun rikoksentekijä pääsee sisään oppilaitokseen sellaiselle opintolinjalle, mille esim. 80% suomalaisista ei pääse sisään, koska eivät läpäise pääsykokeita, eikä heitä pidetä soveltuvina ks. alalle. Mielestäni, jos jollekin linjalle on näin tiukat pääsyvaatimukset, niin on todella irrationaalista, että sisään otetaan henkilöitä, joilla on taustaa vakavista rikoksista.
Esimerkiksi henkilö, joka tarvitsee 10 tuntia unta yössä, ei pääse Suomessa yhtään mihinkään oppilaitokseen sisään, mutta henkilö, joka on silponut lapsen pillun puukolla, otetaan avosylin vastaan... Tällaista en ymmärrä.
Ei mikään oppilaitos rajoita oppilaiden nukkumista alle 10 tuntiin yössä. Tai no jossain maanpuolustuskorkeakoulussa opiskelu voi kärsiä, jos ei kykene olemaan valveilla pitkiä aikoja, mutta ei se sielläkään koulutukseen pääsyä estä. Vakava rikostausta sen sijaan estää. Ihan mielikuvituksen tuotetta koko väite.

Murhaan syyllistynyt voi olla vaikkapa hyvä matemaatikko ja päästä lukemaan yliopistossa matematiikkaa. En näe mitään syytä, miksi esimerkiksi matemaatikoksi opiskelua pitäisi rajoittaa rikostaustan takia, kunhan ei opettajaksi suuntaudu.

dazu kirjoitti:
Tuomion Pasuuna kirjoitti:Millä tavalla olet toteuttanut tämän boikotin oppilaitoksille ja mitä vaikutuksia sillä on?
Vaikutukset ovat mulle henkilökohtaisia ja tuntuvat siinä, että en joudu kärsimään omantunnontuskia siitä, että opiskelen laitoksessa, joka panostaa veronmaksajien rahoja rikollisten kouluttamiseen sen sijaan, että koulutettaisiin yhteiskunnalle hyödyllisempiä ihmisiä. En halua olla missään tekemisissä sellaisen järjestelmän kanssa, joka panostaa veronmaksajien rahoja tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti toisille haittaa tekeviin ihmisiin.
Tämä on mielestäni vähän sama asia, kuin jos veronmaksajien rahoja käytettäisiin jonkun ISIS:n tekemän veitsi-iskun rahoittamiseen.
Aha. Yleensä boikotoinnilla tarkoitetaan jotain sellaista, että kieltäytyy tuottamasta boikotoitavan instanssin haluamia palveluita tai ostamasta sen tuotteita. Yliopistoa tuskin kiinnostaa kovin paljon se, jos et ole sen kanssa tekemisissä henkilökohtaisella tasolla.

Avatar
incendio
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: La Loka 18, 2014 2:22 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja incendio » Ti Loka 15, 2019 5:58 am

Miehen kuvaa ja infoa tapauksesta on ainakin muutama vuosi sitten levitelty muijien suljetuissa ryhmissä Facebookissa ihan varoituksena. Uskoisin monen aluella tinderöivän olevan asiasta tietoinen. Toki on niitä jotka eivät ole... Mutta lieköhän tänä vuonna enää ketään, joka ei miehensä/naisensa nimeä googlettaisi. Sillä selviää heti asian todellinen laita, vaikka tän ukon someprofiilit onkin hiottu hämäävän täydellisiksi. Tätä voisi luulla normaaliksi jos ei paremmin tietäisi. Rikoksen uusimismahdollisuus on todella korkealla tän kans. Kyllä vielä napsahtaa, mutta toivotaan ettei.

Mutta narsistihan se on. Joskus luin että narskuilla on "kylmät hain silmät". Osuu aika nappiin tän kanssa, vaikka en yleensä tykkää analysoida ketään parin kuvan perusteella.

Avatar
taotao
Alibin satunnaislukija
Viestit: 108
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja taotao » Ti Loka 15, 2019 2:33 pm

Miten on tämmöinen tapaus mennytkin täysin ohi.

Model :lol:

100% narsku, klassinen " minulle ei sanota ei " - tapaus. Ja se kaikki mistä nämä tämän kaltaiset tyypit eivät jää kiinni. Mistä ei tiedä kuin ne onnettomat, jotka näiden kynsiin joutuvat. Eikä kukaan voi millään uskoa. Sillä nämä tyypit osaavat puhua. Ja manipuloida.

Sonderkommando
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Syys 13, 2019 1:35 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Sonderkommando » Ti Loka 22, 2019 1:50 am

taotao kirjoitti:
Ti Loka 15, 2019 2:33 pm
Miten on tämmöinen tapaus mennytkin täysin ohi.

Model :lol:

100% narsku, klassinen " minulle ei sanota ei " - tapaus. Ja se kaikki mistä nämä tämän kaltaiset tyypit eivät jää kiinni. Mistä ei tiedä kuin ne onnettomat, jotka näiden kynsiin joutuvat. Eikä kukaan voi millään uskoa. Sillä nämä tyypit osaavat puhua. Ja manipuloida.
:lol: Täysin totta. #finnishboy #model mies on kyllä aivan pelle. Naisten syytä kiertää kaukaa. Vähän tollainen Markus Pönkä tuijotuskin löytyy.
-Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

meshukka
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 216
Liittynyt: La Touko 24, 2014 3:28 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja meshukka » Ti Loka 22, 2019 4:37 am

Samuli Lammi esittelee itsensä instagramissa näin:

"Businesman, model, Fin/spain canaria
Love sporting, fast cool cars, positive/beauty persons and enjoy life. Viva la vida.
Positive vibes"

On kyllä helvetin härski kaveri kyseessä, ei voi muuta sanoa. Olisi kyllä enemmän kuin mielenkiintoista päästä lukemaan esimerkiksi Lammin mielentilatutkimuksen paperit kokonaisuudessaan, luulisi olevan karua luettavaa persoonallisuuden osalta.

Uhri ei saanut elää kuin nuoreksi aikuiseksi, mutta Samuli se vain porskuttaa. On tämä hienoa!
"Lentäväthän linnutkin rajojen yli" - Kimmo Kiljunen

Avatar
NorthernDarkness
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 901
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » To Loka 24, 2019 12:30 pm

Joku kuvausta harrastava kaveri ottanu vain "rullan pois" tuosta jätkästä niin #model. Pitäisin täysin varmana että joku nainen saa vielä maksaa kantapään kautta jos hairahtuu tähän pelleen.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Avatar
NorthernDarkness
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 901
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » Ke Joulu 11, 2019 2:54 pm

Ikaalisten päiväkirjatappaja piinaa jälleen naisuhria – pyrki päivittäin asuntoon, määrättiin lähestymiskieltoon

Vuonna 1989 syntyneellä miehellä on kontollaan julkisuutta nostattanut henkirikos.
Ikaalisten teinisurmasta vuonna 2011 tuomittu mies on joutunut lähestymiskieltoon edesottamuksiensa takia.
Oikeuden mukaan naisuhrilla on syytä pelätä, että mies tekee häneen kohdistuvan rikoksen tai jatkaa häiriköintiä.
Miehellä on taustallaan aiempaa kyseenalaista käytöstä naisia kohtaan.

Ikaalisissa vuonna 2011 ex-tyttöystävänsä tappanut kolmikymppinen mies on joutunut lähestymiskieltoon häiriköityään pirkanmaalaista naista.

Käräjäoikeuden tuoreesta määräyksestä uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Oikeuden mukaan mies tuli kertaalleen naisen asunnolle ja kieltäytyi poistumasta aina seuraavaan aamuun asti. Nainen kertoi myös nähneensä vastaajan näköisen henkilön ulko-ovellaan samana päivänä. Mies kävi ovella viikon ajan joka päivä soittaen ovikelloa ja koputtaen ovea. Nainen ei enää halunnut oleskella kotonaan, vaan lähti muualle.

Miehestä on lisäksi tehty rikosilmoitus. Käräjäoikeuden mukaan naisella on perusteltu aihe olettaa, että mies tulee tekemään hänen henkeensä tai terveyteensä kohdistuvan rikoksen tai muuten vakavasti häiritsemään häntä. Lähestymiskielto on voimassa vuoden.

Mies vastusti lähestymiskieltoa. Miehen mukaan osapuolten väliset tapahtumat olivat johtaneet esitutkintaan ennen kiellon hakemista, ja sen jälkeen hän kiisti käyneensä naisen ovella kertaakaan. Lähestymiskieltoon voi hakea vielä muutosta hovioikeudesta.

Tiedossa ei ole, mitä asunnolla tarkalleen ottaen tapahtui, kun mies meni sinne eikä väitetysti suostunut poistumaan.

Piirsi uhrin verellä päiväkirjaan

Mies tuomittiin kahdeksan vuotta sitten kuristamalla tehdystä taposta. Uhri oli miehen ex-tyttöystävä. Teon motiivina oli kuristajan sairaalloinen mustasukkaisuus. Kuristamisen jälkeen mies viilteli 19-vuotiaan naisen ruumista ja piirsi verellä särkyneen sydämen uhrin päiväkirjaan.

Mies määrättiin mielentilatutkimukseen, jonka jälkeen hänet todettiin syyntakeiseksi. Tuomittu sai 10 vuoden vankeusrangaistuksen ensikertalaisena. Iltalehti kertoi ammattilaisten arviosta vuonna 2011: mies suhtautui tekoonsa ylimielisesti, pyrki kaunistelemaan toimintaansa ja vähätteli lainvastaisia tekojaan.

Mies ehti lyhyen suhteen aikana lukita uhrin omaan autoonsa ja tunkeutua tämän kotiin.

Henkirikoksen jälkeen mies tapasi uhrin silloisen poikaystävän oppilaitoksessa.

– Tänään on hyvä päivä, mies sanoi.

Miehellä on taustallaan myös hovioikeuden vapauttava tuomio seksuaalirikosasiassa. Tuomittu oli vuonna 2014 vankilomalla, kun oli seksuaalisessa kanssakäymisessä naisen kanssa. Käräjäoikeus tuomitsi miehen sukupuoliyhteyteen pakottamisesta, mutta Turun hovioikeus hylkäsi syytteen. Oikeudenkäynnissä oli kyse muun muassa siitä, käyttikö mies hyväkseen asianomistajan Aspergerin oireyhtymää.

Aamulehden mukaan miestä on syytetty myös vainoamisesta. Mies soitteli ja viestitteli eräälle naiselle kymmeniä kertoja eri välineillä. Viestien mukaan naiselle olisi pitänyt ”opettaa tapoja” ja hänet olisi pitänyt ”palauttaa maan pinnalle”. Syyte hylättiin käräjäoikeudessa muun muassa lyhyen tekoajan vuoksi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a95e ... 5120b8dc45
Tästä jätkästähän sanottii aina että tullaan vielä kuulemaan pellen edesottamuksista ja tässähän sitä ollaan. Kysyä sopii että kuka vittu tämmösen kanssa alkaa suhteeseen.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

tokkaukko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 249
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja tokkaukko » Ke Joulu 11, 2019 4:13 pm

NorthernDarkness kirjoitti:
Ke Joulu 11, 2019 2:54 pm
Tästä jätkästähän sanottii aina että tullaan vielä kuulemaan pellen edesottamuksista ja tässähän sitä ollaan. Kysyä sopii että kuka vittu tämmösen kanssa alkaa suhteeseen.
Jos luet niin ei kukaan ,jätkä vainoaa,se on "pikkusen" eri asia kuin suhde.Tulee,änkeää,ahdistelee eikä katoa.Tajuatko? Se voi alkaa vainoamaan tervehdyksestä jos joku ei tiiä kuka se on,se seuraa,pimpottelee ja vainoaa,lopulta tappaa.

Toivottavasti jonku kaverit tai isä niittaa tämän invalidiksi edes,kohta on joku tyttölapsi taas murhattu saatana.Ei helevetti.

Näyttäs tuo yks tunnus olevan aktiivinen: https://www.instagram.com/samuelfinland/

Sonderkommando
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 41
Liittynyt: Pe Syys 13, 2019 1:35 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Sonderkommando » Ke Joulu 11, 2019 4:20 pm

Voisko joku osaava ladata kaverin kuvan tänne? Minkä takia noi liitetiedostojen koko on noin pirun pieni. Edelliseltä sivulta löytyy miehen avoimet IG sun muut profiilit. Kiitos.
-Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

tokkaukko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 249
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja tokkaukko » Ke Joulu 11, 2019 4:22 pm

Kuva
Kuva

tokkaukko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 249
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja tokkaukko » Ke Joulu 11, 2019 5:03 pm

Riikka kirjoitti:
To Loka 18, 2018 12:59 pm
Tuli Samuel taas vastaan Tinderissä. Kylmää kyllä ajatella miten moni on ihan tietämätön tämä hepun tekemisistä ja saattaa kiinnostua esim. Tinderissä tai muualla deittipalveluissa. En varmaan ole ainoa jolla on sellainen fiilis että tästä kaverista tullaan vielä kuulemaan.

Mainostaa muuten Tinderissä olevansa "good lover". Tästä voi varmaan olla montaa mieltä.
Tässä vois olla semmoselle todelliselle seikkailunhaluiselle naiselle mies....Joku vois matchata ja sit Samulilta jalat ja kädet irtipoikki,äkkiä sairaalaan mutta ilman raajoja.
Sitten on Samulilla aikaa mietiskellä että kävipä hullusti ja lääkärit sanoo että elät hyvässä hoidossa vielä ainakin 50 vuotta,jos et jopa 70..

Tämä on Penttilä/pentholmin uus versio ja kone on jo käynnissä.

Avatar
Tackleberry
Hercule Poirot
Viestit: 2206
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ke Joulu 11, 2019 7:45 pm

Samuli laittoi näköjään tilinsä yksityiseksi, kun se tänne postattiin.

Kaljuuntunutkin, raukka. Mahtaa olla kova paikka tälle "Businesmanille". :lol:
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Calamity Jane
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 917
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane » Ke Joulu 11, 2019 10:54 pm

^ Jättäisin kyllä ihmisten ulkonäkö arvostelun pois, ulkonäkö kun ei ole rikos.
Ja kyllä meistä kenestäkään ei löydy virheetöntä , ei ulkonäöstä eikä luonteestakaan. Tackleberrylla menee useasti yli nuo kommentit.

Mutta asiaan, nämä tyypit ei arvosta toisia ihmisiä ollenkaan. Nämä vainoavat toisia niin kauan kun elossa ovat. Laitoshoito ja elinikäinen ainoa oikea paikka näille.
Niin monet kerrat tähän rantaan olemme tulleet ennenkin. Jättäneet kahdet jäljet santaan. Nyt yhdet vain vie takaisin.

Avatar
Tackleberry
Hercule Poirot
Viestit: 2206
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ke Joulu 11, 2019 11:40 pm

Calamity Jane kirjoitti:
Ke Joulu 11, 2019 10:54 pm
^ Jättäisin kyllä ihmisten ulkonäkö arvostelun pois, ulkonäkö kun ei ole rikos.
Ja kyllä meistä kenestäkään ei löydy virheetöntä , ei ulkonäöstä eikä luonteestakaan. Tackleberrylla menee useasti yli nuo kommentit.

Mutta asiaan, nämä tyypit ei arvosta toisia ihmisiä ollenkaan. Nämä vainoavat toisia niin kauan kun elossa ovat. Laitoshoito ja elinikäinen ainoa oikea paikka näille.
Kuka se siellä huutelee? Oliko se tämä sama Calamity Jane?
Calamity Jane kirjoitti:
Su Joulu 08, 2019 1:49 pm
Itse pidän ihan normaalina arvostella hirviö ihmisiä. He ei ansaitse kunnioitusta.
Ovat luotaan työntäviä. Tuokin horo , kiertopalkinto, turvoksissa aineista , oleva bimbo ja tuo todella typerältä näyttävä "poikaystävä" ovat vajaita ,ilman muuta.
Tiedä sitten löytyykö Janen sohvalta joku ylipainoinen kaljupää, kun tuosta niin pahoitti mielensä. :lol:
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Vastaa Viestiin