Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

dazu
Charlien Enkeli
Viestit: 1965
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Loka 22, 2018 12:22 pm

^Olen juuri käynyt läpi sitä Nokian/Ylöjärven tapausta, jossa hoitaja oli myrkyttänyt potilaita Nokian terveyskeskuksessa ja Ylisen hoitolaitoksessa. Uhreja tapauksessa on muuten yhteensä 13 ja tämä Katariina saattaa olla Suomen historian pahin sarjamurhaaja... Tapauksen yhteydessä tuli esiin, että rikosrekisteri ei ollut ongelma hoitajantyön kannalta... Tämä hoitaja oli varastanut kleptomaanisesti 43 tuhannen euron arvosta tavaraa entisestä työpaikastaan... Tällainen patologinen varastelu on mielestäni esimerkki sellaisesta asiasta, mikä voi ennakoida jotain ikävää... Tiedetään, että tällainen käyttäytyminen pohjaa samaan psykologiaan, kuin mikä löytyy sarjamurhaamisen taustalta... Silti tällaista käyttäytymistä ei katsota siis ongelmaksi hoitajan työn kannalta.
Kaiken kruununa lopuksi on sitten peitelty julkisuudelta naisen surmaamien potilaiden todellinen määrä. Täytyyhän asiaa nyt peitellä, koska meidän pitää edelleen leikkiä, että se ja se on sopivia siihen ja siihen työhön...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3376
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Ma Loka 22, 2018 5:29 pm

dazu kirjoitti:Se ongelma tulee kuitenkin esiin tällaisissa tapauksissa, kun rikoksentekijä pääsee sisään oppilaitokseen sellaiselle opintolinjalle, mille esim. 80% suomalaisista ei pääse sisään, koska eivät läpäise pääsykokeita, eikä heitä pidetä soveltuvina ks. alalle. Mielestäni, jos jollekin linjalle on näin tiukat pääsyvaatimukset, niin on todella irrationaalista, että sisään otetaan henkilöitä, joilla on taustaa vakavista rikoksista.
Esimerkiksi henkilö, joka tarvitsee 10 tuntia unta yössä, ei pääse Suomessa yhtään mihinkään oppilaitokseen sisään, mutta henkilö, joka on silponut lapsen pillun puukolla, otetaan avosylin vastaan... Tällaista en ymmärrä.
Ei mikään oppilaitos rajoita oppilaiden nukkumista alle 10 tuntiin yössä. Tai no jossain maanpuolustuskorkeakoulussa opiskelu voi kärsiä, jos ei kykene olemaan valveilla pitkiä aikoja, mutta ei se sielläkään koulutukseen pääsyä estä. Vakava rikostausta sen sijaan estää. Ihan mielikuvituksen tuotetta koko väite.

Murhaan syyllistynyt voi olla vaikkapa hyvä matemaatikko ja päästä lukemaan yliopistossa matematiikkaa. En näe mitään syytä, miksi esimerkiksi matemaatikoksi opiskelua pitäisi rajoittaa rikostaustan takia, kunhan ei opettajaksi suuntaudu.

dazu kirjoitti:
Tuomion Pasuuna kirjoitti:Millä tavalla olet toteuttanut tämän boikotin oppilaitoksille ja mitä vaikutuksia sillä on?
Vaikutukset ovat mulle henkilökohtaisia ja tuntuvat siinä, että en joudu kärsimään omantunnontuskia siitä, että opiskelen laitoksessa, joka panostaa veronmaksajien rahoja rikollisten kouluttamiseen sen sijaan, että koulutettaisiin yhteiskunnalle hyödyllisempiä ihmisiä. En halua olla missään tekemisissä sellaisen järjestelmän kanssa, joka panostaa veronmaksajien rahoja tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti toisille haittaa tekeviin ihmisiin.
Tämä on mielestäni vähän sama asia, kuin jos veronmaksajien rahoja käytettäisiin jonkun ISIS:n tekemän veitsi-iskun rahoittamiseen.
Aha. Yleensä boikotoinnilla tarkoitetaan jotain sellaista, että kieltäytyy tuottamasta boikotoitavan instanssin haluamia palveluita tai ostamasta sen tuotteita. Yliopistoa tuskin kiinnostaa kovin paljon se, jos et ole sen kanssa tekemisissä henkilökohtaisella tasolla.

Avatar
incendio
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: La Loka 18, 2014 2:22 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja incendio » Ti Loka 15, 2019 5:58 am

Miehen kuvaa ja infoa tapauksesta on ainakin muutama vuosi sitten levitelty muijien suljetuissa ryhmissä Facebookissa ihan varoituksena. Uskoisin monen aluella tinderöivän olevan asiasta tietoinen. Toki on niitä jotka eivät ole... Mutta lieköhän tänä vuonna enää ketään, joka ei miehensä/naisensa nimeä googlettaisi. Sillä selviää heti asian todellinen laita, vaikka tän ukon someprofiilit onkin hiottu hämäävän täydellisiksi. Tätä voisi luulla normaaliksi jos ei paremmin tietäisi. Rikoksen uusimismahdollisuus on todella korkealla tän kans. Kyllä vielä napsahtaa, mutta toivotaan ettei.

Mutta narsistihan se on. Joskus luin että narskuilla on "kylmät hain silmät". Osuu aika nappiin tän kanssa, vaikka en yleensä tykkää analysoida ketään parin kuvan perusteella.

Avatar
taotao
Parranpäristäjä
Viestit: 96
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja taotao » Ti Loka 15, 2019 2:33 pm

Miten on tämmöinen tapaus mennytkin täysin ohi.

Model :lol:

100% narsku, klassinen " minulle ei sanota ei " - tapaus. Ja se kaikki mistä nämä tämän kaltaiset tyypit eivät jää kiinni. Mistä ei tiedä kuin ne onnettomat, jotka näiden kynsiin joutuvat. Eikä kukaan voi millään uskoa. Sillä nämä tyypit osaavat puhua. Ja manipuloida.

Sonderkommando
Alokas
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Syys 13, 2019 1:35 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja Sonderkommando » Ti Loka 22, 2019 1:50 am

taotao kirjoitti:
Ti Loka 15, 2019 2:33 pm
Miten on tämmöinen tapaus mennytkin täysin ohi.

Model :lol:

100% narsku, klassinen " minulle ei sanota ei " - tapaus. Ja se kaikki mistä nämä tämän kaltaiset tyypit eivät jää kiinni. Mistä ei tiedä kuin ne onnettomat, jotka näiden kynsiin joutuvat. Eikä kukaan voi millään uskoa. Sillä nämä tyypit osaavat puhua. Ja manipuloida.
:lol: Täysin totta. #finnishboy #model mies on kyllä aivan pelle. Naisten syytä kiertää kaukaa. Vähän tollainen Markus Pönkä tuijotuskin löytyy.
-Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

meshukka
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 216
Liittynyt: La Touko 24, 2014 3:28 am

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja meshukka » Ti Loka 22, 2019 4:37 am

Samuli Lammi esittelee itsensä instagramissa näin:

"Businesman, model, Fin/spain canaria
Love sporting, fast cool cars, positive/beauty persons and enjoy life. Viva la vida.
Positive vibes"

On kyllä helvetin härski kaveri kyseessä, ei voi muuta sanoa. Olisi kyllä enemmän kuin mielenkiintoista päästä lukemaan esimerkiksi Lammin mielentilatutkimuksen paperit kokonaisuudessaan, luulisi olevan karua luettavaa persoonallisuuden osalta.

Uhri ei saanut elää kuin nuoreksi aikuiseksi, mutta Samuli se vain porskuttaa. On tämä hienoa!
"Lentäväthän linnutkin rajojen yli" - Kimmo Kiljunen

Avatar
NorthernDarkness
Nikke Knattertton
Viestit: 869
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Nuoren naisen surma - Ikaalinen 2011

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » To Loka 24, 2019 12:30 pm

Joku kuvausta harrastava kaveri ottanu vain "rullan pois" tuosta jätkästä niin #model. Pitäisin täysin varmana että joku nainen saa vielä maksaa kantapään kautta jos hairahtuu tähän pelleen.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Vastaa Viestiin