Puukkosurma Muhoksella 2011 - tuomio myös lapsiin kohdistuneista rikoksista

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Sami-Henrik kirjoitti:Just joo, ihan päivällä lähdin ja putsarikin sen näki,
kyllä se voi noinkin olla eli muille avattiin aamulla ovet ruokalaan ja töihin lähtöön,pamppu sanoi sulle ,että jäät pois töistä ja niin sä jäit selliin odottaan siirtoa,muut meni töihin ja makuumiehet lyötiin lukkojen taakse,niin pääsit lähtemään matkaselliin venaan siirtoa.

näinhän ne liskosiirrot tapahtuu,sillä aikaa kun muut on selleissä tai töissä ettei vaan joku huomaa,että nyt se karkaa pois alta... :?

eiköhän tää ole ihan selväpeli,sä hätäpäissään vänkäät vastaa kun vapaus on koittamassa,sun mielestä lehdet valehteli tuomioista ja teoista.
vittuilessaan tuomittu ainakin kahdesta lapsiin kohdistuneista rikoksista ja taposta jota et edes myöntänyt vaikka todisteita oli kasapäin,olisit mies ja kantaisit nyt vastuun teoista ja sen seuraamuksista.
ihan piruuttaan tuomittu lapsiin kohdistuneista rikoksista ja ilman todisteita...kaikkea sitä kuuleekin,semmosta se suomessa on nykyään,kuka tahansa voidaan tuomita moisista teoista syyttömänä linnaan ja syytön mies vaihtaa vankilaa kuin sukkia parissa vuodessa,koska linnassa on syyttäjän kätyreitä osastoilla kuten itse sanoit....niillä on bandidos,hells angels,cannonball ym tatuointeja kropat täynnä,ne on naamoituneet...ja ne on suorittaneet lukuisia rikoksia

sun tuomio on varmaan kuin todella suuri seikkailu,koskaan ei tiedä millloin tapahtuu ja mitä sekä kuka on kukin.

oot varmaan kestilässä tai ylitorniossa,lusiminen on nyt jo kivaa,kun avotaloissa ei ole JR miehiä eikä prätkäjätkiä. mitä muuten tappamasi miehen lapset ajattelee,kun vapaudut tai olet jo nyt lomailemassa tai muut hänen sukulaiset/läheiset..? hirvittääkö,että milloin nappi napsahtaa kiikarikiväärillä tai leuku osuu kylkeen kaupan hyllyjen välissä?

sellaistahan tapahtuu toisinaan henkirikollisille jotka kävelee ulkona parin vuoden jälkeen ja suku on edelleen näreissään.

tuttu on lusinut pitkälti toistakymmentä vuotta tappoa/murhaa jonka se myös myönsi eikä venkoillut selvässä asiassa,uhrin suku on jo antanut anteeksi eikä haudo kostoakaan koska aikaa on mennyt melkein 20 vuotta ja tekijä lusii edelleen,mutta sä kokkailet vapaalla ja kommentoit netissä jo alta 3 vuoden henkirikosesta,ihan kuin jol lilo,nettiin ekana jauhamaan kun olis syytä olla hiljaa

entä sun omat lapset,oletko kertonut heille jo että isi on tappaja,isi löi puukon kurkkuun setälle joka vittuili ja on isi läiskinyt lapsiakin ja muuta tehnyt niille.mutta muuten ihan hyvä iskä.

se on lapsillakin helppo isompana sanoa,että älä kiusaa,meän isi tulee ja hakkaa sinut 10 vuotias petteri sekä lyö puukon sun isin kurkkuun.se on tehny ennenki niin.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

P.U.H
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: La Helmi 05, 2011 12:23 am

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja P.U.H »

Huh huh! Kyllä tyyppi on entistäkin harhaisempi, jos kuvittelee putsaavansa mainettaan pedofiilina ja lapsen hakkajana soittamalla suutaan täällä.
Väitätkö vielä, ettei olisi ollut mahdollisuutta päästä Pelson liskolle jossain vaiheessa? Miksiköhän et voinut mennä sinne? Eräs muhoslainen lusii siellä kakkua "pedofiilin" murhasta, ja tietää/tuntee sinut.
Muutenkin esiinnyt rehvakkaana tappajana ja puukkosankarina. Kuitenkin juttu meni osimoilleen niin, että kaksi paskahousua kittaa viinaa, toinen sammuu sohvalle ja tyhmempi heistä päättää puukottaa tätä kaulaan.
Poliisiautossa itkeä pillitit shortseissa ja syytit erästä täysin ulkopuolista henkilöa tekijäksi.

JurpÅ
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 5:08 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja JurpÅ »

Johan on sami-henrikil jutut,"syyttäjän kätyreitä",tais iskee paniikki,ku tuli yleiseen tietoon että onkin pedari :evil: Jos sulla ei kerta ollu mitää salattavaa nii olisit toimittanu paperit ja homma ois ollu sillä selvä.

seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 773
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

Eipä Sami-Henrikki lapsiaan auta kirjoittelullaan, lähinnä vihaa tuota tappaja koskettelijaa kohtaan ja sääliä lapsia kohtaan isästään.

Sami-Henrik
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 10:54 am

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja Sami-Henrik »

Täällä on taas näitä parempaa tietoa omaavia, jotka nimimerkin takaa huutelevat matkaselli juttuja. En ole syyttänyt taposta ketään ja se lukee kuulustelupöytäkirjoissa. Mitä tulee ns. liivimiehiin, niin en usko, että he täällä huutelevat "musta tuntuu" olettamuksien perusteella. Heillä on kunnia, jota ei tunnu olevan täällä kirjoittelevilla.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7350
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Otetaanpa faktat tiskiin Sami Henrik, sinut on tuomittu lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja taposta, eikö niin???
Avaudu meille tietämättömille niistä syyttäjän kätyreistä Sukevalla.
Olet ilmeisesti Tornion avolla kun lomat näyttää pyörivän vilkkaasti. Aika nopeasti avolle, mistähän syystä???
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

annaanna
Horatio Caine
Viestit: 6006
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Sami-Henrik kirjoitti:Miksi olisin pahoillani sellaisesta, jota en ole tehnyt? Jos naapuri syyttää sinua pihansa roskaamisesta, niin oletko pahoillasi, jos tiedät, että et ole syyllinen. Muut edellisen puhujan mauttomuudet jätän omaan arvoonsa. En näe mitään syytä alentua tuolle tasolle. En sitä paitsi ole vapautunut, vaan lomilla.
Kun kerran olet täällä, TAAS, niin selvittäisitkö mitä ^ et ole tehnyt. Älä vaan mitään salaiseksi 60-vuodeksi juttuja ala selvittämään! Aiemmin jo kerroit laittaneesi paperit menemään Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Mistä asiasta? Lapsiin kohdistamisista vai?

Kun surmaamista et muitten päälle ole kuulemma edes shortseissasi väittänyt siellä poliisiautossa. Valehteleeko joka sellaista väittää, vai olisitko kuitenkin? Onko koko tuomio väärä, vai sisältö joltakin osin, onko Suomessa valitustiet loppuunkäyty. Taustatiedoksi kerroit vain niitten lasten olleen joidenkin eroprosessin keskiössä, joten ei nyt kyllä voi ymmärtää, miten sinun mukaan vetäminen täysin syyttömänä olisi kummankaan etua ajanut. Onko joku oikeudenkäynteihin osallistunut asiantuntija se, joka on sinulle syyttä suotta tuomion aiheuttanut? Asiantuntijoiden nimet ei käsittäkseni mitenkään salattuja ole, todistussisältö taitaa olla, oletan. Vai onko väitteessä valituksesta kyseessä vain jokin konsti koittaa välttää kohtaamasta lapsiin kohdistamisesta saamaasi nurjamielistä kohtelua?
Miehen sormenjälki löytyi valepostipaketista, lisäksi jämsäläisiin valvontakameroihin tallentui tekoaikaan harmaa farmariauto, joka näytti samalta kuin syytetyn omistama. Syytetty oli myös repinyt farmarinsa verhoiluja pois.

Taavi82
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Kesä 19, 2014 8:04 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja Taavi82 »

Joko dollarexpers on käyny lukemassa ne paperit??

Sami-Henrik
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Su Kesä 08, 2014 10:54 am

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja Sami-Henrik »

Mistähän asiantuntijasta täällä edellä puhuttiin. Ei siellä oikeudessa sellaisia näkynyt. Lasten isä sai lastensa huoltajuuden tekaistujen syytösten perusteella, koska äiti oli ollut niin varomaton, että oli ottanut tälläisen minunkaltaisen miehen itselleen. Mikäli toisten lasten nukkumaan laittaminen on rikos, niin olen syyllistynyt siihen usein ja nyt kun sen täällä tunnustan, niin poliisin pitäisi tutkia niitäkin. Miten pukeutumiseni liittyy henkirikokseen? Eikö shortseissa olisi saanut olla poliisiautossa vai? En tiedä onko nämä kirjoittelijat subunokkia vai mitä, mutta toivon hartaasti, että ei ainakaan virkamiehiä, koska silloin suomi olisi vajonnut jo todella alas, kun virkamiehetkin kirjoittelevat mitä sattuu tyhmyytensä julki tuoden. Mitä te kirjoittelijat teette, kun ette ole täällä mustamaalaamassa toisia? Luulen, että olette polttamassa noidiksi luulemiannne naisia turuilla ja toreilla. Ja kummastusta herättää sekin, että vankilassa istuneet avautuvat täällä poliisin suosimalla foorumilla. Täältä ne syyttäjän kätyrit sitten värvätään oikein arvostatusten kera. Komissario yms, heh heh....

avion
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: To Huhti 14, 2011 5:53 pm
Paikkakunta: FIN

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja avion »

Siinäpä nämä isänmaan toivot sählää.

http://www.youtube.com/watch?v=CIy3p6iNRPo

Avatar
Anti-Bini Laden
Sabrina Duncan
Viestit: 372
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

Jopas oli tarina tälä pedarilla. Paperit tuli näytettyä mut kukaan ei nähnyt jne.. Ja omia lapsiakin vielä. Saa olla lapset ylpeitä isästään. Hyi kuvotus mikä loisi!
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7350
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kyselin jo aikaisemmin näistä syyttäjän kätyreistä Sami-Henrikiltä. Kuten myös syytä sille miksi on päässyt Tornion avolle ennen aikojaan. Voit nimetä täällä ne mielestäsi syyttäjän kätyrit. Ei vaan tule vastausta.
Oletko Sami-Henrik VASIKKA?
Paskahan sinä olet muutenkin, sen kaikki tietää jo ilman vakuuttelujasikin. Aivan totaalinen paska, jolla ei pitäisi olla mitään ihmisarvoa.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Onko tämä ylitorniossa? siellä istuukin kaks tuttua tappomiestä ykkösellä ja kakkosella.

Niskanenhan on itse sotilaspoliisi.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Taavi82 kirjoitti:Joko dollarexpers on käyny lukemassa ne paperit??
olin just väiskiin yhteydessä jolle ne piti näyttää ennenkuin tämä livisti Sukevalta.Väiski vahvisti,että mitään papereita ei ole koskaan näytetty vaan katosi kun muut oli joko töissä tai lukittuna selleihin.
Väiski oli se tuplatappomies joka nimenomaan halusi ne paperit käteensä.

Niskanen valehtelee täällä päämärkänä asiasta,olin itse asian ytimessä Sukevalla,asiaa puitiin päiväkausia ja muusta ei metallipuolella puhuttukaan kun tästä,Niskanen lupaili papereita ja asianajajan piti ne toimittaa ym. selityksiä oli joka päivälle...sitten pum,mies on poissa,selli tyhjä. Taas talon vaihto.Sukevan liskolle ei voinut mennä,siellä istui pitkää tuomiota raa`asta murhasta muhoksen koulukodin ex-oppilas.
Viimeksi muokannut DollariExpress, Ti Elo 26, 2014 12:58 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Henkirikos Muhoksella 2011

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Sami-Henrik kirjoitti: Ja kummastusta herättää sekin, että vankilassa istuneet avautuvat täällä poliisin suosimalla foorumilla.
missäs sä olet ja ollut viime vuodet? olet ammatiltasi sotilaspoliisi.sivutoimena duunaat pedofiili hommia ja pieksät alle 10 vuotiaita lapsia.Niistä sinut on tuomittu,omasta mielestä olet syytön.

huono tuuri sotilaspoliisille joka oli ennen töissä nuorten keskuudessa:tuomio taposta,lapsen seksuaalirikosista ja lasten pahoinpitely(i)stä: ja ihan syytön.tosi huonoa tuuria vaan ja kätyreitä siellä täällä.
Viimeksi muokannut DollariExpress, Ti Elo 26, 2014 1:01 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

Vastaa Viestiin